بابا یکی نیست جواب بده
Printable View
بابا یکی نیست جواب بده
عزیزم ایشالا تا سال دیگه این موقعه شما میتونی با رویات میرسی
جیگر اگه بشه 360 که همه ان 73 دارا خودکشی میکنن
ان 73 موزیک ایدیشن با گارانتی متفرقه تو بازار تهرون چنده:42:نقل قول:
این گوشی n73 خیلی ایراد داره مگه p990 سیستم عامل روش نصب نمی شه پس سرعتش جذا 2یا3 برابر بیشتر از n73 هست نمی دونم چرا این قد رو n73 مانور میدن تو همین کلوپ بیش از 100 مشکل رفع نشدنی موجوده!
کسی با من هم عقیده هست؟
این حرف های منو اونایی که n73 شون عوض کردن می دونن
آقا ما یه بار رفتیم تو کلوپ کا800 نظر دادیم نمیدونید بعضی دوستان چه قشقرقی به پا کردن که شما که ان73 داری نباید بیای تو کلوپ کا800 :31: ما هم از اون روز به بعد دیگه نرفتیم اونجا پست بدیم
حالا میبینم که دوستان خودشون میان تو کلوپ ان73 نظر میدن :19: ولی ما ان73 یی ها معرفتمون بیشتره
قدمشون روی چشم :20:
آیا میشه توی ان ۷۳ عکس متحرک را به عنوان اسکرین سرورگذاشت؟
Thanks
شما اگه ممکنه به جای کلی گویی یه کم جزئی توضیح بدید... مثلا گفتید این گوشی n73 خیلی ایراد داره خوب این که نشد ایراداتش رو بگو .... دونه دونه. مشکل سرعت هم به گفته سایت جی اس ام آرنا برای یه اسمارت فون کاملا عادیه.نقل قول:
بابا عزيز من جي اس ام آرنا آمده يه چيزي گفته قبول ولي خوب ما كه عقلمون سر جاشه يه 100 تومن هم مي زاريم روش بهترشو مي خريم... يا علي
دوستا من ان73 معمولي بگيرم صلاحه يا موزيكشو درثاني قيمتشو با گارانتي معتبر اصل نوكيا هم بگيد درثالث هم كه مي گن موزيكش گنده درسته؟ دررابع هم كه آيا ورژن 3.07 رو گوشي هاي جديدي كه تازه وارد بازار ايران مي شه نصب شده تو كارخونه يا نه هنوز؟؟؟؟؟؟
اشتباه میکنی از چیزها ی متحرک هم خیلی خوب عکس میگیرد برو به تنظیمات دوربین
من توی سرعت ۱۲۰ توی حالت اسپرت عکس گرفتم که کاملا قابل فبول بوده و عکس خوبی از آب در اومده اما این منظورم نیست شما وقتی دکمه رو حین عکاسی فشار میدین و اون نگه میدارین دوربین پروسه آنالیز تنظیم خودکار فوکوس و عکسبرداری رو میره که خود عکسبرداریش کلی تقریب و آنالیز دراه ولی وقتی خیلی معمولی دکمه رو فشار میدین دوربین مثل یه دوربین دیجیتال معمولی عکس میگیره که خیلی هم خوبه :
اگه واسه سوژه متحرک (مثلا یه بچه که میخوای ازش عکس بگیری ولی تا دوربینون آماده میکنی شروع به تکون دادن دستاش میکنه که فلش دوربین رو لمس کنه {مثلا}) اونوقت از فرم اول عکسبرداری یعنی فشار دادن و نگه داشتن استفاده کنین میبیننی که دستهای اون بچه تار میشه
من توی این مورد شک ندارم (میشه با کم کردن Iso و استفاه از حالت دوم فشار دادن دکمه ازین تار شدن مثلا دستهای اون بچه دوری کرد
من n73 ام رو رد کردم k800 خریدم خیلی با ان 73 راحت نبودم!نقل قول:
الان از k800 کاملا راضیم ولی این هم قبول دارم که کلاس ان73 از ک800 بیشتره ولی اونقد که ان 73 سرو صدا داره کاربرد نداره!
