سلام .ممنون جناب سناتور .باتري من سوني با 2500 ميلي آمپر است و شارژر Energizer است.نقل قول:
سلام .ممنون جناب سناتور .باتري من سوني با 2500 ميلي آمپر است و شارژر Energizer است.نقل قول:
نقل قول:
کلا در هر دوربینی،هر چی ایزو بالا میره،میزان نویز بیشتر میشه.حتی در دوربین های فیلمی هم همینطوره.
دقت کردین قدیما،تا عکاس ها نیاز شدید به ایزو بالا نداشتن،از فیلم ایزو بالا(200 یا 400 یا حتی 800) استفاده نمی کردن؟
حتی ایزوی فیلم های دوربینای قطع بزرگ(پرتره ای ها) ایزو 20 داشتن.
الان هم باید همین قانون رعایت بشه.مثلا چه لزومی داره توی ساحل که نور خیلی زیاد و فراوان وجود داره،بیایم از ایزو 400 استفاده کنیم،؟
سعی کنین همیشه از کمترین ایزو استفاده کنین و از فلاش قویتر در عکاسی داخل(indoor) و تا مجبور نشدین سراغ ایزو بالا نرین.
در این مورد هر چی ایزو دوربین عدد پایینتری رو ساپورت کنه،از لحاظ تکنولوژیکی بهتره(ممکنه همیشه قابل استفاده نباشه)مثلا دوربین ها از ایزو 80 یا 100 شروع میشن که ایزو هشتاد بهتر از 100 هستش.
چشم من حتما عکس تهیه می کنم فقط اگه سایتی سراغ دارین که چیزای ساده تا حرفه ای رو یاد داده باشه بهم معرفی کنید که فوت فن عکاسی رو کامل یاد بگیرم
البته خودم یه کوچولو با دوربین ور رفتم و یه چیزایی رو فهمیدم مثلا عکسی که سرعت دیافراگمش رو 400 که فکر کنم میشه همون 1.400 نه؟ و F =2.7 هست و ایزو 80 هم با فلاش و هم بدون فلاش کیفیتی خوبی داشت
ولی خوب میخوام حرفه ای تر بشم
اینم یه عکس از ماه
البته به نظر خودم که خوبه چون بدون لنز خاصی گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نمایندگی گرفتم تو جمهوری هر 10 قدم به 10 قدم یه نمایندگیه ساخت ژاپن فینیشینگشم ژاپن فقط باطریش چینهنقل قول:
اره دوست عزیز منم خودم هفته پیش 495 قیمت کردم این هفته که رفتم بگیرم شده بود 400 ولی این کاهش قیمت فقط برای پانا نبود سونی هم افت قیمت داشتنقل قول:
ولی دیگه فکر نکنم این طوری سیر نزولیش ادامه پیدا کنه مثلا fz18 هنوز 340 هست فکر کنم
الان بیشتر به خاطر عید که رقابتی شدن.
راستی گارانتیشم 15 ماهه است فکر کنم
آقا با این حساب 70 چوب ما ضرر کردیم همین 5شنبه خریدم.اجب اوضاع بیسامانی داره این بازار ما حالا کی جواب ضرر و زیان مردمو میده؟ اونایکه h50 رو با قیمت 430 خریدن چی؟نقل قول:
دوست عزیز دقیقا میشه بگید از کجا خریدید؟
[QUOTE=Excel-VB;3454821]آخرين قيمت دوربين ها در بازرگاني هاي مختلف
19 بهمن 1387
در قالب يك فايل Excel
باسلامکد:http://rapidshare.com/files/192882981/kavian.xls.html
دوست عزيزليست قيمتهالينكش ازبين رفته ميشوددوباره درجايي آپ كنيد.
متشكرم
[quote=gholam14;3483636]نقل قول:
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
[quote=gholam14;3483636]دوست عزیز من لیست قیمتها رو دانلود کردم اما با توجه به افت قیمتها تو این هفته فکر نکنم دیگه بدرد بخورهنقل قول:
دوستان و اساتید گرامی نظرتون در باره این دوربین چیه
CASIO EX-FH20
Basic Specifications Resolution:9.10 MegapixelsLens:20.00x zoom
(26-520mm eq.)Viewfinder:EVF / LCDLCD Size:3.0 inchISO: 100-1600Shutter:30-1/40000Max Aperture:2.8Mem Type:SDHC / SDBattery: 4 x AADimensions:4.8x3.2x3.3in
(123x81x85mm)Weight:17.0 oz
(483 g)MSRP:$600Availability:10/2008