با سلام من در مرحله ای گیر کردم اگر میشه راهنمایی کنید
در مرحله ای که این پیام رو میده :
recrouit a couple .............
لطفا جوابش رو تو ایمیل بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام من در مرحله ای گیر کردم اگر میشه راهنمایی کنید
در مرحله ای که این پیام رو میده :
recrouit a couple .............
لطفا جوابش رو تو ایمیل بفرستید
راستش من تمام صفحات رو نخوندم
اما از خيلي وقت پيش اينو داشتم گفتم واسه شما بزارم
فكر كنم نقشه اماكن مخفي بازيه
بلو جان دستت درد نكنه
خيلي استفاده كردم
:wink:
hamedhzs, یه ذره بیشتر توضیح بده جوابت رو هم همین جا بگیر چرا به EMAIL ات بزنیم :roll: :wink:
بلو روز جون دستت درد نكنه خيلي خيلي كف كردم :arrow: :arrow:
من در روی درصد 62.5 هستم جایی که بعد طی مراحل دوباره برمیگرده به همون جای مرحله اول تو این مرحله یه پیام میده بعد باید بری به ایستگاه قطار ممنون میشم اکه راهنماییم کنید
Blue Rose, جان ممنون جالب بود :arrow:
من در روی درصد 62.5 هستم جایی که بعد طی مراحل دوباره برمیگرده به همون جای مرحله اول تو این مرحله یه پیام میده بعد باید بری به ایستگاه قطار ممنون میشم اکه راهنماییم کنید
hamedhzs, جان حداقل اسم مرحله رو بگو
یا مرحله قبلش چه ماموریتی انجام دادی؟ :?:
من رسیدو به یه جایی که کل شهرارو واسم باز کرده
تو آخرین شهر کلی خونه ی قرمز هست که نمیشه خریدشون رو نقشههم فقط دو تا درایوینگ اسکول و هواپیما اسکول هست
هیچ مرحله ی درست و حسابی نداره
بگید چه کنم
سلام کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره کسی هات کافی را نداره
من یک برنامه می خوام که سانسور های جی تی ای را باز کنه میگن اسمش هات کافی یه اگر کسی داره ممنون می شم که ادرسشو بنویسه یا به ای دیم تماس بگیره king_m258
من در مرحله ای گیر کردم که نام مرحله ی قبلیش این بود : Riot
تو رو خدا من رو کمک کنین من بیش از یک ماه هستش در مرحله ای گیر کردم و اصلن هیچ پیغام و یا راهنمایی توسط بازی انجام نمیشه من در مرحله ی los desperados گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید
آقا منم يه مرحله هست كه تو دمو همه دارن تلوزيون نگاه ميكنن كه يه خبري ميده بعد تو بازي شهر ريخته بهم و همه دارن همديگه و پليسارو ميكشن گير كردم....تو اين مرحله بايد چه كار كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب نداشت
اگر در نقشه قسمتي از شهر به رنگ هاي مختلف است بايد بري در قسمت هايي كه رنگ هايي از قبيل قرمز -زرد است ادم هاي گنگ را بكشي تا اون منطقه به رنگ سبز در بيايد
اين پيغامو ميده:recruit a couple of grove street families gang members
حالا بالاخره چه كار كنم من؟
سلام من تو اون مر حله که ماشین اسپرت می کنند بعد می رند تو یک جای که همه جمع نمی دونم چی بزنم پایینش یک دایره میاد که فلش های مختلف ازش رد می شه
سلام من تو اون مر حله که ماشین اسپرت می کنند بعد می رند تو یک جای که همه جمع نمی دونم چی بزنم پایینش یک دایره میاد که فلش های مختلف ازش رد می شه./././/. من جواب می خوام هات کافی هم کسی داره بگه پولشم می دم
سلام بر mamad_ampliجوابت اين است كه بايد دوستاني كه لباس سبز دارن عضو خودت كني روشون نشانه بگير ودكمهي جي و اچ را بزن وبعد هم بايد بروي ومنطقه هاي قرمز وزرد را براي خودت بكني
اقاي ساش شما بايد وقتي اون علامت ها در داخل دايره قرار مي گيره بادكمه هاي 2-4-8-6همون علامت را فشار دهي تا امتياز مورد نظر را بدست اوري
خیلی خیلی ممنون از این که جواب من را دادید
ببخشید یک سوال دیگه میگن که این سی دی های جی تی ای که تو دست ماست سانسور شدست راست می گن اون وقت چه کار کنیم که این سانسور ها را بر دارند ممنون می شم اگر جواب بدبد
صفحات اين توپيک رو يه چک بکن....همه چيز رو ميفهمی...!نقل قول:
نوشته شده توسط ساش
من کی باید این فلش ررا بزنم وقتی میاذ تو دایره یا هنوز نیمده یا که چجورکی
راستی من یک هات کافی از همین تاپیک دانلود کردم و نمی دونم از کجا باید بفهمم که سانسوراشو بر داشته یا نه یک راه حل بگید که فهمم که سانسوراشو بر داشته یا که نه
آقا من موندم كسي هست كه سيو بدم رد كنه؟؟؟
چرا که نه save رو توی uploadr.com برو آپلودش کن بگو کدوم مرحلشم میخوای رد کنی تا برات رد کنم
من هر وقت می رم دوست دخترام نیست چه کار کنم کلافه شدم
هر کدوم تو يه ساعت های مشخصی خونه هستن تو عکس که برات گفتم....نقل قول:
نوشته شده توسط ساش
جلو هر کدوم ساعتی که خونه هستن رو نوشتم ديگه....!
