چـرا ؟ به خاطر کلاینتـه ؟نقل قول:
Printable View
چـرا ؟ به خاطر کلاینتـه ؟نقل قول:
سلام دوستان می خواستم ببینم چجوری میتونم پروداکت کد گوشیم رو تغییر بدم به یک پروداکت کدی که بشه با gprs گوشی رو به ورژن 20 یا 21 اپدیت کنم
در ضمن این کار ضرری که برای گوشی نداره؟
شما با برنامه جف میتونی این کارو انجام بدی.اگه با همین نرم افزار گوشیتو آپدیت کنی خیلی راحت تره در ضمن مطمئن تر هم هست
خوب اخه زغالم تموم شده نمیتونم 100مگابایت دانلود کنمنقل قول:
شما با برنامه جف میتونی این کارو انجام بدی.اگه با همین نرم افزار گوشیتو آپدیت کنی خیلی راحت تره در ضمن مطمئن تر هم هست
شوخی کردم
نه مشکل از سیمبین 9.3 گوشی شماست...نقل قول:
شاد باشی:40:
نقل قول:
یعنی سیمبین n78 مشکل داره؟
میشه یکم بیشتر توزیح بدین؟:11:
بعله..چرا نمیشه...:20:نقل قول:
بیشتر بازی هایی که برای N-Gage کرک شده توسط BiNPDA مخصوص گوشی هایی با سیستم عامل 9.1 و 9.2 بود...اون موقع هنوز 9.3 نبود...:31: و چون 9.3 پک نرم افزاری FP2 (Feature Pack 2) رو به همراه داشت، کرک این بازی ها روی 9.3 جواب نداد و بازی ها به همون صورت تریل اجرا میشدند..
به عبارت دیگه مشکل از کرک بازی هاست...نه از 9.3...که احتمالا" BiNPDA در آینده این مشکل رو هم حل خواهد کرد..
شاد باشی:40:
دوستان سلام! یه سوال داشتم. حقیقتش میخوام بدونم که n78 گوشی ای هست که من بخوام بخاطرش قید ویوتی رو بزنم یا نه؟ راستش دلیل اینکه از ویوتی خوشم اومده اینه که اولا دوربین خیلی خوبی داره . تاچه . خوشدسته. خیلی کمه . ولی حقیقتش به خاطر یه سری چیزا مثل نصب برنامه و تم و اون مشکلاتی که بخاطر همین چیزا براش اومده میترسم بخرمش. آخه من به گوشی سخت جونی مثل w700 عادت کردم که هر وقت خواستی وصلش کنی به کامپیوتر و هرچی خواستی راحت بریزی روش حالا بیابم و ویوتی بخریم بزنیم خرابش کنیم بعد 270 تومن بریزیم دور! از n78 به خاطر وایرلس و فرستنده اف ام و جی پی اس و دوربین قابل قبولش خوشم اومده. خواهشا یه کمکی به ما بدبد! ممنون ببخشید طولانی شد!
انتخاب سختیه چون ویوتی سیستم عامل نداره بنابراین هنگ های زیاد ان 78 رو هم نداره
من جای شما بودم یا ویوتی می گفتم یا یکم پول بیشتر میزاشتم 5800 می گفتم
اصلا جای هیچ شکی نیست که n78 بهتره البته به غیر از دوربین .:46:نقل قول:
من با دوستم همزمان گوشیهامون رو خریدیم که اون ویوتی خرید و من n78.
الان به من میگه کاشکی منم تسک منیجر داشتم :41:- کاشکی منم میتونستم چند تا برنامه با هم کارکنم:41: - کاشکی منم جی پی اس داشتم:41: - کاشکی منم میتونستم روی موج اف ام آهنگ بفرستم :41:- کاشکی منم تنوع نرم افزاری داشتم:41: - کاشکی منم ......:41:
ولی من فقط میتونم بگم کاشکی منم دوربین بهتری داشتم - کاشکی منم تاچ میداشتم(هر چند من از تاچ بدون صفحه کلید خوشم نمیاد):13:
بابا به خدا هنگ رو با آپدیت میشه برطرف کرد.:19: من از وقتی دارمش تا حالا هنگ نکرده!:41:
یک بار تستش کردم که ببینم چند تا نرم افزار رو میتونم باز نگه دارم و تا آخر مموریش نرم افزار و بازی سنگین باز کردم تا اینکه خودش گفت مموری تموم شده و در همون حالت بازم بدون هیچ افت سرعتی با گوشی کار میکردم:18:
حالا هر جور مایلید :11: