پاک شود
.....................
پاک شود
.....................
بله اينکارو کردم ولي متاسفانه درست نشد.نقل قول:
سلام دوستان گرامی
خسته نباشید
بنده اطلاعات چندانی ندارم.ممنون میشم راهنمایی ام بکنید.
راستش من دیروز Le Tour de France 2011 رو خریدم و الان که توی دستگاه میگذارم و می زنم که اجرا بشه میگه که باید دستگاه آپدیت بشه و دکمه yes و no آپدیت میاد.من دیسک رو خارج کردم.ورژن داشبوردم هم 2.0.8955.0 هست و دستگاه هم کپی خور شده.میخواستم ببینم اگر من دستگاه رو به نت وصل کنم و آپدیت های زیر رو انجام بدم کپی خور دستگاه می پره یا من بن میشم؟
* آپدیت برای پخش فایل های تصویری (mkv , avi , ....)
* آپدیت داشبورد (ترجیحا کدوم ورژن؟)
در ضمن اگر فیفا 12 بیاد برای آپدیت من همین مشکل رو خواهم داشت؟
ممنون از سایت فوق العاده تون
یا علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید کلا از این به بعد احتمالا همه ی بازی ها این آپدیت آخری رو میخواد....مثل اینکه شما هم میخواید برید لایو من کلا توصیه میکنم داشبرد135999رو باlt+1.91بریزید کلا راحت میشید میریرد.......یه عالمه دردسرم نمیکشیدنقل قول:
بله اگه الان برید لایو و آپدیت کنید کپی خور دستگاه میپره
اگه ماهرید بیاید1.91رو بریزید پولتونم تو جیبتون میمونه اگه هم نه بدید بیرون براتون بریزن بگید برامlt+1.91رو با داشبرد13599بریزند
بله دیگه آگه1.91نریزید و آپدیت بخواد میمونید
آشعال ترین بازی همین Le tour de France هست . توصیه میکنم اصلا واسه این بازی پول ندین !نقل قول:
ببخشید ربطی نداشت :دی
من بعضی Madden NLF ۲۰۱۲ ریختم،میخواست update کنه ،فایلهای update اکسترک کرد و بعد ریست شد و بعدش که اومد اپلای کنه updeta رو ارو داد گفت update نمیتونه از روی سیدی بخونه. الان برای این که سیستم بتونم بیرم بالا چی کار باید به کنم؟ درضمن کاری که دوستان در چند پست قبلی توضیح داده بودن ( دکم سینس ) کار نکرد
ببینید اگه میخواید راحت باشید و کل بازی هارو اجرا کنید به نظر من فرم ورlt+1.91وداشبرد13599رو بریزید(البته فقط یه بازی فعلا اجرا نمیشه)من توصیه میکنم خودتون بریزید و بیست تومن ندید بیرون.........چون ممکنه بازم یه فرم ور جدید بیاد یا...چون تازگی ها بازم ماکروسافت پدر سوخته بازی درمیاره:دینقل قول:
دوست عزیز من الان سیستمم بالا نمیاد!! چی کار کنم ریست بشه یا اصلا بالا بیاد؟
چی چی؟چه جور شد دقیقا توضیح بده.........نقل قول:
من بازی NLF خریدم،گذاشتم توی دستگاه گفت باید update بشه بعدش شروع کرد به خوندن،دقیقا فرایندی که توی ۲ پست قبلی نوشتم.نقل قول:
update file اکسرت کردم و بعدش دستگاه ریست شد،بعدش که اومدم apply کنم update ،دستگاه گفت نمیتونه update بخونه از روی سیدی ، یک سیدی دیگه هم خریدم نشد.
الان xbox من بالا نمیاد boot نمیشه،توی ps۳ میشه با گرفتن دکمه power دستگاه ریست کرد اینجا چیزی تو این مایهها نداره؟ :(