-
ژاوی نیست :18:
اشکال نداره به امید پیروزی
-
تذکر
سلام
من پیش از بازی چند نکته رو به طرفداران بارسا بگم:
»» در صورت برد تیم بارسا لطفا پست های ارسالیتون صرفا تبریک گفتن نباشه. پست های صرفا تبریک همانطور که قانون 401 انجمن ورزش اومده اسپمه.
»» از ادبیات و لحنی که ممکنه رئالی ها رو تحریک کنه سوای از هر نتیجه ای حتی در این تاپیک هم استفاده نکنید.
»» صحبت و مباحثه با کاربران رئالی (درباره بازی، داوری و...) فقط در این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا در تاپیک تیم ها با یوزرهای طرفدار تیم مقابل بحث نکنید./
مرسی از همکاریتون.:11:
به امید اینکه تیم برتر زمین فاتح میدان بشه.:40:
-
سلام
کسی برای شبکه های tvp1و2و3 یا aljazeere کد نداره ماهم بازی رو ببینیم؟!
-
سلام
این خیابانی چه رئال رو شست گذاشت کنار خشک شه!!
میگفت رئال این همه خرج میکنه و بازیکن میخره آخرش هم یه نفر مثل مسی ... ! [یه کم بی انصافیه! :دئ]
ولی گل های بارسا هر دو قشنگ بود تا نیمه ی اول.
گل ویا که من اصلا فکرشو نمیکردم قصدش گل باشه این ویا! خیلی قشنگ بود و ناگهانی.
گل مسی هم مثل فرم تمام گل های مسی! دعوا و تنه خوردن از مدافع ها و یه بغل پا ی آروم! :دئ
-
آقا خیلی بازی نفسگیر بود. وضع دفاع که :13: تو هافبک هم نیمه اول عملا فقط اینیستا بود. تیاگو و کیتا گم بودن. اما دوتا گل غافلگیرکننده بارسا خیلی حال داد، محصوصا گل ویا :40: گفته بودم ویا خیلی آماده است. مسی هم که خیلی موقعیت سنجی کرد. نیمه دوم رو هم بارسا بهتر شروع کرد و هم تیاگو، اما گل رو زود و بد خوردن. آبیدال هم که اون ضربه تو سرش معلوم نیست باهاش چیکار کرده بود! چقدر سردرگم بود! پیکه و ژاوی که اومدن یکم بهتر شد وضع. اما رئال بدجور هجومی و خطرناک بود. واقعا خوش شانس بودیم گل نخوردیم. یه آفساید بیخود و یه پنالتی هم واسه رئال بود. روی پدرو هم فکر کنم پنالتی شد.
الکسیس تو اولین بازیش عالی بود.
از تعویضها هم بگم که دقیقا برعکس هم بودن. تعویضهای مورینیو خوب نبود اما تعویضهای پپ تیم رو بهتر کرد. البته طبیعی هم بود پپ بازیکنهای اصلی رو آورد تو و مورینیو ذخیره ها رو
تو رئال هم رونالدو عالی بود. بنزما هم نیمه اول خیلی خوب بود.
چیزی که خیلی اذیتم کرد این بود که تمام پاسهای بلند و قطری رئالیا میرسید. دفاعهای بارسا اصلا رو یکیشون هم نتونستن اثر بذارن.
این رو با شدت خیلی کمتر تو فینال CL هم دیدم.
از حرکت بازیکنهای رئال بعد از خطای په په هم خیلی بدم اومد. این عقده ای بازیها چی بود! یعنی دنی داشت تمارض میکرد! بعد از اون خطای بد!
پ.ن 1: وقتی اتوئو از بارسا رفت، کاسیاس تو یه مصاحبه گفت "از اینکه اتوئو از فوتبال اسپانیا میره خوشحالم، چون اون برام کابوس بود."
