بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
Printable View
بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
سلام.اگه با اين كارت ها پرداخت كنيم و مشكلي پيش بياد ديگه هيچ مدركي و هيچ سندي در دست نداريم كه ثابت كنيم كه پرداخت كرديم.درسته؟؟نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد چون موقع تراکنش سریال میده و شمار ه پیگری و ... و میگه تراکنش با موفقیت بوده یا نه
آقا پرداختش که مشکل نداره من الان با اکسس کارت بانک ملت 1 ساله دارم شارپ میکنم مشکل نداره . و رسید هم خود بانک میده
ولی مشکل آسیاتک یکی هر سایت موزیک رو بعد مدتی ف ی ل ت ر میکنه. وارد قسمت اکانتینگ میشی برای شارپ باید 100 دفعه بزنی مشخصات تا شانسی وارد بشه بعد این همه زمان وارد شده بعد گزینه شارپ رو میزنی میگه دوباره لاگین کنید در کل خیلی ضعف داره و باگ بسیار داره. تلفن شرکت همیشه خدا یا اشغال هست یا کسی جوابگو نیست. من الان چند ماه میخوام سرویس 128 نامحدود شارپ کنم میگه شما اجازه تغییر سرویس ندارید. در صورتی که قبلا مشکلی نداشت. مسخره کردن بابا در کل. آسیاتک هرچی پول میگیره سود هستش و شرکت اینترنتی هست ولی یه سایت درست حسابی و قوی نداره. سایت فقط یاست سپنتا و صبانت
آسیاتک = بی مسئولیت ترین شرکت اینترنتی ایران
بابا من گیج شدم .
یکی میگه میگه صبا نت بده و یکی میگه آسیاتک .
آقا برای شما این مشکل پیش اومده . به بقیه چرا هی میگید . من الان زنگ می زنم هیچ مشکلی نداره . قیمت هایش هم ارزان است .
خوب است .
زنگ میزنی؟ هاها به همین خیال باشنقل قول:
اگر تونستی تماس بگیری که نمیتونی ... یکی دوماه سرکاری که تازه وصل کنن سرویستو
دوستان یه سوال توی یک ماه اخیر کسی تونسته با بخش پیگیری فکس ارتباط برقرار کنه؟؟
من که بعد از 1 ساعت اشغالی هم نمیتونم تماس بگیرم
سلام.من يك كارت پارسيان دارم با نام : كارت خريد پارسيان.رمز اينترنتيش را هم دارم ؛ از اين ها هم ميشه استفاده كرد و پرداخت كرد؟ممنون
بله مشکلی نداره. شما برای خرید اینترنتیاز هر جا از جمله آسیاتک به شماره کارت 16 رقمی - پسورد اینترنتی که همون کارت هست و Cvv2 و ماه و سال انقضاء احتیاج داری مثلا من اکسس کارت ملت دارم داخل عابر بانک رمز اینترنتی زدم و یه رسید به من داد تمام این ها دالش بود. ولی بانک ملی فرق داره تاریخ انقضا رو کارت خورده و شماره cvv2 ÷شت کارت هست و تاریخ انقضا تمام میشه باید بری دوبره کارت بگیری بانک ملی خیلی آشغال هست. در مورد بانک های دیگه هم اطلاعاتی ندارم. ولیپارسیان هم باید مثل بانک ملت باشه. در کل داخل بانک بری بهت میدن تمام اینها ر و اگه با عابر بانک ندادنقل قول:
با سلام خدمت اساتید:
من قراره سرویس محدود 512از آسیا تک بگیرم ؛آیا طرح vipآن برای افزایش حجم دانلود صحت دارد وآیااز ساعت7- 2صبح نا محدود است چون سخنان پرسنل آسیا تک متناقض است یکی میگوید هست دیگری میگوید نیست.پیشاپیش از شما سپاسگذارم.
سلام دوستان ... من تا حالا نه آسیا تک را تست کردم و نه اطلاعات جمع کردم ولی با توجه به قیمت ها و محدودیت ها می خوام ACT-1 و 10 گیگ ماهانه محدودیت بگیرم ...
لطفا صمیمانه اشکالات و نکته قوت های آسیاتک را به من بگید. من الان شاتل Art3 دارم ، یعنی 256 دارم که از 512 اینجا گرون تر هستش یعنی 40 هزار توامان ...
در ضمن در مورد سایت و امکان شارژ آنلاین و بانک های تحت پوشش هم توضیحاتی بدید.
مرسی از دوستان عزیز و خوبم ...