سلام
batlagh عزیز من هنوز اجازه دادن پیغام ندارم اگر خواستید همینجا راهنماییتون کنم
Printable View
سلام
batlagh عزیز من هنوز اجازه دادن پیغام ندارم اگر خواستید همینجا راهنماییتون کنم
سلام
mansia عزیز من برای بلوتوث درایور R301705 رو نصب کردم ولی چون تا حالا از بلوتوث استفاده نکرده بودم مشکلی نبود !!! ولی الان می
بینم که کار کردن با بلوتوث کمی اذیت کنندس در ضمن نمیتونم به مودم وایرلس وصل بشم آیا درایورش همینه یا...؟
برای وصل شدن به مودم وایرلس درایور جدا داره؟اگر آره لطف کنید لینک دانلودش رو برام بذارید
ممنون
امروز یه لبتاب5110n دیگه خریدم چرابا هر برنامه چک میکنم سرعت هاردشو 7200 میزنه جای 5400؟
چه برنامه ای قابل اطمینان تره و دقیق نشون میده؟
ممنون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
درایوری که دانلود کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور هست و اگر مطمئن هستید که کارت وایرلسی که روی لپتاپ قرار داره Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور دانلود و بعد از پاک کردن درایور قبلی و restart ویندوز، نصب کنید.
برای وصل شدن به مودم وایرلس باید تنظیماتی که در مودم وایرلس انجام شده دقیقا در access point ویندوز هم انجام بشه.
در بعضی مواقع و در برخی برنامه های امنیتی (مانند فایروال) ممکنه مشکلاتی به وجود بیاد برای ارتباط های بیسیم. بنابراین در صوت وصل نشدن به مودم وایرلس به صورت موقت برنامه امنیتی غیر فعال کنید و اگر لپتاپ به مودم وصل شد باید فایرول درست کانفیگ کنید. اگر کانفیگ کردن بلد نیستید تنظیمات فایروال default و یا reset کنید و یا از برنامه امنیتی دیگری استفاده کنید.
برای نصب مناسبتر درایور بلوتوس میتونید از راهنمایی دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این پست ها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید. البته منظور ایشون از پوشه درایور ها این مسیر هست بعد از نصب درایور:
در ویندوز های 64 بیتی:
C:\Program Files (x86)\Dell Wireless\Bluetooth Suite\Drivers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ویندوز های 32 بیتی:
C:\Program Files\Dell Wireless\Bluetooth Suite\Drivers
اگر بعد از این کار همچنان مشکل ادامه داشت اگر فرض بر این بزاریم که شما از برنامه بلوتوس درست استفاده کردید بنابراین درایور مناسب کارت وایرلس روی سیستم شما نصب نشده و یا درایور های قبلی که روی سیستم نصب شده به صورت کامل پاک نشده و یا بیشتر از یک درایور وایرلس روی ویندوز به صورت نصب شده وجود داره و یا کارت وایرلس روی لپتاپ نصب نشده و یا کارت وایرلس بدون بلوتوس روی لپتاپ نصب شده.
یادتون باشه که باید روی هر لپتاپ فقط 1 درایور وایرلس نصب باشه و نصب بیشتر از 1 درایور علاوه بر این که کاملا بی مورد هست باعث بروز اختلال در کار wifi و bluetooth لپتاپ میشه. مگر این که شما با چند کارت وایرلس همزمان کار کنید که این جا در این مورد صحبت نمیکنیم.
و حالا بعد از نصب درایور وایرلس و بلوتوس:
بعد از نصب مطمئن بشید که به وسیله دکمه های ترکیبی FN + F2 وایرلس غیر فعال نشده باشه. دکمه های ترکیبی بعد از نصب برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال میشوند.
بعد از نصب مطمئن بشید که در مسیر زیر کارت وایرلس enable باشه:
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
بعد از نصب مطمئن بشید که در device manager درایور بلوتوس enable باشه:
بعد از نصب مطمئن بشید که در مسیر زیر سرویسهای کارت وایرلس و بلوتوس فعال باشه:
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools\Services
بعد از نصب مطمئن بشید که در مسیر زیر درایور بلوتوس enable باشه:
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
بعد از نصب مطمئن بشید که در این قسمت برنامه بلوتوس خاموش نباشه:
البته بعد از نصب درایور و بعد از restart این قسمت کار میکنه.
