نقل قول:
بازي فكري خوب كه خيلي هم سخت نباشه كه حتما بخواد با تقلب و اينا ردش كرد چي سراغ داريد؟
من گرافيكم 128 هست!!
اگه كارآگاهي باشه كه خيلي عاليه!!
فقط گفتن میزان رم کارت گرافیک کافی نیست شما باید مدل کارت گرافیک رو هم عنوان میکردید.
... همچنین CPU و RAM رو هم عنوان کنید.
نقل قول:
سلام دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم امیدوارم حرفامو از جای درستی نوشتم راستش میخواستم ببینم حداقل سیستم مورد نیاز بازی psi-ops:the mindgat...aچیه؟
ممنون
لطفا از این به بعد نام بازی رو کامل عنوان عنوان کنید... با تشکر!
Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل سیستم مورد نیاز:
CPU: Pentium III 1.0 GHz
RAM: 128 MB
Video Card: DirectX 8.0 compliant
HDD: 2GB
نقل قول:
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
دوستان لطفا به سوالات زير پاسخ كامل و دقيقي بدهيد.
سوالات زير مربوط مي شود به پلتفورم PC
1. درمورد بازي هاي زير ايا سبك بازي هاي زير به سبك " سوم شخص جنگي " هستند؟
2. ايا بازي هاي خوبي هستند و ارزش بازي كردن را دارند يا نه؟
(Lost Planet Extreme Condition (2007
(Conflict: Desert Storm II (2003
3. در مورد بازي هاي زير نيز نظر بدهيد ايا بازي هاي خوبي هستند يا نه؟
(Overlord (2007
(Kayne & Lynch Dead Men (2007
(Reservoir Dogs (2006
خواهشا جواب كامل و دقيقي به سوالات بالا بدهيد.
با تشكر از همه دوستان عزيز و گرامي .
Lost Planet: Extreme Condition - 2007 ... در ژانر Sci-Fi Third-Person Shooter (شوتر سوم شخص علمی تخیلی) قرار میگیره... میانگین امتیازات این بازی از سایتهای مختلف:
67%
Conflict: Desert Storm II - 2003 ... در ژانر Modern Tactical Third-Person Shooter (شوتر سوم شخص مدرن) قرار میگیره... میانگین امتیازات این بازی از سایتهای مختلف:
69%
Overlord - 2007 ... در ژانر Fantasy Action Adventure (ماجرایی اکشن فانتزی) قرار میگیره... میانگین امتیازات این بازی از سایتهای مختلف:
81%
Kane & Lynch: Dead Men - 2007 ... در ژانر Modern Tactical Third-Person Shooter (شوتر سوم شخص تاکتیکی مدرن) قرار میگیره... میانگین امتیازات این بازی از سایتهای مختلف:
67%
Reservoir Dogs - 2006 ... در ژانر Modern Action Adventure (ماجرایی اکشن مدرن) قرار میگیره... میانگین امتیازات این بازی از سایتهای مختلف:
51%