ایول رضا عجب چیزی هست بد جور من رو قلقلک دادی که بشینم با این 5 ساعتی رانندگی کنم خیلی جیگره لامصب:46:نقل قول:
Printable View
ایول رضا عجب چیزی هست بد جور من رو قلقلک دادی که بشینم با این 5 ساعتی رانندگی کنم خیلی جیگره لامصب:46:نقل قول:
نقل قول:
خیلی عجیبه رضا این موضوع که من گقتم دیدی پست من رو که چند مورد رو نام بردم که اصلا وجود نداشت توی بازی
ولی اگه جرمن تراک هست پس فقط میشه یه پچ بتونه این کار رو بکنه البته یه پچ کلی که حجمش اندزه حجم کلی خود بازی هست
که به نظر من اونجوری دیگه خودش میشه یه بازی
شما دارين در مورد چي بحث مي كنين؟!
سلامنقل قول:
من دو تا Man A class رو كه به نظرم باحال هستن واست ميذارم حالا اگه دوست داشتي دانلود كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/32ud4kjxqs48cdv5wsi0.rar
اينم يكي ديگش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.germantruck-mods.de/page/downloads/?action=download&id=77
اميدوارم خوشت بياد:11:
ممنون مرد،خيلي مردن اينا...!نقل قول:
نقل قول:
نه اینطوری که تو میگی نباید به این موضوع نگاه کرد موصوع خیلی جدی تر از این حرف ها هست اینکه یه بازی بتونه اینقدر تغیرات توش انجام بشه موضوع کوچیکی نیست و این سواله که این همه تغییرات با چه چیزی انجام شده مد هست پچ هست؟
نقل قول:
در مورد دمو بحث میکنیم دیگه:31:
من كه گفتم،شما به آهنگي كه مي خونه دقت كنين ببينين چي ميگه...نقل قول:
نه اینطوری که تو میگی نباید به این موضوع نگاه کرد موصوع خیلی جدی تر از این حرف ها هست اینکه یه بازی بتونه اینقدر تغیرات توش انجام بشه موضوع کوچیکی نیست و این سواله که این همه تغییرات با چه چیزی انجام شده مد هست پچ هست؟
كمي روش فكر كنين متوجه ميشين...
ساختن يه مد كاميون داغون شده كه كاري نداره...
مثل اينه كه يه كاميون قديمي بسازه...
اگه طرف اين كاره بود يه تصوير مستقيم از لحظه تصادف مي ساخت كه ديگه ما منحرف نشيم...
اگه مي خواين متن آهنگ رو ،البته دست و پا شكسته براتون بزارم...
مطمئنا خودتون بلديد ديگه...
خيلي برام عجيبه كه شما دارين يه همچين حرفي مي زنين...!
نقل قول:
نه عزیز میدونی قضیه فقط این داغون شدن نیست قضیه این هست که شما توی بازی به قیافه راننده دقت کن یه شکل هست ولی اینجا فرق میکنه بعد توی این عکس ها یکی مثل شاگرد کنار راننده بود وزمان تصادف اگه دقت کرده باشید از ماشین سر نشین ها پیاده شده بودند و کنار جاده اونور گاردریل ایستاده بودند و اینکه ماشین پلیس و ماشین اتشنشانی اومده بود و دوطرف اتوبان رو بسته بود و اینکه یه کامیون اومد و اون کامیونی که تصادف کرده بود رو بکسل کرد و برد این ها عجیبه نه داغون شدن ماشین
اینکه اگه کسی تونسته این کار وربکنه دمش گرم کی بوده و چرا پس به عنوان پچ یا یه مد عرضه نشده که بتونیم انه کار ها رو ما هم توی بازی انجام بدیم و لذت بازی رو دو چندان بکنه
قبول داری که اگه تمام این موضوعات توی بازی اعمال بشه خیلی بازی جذاب تر و واقعی تر میشه
البته اینم هست که چرا به صورت دمو و فیلمی نیست و این هم به قول تو ادم رو به شک میندازه ولی در کل هرکس تونسته این کار ها رو توی بازی انجام بده دمش گرم خیلی حرفه ایی بوده
عوض كردن راننده كه جديدا توي خيلي از مد ها هستو داره قديمي ميشه...نقل قول:
من تو يكي از سايت ها همين ديشب ديدم.
اون شاگرد رو هم خيلي راحت ميشه گذاشت كنارش...چه فرقي بين يك موبايل و يك به اصطلاح شاگرد داخل اين بازي هست؟
هر دو به صورت مد مي تونن جاسازي بشن و حتي مي تونن متحرك هم باشن...
پس مشكل شاگرد راننده هم حل شده هست...
اون ها هم كه اون طرف گارد ريل بودن هم مثل درخت ها هستن و تنها تفاوتشون شكلشونه...
و اينكه وسط يه بازي 24 ساعت كامل به خاطر يك تصادف بازي متوقف بشه آيا عاقلانه هست؟
در آخر اون كاميون كه اومده ،اكتروس رو رو يه تريلر داره مي بره و بكسلش نكرده،يعني طرف يه مد ساخته
كه مثلا توش Digger 500 كه جزء يكي از تريلر هاي بازي هست رو با اكتروس جاباجا كرده...
مگه شما تا بحال Digger 500 يا 1000 جابجا نكردين؟!خوب اين هم همونه و فقط به جاي Digger اكتروس گذاشته...
مگه تغيير تريلر ها در مود ها كار عجيبيه؟
حالا اين آقا كلي زحمت كشيده و تمام اين مد ها رو كنار هم گذاشته و با يه آهنگ يه كليپ با حال ساخته...
اصلا اسم كليپ رو كه ديگه قبول دارين؟
MB Actros Crash
تصادف اكتروس...
خيلي ساده هست كه...
بازم روي متن موسيقي تاكيد مي كنم...!