بله دو ساعت نشستم تا آخر نگاه کردمنقل قول:
حالا چه نتیجه ای گرفتی
در ضمن حداقل ذخیره کردمش بعدا هم نگاه کنم
Printable View
بله دو ساعت نشستم تا آخر نگاه کردمنقل قول:
حالا چه نتیجه ای گرفتی
در ضمن حداقل ذخیره کردمش بعدا هم نگاه کنم
عزیزان جدیدا این گوشی رو گرفتم و اولین گوشی S60.V3 هست که گرفتم، پس با سیستم عاملش آشنایی ندارم.
دو تا سوال:
1- پوشه CITIES که توی مموری کارت هست چیه؟ 280 مگ حجمشه و کلی فایل توشه.
2- چطور میتونم سیستم ساخت thumb برای عکسها و ویدیو ها رو غیر فعال کنم؟ من بالای 5000 تا عکس و ویدیو دارم و وقتی گوشی شروع به کار میکنه 100 مگ فضای خالی ای که تو مموری کارت دارم رو تا ته پر میکنه!!! پوشه های _PAlbTN رو در کنار عکسها میسازه! نگید بشینم پاکشون کنم، چون دوباره میسازه.
مباركه...:11:
1- اين فايلها واسه نقشه هاي Gps هست...
2- اين رو هم نميدونم:31: من 1 گيگ خالي دارم...7 گيگ موزيك:5:
شاد باشي:40:
یعنی n82 مموری 8GB رو براحتی استفاده میکنه؟
من خواستم مموری بخرم، گفتن تا 4 گیگ ساپورت داره!!
8 گیگ بخرم؟
من هم چند روز پیش تو همین تاپیک پرسیدم این را که مجتبی جان گفت تا 32 گیگ را ساپورت میکنهنقل قول:
خیلی ممنون.
یه مشکل دیگه اینکه S60.V3 اجازه دسترسی به بعضی پوشه رو نمیده، چندجا دیدم که هک میکنن و آزاد میشه، راه درستیه؟ یعنی باعث نمیشه گوشی خراب بشه؟ یا فوقش اگه خراب شد، میشه با کابل همراهش update کرد و گوشی مثل اولش بشه؟
اینو هم بگم: این گوشی ها که n-gage Game داره، میشه خود بازیهای n-gage که از قبل دارم رو روشون نصب کنم؟ چطور؟
32 گيگ؟؟؟؟!!!!:18::18::18:نقل قول:
هنوز رم 16 گيگ ساخته نشده...:27: تنها گوشي مه من شنيدم ساپورت ميكنه يه موتورولا بود...
بله اگه گوشيت آپ باشه ساپورت ميكنه... اگه احتياج داري و پيدا مي كني بگير...نقل قول:
براي ديدن اون فولدر ها از برنامه Secman استفاده ميشه كه هيچ ضرري نداره..
اون بازي هاي n-gage كه شما داري واسه گوشي ngage هست، ولي به اين گوشي ها فقط بازيهايي كه تو امضا من هست سازگاره...
شاد باشي:40:
مجتبی گفت که شنیده رم 32 گیگ را ساپورت می کنه :18:نقل قول:
و البته گفت که هنوز ساخته نشده :21:
اون خندت برا چی بود من که اصلا ناراحت نشدم :10::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد گوشي هايي امده با 64 گيگ حافظه...:18: اونوقت ديگه كي مياد رو 82 بذاره..؟ تازه عمرا" cpu جواب بده...:13:
یونس جان رم 16 و 32 زودتر از چیزی که فکر کنی به بازار میاد...نقل قول:
در ضمن گوشی های جدید نوکیا واسه مموری محدودیتی ندارن. مثل هارد کامپیوتر ها .همونطور که دیدی گذاشتن رم 8 گیگ و پر کردن اون حتی ذره ای از سرعت گوشی رو کم نمی کنه.