اول از همه عمو جواد:31: :
اوج شاهکارش انتهای بازی بود که گفت دوتیم در لیگ اروپا با هم مواجه نمیشن ! چون سیتی توی لیگ اروپا بازی میکنه و یونایتد در لیگ قهرمانان اروپا !!! با آژاکس بازی میکنه /
بعد هم میره نامه ی n نکته ای مینویسه و سوتیهاش رو به شدت رد میکنه !
اما بازی :
به نظرم اخراج کمپانی که ستون دفاعی سیتی هست بسیار ضربه زد به این تیم ، از غیبت برادران توره هم که بگذریم واقعا جا داره به عملکرد سیتی 10 نفره احترام بگذاریم که تونست 2 گل بزنه /
و عملکرد منطقی مانچو بعد از زدن گل دوم که ترجیح داد تیمش امید خودش رو برای تساوی حفظ کنه تا اینکه بخواد بی محابا حمله بکنه /
حضور اسکولزی :40: باعث شوک من شد ! وقتی عموجواد لیست ذخیره ها رو میخوند یه لحظه با خودم گفتم چه سوتی ای داد دوباره ، ولی خداروشکر این بار سوتی نبود :31:
هرچند که با شماره ی همیشگیش عادت داشتیم ببینیمش ولی به هرحال بودنش بهتر از نبودنشه /
لیندرگارد هم که واقعا روی دفع هاش بد کار میکنه ، به نظرم سرالکس باید سیستم چرخشیش رو ادامه میداد و از دخیا استفاده میکرد مجددا ،
جمع پیرمردها دوباره جمع بشه خوب میشه :
+
فان درسار از احتمال بازگشت می گوید:دوست دارم باز هم بازی کنم
ولبک هم که مجددا میدرخشه ، و ترافیک زیادی داریم در خط حمله ، شاید با توجه به کمبود بازیکن بازیساز بهتر باشه یونایتد و سرالکس دست از 4-4-2 بکشند و سیستم 3 مهاجمه رو هم امتحان کنند تا از این طریق بخشی از بازیسازی به عهده ی مهاجمین تیم باشه /
.