سلام دوستان عزیز
من یه تلویزیون es7770 سامسونگ دارم که یه کم فیلم هایی که از طریق هارد پخش میشه رو تندتر از معمول نشون میده
رو شبکه نمایش هم همین حالته
میخواستم بدونم مشکل از کجاست و چطوری میشه حلش کرد؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستان عزیز
من یه تلویزیون es7770 سامسونگ دارم که یه کم فیلم هایی که از طریق هارد پخش میشه رو تندتر از معمول نشون میده
رو شبکه نمایش هم همین حالته
میخواستم بدونم مشکل از کجاست و چطوری میشه حلش کرد؟
با تشکر
سلام
من یک تلویزیون lcd 40 550d دارم این منو مخفیش را زدیم اومد نمی دونم چی شد الان تصویر hdmi avi خیلی بعد نشون میده به زور تصویر می بینم چکار کنم رفتم تو منو مخفی ریست کارخانه را زدم فقط کانال ها پاک شد و تاثیری نکرد چکار کنم ؟
با سلام خدمت دوستان عزيز من به تازگي lcd سامسونگ مدل LA46c695L خريدم ولي روي فلش ضبط نمي كنه روي كنترل هم دگمه قرمز رنگ ضبط داره ولي هر چه بزني اثري ندارد لطفا اگر چيزي مي دانيد توضيح كامل بدين.
سلام
من یک u40c7770 دارم. میخوام بدونم چون مدلش اروپایه میتونم زیرنویس فارسی ببینم و اینکه آیا هیچ tv apps براش وجود داره؟
سلام
برای مدل ua46eh5000 میشه کاری کرد ؟
آیا امکان ضبط شبکه های دیجیتال LED Samsung U40D5550 روی فلش هست؟ پس این دکمه قرمز روی کنترلش برا چیه؟
دوستان کسي هست که بگه مشکل LED ما چيه؟
الان 5 روزه که داره اعصاب منو بهم ميريزه مدلشم اينه LED Samsung U40D5550
به عنوان مثال دارم يه برنامه ميبينم يه دفعه يه لايه ي مشکي بالا سمت چپ پيدا ميشه و وقتي به قاب دورش فشار ميارم از بين ميره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکنم دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه شاید پیکسل هاش نیمسوز شده باشه
هست ولی باید از یه مموری با سرعت write & speed بالایی داشته باشه که معمولا باید از ssd یا اکسترنال درایور استفاده کنینقل قول:
اقا یه چیز جالب دیدم وقتی رو your video میرم میزنه تصدیق امنیتی نادرست است یعنی your video هم چیلتر کردن؟درضمن اسمارت هابم2011 هست