مطابق شکل، برنامه بلوتوس تنظیم کنید:
مطابق شکل بالا باید یک نام برای بلوتوس کامپیوتر انتخاب کنید که نام بلوتوس در تصویر بالا example انتخاب شده.
و همچنین یک فولدر تا فایل هایی که به وسیله کامپیوتر دریافت میشه در این فولدر ذخیره بشن.
حالا به وسیله add a device موبایل یا وسیله بلوتوس دار جستجو میکنم:
در تصویر بالا گوشی موبایل که نامش < هست نمایش داده شده. بنابراین روی ایکونش دابل کلیک میکنم.
بعد از دابل کلیک در تصویر بالا ویندوز برای من یک کد امنیتی بر روی مونیتور نشون میده و همزمان بر روی گوشی موبایل از من درخواست داره اگر میخوام وسیله ای با نام example (که در اصل کامپیوتر هست) بر روی موبایل ثبت بشه روی yes کلیک کنم و بلافاصله کد امنیتی ازم درخواست میکنه و من کدی که در تصویر مشخصه درون موبایل وارد میکنم.
در هنگام نصب چندین بار گوشی موبایل از من تقاضای تائید یک سری دسترسی از کامپیوتر داره که به تمامشون اجازه دسترسی میدم.
در تصویر بالا عملیات نصب کامل میشه و یک پنجره مطابق عکس زیر باز میشه:
در تصویر پائین مشاهده میکنید که وسیله نصب شده در my computer و bluetooth devices نمایش داده شده:
مطابق عکس زیر میتونید وارد گوشی موبایل بشید و یا این که در my computer روی ایکون گوشی موبایل دابل کلیک کنید:
حالا با گشت و گذار درون حافظه گوشی موبایل میتونید به فایل ها درسترسی پیدا کنید.
میتونید فایل هارو copy کنید درون هر قسمت از هاردتون که میخواهید و از هر قسمت از هاردتون میتونید فایل هارو copy کنید و در پوشه های حافظه گوشی موبایل paste کنید و یا فایل های درون حافظه گوشی موبایل پاک کنید. همچنین از drag درگ کردن هم میتونید برای این جابجایی استفاده کنید. همچنین میتونید چندین فایل همزمان select کنید و با هم drag و یا copy کنید.
(اصطلاح درگ drag کردن یعنی این که فایل یا فایل های مورد نظرتونو میگیرید و میکشید و ول میکنید در جایی که میخواهید فایل ها copy بشن)
همچنین میتونید با دابل کلیک کردن روی فایل های حافظه گوشی موبایل اونهارو به روی کامپیوتر خودتون و پوشه ای که از قبل مشخص کردین دانلود کنید:
و طریقه دیگر ارسال فایل های کامپیوتر بر روی گوشی موبایل نیز به این صورت هست که فایل مورد نظرتونو با موس drag میکنید و روی ایکون گوشی موبایل که در my computer هست ول میکنید مطابق عکس زیر:
و فایل مورد نظر روی حافظه گوشی موبایل آپلود میشه. اما اینجا گوشی موبایل ازتون میخواد که برای فایلی که دریافت کرده یک پوشه رو انتخاب کنید تا فایل اونجا بریزه.
این راه های ارسال و دریافت فایل از گوشی موبایل بر روی کامپیوتر و بلعکسش بود.
قطعا راه های ساده تری هم وجود داره برای ارسال و دریافت فایل از طریق بلوتوس که فعلا دم دست ترین راه ها این ها بود.
موفق و شادکام باشید.
به روز رسانی:
این هم راه آسانتر:
به وسیله موبایل، نام بلوتوس لپتاپ جستجو میکنم و نام example در موبایل نمایش داده میشه. با انتخاب نام example موبایل کد عبور درخواست میکنه و به اختیار عدد 12345 وارد میکنم.
موبایل حالا در حال وصل شدن به لپتاپ هست و تذکر میده که همین کد عبور باید در وسیله دیگر وارد بشه.
حالا در taskbar ویندوز یک پیام ظاهر میشه که میگه "یک وسیله بلوتوس دار تلاش داره تا به لپتاپ وصل بشه. برای اجازه دادن کلیک کنید".
با کلیک کردن روی پیام و باز شدن پنجره add a device کد عبوری که به موبایل داده بودم اینجا وارد میکنم و بعد از زدن دکمه enter ویندوز شروع به نصب درایور های موبایل میکنه.
