الان متوجه منظورت شدم ، اونجا رو قبلا ثبت نام کردم!نقل قول:
حالا از شانس من سایت باز نمیشه...
همش این ارور رو میده :
Bandwidth Limit Exceeded
====================
ویرایش : اد شد!
بالاخره اد کردمش...از همگی ممنون.
Printable View
الان متوجه منظورت شدم ، اونجا رو قبلا ثبت نام کردم!نقل قول:
حالا از شانس من سایت باز نمیشه...
همش این ارور رو میده :
Bandwidth Limit Exceeded
====================
ویرایش : اد شد!
بالاخره اد کردمش...از همگی ممنون.
جدی؟! اگه اینطور باشه که خیلی بده! چون ورژن این بهتر از مال هر سایت دیگه هست...نقل قول:
دیگه گوشیم رو ریستور نمیکنم:دی
آخ درد دل منو گفتین .
من هر کاری میکنم نمیتونم این سورس i-phone و یا i-home رو اضافه کنم.
ثبت نام هم کردم توی سایتشون ولی...........
کسی میدونه چیکار میشه کرد ؟ گوشیم همش میگه سورسش نیست
راستی آقا مجتبی من سورس iphonedelivery رو 3 یا 4 روز پیش اضافه کردم و برنامه دلیوری رو ریختم.
سورس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اگه اد نکردید اد کنید بد نیست.
سورس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو درست اد کنید مشکلی نداره.من یبار دیگه امتحان کردم.
بجای نقطه چینi-phone نقطه ir
با سلام و خسته نباشید,
کسی می تونه به من بگه که گوشی آیفون توسط چه کسی ساخته شده آیا توسط شخص خاصی ساخته شده؟ آخه تو یکی از سایتهای خارجی برای این که بتونم عضو بشم باید به این سوال پاسخ درست بدم, ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین......... یا علی.......
نقل قول:
ببین دوست عزیز گوشی آیفون توسط شخص طراحی و ساخته نشد بلکه توسط یک تیم متخصص ساخته شده .
البته همه سازنده ی تمام محصولات اپل رو استیو جابز میدونن :31: امتحان کن احتمالا همینه ( استیو جابز )
بچه ها یکی در مورد بلوتوث 3Gs بهم توضیح میده!؟
درسته که نمیشه فایل نه فرستاد و نه دریافت کرد! بعد اگه اینطوره دیگه چرا بلوتوث گذاشتن!؟
درسته . بلوتوث رو برای هندزفری گذاشتن . با نصب یک برنامه ساده مشکل بلوتوث هم حل میشه و براحتی هم ارسال می کنید و هم دریافت :20:نقل قول:
این جدیده کی معرفی میشه ؟؟ به نظرتون قیمتا می آد پایین ؟؟ من قصد خرید دارم صبر کردم جدیده معرفی بشه قیمتها بیاد پایین بخرم
:31:
3gs فکر کنم 170 بشه :31:
دوستان نظراشونو بگن.
فکر نکنم که دیگه انقدر سقوط قیمت داشته باشه.
البته اگه منظورت آنلاک هست.
لاکش ولی فکر کنم تا زیر 240-250 دلار بشه.