سلام تو اینجا خوندم اکتیو عمقش یکم بیشتره می خواستم ببمنم که انقدر عمقش زیاد هست که متوجه شویم و بیشتر کیف کنیم راستی کی را می شناسید که اکتیو خریده باشه و بشیمون نششده باشه لطفا زو باسخ دهید
Printable View
سلام تو اینجا خوندم اکتیو عمقش یکم بیشتره می خواستم ببمنم که انقدر عمقش زیاد هست که متوجه شویم و بیشتر کیف کنیم راستی کی را می شناسید که اکتیو خریده باشه و بشیمون نششده باشه لطفا زو باسخ دهید
فکرش و بکن ، شبکه 1 HD :نقل قول:
سخنرانی دکتر رحیم پور ازغدی با کیفیت 1080p
خبر 14 با کیفیت 720p
درسهایی از قران 1080i
سریال پرستاران به دلیل مشکلات اخلاقی 480i
:21:
عمق تصویر یکیهنقل قول:
البته من خودم امتحان نکردم اما به نظر من این حرف بی معنی هست
عمق تصویر به این خاطر پیش میاد که تصویر سمت چپ و راست با هم متفاوتن
حالا هرچی این تفاوت بیشتر باشه عمق بیشتری رو شما حس میکنی
که این موضوع بر میگرده به اون فیلمی که داری میبینی
اکتیو یا پسیو هر دوشون یک کار رو انجام میدن و اون هم اینه که تصویر سمت چپ رو از سمت راست جدا میکنن
تفاوت تو تکنولوژی این جداسازی تصویره وگرنه نتیجه در نهایت فرقی نمیکنه
بازم اگه کسی تست کرده میاد راهنماییت میکنه
اما بیشتر این حرفا به نظرم حقه های تبلیغاتی یا حس اشتباه کاربرانه
.
.
.
ضمنا اگه میخوای بیشتر کیف کنی پنل بزرگتر بخر
هرچی تصویر بزرگتر تاثیر گذارتر
درستهنقل قول:
من هر دو رو تست کردم
ربطی به این دو تکنولوژی نداره و فقط به سورسی که داره پخش میشه و کیفیت فیلمبرداری و ... بستگی داره
فقط اکتیو تو کیفیته رزلوشنی بالاتر از پسیو بود که بعد از اون اصلاح الگوریتم ال جی تصاویر سه بعدی تو ال جی
به شکل حیرت انگیزی تغییر کرد به شکلی که از فاصله 2 متری اصلا نمیشه هیچ AA یا رنده رنده شدن ای دید
در کل برای 3D فقط پسیو توصیه میشه و اکتیو شکست خورده 100% هست
به شکلی که سونی همین الان دست به کار شده و تا چند ماه دیگه مدلهای Bravia passive به بازار میان
البته پنلهاش ال جی هست :27: و فقط مارک خوشگل سونی میاد روش:46:
دیدن تصاویر دو بعدی در اولویت باید باشد هم به دلیل کمبود فیلمهای سه بعدی همه به دلیل ضعف سیستم سه بعدی کنونی از بین تلویزیونهای سه بعدی بهتره پسیو انتخاب بشه حالا به فرض هم کمی کیفیتش پایینتر باشه . ما که همیشه نمی خواهیم سه بعدی نگاه کنیم در ضمن عینکهای اکتیو باعث سردرد میشن که اصلا به دیدن فیلم با اونها نمی ارزه
الن به نظر من بهترین گزینه تو تی وی های سه بعدی اینه که 1- پسیو باشه 2- فول ال ای دی باشه
که الان مدل 98000 ال جی این خواص رو داره البته کمی گرونه
اگر کیفیت 2 بعدی در اولویت باشه تلوزیون pz9500 البته نه با تلوزیون lw9800 اما از تلوزیون lw65100 خیلی بهتره چون سطح سیاهش کمتر تا lw65100 البته بعد از کالبراسیون خیلی بهتر می شود البته کنتراست و روشنایی اش بایین تر می یاد و از pz9500هم کمتر می شود
موافقمنقل قول:
البته تا مدتی قبل تلوزیونهای پسیو به دلیل وجود فیلتری که رو تصویرشون هست تو تصامیر 2D به خوبی اکتیوها نبودن
ولی الان این مشکل هم برطرف شده و تصاویر 2D تو پسیو ها هم ( ال جی ) به خوبی برندهای دیگه هستن
اما اینکه پسیو باشه و حتما فول ال ای دی لازم نیست چون مدلهای LW5700 و LW65100 هم با اینکه فول ال ای دی نیستن ولی کیفیت خیلی خوبی دارن
البته Full LED مسلما بهتره ولی اونام خوبن:46:
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
درسته ولی اگر اشتباه نکنم سه بعدیش اکتیو هست ( پلاسما هست دیگه ؟!)نقل قول:
و این عملا باعث میشه سه بعدیش کارایی لازم رو نداشته باشه
سلام دوستان من اخر تابستون یه lw65100گرفتم واقعا تصویرش عالی هست اون موقع جشنواره تابستون بود کارت هدیه ام پانصد هزارتومن شارژ شد یه مودم بی سیم دادن با ده تا عینک سه بعدی و یه فیلم الان قیمت تلویزیونی که من اون موقع گرفتم 2430000تومن الان شده 2010000تومن یعنی تو این گرونی که همه چیز بالا رفته چرا چهارص تومن قیمت کم کردن واسه اینکه ال جی قیمتشو واقعا باید ثابت کنه با اختلاف ناچیز نه اینکه از مردم پول مفت بگیره
دوسته عزیز ناراحتی ارزون شده کسایی که میتونن بخرن بیشتر شدن؟نقل قول:
اون موقع 500 تومن کارتت شارژ شد الان 200 تومنه
مودم و اینترنت میدادن الان نمیدن
عینک 10 تا بود الان شده 7 تا
در ضمن قیمتها هم همیشه همینطور بوده و با اومدنه مدلهای جدید و برای رقابت مجبورن قیمت رو بیارن پایین
تازه خبر نداری الان 65100 سایز 42 1.950.000 شده:21: و جالب هم هست که فقط 2 مدل کاهش قیمت داشتن تو این چند وقت اونم 57000 و 65100 بودن و فقط هم تو سایز 42؟!
به هر حال شما از تی وی لذت ببر و فکره اینکه چند میشه و نمیشه رو نکن چون عملا کاره بی فایده ای هست:46:
دقیقا محمد رضا درست میگه .
باید قیمت ها بیاد پایین . اونم مخصوصا سایز 42 که طرفدار بیشتری داره.
و الا اگه قرار باشه قیمت ثابت باشه که دیگه هیچی .