روی اين لينک کليک کن تا عکس رو ببينی...
در ضمن اگه تو يه توپيک هم بگی کافيه...
خوب من ساعت را تو جی تی ای از کجا بفهمم
خوب این که دیگه تابلوست
اون گوشه بالا سمت راست ساعت رو زده
بالای جونش و این چیزا
مرسی zitanix من تو او مر حلهی رقص ماشین موندم اگر می شه راه و رمز اون جا را بگید و یک مرحله کا با کامیون میرند دم در خونه یک پیره مرده بعدش باید یک جعبه را جابجا کنید چه کار کنیم
واسه رقص ماشین یه ترینر هست میتونی از همین جا بگردی پیداش کنی
یا یه کار دیگه اینکه وقتی فلش ها دقیق رسید وسط دایره تو کلید جهت مربوطه رو فشار بدی
باید امتیازت از اون یارو بیشتر بشه ماشینت رو خوب اسپرت کن
تو مرحله پیر مرده ها باید تو خونه آروم راه بری که یارو بیدار نشه
بعد دنبال یه سری جعبه بگردی و جعبه ها رو ببری یکی یکی بزاری تو ماشین
دوتاش طبقه بالاست یکیش طبقه پایین پشت اون توپه
آقا من ميخوام يكي سيومو رد كنه هركي ميتونه ايميلشو بده چون تو هر سايت آپلود فايل ميرم كامپيوتر قاط ميزنه
در بازی GTA SA مرحله ای هست که باید هواپیما ها رو بزنیم. اگه کسی Save بعد زا اون مرحله رو داره لطفا بزاره!
lovelyman و Feiz جون شما save هاتون رو توی uploadr.com آپلود کنید تا من براتون رد شدشو آپلود کنم :)
سلام دوستان
يه سوال داشتم
بعد از اينكه 4 تا شهر رو تموم كرديم تو شهر اول هرج و مرج ميشه حالا بايد هولمز رو كجا ببريم
(ببينم ميتونيد به مدير انجمن كمك كنيد يا نه :laughing: )
مسابقه مسابقه
به دوستاني كه زودتر جواب بدن به قيد پارتي يه دستگاه يخچال فريزر رنگي و صد ها جايزه نفيس ديگه مثل پوچ . سركاري بود . گول خوردي و گول خوردي زاغك زيادي خوردي و . . . [عمرا] اهدا ميشه
جواب هاي خود رو تا حداكثر فردا پس فردا به آدرس : دست چپ . روبرو . جنب مقابل . انجمن بازي خورهاي P30world بفرستيد
مرسي و موفق باشيد :happy: :happy:
سلام من از اون سیو ا استفاده کردم 6 تا هم قلب داشت بعد سیو را ریختم تو همون فیلتر باز کن هات کافی بعد دوست دخترم را بر دم گشتوندم اخرش به قهوه دوتم کرد بدش دوربین همون صحنه را بدون ادماش نشون داد که تکون تکون می خورد و صدای اونا از خونه می یومد من تو همون موقع اصابم خورد شد و کیبوردم را شکوندم هالا به نظر شما چرا این جوری شده