چقدر دلم میسوزه که الان تو رویاهاشم هر بازی حداقل یکی از مسی می خوره :31:
پ.ن 2: پاک یادم رفت از ویکی بگم. دوتا خروج بد داشت که وقتی این همه فشار رو دروازه باشه و دفاعها هم کم کار و دروازبان بخواد مرتب واکنش نشون بده، طبیعیه. اما گذشته از اون دو صحنه، استثنایی بود. کاملا نشون داد که یه مهاجم باید خیلی تو ضربه زدن سطح بالایی داشته باشه تا بتونه دروازه اش رو باز کنه. تقریبا میشه گفت کمن بازیکنهایی که الان بتونن دروازه والدز رو باز کنن
-
بازی ای رو که می تونستیم ببریم، مساوی دادیم؛
2 تا گل مفت خوردیم؛ (رو گل اول که آبیدال داشت بنزما رو اسکورت می کرد؛ نباید میذاشت پاسو بده... گل دوم ُ هم 5 تا بازیکن تو 18 بودن، دریغ از یه تکل...)
ترکیب هم به نظر من افتضاح بود؛ (آدریانو تو سمت چپ چن تا اشتباه داشت؛ آبیدال هم اصلا خوب نبود؛ کیتا رو هم نمی دونم اصلا چی بگم؛ من که هیچ وقت این بازیکنو قبولش نداشتم؛ تو بازی امشب هم...)
گواردیولا هم انگار منتظر بود گل دومُ بخوریم، بعد پیکه رو بیاره و ترکیب دفاع رو عوض کنه... (تیاگو هم تازه رو اومده بود که کشیدش بیرون...)
و اما در مورد رئال و بازیکناش... چیزی نمیگم چون واقعا دلم واسه همین چن خطی که تایپ کردم میسوزه و نمی خوام پاک شه...
تیم داوری افتضاح بود... (فقط چن تا موردُ میگم: خدیرا با پا رفت تو صورت آبیدال؛ نه کارتی، نه چیزی؛ مارسلو پشت پا انداخت به مسی بدون توپ، دریغ از یک خطا؛ گل اول رئال، اون صحنه ای که توپُ فرستادن واسه بنزما آفساید بود؛ ژابی آلونسو بارها و بارها بازیکنای بارسا رو زد؛ په په اونجوری آلوسُ زد، هیچی... په په بیرون 18 سانچسُ زد، اصلا خطا نگرفت... راموس پدرو رو زد شکوند، هیچی؛ خطای مارسلو تو 18 رو پدرو...)
من که اصلا از نتیجه راضی نیستم، چون فکر می کنم میشد تو مادرید این بازی رو ببریم... (حیف 2 تا سوپر گل ویا و مسی...)
به امید بُرد تو نوکمپ و قهرمانی تو سوپر کاپ... (فقط برد جلوی مادریدی هائه که منو خوشحال می کنه...)
پ.ن. این تیم، به نظر من بیشتر از هر چیز یه دفاع وسط شیش دانگ میخواد؛ پویول خیلی مصدوم میشه...
-
سلام
ايول بارسا با تيم نيمه كارش رئال رو متوقف كرد چه شبي باشه تو نيوكمپ:46:
-
رئال خیلی بهتر بود.موقعیت گل های بیشتری هم داشت.
به نظرم بدترین بازیکن بارسا سیدو کیتا بود . به شدت پر اشتباه همچنین اریک آبیدال.
این دو نفر توی دفاع چند بار واسه رئال یه حمله رو طرح ریزی کردن.
کلا آدریانو و کیتا زیاد پا به توپ می شدن بعدش گیر می افتادن نمی دونستن چی کار باید کنن.
---------------
گل اول رئال شبیه به گل منچستر توی فینال بود.
دقیقا از جایی که پویول( و پیکه) نبود ضربه خوردیم.
گل دو رئال هم من زیاد دیدم این مدلی رئال گل بزنه.
به هر حال با این همه شوت زنی که رئال داره نباید پشت محوطه اینقدر خالی باشه.
که باز هم به خاطر این بود که ماسکرانو در پست تخصصی خوش نبود و بوسکتس غایب بود.
کلا رئال" قبل از گل اول" و" بعد گل دوم" خیلی فشار اورد.
توی این دو برهه زمانی اوج حملات رئال بود.
-------------
بارسا بر خلاف بازی هایی که دیدم ازش، از حداقل موقعیت هاش بهترین استفاده رو کرد.
قبلنا 10 تا خراب می کرد تا یه دونه بزنه .
گل ویا که روی خلاقیت و هوشیاری-ش بود.
