سایت گل- هری ردنپ، سرمربی تاتنهام، تایید کرد که اگر رابی کین تصمیمش را گرفته است، می تواند در ژانویه این باشگاه را ترک کند.
کین در چند فصل اخیر روزهای خوبی را سپری نکرده است. او در جولای 2008 از تاتنهام به لیورپول پیوست اما تنها ژانویه بعد به تاتنهام بازگشت و یک سال بعد به سلتیک قرض داده شد.
این مهاجم 30 ساله در حال حاضر بعد از جرمین دفو، پیتر کراوچ و رومن پاولیاچنکو، آخرین گزینه هری ردنپ برای قرار گرفتن در خط حمله تاتنهام است.
از آخرین باری که کین در ترکیب تیمش به میدان رفته حدود یک ماه می گذرد و اخیرا شایعاتی در مورد انتقالش به تیم هایی مانند استون ویلا و تیم آمریکایی ونکوور وایت کپس به گوش می رسد.
ردنپ در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم او دوست دارد به تیم دیگری برود زیرا دوست دارد بازی کند. او بازیکن بزرگی است و در همه دوران بازی اش در ترکیب اصلی تیم هایش حضور داشته است و اکنون نیز می خواهد بازی کند.
او می تواند اینجا بماند و با نشستن روی نیمکت دستمزد بگیرد اما او چنین آدمی نیست. او می خواهد فوتبال بازی کند. او هر روز به سختی کار می کند و تلاش فوق العاده ای از خود به نمایش می گذارد.
و شاید سخت ترین تصمیم را من هفته گذشته گرفتم؛ من نمی توانم او را روی نیمکت بنشانم. فکر می کنم هر باشگاهی که بیشترین پیشنهاد را برای او ارائه دهد، می تواند در ژانویه او را به خدمت بگیرد."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/04/2245309/%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%AF%D9%86%D9%BE-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D8%A7%D9%86%D9%88%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%AF
جو کول: اعتماد به نفسم را از دست نداده ام
سایت گل- جو کول، هافبک لیورپول، پس از اینکه با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات تیمش بازگشت، تاکید کرد که با بحران اعتماد به نفس دست به گریبان نیست.
او که به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ برای مدتی قادر به همراهی تیمش نبود، در دیدار این هفته تیمش مقابل استوا بخارست به میدان رفت و علی رغم اینکه نتوانست گلزنی کند، اعلام کرد که از نمایش کلی اش راضی است.
او در پاسخ به این سوال که آیا این مصدومیت موجب کاهش اعتماد به نفسش شده، گفت:" نه، اصلا. من از همه چیز باشگاه لیورپول راضی هستم. تنها باید آمادگی ام را حفظ کنم و بازی های بهتری ارائه دهم. مصدومیت برای هر فوتبالیست یک اتفاق ناخوشایند است اما باید به سختی کار کنید و تنها به پیشرفت فکر کنید.
من تنها با یک جلسه تمرین، 75 دقیقه برای تیم بازی کردم و از پیشرفت اوضاع بسیار راضی هستم. از اینکه توانستیم در زمین بمانم و به تیم کمک کنم تا از این دیدار امتیاز به دست بیاورد، بسیار خوشحالم."
جو کول در تابستان با انتقالی آزاد از چلسی به لیورپول پیوست اما در این مورد با انتقادات زیادی مواجه شد. او سه بازی تیمش را به دلیل محرومیت از دست داد و پنج هفته نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ نتوانست تیمش را همراهی کند.