من مستر ريست كردم درست نشد . يهه سري تم و بازي هم نصب كردم . ضربه هم نخوردهنقل قول:
اگه هميشه خراب بود قطعا سخت افزاري بود اما اينكه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه چه دليلي ميتونه داشته باشه ؟
Printable View
من مستر ريست كردم درست نشد . يهه سري تم و بازي هم نصب كردم . ضربه هم نخوردهنقل قول:
اگه هميشه خراب بود قطعا سخت افزاري بود اما اينكه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه چه دليلي ميتونه داشته باشه ؟
يه چيز ديگه الان يادم اومد . من اوايل حدود 2 الي 3 هفته اول نمي دونستم نبايد با دست به جاي قلم استفاده كنم و چون فيليپ رو هم باز كرده بودم مثلا مقتي گوشي زنگ ميخورد با دست accept مي كردم ( درست همون جايه كه الان مشكل داره . رو lcd )نقل قول:
نقل قول:اگه اینجوریه، ببر نمایندگیش نشون بده، چون اینطوری درست نمیشه. فقط دعا کن نیازی به تعویض lcd نباشه، چون از فروشنده شنیدم که قیمتش 250 هزار تومنه. شاید هم سنسوراش خراب شدن. به هر حال ببر نمایندگی.نقل قول:
نقل قول:
ااوه اوه 250000 تومن :13: :18: به خاطر دست زدن لينجوري شده يا ربطي نداره ؟
اگه گارانتی اصلیه که مشکلی نیست ولی اگه نداشته باشه...نقل قول:
احتمال زیاد به خاطر دست زدن اینجوری شده. ببر نشون بده ببین چی میگن.
رفقا سلام جریان hidden در p990i چیه؟
سلام من اپديت كردم 22 دقيقه كشيد دانلود كرد ونصب كردفقط وقتي تموم شد صفحه امد گفت كابل رو جدا كن وباطريشو..... بنداز والانم خوب كار مي كنه وسرعتش امده بالا
فقط من چند مقاله پيش مي خوندم نوشته بودند كه بايد عكس غروب افتاب از اين چيزا بايد وگرنه درست اپديت نشده
حالا مي خواستم ببينم ايا ماله من درست اپديت شده يا نه؟؟؟؟؟
اخه عزیز دل اگه درست آپدیت نشده بود که به این خوبی کار نمیکرد.
نمیدونی جریان hidden چیه ؟ پیشاپیش ممنون
یه سوال فنی :
من میخوام گوشی بخرم به نظر شما P990 بهتره یا N73 ؟ و اگه میشه لطفا دلیلش رو هم بگین.
متشکرم.