مسی هم تقریبا با قلدری گل زد.زمین زدن په په جالب توجه بود:31:
------------
چیزی که توی رئال هنوز تغییر نکرده (به غیر از ترکیب اصلیش) خشونت بازیکناش هست.
داور به شدت با په په مدارا کرد.
مارسلو و راموس و خدیرا و کاروالیو هنوز که هنوزه بازیکنای بدون توپ رو می زنن و از چشم داور پنهون می مونه!!
شانس اوردیم آدبایور نبود!!!
والدز خطای پنالتی داد داور نگرفت.
چند دقیقه بعدش خطا روی پدرو شد که فکر کنم خیلی واضح تر بود.
----------
تیاگو (:40:) عالی بود. حتی بهتر از 20 دقیقه ی ژاوی بود!!!
الکسیس هم می شه گفت مارسلو رو کلافه کرده بود .با اومدن پدرو به نظرم خط حمله دوباره جون گرفت.
--------
چیزی که توی این بازی مشخص شد این بود که توی خط حمله و خط هافبک اگر مصدوم ندیم و فابرگاس هم برسه مشکلی نداریم به هیچ وجه.
اما خط دفاعی در نبود پیکه و پویول به شدت متزلزل هست.
--------
از آبیدال این بازی بعید بود...:13:
والدز امشب همونی هست که تا 3-4 فصل پیش مسخره اش می کردن . در بازی های رو در رو با کاسیاس به نظرم توی این چند بازی آخر از کاسیاس بهتر بازی کرده...
البته خب اونطرف مسی بازی می کنه اینطرف رونالدو:31:
---------
خیابانی چرا خداحافظی نمی کنه....:41:
یه جایی اعصابم خرد شد صدا تی وی رو قطع کردم.
---------
در کل نتیجه خیلی خوبی توی سنتیگو بود.اولین بازی رسمی فصل بود.تیم هنوز match نشده.
نقاط ضعف از دید یه بیننده ی معمولی مثل من به وضوح دیده شد مطمئنا آنالیزر ها بهتر از ما به این مشکلات پی خواهند برد.
و اما دیگ جوشان نیوکمپـــ ....:5:
-
این دو تا نکته رو هم فراموش کردم بگم:
اون صحنه هند آبیدال به نظرم همه ی داورها بیان جمع بشن فکر نکنم کسی پیدا بشه و بگه که پنالتی بوده.
همون قضیه توپ به دست خورد بود نه دست به توپ:31:
البته بهونه های داوری واسه ما که دیگه عادی شده:27:
+
نکته دوم...
مورینیو کلا از 11 + 3 نفر در تمام بازی های فصل استفاده خواهد کرد.
در جام حذفی و اروپا و لالیگا هم بی شک با همین ترکیب بازی خواهد کرد وکلا به غیر از این 14 نفر کس دیگه ای شاید بازی نرسه.
که خب این قضیه پارسال در خود رئال اتفاق افتاد.
نتیجه گیری :
1) مطمئنا با این همه بازیکنی که رئال داره و خریده (تقریبا توی هر پست دو نفر داره) خیلیا روی نیمکت خواهند سوخت!!
2) رئال رو(با ترکیب ثابت همین فصلش) با تیم نا آماده و تقریبا غیر اصلی-مون توی سنتیگو متوقف کردیم.{با یه بازی ضعیف}
یه چیزی که بهم ثابت شده اینه که بارسا حتی بد هم بازی کنه نتیجه ی بهتر رو نسبت به رقیبش می گیره.حالا تصور کنید خوب بازی کنیم:5:
__________________________________________________ __________________________
پ.ن 1:
دوستان لینک دانلود هایلایت بازی لطفا (HD plz ) :31: فراموش نشه.
+
پ.ن 2:
پویول و بوسکتس به بازی برگشت می رسه؟؟؟
+
پ.ن 3:
خبری از خرید مدافع نیست؟؟
-
آهان این هم یادم رفت:31:
په په همیشه بعنوان دفاع آخر پر اشتباه ظاهر می شه.بازی میلان (برگشت) + این بازی توی چند صحنه اشتباهات خطرناکی کرد که یکی شون با اشتباه داوری با خوش شانسسی به خیر گذشت. (الکسیس گوشه محوطه ازش رد شد پا انداخت)
چرخش های منحصر به فرد اینیستا:40: