[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نبوددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل میندازیماااا
اقا زیر اون مداره/ اون کرکره ای قضیش چیه؟ نسبت به اون بنچ میزنه؟ الان که رو اخریه
درضمن غلط کرده :31: که ویدیو تو مدار ضعیفه !! مثلا dd3 هستا 8500رو هم میخوره:20:
دم خودم گرم بی کلکم الا یه سری از نتایج دیدم بعضی ها خوب دست کاری کرده بودن!! یکی که امتیازشو کج گذاشته بود!!
نقل قول:
دوست من اين امتياز هاي نجومي كه ديدين به خاطر اووركلاك است اگه شما هم سيستم خودتون رو اوور كنين مطمئن باشين كه امتياز شما روي 80تا 70 هزار به صورت معمولي است..../ اگه زياد اوور كنين كه بالاي 100هزار مي رسه در كل اينجا كسي نمي خواد كلك بزنه امتياز شما هم بدون اوور معمولي است ...سيستم بسيار خوبي هم دارين كه خوراكش اووركلاكه....../
سلام
این هم تست من
بدون آور همه چیز دیفالت خودشه
سلام مگوري خوبي آقا اون يكي cpu رو هنوز نفروختي....
عاليه امتياز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نه هنوز هستش
سلام
این سیستم بنده است:
mb=asus p5k
cpu=e2180 overclocking to 2.7
ram=1 gb super talent bus 800
graphic=512 mb asus 8600 gt ddr3
hard=320 gb maxtor 16m
چرا امتیازم رو 5500 داده؟
با ورژن 1.82 تست گرفتی ؟!نقل قول:
البته امتیاز عادیه .
پس چرا سیستم خودت تقریبا با همین شرایط 4 برابر امتیاز گرفته؟
با ورژنی که صفحه ی اول گذاشتی تست زدم.
اون نسخه 82 که در صفحه ی سی هستش لینکش خرابه.
الان سیستم من از چه بخشیش کم اورده؟سی پی یو.گرافیک.رم.هارد؟
نه اشتباه میکنی ! :31:نقل قول:
دوباره عکس رو نکاه گن ! :46:
تو اون عکس
FSB : 1664 MHZ هست .
RAM تا فرکانس 1110 مگاهرتز اورکلاک شده .
CPU هم تا فرکانس 3330MHZ اورکلاک شده .
ضمنآ این برنامه برای پردازنده های CORE2 , Pentium dual core اینتل ، در صورتی فرکانس کاریشون ، بیشتر از 3ghz باشه ، امتیاز پردازنده زیادی تخصیص میده ، که میشه گفت یکی از باگ ها برنامه هست .
البته من هم در حالت عادی همون فرکانس 2700 مگاهرتز رو برای پردازنده fix میکنم ، چون با فن stock اون فرکانس و ولتاژ دما رو تا 75 درجه هم میبره ! :41:
اون مقدار oc رو هم من فقط برای تست انجام دادم ، همین ! :46:
ضمنآ اگه اشتباه نکنم RAM شما Single هست ، به خاطر همین امتیاز RAM پایین ( 4201 ) هست .
ویرایش شد!
پس موضوع اینه!!!
اين دما كه ميگي تا 75 ميره بالا دماي هسته هست يا CPU.نقل قول:
دمای هر هسته هست ، که بعد از 10 دقیقه load به 75 درجه هم میرسه .نقل قول:
از نظر من با فن استوک max oc این cpu در صورتی که بخواهیم دما کاملآ safe باشه ( max 65c ) و 100% پایدار باشه بسته به تهویه کیس و دمای محیط ، تا همون فرکانس 2.7 تا 2.8ghz
هست . در نظر داشته باشید که گفتم 100% پایدار باشه !
در صورتی که کولینگ خوبی داشته باشی ، میشه راحت روی 3.4ghz هم حساب کرد .
کولینگ خوب و مناسب قیمتش چنده برای یک اورکلاک خوب؟
سلام
حتما نظرتون رو در مورد لپ تاپ من بگید.
مشخصات:
intel core 2 duo 2GHz
2 G ram
Geforce 8600 GT
260 G HDD
باید بگم که difrag نکردم و هیچ چیزی هم کلاک نشده
سلام
حتما نظرتون رو در مورد لپ تاپ من بگید.
مشخصات:
intel core 2 duo 2GHz
2 G ram
Geforce 8600 GT
260 G HDD
باید بگم که difrag نکردم و هیچ چیزی هم کلاک نشده
کد:http://i28.tinypic.com/20svwgi.jpg
البته آقا مهدی وارد هستند.
ولی به نظر من گرافیکتون نمره ی پایینی گرفته!
اون طور كه من تحقيق كردم و از بچه هاي فرم Anandtech پرسيدم گفتند كه فقط مواظب باش دماي پردازنده از 60 نره بالا و دماي هسته تا 75-80 مشكلي نيست.نقل قول:
اينم بلائي كه سر مادربرد اوردم تا بتونم اور كنم آخه مادربرد من تنظيم ولت پردازنده نداره و بايد به اين شكل يه پتانسيومتر 100 كيلو اهم بهش لحيم بشه خازن هم درحين لحيم كاري كنده شده كه مجبور شدم عوضش كنم.
نتايج زيادي ميشه از اين تصاويري كه من گذاشتم گرفت:
1- رم من DDR667 هست ولي گذاشتم روي DDR400 تا با نسبت 1:1 كار كنه البته Cl رو از 5 به 3 كم كردم. ببينيد كه چه نمره خوبي داده.
اونوقت بريد پول بديد رم باس 1066 يا 1333 بخريد.
2- گرافيك درپيتي من كه agp هم هست(البته تا ته اور شده) نمره اي نزديك 8600GT داده اين نشون ميده اين برنامه واسه بنچمارك گرافيك مناسب نيست.
سیستم من رو دمای هسته ، 78 درجه reset میکنه ! ضمنآ دمای هسته ها با cpu فقط 2 تا 3 درجه اختلاف داره .نقل قول:
یه کم بیشتر درباره mode ی که کردی بیشتر توضیح میدی ؟ الات تا چه محدوده ای میتونی vcore بدی ؟نقل قول:
با اورست هم یه تست میگیری ؟ البته الان RAM شما دیگه DDR شده ، کلآ تو کلاس DDR این امتیاز عادیه !نقل قول:
مثلآ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست رو نگاه کن .
اینو با DDR 482MHZ تست گرفتم . البته با ATLON 64 3500 !
در مورد تست VGA تقریبآ حق با شماست .
خيلي عجيبه دماي هسته هاي من با پردازنده حدود 15-20 درجه اختلاف داره و روي دماي هسته 85 ريست ميكنه.نقل قول:
تا 1.75 هم كه يه لحظه بردم بالا بيشتر ميترسم هر چي مقاومت كمتر باشه ولتاژ بيشتر ميشه روش كار هم فقط مختص اين سري مادربردها است. ولي واقعا اين كار خطرناكيه اولا كه خيلي مدارها ريزند و دوما اين مستطيلي هاي كوچيك كه خازن و مقاومت و .. هستند به راحتي كنده ميشند باورت نميشه اون خازن وقتي كنده شده با سيم لحيم قاطي شد و اصلا نميشد پيداش كرد شانس اوردم ميدونستم 860 پيكو هست هرچند كه 860 پيكو پيدا نكردم و بجاي يك نانو لحيم كردم.
الان متوسط 1.55 هست دماي پردازنده موقع بار كامل ORTHOS حداكثر به 55 (صحت اين دما رو موقعي كه فن تغيير دور ميده چك كردم) و هسته حداكثر به 75 ميرسه.
اينم نتايج اورست:
memory read:8157
memory write:4653
memory copy:5518
memory latency: 62.4ns
این دماهایی که گفتی ، با فن استوک هست و فرکانس 3200mhz و ولتاژ 1.55volt !؟!!! :18:نقل قول:
میتونی یه نقشه الکترونیکی ، از روش عملکرد این مد نشون بدی ؟
مین بوردت چیه ؟
فن استوك هست و درب كيس بازه البته با 1.55 تا 3005 اور شده و دماها مال اين حالت هست تا 3260 يه لحظه اور كردم نتايج رو استخراج كنم. سيستم با 1.55 ولت تو 3260 استيبل نيست.نقل قول:
روش عملكرد رو نميدونم تو نت پيدا كردم كه اينها رو به هم لحيم كنيد ولتاژ ميره بالا. توضيحات بيشتر تو اين لينكها هست.مادربردم Asrock 4 core dual sata2 هست. جالبه كه بقيه بچه هاي اناندتك با روشهاي ديگه اور ميكنند مثلا ولت مود NorthBridge و يا VTT من اين روشها رو تست كردم حتي يك هرتز هم تو اور كمكم نكرد در عوض Vcore خيلي به من كمك ميكنه و به ديگران كمتر.
