نقل قول:
مشکلتون از اتصالهای برقی باید باشه! ماشین خوب روشن میشه؟
اصلا نمیتونی نور بالا بزنی؟؟؟
رو ماشین دزدگیر چی بستی؟ میتونه از اون باشه حتی :46:
Printable View
نقل قول:
مشکلتون از اتصالهای برقی باید باشه! ماشین خوب روشن میشه؟
اصلا نمیتونی نور بالا بزنی؟؟؟
رو ماشین دزدگیر چی بستی؟ میتونه از اون باشه حتی :46:
در اين مورد چند تا علت رو ميتونم بگم كه البته شما تا حدي اونها رو بررسي كردين و گويا مشكل هنوز رفع نشده.نقل قول:
حدود 7ماهی هست که یک پراید دوگانه سوز دستی مدل 87 خریدم . (اولین تجربه )
ماشین خوب و سالمی هست همون اوایل بردم تنظیم گاز کردم چون هنگام شتاب کند و تند مشکل داشت ........
يكي از مشكلات گاز سوز كردن خودروها بخصوص در حالتي كه خارج از خط توليد باشه همين هست كه تنظيمات دقيقي براي گاز و هوا و سوخت وجود نداره. بيشتر يه جور تنظيم دستي و خارج از كنترل دياك و كامپيوتر هست كه نميتونه مبناي خوبي داشته باشه. من مشكل شما رو بررسي ميكنم و از كساني كه فكر كنم اطلاع داشته باشند ميپرسم .
مشكل شما رو فقط ميشه از طريق دياك حل كرد. به نظر من خطايي وارد كامپيوتر خودروي شما شده كه بايد پاك بشه.نقل قول:
سلام. من یک 206 دارم تیپ 2. هر وقت نور بالا میزنم. ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا کل ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا هم فقط ضبط ماشین خاموش میشه. اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه.
سلام دوست عزیزzadox
منم همین مشکل رو داشتم دیو افتامات ماشین ایراد داشت والبته هر دفعه یه چیز ماشین خاموش میشد که بعد از تعویض دیود افتامات دیگه اصلا مشکلی ندارم و همه اون مشکلات حل شده هزینه اش هم با دستمزد 20000تومان میشه
دوستان عزیز یک عدد سوال داشتم ماشینم پرایداست والبته مشکل اینه که هر وقت بنزین کم میشود چراغ کم بودن بنزین یا همان علامت پمپ بنزین بارنگ زرد هست روشن نمیشه البته در زمان استارت زدن و وقتی کلید در حالت ACC قرار داردکه همه چراغها روشن میشود اون چراغ نیز روشن میشود وفقط در هنگام پایین بودن که باید روشن بشه روشن نمیشه ایا کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از دوستان
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
مشکل کلی خاموش شدن ویا ریپ زدن روی گاز دلیل اصلیش شمع ها ووایرهای انها میباشدنقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم ولی بعد از نعویض شمع ها مشکلم به کلی برطرف شد البته روشن نشدن خوب در هوای سرد مشکل همه پراید هاست البته یه مشکلم ممکنه باشه که برای من پیش اومده بود وماشینم رو بنزین روشن نمیشد اون مشکل این بود که داخل اگزوزم یخ زده بود ومانع خارج شدن دود از ماشین میشد که تو صبح اصلا روشن نمیشد ویا خیلی اذیت میکرد که البته الان بهتر شده وحل شده یه امتحان بکنید شاید حل شدنقل قول:
سلام
من یه 131 SX دارم؛ چند روز قبل یه مرتبه پمپ هیدرولیک فرمونم شروع کرد به صدا دادن اینجوریکه وقتی فرمون رو میچرخوندم شیلنگ هیدرولیکش به شدت تحت فشار قرار میگرفت و جمع میشد انگار که جلوی پمپ (و تو اون شیلنگ) یچیزی گیر کرده باشه بهش فشار بیادو صدا بده (فش فش)...
فرداش بردمش نمایندگی و طبق معمول دست به سرم کردن که هیچ مشکلی نداره و طبیعیه!!
بعد از اونروز موقعیکه ماشین رو روشن میکردم و ماشین سرد بود همون صدای فیش فیش بلند موقع چرخوندن فرمون میومد تا اینکه بعد از 1ساغت قطع میشد.
حالا هم خود بخود قطع شده....:18:
الان نمیدونم مشکلش از چی میتونه باشه خودم فکر میکنم از روغن هیدرولیکش بوده ولی نمیدونم باید پیگیریش کنم یا نه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز یک عدد سوال داشتم ماشینم پرایداست والبته مشکل اینه که هر وقت بنزین کم میشود چراغ کم بودن بنزین یا همان علامت پمپ بنزین بارنگ زرد هست روشن نمیشه البته در زمان استارت زدن و وقتی کلید در حالت ACC قرار داردکه همه چراغها روشن میشود اون چراغ نیز روشن میشود وفقط در هنگام پایین بودن که باید روشن بشه روشن نمیشه ایا کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از دوستان
کسی نیست جواب سوال من رو بده
فکر میکنم مشکل از اون درجه میزان بنزین در باک باشه که وقتی بنزیننقل قول:
به اون حدی میرسه که اون چراغ باید روشن بشه اون سیستم عمل نمیکنه.
هم میتونه از شل بودن اتصالات برق منفی باشه و یا از خراب بودن شناور باکنقل قول:
بیشتر به برق و باتری ساز ربط داره
سلام داش مهدی شرمنده ام ایا میدونی کدام سیم به این مسئله ربط داره ویا رنگشون کدام است که من بررسی کنم وراستش این شناور در کجا قرار داره وچطور میتونم بازکنم وببینم ایا ایراد دارهنقل قول: