سلام. متاسفانه نتايج كنكور كارداني پيوسته بي حساب و كتابه مثلاً شايد امروز بدون اينكه اطلاعي بدن نتايج رو اعلام كنن! نميدونم مگه داوطلبا يا كنكور كارداني پيوسته چيش از كنكور سراسري كمتره ؟!نقل قول:
موفق باشيد:40:
Printable View
سلام. متاسفانه نتايج كنكور كارداني پيوسته بي حساب و كتابه مثلاً شايد امروز بدون اينكه اطلاعي بدن نتايج رو اعلام كنن! نميدونم مگه داوطلبا يا كنكور كارداني پيوسته چيش از كنكور سراسري كمتره ؟!نقل قول:
موفق باشيد:40:
گرچه این خبر گفته تا شنبه اما ممکن است زودتر هم اعلام شود.
رييس سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج آزمون دورههاي كارداني نظام جديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي تا روز شنبه دوم مهر ماه خبر داد.
محمد حسين سرورالدين در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اعلام نتايج نهايي آزمون دورههاي كارداني نظام جديد آموزشكدههاي فني و حرفهاي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي تا روز شنبه دوم مهر ماه، گفت: داوطلبان ميتوانند براي مشاهده نتايج خود به سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند.
رييس سازمان سنجش با اشاره به پذيرش 125 هزار و 92 داوطلب در آزمون دورههاي كارداني نظام جديد، اظهار كرد: از اين تعداد 34 هزار و 65 داوطلب در دوره روزانه، 15 هزار و 27 داوطلب در دوره شبانه و 76 هزار نفر در موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي پذيرفته ميشوند.
بر اساس اين گزارش، آزمون كارداني آموزشكدههاي فني و حرفهاي با رقابت حدود 398 هزار داوطلب در روز جمعه 7 مرداد ماه برگزار شد.
=============
منبع :کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1848964&Lang=P
واقعا" متاسفم براشون ... اول که 27 یا 28 شهریور بود - حالا شد 2 مهر ؟
واقعا در حق شما کاردانیا ظلم میشه، اون از کنکور پارسالتون که زمان کنکور اصلا معلوم نبود!! اینم از اعلام نتایج
شنبه که تعطیله احتمالا همین هفته میاد
آقا كسي فايل PDF دفترچه ثبت نام كنكور كارداني پيوسته سال90 دانشگاه آزاد رو نداره
براي يه كاري لازم دارم
من دارمنقل قول:
مشهدم
سلام .
نتايج خيلي زودتر از 2 مهر اعلام ميشود !
من خودم از سايت سنجش پرسيدم ، در جواب گفت : اطلاع در اين خصوص بزودي از سايت سنجش اعلام ميشود !:40:
یعنی امکان داره تو این هفته معلوم بشه؟؟؟؟؟
نه داداش مظورم فايل PDF دفترچه بودنقل قول: