این یه نمونه:نقل قول:
همون طور که عرض کردم، نکته در استفاده از نمودار scatter هست.کد:http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/try01.xls
Printable View
این یه نمونه:نقل قول:
همون طور که عرض کردم، نکته در استفاده از نمودار scatter هست.کد:http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/try01.xls
سلام
در اکسل چگونه میشه تعداد سل هایی که داده در اونها وارد شده و اونهایی که وارد نشده را بصورت جدا گانه محاسبه کرد؟
مرسی
سلامنقل قول:
سه تا فرمول متفاوت براي اينكار هست
Count : براي شمارش اعداد در يك محدوده
Counta : براي شمارش خانههاي غير خالي در يك محدوده
Countblank : براي شمارش خانههاي خالي در يك محدوده
یه سوال داشتم
سطون a دارای k تا سل هست که توش یک سری داده وارد شده
سطون b دارای n تا سل هست که توش یک سری داده وارد شده
آیا میشه کاری کرد که موارد مشترک بین ستون ها را در ستون a به یه رنگ دیگه نشوم بده
با تشکر
سلامنقل قول:
گزينه Distributed همون كار Justify رو ميكنه يعني متن داخل يه خونه رو از دو طرف تراز ميكنه ولي با اين تفاوت كه ميتونه Indent يعني تورفتگي هم داشته باشه (هم از چپ و هم از راست)
در نسخه 2007 ميشه كاري كرد كه در دو ستون مقدار هاي تكراري رنگي بشه ولي اينكه مقدارهاي تكراري در دو ستون تنها در يك ستون از آن رنگي بشه تا اونجايي كه من ميدونم امكان پذير نيستنقل قول:
سلام. یه مشکلی که خیلی از ماها داریم اینه که وقتی تو excel 2007 نمودار رسم می کنیم جهت محور های x و y درست نیست. توی اکسل 2003 خیلی راحت می شه اینه درست کرد ولی معمولاً تو اکسل 2007 خیلی سخته بطور کلی رسم نمودار تو اکسل 2007 خیلی سخت و پیچیدست. کسی می شه من رو راهنمایی کنه
ممنون
منظورتون از اينكه جهت درست نيست چيه ؟نقل قول:
واضح تر بگيد
اشکال ندارهنقل قول:
چه جوری در هر 2 ستون رنگی میشه؟
براي اينكار مراحل زير رو با دقت طي كنيدنقل قول:
- هر دو ستون رو انتخاب كنيد
- از سربرگ Home دكمه Conditional Formatting رو زده و گزينه New Rule رو انتخاب كنيد
- از كادر باز شده و از قسمت بالاي آن گزينه Format Only Unique Or Duplicate Value را انتخاب كنيد
- حالا از قسمت پايين كادر (Edit ... ) گزينه Duplicate را انتخاب كرده و سپس با زدن دكمه Format از كادر باز شده فرمت دلخواه را اتتخاب كنيد
تمامي كادر ها را OK كنيد
موفق باشي