و واقعا به اين نتيجه رسيدم كه روش اوركلاك مادربردهاي يكسان و پردازنده هاي يكسان با هم كمي فرق ميكنه.
کد:http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=93127&page=1
کد:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=117017&page=11
راستي يه روش ساده تر هم واسه ولت مد هست.کد:http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=192571
کد:http://sg.vr-zone.com/articles/Intel_Core_2_Duo_Voltage_Boost/3904-2.html
این امتیاز خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لازم به ذکده هنگتم بنچ گرفتن ویندوز برنامه disk defragment رو داشت اجرا میکرد............... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 466 رو یه نگاهی بنداز .نقل قول:
سیستم من هم تقریبا مثل یکی شماست . امتیاز ها هم تقریبا یکی است .
اینم امتیاز من بدون اور . پایین که نیست ؟
این دما برای این cpu عادیه ؟
کسی نیست جواب سوال های پست باللای ما را بده؟؟؟!!!!
امتیاز ها عادیه ! البته چون از رم single channel استفاده کردید ، امتیاز رم پایین اومده .نقل قول:
دمای پردازنده هم اگه در حالت IDLE باشه ، بالاست !! البته به مونیتورینگ این برنامه نمیشه زیاد اعتماد کرد !
شما برنامه SPEED FAN تست کن ، ببین باز هم دما ها بالاست !؟
با تشکر از جوابتون !!!نقل قول:
من بایوس مادربورد اپدیت کردم و الان دمای cpu در قسمت تنظیمات بایوس بین 37 تا 40 درجه هست در حالی که قبلا بین 48 تا 52 بود .... ولی داخل برنامه خود asus که دما و ولتاژ نشون میده و همین speed fan دما 28 درجه هست !!!!
دوست عزیز مادربورد های جدید برای کاهش دمای پردازنده و کاهش Power consumption از تکنولوژی های خاصی استفاده میکنند که این برخیشون بعد از مراحل پست و برخی حتی تحت ویندوز فعال میشند .نقل قول:
برای همینه که معمولآ دمای پردازنده تحت ویندوز در حالت idle کمتره .
نقل قول:
سلام دوست عزیز :10:
همه چیز خوبه ولی گرافیک رو به شدت امتیازش پایینه!!!
ddr2 هست درست میگم؟:13:
راستی مدل رم رو بهم بگو چون امتیازش عالیه!!!
آرو واقعا توی خرید گرافیک اشتباه کردم :41:نقل قول:
رم
GEIL 2GB Dual Channel Bus 800
فقط این مدل رم 2 مدل داره این Gamers هست.معمولیش 80-90 تومن بود و این من گرفتم 130 !
گرافیک رو به نظرتون اور میتونم بکنم ؟
اگه میشه چطوری؟!
البته CPU هم اور نشده چون توی تنظیمات Setup چیزی در مورد اور پیدا نکردم اصلا..اگه کسی میدونه کمک لطفا:40:
اینم از امتیاز سیستم من بدون اورکلاک
دوستان نظر خودشونو در مورد این تست بگن
با سلام به دوستان عزيز
امتياز من انقدر كم بود كه اولش نميخواستم اين پست رو بدم!!!!!!
حالا يه سؤال: با آوركلاك كردن اميد هست كه اين كشتي به گل نشسته تكوني بخوره يا نه؟
تقاضا دارم اساتيد حتما جواب بدن با تشكر...........
نقل قول:
سلام دوست من :10:
عکسها رو بزرگ گذاشتی که ما رو اذیت می کنه :27:
در مورد این سیستم هم برام عجیبه که چرا با وجود چنین گرافیکی چنین نمره ای رو بهش داده!!!
نقل قول:
زیاد کارایی نداره,چون مادر بورد قدیمیه.
البته به نظر من اینگونه است.
بهترین راهی که بهتون پیشنهاد می کنم عوض کردن کل سیستم است:10:
چند تا عامل میتونه دخیل باشه :نقل قول:
در مورد این سیستم هم برام عجیبه که چرا با وجود چنین گرافیکی چنین نمره ای رو بهش داده!!!
1 - تنظیمات forceware دستکاری شده باشه .
2 - تو ویندوز ویستا این برنامه ، امتیاز vga رو پایین میده .
3 - این برنامه تو تست vga باگ های زیادی داره !