برای خرید مانیتور همون Lg M208wa خوبه دیگه ؟
من تو این هفته می خوام بخرم اگر همون رو تایید می کنید که هیچی اگرنه بگید چی بخرم
Printable View
برای خرید مانیتور همون Lg M208wa خوبه دیگه ؟
من تو این هفته می خوام بخرم اگر همون رو تایید می کنید که هیچی اگرنه بگید چی بخرم
من هم ندیدم...نقل قول:
Inno3d Geforce 8800GT 512MB ... 290T (مثل اینکه کمیاب شده)
XFX Geforce 8800GT 512MB ... 320T
XFX 8800 GT 512MB رو هم هرجا گشتم نبود... اینم از شانسه ماست... دوستان جائی سراغ دارن، ممنون میشم بگن.. من که پیدا نکردم
به شرکت فونیران زنگ زدم برای سری hd 3800 که یه آقائی گفت 10 روز دیگه .. وقتی هم پرسیدم که حتما 10 روز دیگه میاد.. گفت نه.. ممکنه 10 روز دیگه بیاد، ممکنم هست اصلا نیاد !!!
Forsa توی بازار ایران پیدا میشه. با قیمت 310 .نقل قول:
مرسی از راهنمائیتون.. اگه شما مطمئن هستین من همین فردا میرم...نقل قول:
اگه تیونر دار میخوبی همین عالیهنقل قول:
با سلام
دوستان کسی میدونه حدود قیمت کارت 3850 وقتی وارد بازار بشه تو ایران چه قدر میشه
من بنچ مارک های این کارت رو که دیدم اینجوری به نظر میاد که کارت قوی باشه به همین دلیل میخواهم رنج قیمت این کارت تا حدودی دستم باشه
در ضمن گارانتی و برند معتبر کارت های رادون در ایران چیست؟؟
ممنونم
:5::5:
قیمتش بین 190 تا 210 هزار تومان است.نقل قول:
فعلا کارتهای Sapphire با گارانتی فونیران هستند و کارتهای HIS و PowerColor هم وارد میشن.
سلام بچه ها من امروز lcd samsung 1731 bf برداشتم وچون تا حالا با ال سی دی کار نکردم کمی مشکل دارم تصویر خیلی پر رنگ هست هر چقدر با هاش ور رفتم خوب نشد از هر طرف که به اون نگاه میکنم یک رنگی داره ایا طبیعی هست ممنون میشم خبرم کنید در ضمن پورت dvi چیه lcd هم داره ایا به پورت کامپیوتر وصل کنم اولی هم که lcd رو روشن میکنم مینویسه انالوگ چرا ؟
دوست عزیز توی تنظیماتش باید رنگشو کم کنی بعد از هرطرف هم نگته میکنی یه رنگ داره این مشکلی نیست چون تمام lcd ها ایجوریند در ضمن آنالوگ هم مال گرافیک شماست که آنالوگ هست اگه دیجیتال بود نمینوشت.نقل قول: