خوب مشخصه زیپ نمیشه چون اون فایل زیپ باید کامل دانلود بشه این فیلمها لینک مستقیم هست واسه همین میشه دید
Printable View
خوب مشخصه زیپ نمیشه چون اون فایل زیپ باید کامل دانلود بشه این فیلمها لینک مستقیم هست واسه همین میشه دید
سلام دوست عزیزنقل قول:
متن خودم NOD32 آپدیت شده دارم ولی چیزی پیدا نمی کنه.
فایل های زیپ رو نمیشه کاریش کرد. :41:نقل قول:
به هر حال توی این تست که پیدا کردنقل قول:
البته برای من اورجینال هست پیدا کرد
نباید با هم فرقی داشته باشه نمی دونم باید برای شما هم پیدا میکرد
حالا دوستانی که از این پچ استفاده کردن بیان بگن که مشکلی واسه سیستمشون پیدا شه یا نه
ok,thanks for your favour
من يه دانلود داشتم از يه سرور مستقيم كننده
وسطش اكانت اون سرور تموم شد،حالا هر چي لينك مستقيم راپيد باز رو ميذارم داخل IDM دانلود نميكنه
بعد يه مشكل ديگه هم دارم با هر مرورگري كه ميخوام دانلود كنم از IDM استفاده نميكنه
از توي تنظيمات تيك تمام مرورگر ها رو هم زدم ولي فايده نداشته
نقل قول:
اکه اینطوری شده برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن.
کمک!:((
idm من expire شدش، حالا هر پچی اعم از ویروسی و غیر ویروسی:دی دانلود کردم کار نکرده پی کار کنم؟:((
کل برنامه هم پاک کردم ،دوباره نصب کردم بازم expire بود
شما اول رجیستری ویندوزتون را پاک سازی کنید ( با نرم افزار هایی که این کار را میکنند مثل Registry Mechanic ) بعد دوباره IDM را نصب کنید
این هم که هر دو تا patch داخلش ویروسی هستند.نقل قول:
اصولا وقتی 2 تا پچ گذاشته شده، بدون هیچ توضیحی یعنی که اصلا تست نشده!
پ.ن: این سایت jotti هم جالبه ها ! اما این kasper هیچ کدوم رو ویروسی نشناخته....ما هم دلمون خوشه kasper داریم رو سیستم...
پ.ن2: این virut هم بد دردیه، من الان 3 تا ویندوز قبلیم آلوده شدن و مجبور شدم که یک وین7 جدید نصب کنم...برای همین هم دارم بیشتر احتیاط به خرج میدم تا دوباره مشکل پیش نیاد.
آره کاسپر ویروس میشناسه
کاسپر رو ببند برنامه رو پچ کن کاسپر رو باز کن
حالا میتونی تمام سیستم رو اسکن کنی ولی ویروسی پیدا نیمکنه.
سلام
کاربران عزیز خواهشا بحث هاتون رو در اینجا انجام ندین!
هر چی پچ هستش! همشون ویروسی هستش!!
پیشنهاد میشه اصلآ هم آنتی ویروس رو غیر فعال نکنید!!
همه پچ ها پک شده هستن!!!
با آپلود کردن فایل پچ به سایتها اسکن ویروس بیشتر متوجه میشین!!!
کسی کرک برنامه رو داره همش 30 روزه هست دوستان من با این برنامه و رفتن به تنظیمات آن و ثبت افزایش سرعت من adsl 128 دارم با سرعت 280 دانلود کردم 10 مگ رو چند ثانیه دانلود کرد .:20:
تو صفحه هایی قبل کرکش هستت دانلود کن.
سلام
اگر لينك رسيوم داشته باشه و ديسكانكت شم و كامپيوتر رو هم خاموش كنم ، بعدا ادامشو دانلود ميكنه؟
جواب سريع و با اطمينان كافي لطفا ( تا 8 صبح امروز بگين خيلي عالي ميشه )
ممنون:40::11:
اگه سرور ساپورت بکنه 6 سال دیگه هم که بیای میتونی ادامشو دنبال کنینقل قول:
بــــــــــــــــــــــــ ــــــله !
ساعت : 8:03 !
باسلام
آیاراهی هست دانلود نیمه کاره فایلی رو باidm یا....به ویندوزدیگری منتقل کرد بطوری که ادامه دانلودراانجام دهد
باتشکرjafar01
باسلام
آیادانلودنیمه کارهباidmیا....به ویندوزدیگری انتقال داد طوریکه بتونه ادامه دانلودراانجام دهد
باتشکرjafar01
با سلام دوست عزیز آره میشه ولی باید محتویات موجود در درایو ویندوز در بخش Application Date که فایلی مخفی است و درون آن سیو های نهفته نیمه کاره در آن موجود است رو کپی و در ویندوز جدیدی که دارین با همین آدرس :نقل قول:
C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\IDM
جایگزاری کنین و نرم افزار رو اجرا کنین و خواهید دید که تمامی فایل های قبلی شما دوباره آمده است ...
با سلام مجدد ، من سوالی در مورد این نرم افزار دارم اینکه آیا می توان با این نرم افزار یک سایت رو دانلود کرد اگر جواب بله هست چطور ؟؟
به طور کلی آنتی ویروس ها به اغلب crack ها یا patch ها گیر می دننقل قول:
چرا جواب نمی دین @@@!!!!!!
چطور میشه یک سایت و یا وبلاگ رو بطور کامل دانلود کرد ؟؟؟ لطفا جواب بدین .
من روي هرچي كليك ميكنم كه دانلود شه، اين دانلود منيجر باز ميشه.
چيكار كنم اينطوري نشه؟ نميخوام با دانلود منيجر دانلود كنم
دوستان, خطای زیر, به چه معناست؟ با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سرور پاسخ می ده که شما اجازه ی دانلود این فایل رو ندارید.
سلامنقل قول:
این پیغام رو بیشتر زمانی می ده که لینک دانلودی شما قیل-تر شده باشه.
به هنگام کليک روي لينک مورد نظر کليد Alt رو نگه دار ، يعني ابتدا کليد Alt رو بزن و پايين نگه دار بعد کليک کن .نقل قول:
هیچ تنظیماتی نداره که مجبور نشیم Alt رو بگیریم؟؟ چون خیلی جاها با گفتن Alt فایل دانلود نمیشه.نقل قول:
java errorr و از این حرفا میده
روش راست کلیک کن بزن Save Target As از حالت معمولی دانلود میکنه.نقل قول:
از طریق نرم افزار Web Copier (در قسمت درخواست نرم افزار مطرح شود)نقل قول:
سلام موقع دانلود همش با isaمشکل دارم کککککککه اجازه دانلود نمیده در صورتی که بدونidm مشکلی نداشتم.تو قسمت تنظیمات proxyهم انجام دادم ولی درست نمیشه چیکار بایذ بکنم؟
من الان آپدیتش کردم این صفحه آمده چی کار کنم شماره سریال به من بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی اگه فایلی رو دانلو میکنه کامپیوتر re store کنی یا پاکش کنی !!!!نقل قول:
دوستان دو تا آدرس زیرنرم افزار رو به صورت ساکت نصب می شود و سوالی را از کاربر نمی پرسد به همین دلیل هر کاربری می تواند از این نرم افزار نهایت استفاده را ببرد و نهایت استفاده را از این نرم افزار ببرید بعلاوه تغییراتی که در این نسخه صورت گرفته است رفع مشکلات نسخه ی قبلی و همچنین مشکلات این نرم افزار در ویندوز سون می باشد.اولین نسخه ، نسخه ی نصبی از نوع آرام می باشد یعنی تنها باید بر روی آن کلیک می کنید و برنامه نصب می شود و دومین فایل نسخه ی قابل حمل از این برنامه می باشد.
کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/2010/6/IDM_5.19_Build_3_Silent_and_Portable_3997_part_0.rar
کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/2010/6/IDM_5.19_Build_3_Silent_and_Portable_3997_part_1.rar
بهترن پچ برای این برنامه ... تشکر یادتون نره ها !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5100253&postcount=49
و بی چاره اون کسی که پول میده برای License ش!
کد:http://www.virustotal.com/analisis/afab72fe1cb5ebf85ca72c4a889c39c3814c29099c5024c2a8203bc0170c4445-1277382235
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
و بی چاره اون کسی که پول میده برای License ش!
کد:http://www.virustotal.com/analisis/afab72fe1cb5ebf85ca72c4a889c39c3814c29099c5024c2a8203bc0170c4445-1277382235
عزیز من این روی سیستم من کاملا کار کرد و هیچ مشکلی هم ندارم ...
شما آنتی ویروست رو غیر فعال کن ...
مطمئن باش ویروس نیست ...
من 2-3 ساله دارم از این استفاده می کنم !
برای من هم کار کرد. البته امیدوارم دوام بیاره.نقل قول:
از دو تا پچ ، هر دو رو باید نصب کرد؟
من فقط خط دو رو نصب کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطوری میشه IDM رو تنظیم کرد که جلوی Sleep شدن سیستم رو بگیره؟
من قبلن مدیا پلیر رو باز میزاشتم تا وقتی که دانلود تموم میشد خودش سیستم رو خاموش کنه ولی این روش درست نیست به نظرم! گذشته از این همیشه یادم نمیمونه این کار رو بکنم چون دانلودم بیشتر شبها هست و اون موقع آدم خواب آلوده بیشتر مواقع :دی
دیشب گذاشتم برای دانلود صبح بلد شدم میبینم 100 مگ گرفته بعد گرفته خوابیده!
سلامنقل قول:
توی فسمت Scheduler میتونید تنظیمات مربوطه رو ببینید.
خوب تو تنظیمات power options بگو نخوابهنقل قول: