دوستان این بازی در مقایسه با کربن چه از لحاظ گرافیک و تکنیک و داستان بازی پیشرفت داشته یا نه؟
Printable View
دوستان این بازی در مقایسه با کربن چه از لحاظ گرافیک و تکنیک و داستان بازی پیشرفت داشته یا نه؟
از لحاظ گرافیک نمیشه با کربن مقایسه کرد و باید با ماست وانتد مقایسش کنی که به نظر من فرق زیادی نکرده.نقل قول:
از لحاظ تکنیک به نظر من بهترین نسخه تا حالا همین آندر کاور بوده و داستان هم چون من فینگیلیشیم خوب نیست نظری نمیدم.
نسخه ای که فروشگاه P30world گذاشته کامله و همه ی Demoها رو داره؟
سلام من بازیرو نسب کردم تا لدینگشم میاد ولی تا بازی می خواد شروع بشه از بازی میندازه بیرون سیستمم پاین نیست رم 2گیگ گرافیک 256 انویدیا 512 ساپرت سی پی یو 4 تاهالا بازیهایی مسل کال اف دیوتی 5،پس 2009،پرو استریت وکریسیس رو هم جواب داده مشکل از چــیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــته ؟؟؟؟
اینم ماشین من...البته تا اینجا....
به گرافیک پایینش نگاه نکنین...آخه سیستمم نمیکشه...با اینکه خیر سرم یه تومن پول سیستم دادم :((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم میاد ...خیلی شبیه لامبورگینی ریونتون شده :DD
سلام
حسام جان گرافیک اش خوبه بابا !
خیلی قشنگه .
ای ول.
رنگ بندی جالبی داره سقف و بدنه , اون آرم هم که دیگه می خواد آدمو شاخ بزنه!
دوستان من این بازی و گرفتم ولی اینقدر کند اجرا میشه که از خیرش گذشتم...
این مشخصات سیستم منه:
گرافیک : 8600gts
رم:2 تا 1 گیگ
Cpu : Intel 2.8
جونه ما این حرفو نزن نا امیدم کردی.نقل قول:
از لحاظ گرافیک نمیشه با کربن مقایسه کرد و باید با ماست وانتد مقایسش کنی که به نظر من فرق زیادی نکرده.
این دو تا عکس رو خودم از دو بازی MostWanted و UnderCover گرفتم. مقایسه کنید:
ولی مشکل اینه من تو UnderCover مورسیلگو رو نداشتم. :دی تو Mostwanted که اولی هست Murcialogo و تو UnderCover عکسها از Gallardo هست.
وقعا فرق میکنه. عکسها برای اینکه کم حجم بشه JPG هستن. اگر BMP بود بهتر میشد.
من الان مرحله ی 5 هستم.
چجور میشه ماشین رو عوض کرد یا آپگریدش کرد؟!
+
نیتروژن رو چجوری میشه استفاده کرد؟
مرسی.
دوست من برای خرید و فروش ماشین شما باید وقتی توی مسابقه نیستی ، دکمه ی Esc رو بزنی بعد Garage رو انتخاب کنی . ( اگه Garage نبود همون گزینه اوله ! )نقل قول:
بعد یکی Shop داره ، یکی هم Upgrade .
برای استفاده از N20 ( همون نیترو ) باید دکمه ی ALT سمت چپ کیبورد رو بزنی .
البته قبلش باید روی ماشینت بسته باشی .