( در اینجا یک راه میانبر هم داریم. به این صورت که یک فایل، مثلا یک عکسو از موبایل به وسیله بلوتوس به لپتاپ ارسال میکنیم و در همین لحظه یک پیام در taskbar نمایش داده میشه. با کلیک بر روی پیام ازمون درخواست داره تا کد عبور وارد کنیم و بعد از enter کردن، روی موبایل همون کد ازمون درخواست میشه. بعد از وارد کردن کد در موبایل ارسال عکس آغاز میشه )
اصلا چرا باید موبایل و لپتاپ به هم دیگر بشناسونیم؟ علتش اینه که تا زمانی که این دو وسیله را به همدیگر نشناسونیم نمیتونیم فایل بینشون رد و بدل کنیم.
حالا وقت استفاده از بلوتوس هست.
برای نمونه میخواهم یک فایل عکس با نام garden photo با بلوتوس لپتاپ به موبایل ارسال کنم.
با کلیک راست روی عکس، گزینه send by bluetooth to و سپس نام موبایل که در اینجا << هست، انتخاب میکنم.
پنجره file transfer manager باز میشه و بلافاصله موبایل اعلام میکنه که یک فایل میخواد دریافت کنه با نام garden photo از وسیله example .
با تائید، ارسال عکس از لپتاپ به موبایل آغاز میشه و بعد از پایان این پنجره به صورت خودکار بسته میشه.
تا اینجا که خیلی ساده بود. حالا نوبت ارسال فایل از موبایل به لپتاپ هست.
عکس garden photo که حالا در حافظه موبایل وجود داره، به وسیله بلوتوس ارسال میکنیم به لپتاپ.
با انتخاب نام لپتاپ درخواست ارسال عکس ارسال میشه به ویندوز و یک پیام در taskbar نمایش میده مبنی بر این که وسیله ای با نام << درخواست ارسال یک فایل عکس داره.
با کلیک بر روی پیام، پنجره permission request باز میشه.
در اینجا با انتخاب گزینه always allow this device access to this service on my computer میتونیم همیشه بدون درخواست اجازه از کاربر فایل از موبایل به لپتاپ ارسال کنیم. مشابه همین گزینه در تنظیمات موبایل هم وجود داره که باعث میشه همیشه بین این دو وسیله بدون درخواست، فایل رد و بدل کنید که راحتی بیشتری به شما میده.
با تائید، عکس به لپتاپ ارسال میشه.
عکس در پوشه ای قرار گرفت که قبلا در تنظیمات بلوتوس لپتاپ اعمال کرده بودم.
گرچه روش اولی که گفته بودم هم استاندارد هست و کاملا جواب میده اما خوب به نظرم روش دوم (به روز رسانی:) راه آسانتری هست برای شناساندن لپتاپ و موبایل به همدیگر و همچنین رد و بدل فایل بینشون.
موفق و شادکام باشید.
مبارکتون باشه.نقل قول:
با این برنامه ها بسیاری از جزئیات هاردتونو میتونید ببینید و هر دو برنامه کاملا قابل اطمینان هستند.
AIDA64 Extreme Edition
HD Tune Pro
علت این که برنامه HD Tune Pro یک عدد دیگری زده این هست که این برنامه عدد بسیار دقیق را نوشته اما برنامه AIDA64 Extreme Edition عدد رند شده را نوشته.
سلام دوست عزیز چرا این اینجوریه در حالی که تو سایت دیجی کالا هم زده 5400----
با سرویس تگ هم رفتم سایت دل سرعتی رو مشخص نکرده سریال همون سریال هارده
دوست عزیز مشکلی نداره و هارد بسیار خوبی هست. این هارد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه مشخصات هاردتون هست. این هم فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات هست. هارد 7200 rpm هست و میتونید در وب سایت و فایل pdf سازنده هارد مشاهده کنید.نقل قول:
دوستان 5110 کانفیگ ci5-8-1750GB روی بازیها چطوری عمل میکنه؟ با گرافیک gf525 ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز زیاد به اطلاعات یه سری از نرم افزارها توجه نکن
CPU لب تاب من i7 QM2670 هستش ولی توی بعضی نرم افزارها i7 QM2720 شناسایی میشه!
برای اجرا کردن بازی روی windows7 64بیتی روی لبتاپ n5110چکار باید کرد ؟ اگه تمامی درایور سخت افزارهای اپدیت کنی کفایت میکنه؟ اخه اکثر بازی ها روی windows 7 32 بیتی اجرا میشه ممنون میشم از راهنماییتون:11: