این سایت کلا برای آویرا بلوکه ! وظیفه اصلی وب گارد ==> اسکن دیتا های دیافتی موقع بارگذاری داده های یک سایت. که نمونه اش سایت آلوده بالا که گذاشتم.نقل قول:
Printable View
این سایت کلا برای آویرا بلوکه ! وظیفه اصلی وب گارد ==> اسکن دیتا های دیافتی موقع بارگذاری داده های یک سایت. که نمونه اش سایت آلوده بالا که گذاشتم.نقل قول:
درباره نسخه 10 آویرا
چرا اینقدر کنده ؟؟؟؟
کلی هم سرعت سیستم رو میاره پایین
تنظیمات خاصی نداره که بتونه یه مقدار روی سیستم سبک تر بشینه
در ضمن چطور می تونم آلارمش رو خاموش کنم؟
خیلی سنگین نشده. واقعا نسبت به انتی ویروس های دیگه خوبه. تنظیمی هم نداره که بشه سبکش کرد و نرمال بمونه.نقل قول:
آلارمی که میده چون دستور می خواد بگیره لازمه مثلا در برخورد با یک ویروس پاکش کنه ریپیر کنه و .. اگه شما اتوماتیک اکشن کنیدش دیگه اخطاری نمی ده. توی تنظیمات وارد بشید و در هر 3 گاردش اتواتیک کنیدش و نوع دستور پیش فرض رو انتخاب کنید.
من قبلا با 2009 کار کردم خیلی هم خوب بود اما این یکی ...
چرا خیلی وقتها چترش بستس
لینک آپدیتش رو هم دارین بهم بدین؟؟
این لینکش رو قبول نمی کنه
کد:http://dl.antivir.de/package/fusebundle/win32/int/vdf_fusebundle.zip
شما یک بار دیگع نصب کنید و فقط از این لینک برای اپدیت استفاده کنید اشتباه اپدیت بهش بدین توی نرم افزار ایراد پیدا میشه برای همین چترش بسته میشه. حتم اخرین ورژن 10 رو هم نصب کنید.نقل قول:
من قبلا با 2009 کار کردم خیلی هم خوب بود اما این یکی ...
چرا خیلی وقتها چترش بستس
لینک آپدیتش رو هم دارین بهم بدین؟؟
این لینکش رو قبول نمی کنه
لینک اپدیت هم درسته:
کد:http://dl.antivir.de/package/fusebundle/win32/int/vdf_fusebundle.zip
آویرا روزانه آپدیت میشه یا هفتگی ، میشه مثل مکافی هر روز دانلود کرد
عکس ها هیچ کدام باز نمی شوند دوباره قرار دهیدنقل قول:
avira رو که ریختم اول موقع نصب 2 تا error plc یا همچین چیزایی میداد . دقیقا دقت نکردم .نقل قول:
بعدم که میخواست Update شه error load میداد .
دوباره modify کردم . key ش هم پیدا کردم .
اما الان که میخوام update کنم فقط close میده و ادامه پیدا نمیکنه . و Repeat again و ... میاد .
:41:
سلام
من همین الان اویرا آنتی ویروس رو نصب کردم یه اخطاری میده مبنی بر پیدا کردن یه ویروس هر ثانیه 1 بار چیکار کنم که دیگه نیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت هم که میخام بکنم این erorr رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چیکار کنم
عزیز من خب منم از همین لینک واسه دانلودش استفاده کردم دیگه
اما نشد .
اصلا فایل رو تو قسمت manual update نمی شناسه باشد *.* کنم تا بتونه پیداش کنه