این چی میگه من زبانم ضعیفه ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این چی میگه من زبانم ضعیفه ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد وارد این ماجرا نشدم راجع بهش تحقیق نکردم ....ولی یه سوال دارم این قضیه ای که میگن نوستراداموس تولد هیتلر و اتفافات مربوط به اون رو پیش بینی کرده تا چه حد واقعیت داره؟
.
این قضیه تو کتابی ذکر شده ؟ یکی از دوستانی که در این مورد اطلاعات داره پاسخ بده..ممنون
سلام دوست عزیز .منظورم "روز بعد از روزِ موعود" هست . پایان دنیا در جمعه هست . ما شنبه میایم تو فروم یا اینکه دنیا روز جمعه تمام شده و دیدار و ادامه ی تاپیک در قیامت :20:نقل قول:
مایاها اگر حساب کتاب بلد بودند که منقرض نمیشدند :31:
بسیار حسابگر و دقیق بوده اند این مطلب را بخوانید :نقل قول:
مایاها اگر حساب کتاب بلد بودند که منقرض نمیشدن
مایا ها با توجه به تعاریف محققین بزرگترین جامعه انسانی رشد یافته و شهر نشین در کل قاره امریکا بوده اند که از تقویمی پیچیده و پیشرفته استفاده می کرده اند
در اینجا سعی می کنم بطور گذرا به مایا ها و تقویمشون بطور ساده و به نقل از یکی ازبزرگترین کاوشگران فرهنگ و زبان مایا و دارای عناوین ریز و درشت علمی دانشگاهی و تحقیقی اشاره کنم
حانم سوزان میلز چهره ای بسیار علمی و شناخته شده ای در باره زبان و فرهنگ قوم مایا است دارای مدرک دکترای باستان شناسی و تمدن های باستانی قاره امریکا می باشد که ایشون از دانشگاه کلمبیا مدرکشون رو در سال 1975 گرفتن و انقدر عناوین علمی و تاریخچه تحقیقی زیادی درباره تمدن های باستانی امریکا و بلاخص مایا ها داره که یک پی دی اف 20 صفحه ای فقط لیست عنوان های گوناگون و کار های ایشون هست درحال حاضر هم به غیر از تدریس متصدی قسمت باستانشناسی و فرهنگ و هنر موزه فلوریدا وابسته به دانشگاه فلوریدا هست ( باید به ایشون گفت دست مریزاد واقعا)
من از کتاب " خدایان مایا" که سوزان میلر نوشته و توسط انتشارات دانشگاه تگزاس منتشر شده کتابی درسی و دانشگاهی است نقل قول می کنم:
او در کتابش می گوید:
مایا ها بزرگترین تمدن رشد یافته و شهر نشین در کل قاره امریکا محسوب می شوند و در علم ستاره شناسی بسیار خبره و ماهر بوده واز روش های پیچیده استفاده می کردنند در نزد مایا ها ستاره شناسی و اداب و رسوم مذهبی درهم تنیده بود و بطور جدا مفهو می نداشت
گستره تحت نفوذ انان از مرکز مکزیک شروع شده و تا غرب السالوادر ادامه می یافت
این قوم پیشرفته از یک تقویم 260 روزه در سال استفاده می کردنند که نام ان را هنوز نمیدانیم اما در نزد ان ها به " شمارشگر روزها" معروف بود
از این تقویم برای پیش بینی سرنوشت انسان بر پایه روز تولد و همینطور پیش بینی زمان مناسب برای کشاورزی استفاده می کردنند
مایاها می گفتنند که این تقویم مطابق است با زمان9 ماهه بارداری انسان ها و در حقیقت نیز بسیار نزدیک است به زمان بارداری که امروزه زیست شناسان مابین 255 تا 266 روز تعیین کرده اند
تقویم در نزد مایا ها ایستا نبوده و به مرور زمان چرخه های تقویمی دیگری نیز افزوده شد
مایا ها تقویم دیگری نیز داشتنند که که دارای سیکل 52 ساله بوده و به ان "تقویم دوره ای " می گفتنند این تقویم دوره ای حاصل انطباق تقویم 260 روزه یا روز شمار که تقویمی مذهبی بوده است با تقویم 365 روزه که به ان "تقویم نامعلوم" می گفتتند می باشد.
این"تقویم نامعلوم" شامل 18 ماه در سال میشد که هر ماه نیز به 20 روز تقسیم میشد بعلاوه یه بازه اضافی 5 روزه(خیلی پیچیده است اینطور نیست؟) که بطور زیادی به سال شمسی در زمان حال نزدیک است *solar year : 365.2422 days*
برای رمز گشایی و تطبیق زمان ها ما یا ها از" Long Count" استفاده می کردنند که درحقیقت مبدا شروع تاریخ و وقایع نگاری تاریخی در نزد انان بود Long Count مرجع تقویم خوانی و انطباق تقویم ها وهمچین ذکر وقایع و اتفاقات تاریخی بود
کتیبه های Long Count برای ما نیز کلید بازگشایی وقایع تاریخی قوم مایا ست و همینطور بیشتر به نظر می رسد Long Count کلیدی برای "پایان تمامی چرخه های تقویم" در انقلاب زمستانی که مطابق با 21 دسامبر 2012 AD() می باشد.
البته فقط گوشه ای از مطالب این کتاب بود که تحقیقی در رابطه با تقویم و اعتقادات قوم مایا است حال چگونه چنین قومی بی حساب و کتاب بوده اند! دلیل انقراضشون هم حمله و حشیانه سخیف و ددمنشانه و حشیان اسپانیایی بود که بود و نبود رو غارت کردنند و همه چیز رو به اتش کشیدنند
داخل اینترنت جستجو کنی فیلمش پیدا میشه - (مردی که آینده را دید)نقل قول:
حدود 65 مگابایت
اگر اینجا مکان نظر دادن - های کیلویی - هست(چنانکه از نظردادن های شما پیداست) ; قاعدتا نیازی به بار علمی هم نداره.نقل قول:
در ضمن تاپیک پیشگویی هم نیست.
تاپیک دوباره داره به حاشیه میره دوستان و پر از اسپام شده. جای بحث های تحلیلی و جالب اینجا خالیه و واقعن حیفه آدم وقتشو برا بحث های بیهوده و بد اخلاقی ها بذاره. بهتر نیست با بحث های مفید آگاهیمون رو بالا ببریم دوستان؟
البته بزرگان ببخشن که من تذکر دادم.
دوستان امروز گرگان زلزله 4.5 ریشتری اومد ... فک کنم واقعا یکی از نشانه های پایان دنیا باشه ... این زلزله بعد از مدت ها یه نشانه ای از پایان دنیاس . :|
جمعه همین هفته ساعت 1.45 دقیقه میشه شما چجوری حساب کردی ؟!نقل قول:
همه صحبت شده در حالیکه یه هفته مونده هنوز در خیلی پستها حتی تاریخ غلطه! 21 دسامبر میشه 30 آذر! (1 دی بوده اما چون 91 کبیسه س اینطوریه)
به هر حال تا 21 دسامبر جمعه میشه حالا چه کبیثه باشه چه ثقیره : دی