مرسي سامي جون اما اين يوبي هم حسابي دبه كرد ها من اون اوايل انتشار بازي ها توي ضميه كليك خونده بودم مي خواد يه پچ بده كه شاتگان جديد اضافه كنه. اصلا خبري نشد.
Printable View
مرسي سامي جون اما اين يوبي هم حسابي دبه كرد ها من اون اوايل انتشار بازي ها توي ضميه كليك خونده بودم مي خواد يه پچ بده كه شاتگان جديد اضافه كنه. اصلا خبري نشد.
عزیز اونو بیخیال .نقل قول:
واسه خودش زیاد ..... مینویسه !
منم یه مدت پی حرف اونا رفتم ولی هیچیش درست از آب در نیومد !
سلام دوستان عزیز
تو بازی در act 2 که 77% بازی هستی توی اتاقی که 2 نفر هستند توی دهکده کسی نیست و هیچ ماموریتی روی نقشه نیست که انجام بدم . باید چیکار کنم ؟
ممنون .
عسک میذاری برار.نقل قول:
ولی فک کنم شما تو زندانی که سقفش هم نرده ای هست آره؟!
اگه اونجایی دیواره سمت راستت رو با E خراب کن و الفرار به سمت ماموریت.
اگه نه که عسک بزار.
سلام
از 69% دوباره بازی کردم زیر پل بزرگه باید یکی رو می کشتم که نکشته بودم . الان درست شد عزیز .
سلام . من مدت زیادی میشه که بازیو گرفتم ولی مقداری مشکل دارم . مثلا همون مرحله دوم که توی pala هست از دو نفر یه پرونده میگیره و باید یه کار سری انجام بده تا از خونه میام بیرون paul زنگ میزنه و وقتی میرم پیشش یه مرحله جدید بهم میده . میخواشتم ببینم چیکار باید بکنم تا فقط روی یه مرحله کار کنم نه چند تا با هم .
ببينيد شما وقتي ماموريتي مي گيريد به شما زنگ زده ميشه در مورد اون ماموريت دوستان شما از شما مي خوان ماموريت رو طوري انجام بديد كه به نفع اونها باشه مثال مي گم مثلا شما ماموريت دارين يه كاميون رو بتركونيد ولي به محض اينكه شما مي رين اين ماموريت رو انجام بديد دوستتون به شما زنگ مي زنه و به شما مي گه كه قبل تركوندن كاميون بار كاميون رو برداره و بهش تحويل بده و كاميون رو بعدا بتروكونه مي بينيد كه انجام دادن خواسته دوستان باعث ميشه همون مرحله طولاني بشه در واقع پيگيزي آبي يعني انجام خواسته دوستانتون و پيگيري قرمز يعني فقط انجام دادن اون غريبه ها ولي اينكه آبي رو انجام بديد باعث ميشه محبوبيت بيشتري بين دوستانتون داشته باشيد لولبيشتري بگيريد و چند مزيت ديگه كه در اثر گوش كردن به حرف دوستتون مي تونيد بدست بياريدنقل قول:
سلام krauser .نقل قول:
یه سوال : یعنی وقتی به قسمت آبی میرم و مراحل اونو انجام میدم کل اون mission بطور کامل تموم میشه ؟ آخه من یه بار امتحان کردم یعنی یک بار به قسمت قرمز رفتم مکانها و کارهایی که باید انجام میداد فرق داشت با مرحله آبی .
خوب معلومه ديگه براي اينكه شما ماموريت رو طوري انجام ميدين كه هم خواسته اون آدما براورده ميشه و هم كار دوستتون رو راه مي ندازين. بعضي وقتها ممكن هست اصلا ماموريت ي طوره ديگه پيش بره. ولي كلا شما اگه ماموريت رو با آبي بريد در واقع ماموريت رو كامل انجام دادين يعني هموني كه مد نظر بازي هست. و بهتره شما براي اينكه كامل يه ماموريت رو انجام بديد آبي رو پيگير باشيد نه قرمز. انجام ماموريت قرمز مثل ميان بر و اسكيپ كردن اون ماموريت هست. چون بلافاصله مي تونيد ماموريت رو انجام و به پايان برسونيد. ولي وقتي آبي رو پيگيري كنيد كار شما سخت و طولاني ميشه براي انجام همون ماموريت. تصميم با خود شماستنقل قول:
از کمکات ممنونم دوست من . راه حل مشکلاتم بود .نقل قول: