هرکس Assassin's Creed خواهد ، جعر 8600 کشد !!!!
اگه خواستی کارت گرافیک بخری در قسمت سخت افزار حتما یه مشاوره ای بکن .
Printable View
هرکس Assassin's Creed خواهد ، جعر 8600 کشد !!!!
اگه خواستی کارت گرافیک بخری در قسمت سخت افزار حتما یه مشاوره ای بکن .
سلام چه عجب دوباره روی گل شما رو دیدیم ( خنده )
من یه اشتباه کوچیک کردم رفتم 8500 گرفتم ( همین 3 هفته پیش ) کاش زودتر می گفتی یه 30 تومان میذاشتم روی پولم و 8600 می گرفتم ( گریه )
عزیزم هیچ وقت بدون مشورت هیچ کاری رو انجام نده .نقل قول:
سلام چه عجب دوباره روی گل شما رو دیدیم ( خنده )
من یه اشتباه کوچیک کردم رفتم 8500 گرفتم ( همین 3 هفته پیش ) کاش زودتر می گفتی یه 30 تومان میذاشتم روی پولم و 8600 می گرفتم ( گریه )
بلای من سرت میاد ! من موقعی که کامپیوتر ارتقا دادم طرف گفت 7300gs ببر عالیه ! 512 مگابایت هست !!!!
منم گرفتم و دیدم اصلا از این خبرا نیست .
شما هم دیر نشده . از این به بعد هرکاری خواستی انجام بدی اینجا یه مشورتی بکن . ضرر نداره .
کاملا موافقم این کامپیوتری ها از هیچی سر در نمی آرن ( البته بعضی هاشون)
به یارو گفتم چی خوبه ببرم.
گفت یه 8400 ببر کارتو راه میندازه.
گفتم gt یا gs ?
گفت نمیدونم (طرف اصلا نمیدونست اینا چی هستند)
گفتم چیز دیگه نداری ؟
گفت 8500 هم هست.
گفتم بالا تر
گفت میخوای چی کار همین بسه دیگه ...
ما هم جو گیر شدیم همونو برداشتیم.
اندفعه دیگه از این سوتی ها نمیدم حتما مشورت می کنم .....
راستی یه سوال دقیقا کسی نمیدونه کی قراره بازی میاد .... بابا مردیم از بس انتظار کشیدیم ....
ميگم اين الطائز اين هم كاراي خفن انجام ميده ، شنا كردن بلد نيست؟:2: همه كاري از پرواز و از ديوار صاف بالا رفتن و ... بلده به جز شنا كردن!:18: پچي نيست كه بتونه شنا كنه؟:27:
حتما!:46:نقل قول:
من تاحالا 5 بار بدون مشورت كارت گرافيك عوض كردم هر 5 بار بهم انداختن:2:
حتما!:46:نقل قول:
من تاحالا 5 بار بدون مشورت كارت گرافيك عوض كردم هر 5 بار بهم انداختن:2:
Geforce 5200
Geforce 5500
Geforce 5700
Geforce 6200
Geforce 8400 Gs
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی منم تو این فکر بودم آخه کسی که به قول شما این کار هارو میکنه اونوقت شنا کردن بلد نیست.نقل قول:
دقیقا یه همچین مشکلی توی gta 4 vice city بودش که توی نسخه ی بعدش حلش کردن امیدواریم حداقل با یک چیزی یه همچنین مشکلی رو حل کنن.
نه؟
نقل قول:نقل قول:ميتونستي همه ي اينها رو تو يه پست بگي ، لازم نبود سه تا پست بدي.:27:نقل قول:
GTA VC هم با اومدن يه پچ درست شد. خدا كنه اين هم درست بشه ، كه البته من اينجور فكر نميكنم.:19::2:
بچه ها فردا قراره تو اروپا ریلایز بشه.
خبری ازش تو ایران نیست؟؟؟