با سلام
الان قیمتش چند شده ؟
خوب این دیگه بر میگرده به سلیقه خودت... ولی به نظر من n73 نسبت به بقیه گوشی ها کمترین ایراد رو داره ... شما از یه گوشی جی می خواید ؟ صدای خوب ؟ دوربین خوب ؟ صفحه نمایش خوب ؟ راحتی ؟ سبکی ؟ زیبایی ؟ سیستم عامل ؟ پیشرفته بودن ؟ و..... همه رو n73 داره ...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان...
N73 Music edition ، کی ميدونه که WiFi داره يا نه؟
در ضمن کی ميدونه که اين گوشی برنامه ای داره که بشه با استفاده از اون بشه از اينترنت کامپيوتر خونگی استفاده کرد؟ يعنی با Dial Up از PC به اينترنت وصل شد و با وصل کردن گوشی به کامپيوتر بشه از اينترنت تو خود گوشی استفاده کرد؟
با سلام خدمت دوستان...
1) آيا گوشی N73 Music Edition ، مودم WiFi داره؟
2) آيا N73 برنامه داره که بشه با اتصال گوشی به کامپيوتر از همون اتصال اينترنت کامپيوتر تو خود گوشی استفاده کرد؟
نه نداره ....نقل قول:
بله میشه... من خودم از این روش استفاده میکنم. ولی خوب یه کم پیچیده س...
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟
والا دوست عزيز اون سنسور نور يه ديود نوري يا بهتر بگم يه فتوسل هستش كه مقاومت نوري به زبون خودمون مي شه برا اينه كه وقتي تو محير پرنور هستي ديگه نور صفحه كليد خاموش مي شه وراه حل خوبي برا حفظ باتريه معمولا نور نداره و روشن نمي شه من اولين بارمه اينو مي شنوم بازم نمي دونم از دوستاي ديگه كه ان73 دارن سؤال كن والا تو ان70 هم اين سنوسور هستش ولي روشن نمي شه اصلا كارش روشن شدن نيست كارش تنظيم نور صفحه كليد با نور محيطه. اوني كه شما مي گي روشنو خاموش مي شه تو گوشي هاي ديگه مثلا پي 990 هستش و به اين درد مي خوره كه بهش مي گن چرا غسرويس و وجو دو پوشش شبكه رو آلارم مي ده
این گوشی هم دارای چراغ سرویس آبی رنگ هست و هم سنسور نور میباشد البته من ان 73 داشتم دورش انداختم رفتم 5500 نوکیا رو خریدم:40:نقل قول:
از داخل تنظیمات خاموش میشهنقل قول:
برای اینکه غیر فعالش کنی برو تو Setting بعد Phone بعد Display و گزینه Sleep mode رو off کننقل قول:
اقا کسی مشخصات n73 اصل را میدونه؟
لطفا اگر کسی میدونه بگه تا ما هم بدونیم.
عزیز مشخصات خاصی نداره که :20: فقط پشت گوشیتو نگاه کن ببین ساخت کجاس و شماره سریال پشت گوشی رو با روی جعبه گوشی و خود گوشی چک کننقل قول:
فري جون مي گن نوع rm133 رو بايد بخرم درسته؟ مي گن آنتن دهي اين تايپ بهتره....؟؟؟؟؟؟
والا من هنوز مثل خري كه تو گل فرو رفته موندم هاج و واج بين ان73 موزيك و ان 73
Man Vaghean Moondam Bazi Az Afradi Ke Az Mobile Va system amel Etelaii nadaran va hata nemidoonan Symbain chie mian nazar midan , aslan chera gooshiii ro mikharan ke natoonan bahash kar konan va azash sar dar biaran , aya faghat vase class gozashtan in hame arzesh dare ke 450 - 460 toman pool kharj konid?
vase oonaii ke vaghean faghat baraye Class Gozashtan Miran Gooshi Mikharan Motoasefam!!!
