نقل قول:بلهنقل قول:
یعنی شبانه
شهریه هم که بستگی به رشته داره
Printable View
نقل قول:بلهنقل قول:
یعنی شبانه
شهریه هم که بستگی به رشته داره
دوستان من دولتی قبول نشدم . ارشد چیکار کنم دارم به سربازی نزدیک می شم اگر آزادم قبول نشم اوضام خراب می شه مشکل اینجاست که رشته من ict و مجبورم با it امتحان بدم چون شباهت بیشتری داره اما کلا 80% درس های کنکورشونو ما نداشتیم
کسی نیست راهنمایی کنه منو . دانشگاهی موسسه ای پیام نوری ...... چیزی که ارشد it بگیره
تا ترمی 4 میلیونم موردی ندارم
مدیر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما کمکی راهنمایی در نظر ندارید ؟؟؟
عزیز چزا ناراحتی - شما بعد از کارشناسی یک سال فرصت داری . یعنی بازم هم ازاد هم دولتی شانس کنکور دارینقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط [B
با عرض پوزش از مدير انجمن آموزش عالي، نوبت دوم همون شبانه است، شهريه ها هم توي دفترچه انتخاب رشته هست مي تونيد مقايسه كنيد.نقل قول:
(پذيرش مهر و بهمن توي ستون ظرفيت پذيرش نيمسال توي دفترچه انتخاب رشته مشخص شده)
آخه من بهمن 1391 فارغ التحصیل شدم دارم نزدیک می شم به یک سال در ضمن نمی خوام وقتم بیهو ده تلف شه می خوام سریع تکلیفم معلوم شه اگر ارشد جور بشه که عالیییییییییییییییییییهنقل قول:
بلهنقل قول:
ممنون
اصلاح شد
خب اگز ارشد قبول نشید بازم تا بهمن ماه مهلت داریدنقل قول:
چند تا کنکور دیگه واسه ترم بهمن هست
یا میتونید پیام نور شرکت کنید
یا علمی کاربردی
یا منتظر بمونید تا برید خدمت...
یه چند تا نکته بگم به درد همه میخوره:
1: نوبت دوم که نوشته همون شبانه ست و هزینه داره وهزینش هم کم نیست و دانشجویان دوره شبانه از هیچ یک از امکاناتی که به دوره روزانه میدن برخوردار نیستند مثل سرویس -خوابگاه-وغیره
2: پردیس خودگردان تا سال قبل اسمش دوره بین الملی بود ولی امسال شد پردیس خودگردان و هزینه خیلی خیلی زیادی هم داره و حتی از دانشگاه آزاد هم بیشتره
3: دانشگاه سراسری یه بار تکمیل ظرفیت داره ولی دانشگاه آزاد دوبار تکمیل ظرفیت داره
4: بعضی از دانشگاه های غیر انتفاعی بعضی مواقع فراخوان میدن بدون کنکور دانشجو میگیرن و لی هزینش سرسام آوره پس پی گیر باشید
5: دوره فراگیر پیام نور هم تقریبا بدون کنکوره....
این نوبت دوم یا همون شبانه رو اگر قبول بشیم و ثبت تام نکنبم، مشمول همون عدم اجازه برا ثبت نام سال بعد میشه ؟
خير، عدم اجازه شركت برا دوره روزانه است.نقل قول:
"كليه پذيرفته شدگان دوره روزانه آزمون تحصيلات تكميلي سال 1392 ، حق شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1393 را نخواهند داشت."(صفحه5 دفترچه انتخاب رشته، بند11)