می خوام از دوستانی که می گن این سریال سرشار از دروغه بپرسم واقعا وقتی این سریال رو دیدین رفتین یه نگاه به قرآن بندازین ببینین که واقعا قرآن
نقل قول:
می خوام از دوستانی که می گن این سریال سرشار از دروغه بپرسم واقعا وقتی این سریال رو دیدین رفتین یه نگاه به قرآن بندازین ببینین که واقعا قرآن چی می گه؟
لازمه بگم هیچ اتفاق این سریال برخلاف آیات قرآنی که لااقل توی سوره ی یوسف هست راجع به حضرت یوسف نیست و دروغ نگفتن.مثل خواب دیدن حضرت یوسف توی کودکی،انداختن ایشون توی چاه،نجاتش توسط یه کاروان،فروختنش به عزیز مصر،عزیز و ارزشمند شدنشون نزد خانواده ی عزیز مصر،قصد مراوده داشتن زلیخا با یوسف،پاره شدن لباس حضرت یوسف توسط زلیخا و شهادت کودک به گناهکار بودن زلیخا،زندانی شدن یوسف،دو زندانی وتعبیر خوابشون توسط حضرت یوسف،درخواست حضرت یوسف از زندانی آزاد شده برای یاد کردن ایشان نزد حاکم و ماندن ایشان در زندان به خاطر این کار،تعبیر خواب حاکم،نحوه ی آزاد شدنشون،حتی سمتی که اختیار کردن،آمدن برادرانشون برای گرفتن گندم،گذاشتن پولهاشون توی کیسه های گندمشون،درخواست آوردن بنیامین،آمدن حضرت یعقوب به مصرو بینا شدنشون.
اینها یه چکیده بود خودتون می تونین کامل نگاه کنین وببینین خلاف اینها توی فیلم هست؟
اگه چیزی هست که شما فکر می کنید دروغه به خاطر منابع و تفسیرهای مختلفی هست که وجود داره واین به خاطر نبود سواد درست وحسابی تو اون موقع یا نابود شدن منابع در طول زمان و اگه چیزی مونده باشه مطمئنا تفاسیر مختلفی از اونها وجود خواهد داشت.و نویسنده ی داستان سعی کرده چیزهایی رو کنار هم بذاره که هم تطابق داشته باشن هم جامعه ی کنونی به مطرح کردن اونها نیاز داشته باشه.ضمنا فقط اسامی یوسف ویعقوب و زلیخا و بنیامین توی این سوره اومده بودو در مورد اینکه زن حاکم مصر یا خود حاکم یا چیزای دیگه چیزی گفته نشده.یا لااقل توی این سوره نبود.اگه چیز دیگه ای اضافه شده برای افزایش جذابیت داستان بوده.
به نظر من این سریال از نظر داستانی مشکلی نداره ولی از نظر بازیگری واقعا در حقش کوتاهی شده.
من بازم میگم برین نگاه کنید به مطالبیکه من در صفحه 121 بامرک شرح دادم بامد رک مستند قرآنی تاریخی علمی ادبی بعد بیان اظهار نظر کنید من بنظر همتون احترام میزارم
یه نگاه ضرری نداره نظرتون روهم میبینم اگر حق با شما بود حتما" ازتون تشکر خواهم کرد