Dar Zemn Kasaii Ke Kar Ba Gooshie N73 RO nemidoonam Lotfan Azash Irad Nagiran Ke Moshkel Dare.(Merc)
Nazare Man Ine Ke shoma Dari Poole Ezafe Vase Music Edisionesh Midi.نقل قول:
Chera ke az Nazare sakht afzari hich Farghi DIde nashode! va shoma dari Poole ye Hedset , Memory card , va Ghabe Siah , va chand ta barnameye Updat shodaro midi!!!
Nazare man ine ke N73 me Bikhod Gerune Va shoma Behtare Hamun Mamulisho Begiri Age Be Gheymatesh Ahmiat Midi
درسته منم شنیدم میگن rm133 بهتره :46: من اگه بودم موزیک ادیشنشو میخریدم هرچند فرقی ندارن من فقط عاشق رنگ مشکیش شدم :40:نقل قول:
به نظر من اگه میتونی پولشو جور کنی موزیک ادیشنشو بگیر
مرسی فری جون
عزيزم اين هم چراغه هم سنسور نور و تو اگه گوشي رو در حالت استندباي بذاري كه حتي ساعت خالي رو هم نشون نميده اين چراغ فعال ميشه(البته زمان زيادي صرف ميشه)نقل قول:
اگه چراغ گوشيت در حالت روشن باشه ميتوني رو n70 خودت هم امتحان كني
:11:
ساسان جون مي خوام ان73 بگيرم نمي دونم موزيكشو بگيرم يا معموليشو . اصلا بگيرم يا نه
بابا سنسور گوشیت چشمک بزنه خوبه که! دیگه تو تاریکی دنبالش نمی گردی.زیر پا هم نمی مونه!
ملالي نيست بزار بزنه
مرسی مشکلم با این چراغ حل شد
ولی حدا وکیلی یه چیزی میخوام بگم که اگه دوستان حرفه ای و موبایل باز این کارو بکنن خیلی خوب میشه
بیاین این تنظیمات و ترفندها و... دران 73 ( مخصوصا در عکس گرفتن باهاش ) رو بذارید تا همگی نهایت استفاده رو از امکانات این گوشی بکنیم
من خودم زیاد سر در نمیارم ولی خوب ماشاالله توی این فروم اینقدر حرفه ای هست که اگه بخوان یاد ما هم میدن...
اونش ديگه بستگي به خودت داره كه باهاش ميخواي چي كار كني ؟!نقل قول:
اگه ازش چيزاي زيادي ميخواي موزيك اديشن بگير(نصب نكن) مثلا ميخواي يه رم با ظرفيت بالا(مثلا 4 گيگ) بذاري روش
اما اگه امكانات و كارايي هاي n73 رو ميخواي معمولي بگيري خوبه
اما اينو مطمئن باش كه يكي از اين دو تا رو انتخاب كن نه چيز ديگه:40:
در ضمن اينا رو هم تجربه كردم چون هر دوشونو داشتم !!
:11:
خب منم ميخوام همين مدل رو بگيرم البته نوع موزيك اديشن رو حالا تمام راهنمايي هاتون رو بكنيد كه سرم كلاه نره و جديد ترين مدل باشه با ذكر قيمت
با تشكر از همه دوستان گلم
آخه ان73 موزيك با گارانتياصلي موبايل پلاس تو ايران نيومده منم به نا به علتي فقط بايد موبايل پلاس بخرم چون پولم دستشونه. حالا نمي دون مكي مياد اگه زود مياد نرم ان73 معمولي بگيرمنقل قول:
گارانتي فرعي هم پردردسره
اون قدر تفاوت نداره که بخوای بخاطرش وقتت رو حروم کن.نقل قول:
معمولیش رو بخر تا مدت بیشتری باهاش عشق و حال کنی. :8:
salam mishe komakam konid man n70 daram baraye meno goshim code gozashtam manzoram ine ke on code aslie khodesho ke 12345 bodo taghir dadam hala cod jadide yadam raftr nemitonam vared goshi be sham azam cod mikhad manam yadam nis komakammmmmm konid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]