ممنون:11:
دوستان زمان ريكاوري من 1ساعت و40دقيقه طول كشيد اين زمان استاندارده؟ و يه پيغام براي بك آپ گرفتن اومدكه كنسل كردم اينكارلازمه؟چون هنوز نرم افزاري نصب نكردم..
ممنون:11:
دوستان زمان ريكاوري من 1ساعت و40دقيقه طول كشيد اين زمان استاندارده؟ و يه پيغام براي بك آپ گرفتن اومدكه كنسل كردم اينكارلازمه؟چون هنوز نرم افزاري نصب نكردم..
بابا شما دیگه خیلی حساس هستید:31:نقل قول:
شما میرید تو VAIO Care و دو تا دیسک ریکاوری تهیه میکنید و تمام...
پیغام هایی دیگه هم اتوماتیک میده که توی خود تنظیمات VAIO Care میتونید غیر فعالش کنید...
دیگه هر موقع هم ویندوز مشکل پیدا کرد میتونید ازش استفاده کنید ....
ولی در صورت امکان از دیسک های ریکاوری هم ایمیج بگیرید و در هارد دیگری داشته باشید تا اگر دیسک ها دچار مشکل شد از اون بتونید استفاده کنید
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428669
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
سلام
می خواستم که نظرتون رو در مورد لبتاب sony f 11dgx/b بدونم قیمتشم 1350000
با تشکر
وقتی میخوایم ریکاوری تهیه کنیم میگه دوتا دی وی دی یا 4 تا دی وی دی ، چه طور دی وی دی باید استفاده کرد که دو تایی بشه همه اطلاعات رو توش جا کرد؟ و قیمتش چقدر با دی وی دی های رایج که 4 گیگ ظرفیت دارند اختلاف داره؟
آیا موقعی که از برق شهر استفاده می کنیم وصل بودن باطری به لپتاپ باعث خرابی باطری نمیشه ؟
هر چند تا DVD که نیاز باشه خودش پیغام میده میگه بزارید تو دستگاه...نقل قول:
اگه منظورتون دیسک بلوری هست باید دستگاه هم قابلیت رایت داشته باشه...
ولی علاوه بر DVD هایی که ریکاوری میگیرید سعی کنید یه نسخه ایمیج هم ازش داشته باشید
خیر... شما شارژرش را بزارید باشه خودش 100 درصد که شد اتومات سوئیچ میشه رو برق مستقیم(فقط سعی کنید هفته 4 الی 5 بار شارژ و دشارژ بشه)
سلام دوستان این سری f جدید وزنش کمتر شده؟ اگر آره, چند گرم؟
همون 3.2 Kgنقل قول:
سلام دوستان این سری f جدید وزنش کمتر شده؟ اگر آره, چند گرم؟
نقل قول:
اون سوالی که پرسیده میشه قبل از ریکاوری مربوط به نوع DvD تونه اگه 2لبه باشه فقط 2تا لازمه و معمولی 4تا اگه
DvD دو لبه بود گزینه 1 اگه معمولی بود گزینه 2 رو انتخاب کنید
سلام. من یه لپ تاپ سونی وایو دارم با این مشخصات به نظر شماها در چه حدیه؟؟؟ سوال دیگرم اینه که سی دی راه اندازش رو گم کردم باید از کجا و چه جوری دنبالش بگردم؟؟؟ اینم بگم از هر سایتی که می خواستم دانلود کنم مدلش پیدا نشد( حتی سونی )!!!!!!! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.......
sony vaio VGN-N11 S/W
CPU : INTEL CENTRINO CORE DUO T2050, 1.60GZ
memory: 1024 MB/ MO