سلام دوستان من برنامه سيديارو داخل ليست برنامه هام ندارم اما اوني كه بهش دادم دستگاهو جيلبريك كنه ميگه جيلبريكه زير بارم نيره چي كار كنم؟
Printable View
سلام دوستان من برنامه سيديارو داخل ليست برنامه هام ندارم اما اوني كه بهش دادم دستگاهو جيلبريك كنه ميگه جيلبريكه زير بارم نيره چي كار كنم؟
ورژن آی او اس چنده ؟؟؟ اگه 5.0.1 باشه جیلبرکش دو مرحله داره ، شاید 1 مرحلشو رفته :31:نقل قول:
اگه شرایط بالا رو داری تو لیست برنامه ها ببین می تونی absinthe پیدا کنی ؟؟؟
اگه شرایط بالا رو نداری یه کاری کن یارو بره زیره بار :31:
ویرایش : عماد جان ، گفته بودی از OPlayerHD برای فولدری گوش دادن آهنگ هام استفاده کنم ، اما یادم رفت بگم ، چیجوری با آیتونز فولدر ادد کنم تو OPlayerHD ؟؟؟
من یه آی پد 2 دستم رسیده ورژنش 5.0.1 هست میخواستم جيلبريكش کنم ولی الان شک کردم که شاید قبلا جيلبريك شده چون کلی برنامه و بازی روش نصب شده ولی تو لیست برنامه ها cydia و این absinthe که تو پست قبلی نوشته نیستن.
مثلا بازی هایی مثل fifa 12 asphalt6 dead space hot pursuit fast five gta3 و... نصب هستن روش
الان من خواستم برنامه queryussd نصب کنم دیدم cydia نداره حالا باید چیکار کنم ؟ یعنی جلبریک شده؟ اگه شده چجوری cydia نصب کنم حالا؟
ممکنه این چیزایی رو که می گید رو از جایی که دستتون رسیده طرف برا خودش تو آیتونزش خریده باشه و براتون ریخته باشهنقل قول:
این جوری که شما می گید جیلبرک نشده ، با برنامه ی absinthe 0.4 که ورژن 4 اش هستش و باگ اش هم کم شده می تونید آیپدتونو جیلبرک کنید ، خیلی هم ساده هستش
آموزشش هم تو انجمن هست ( یا اگه نیست بگید که بگم :31: )
با تشکر
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییت اما این برنامه ای هم که گفتید نیست داخل لیست ای پدم حالا اصلا بی خیال اون بنده خدا به زورم شده میبرمش زیر بار:31:ولی من اگه بخوام جیلبریک بکنم چی کار باید بکنم؟اگه مرحله اولشو رفته باشه از کجا بفهمم چی کار کنم؟ورژنش هم 5.0.1 هست.بعد اگه جیلبریک کنم برنامه هایی که الان هست میپره؟اگه یه سری از اون برنامه هارو بخوام باید چی کار کنم؟بع هر سری باید جیلبریک جدید انجام بدم یعنی اپ دیت کنم؟شرمنده انقدر سوال کردم.ببخشید اگه جواب بعضی سوالام داخل تاپبک بود و من دوباره سوال کردم.کلا یه راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
یعنی هر کی توی آیتونزش برنامه خریده باشه میتونه اونو روی هر ipad دیگه ای بریزه؟نقل قول:
بعد اینکه من الان نمیتونم از این برنامه هایی که ریخته شده بک آپ بگیرم؟ چون الان که میزنم بک آپ سریع تموم میشه و حجم بک آپ حدود 600 کیلوبایت میشه
توی آیتونز قسمت apps اگه یه برنامه بزارم بعد بزنم syns این پیغام میده منظورش چیه؟ یعنی تمام برنامه های نصب شده روی ipad پاک میشن و برنامه ای که من توی لیست گذاشتم جایگزین میشه یا برنامه ها میمونن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته اینکه من اکانت اپل ندارم
یه سوال دیگه اینکه اگه مثلا من جلبریک کردم حالا بخوام یه فایل ipa رو از طریق آیتونز نصب کنم مراحلش چیه؟
آخه یه جا خوندم وقتی توی آیتونز syns میزنی تمام نرم افزار هایی که قبلا نصب شده بودن پاک میشن و نرم افزارهایی که توی library آیتونز قرار گرفتن جایگزین میشن این درسته؟
درود بر کوروش عزیزنقل قول:
دوست خوبم شما باید فایلهاتون رو از داخل فولدر ابتدا از طریق آیتیونز به Oplayer hd منتقل کنید و سپس ار داخل برنامه شروع به فولدر بندی کنید
درودنقل قول:
برای جیلبریک کردن دستگاهتون می تونید از لینک زیر استقاده کنید
سوالات خودتون پیرامون جیلبریک رو هم میتونید در تاپیک مربوطه بپرسید
برای انجام دادن این کار احتیاج دارید که آیتیونزتون رو با اپل آیدی آتورایز کنید که برنامه ها به نام اون دانلود شدهنقل قول:
یعنی هر کی توی آیتونزش برنامه خریده باشه میتونه اونو روی هر ipad دیگه ای بریزه؟
(اگر جیلبریک باشه دستگاهتون احتیاح ندارید به این کار و میتونید از برنامه های کرک شده استثاده کنید .
آیا آیتیونزتون رو با اپل آیدی آتورایز کزدید؟نقل قول:
بعد اینکه من الان نمیتونم از این برنامه هایی که ریخته شده بک آپ بگیرم؟ چون الان که میزنم بک آپ سریع تموم میشه و حجم بک آپ حدود 600 کیلوبایت میشه
من تازه اینو دیدم :46:نقل قول:
نکته اینکه من اکانت اپل ندارم
شما برای اینکه از برنامه های کنونیتون بتونین بک آپ بگیرید احتیاج دارید به اینکه اون اپل آیدید که باهاش برنامه ها دانلود شدن رو داشته باشی
شما ابتدا به وسیله تاپیک زیر یک اپل آیدی بسازید و بعد آتورایز کنید
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
این حالت برای و قتی اتفاق می افته که شما تیک sync app در ایتیونز رو زده باشی.نقل قول:
اگر دستگاهت جیلبریک شده باشه و اپ های کرک شده روش نصب باشه وقتی سینک می کنی اپ های کرک شده ریموو نمی شن