سلام.من می خوام یه گوشی بگیرم که هم کیفیت اسپیکرش و هم هدستش عالی باشه.نوکیا باشه.دوربینش هم در حد قابل قبول باشه.خودم رو ان 91 نظر دارم.نظر شما چیه؟
Printable View
سلام.من می خوام یه گوشی بگیرم که هم کیفیت اسپیکرش و هم هدستش عالی باشه.نوکیا باشه.دوربینش هم در حد قابل قبول باشه.خودم رو ان 91 نظر دارم.نظر شما چیه؟
به غیر از N91 روی این دو تا گوشی هم میتونی فکر کنی ,قیمت مناسب تری هم دارننقل قول:
NOKIA 5700
NOKIA 3250XpressMusic
در مورد هدست بدون شك n91 .
ممنون می شم بدونم n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه
منون می شم اگه بنویسید که n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه
ممکنه بگی که n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه
فورمت های صوتی که ساپورت میکنه WMA, MP3, eAAC+, AAC+, AAC, M4A, AMR-NB, AMR-WB هستشنقل قول:
سلام
من يه گوشي n71 دارم که چند روز پيش زمين خورد و دوربين اصليش از کار افتاد و از طرفي هم بعد از زمين خوردن مدام ارور مي ده که مموري فول هست و لطفا بعضي اطلاعات رو پاک کنيد . و با وجود اينکه چند باري مموري رو فرمت کردم باز هم ارور مي ده و اجازه ي هيچ فعاليتي حتي ارسال اس ام اس رو به دليل همون فرض که مموري پر هست به من نمي ده .
ممکنه راهنماييم کنيد چه کار کنم ؟ گوشي رو کجا بايد بدم تعمير ؟ نمايندگي يا تعميرگاه مجاز ؟ فکر ميکنيد با توجه به اوصافي که گفتم ( خصوصا در مورد خراب شدن دوربين اصلي ) چقدر هزينه برام داشته باشه و آيا ارزش تعمير داره ؟ راستي اگر گوشي رو براي تعمير بدم به نمايندگي هاي معتبر مثل ايراتل ، نيا يا اتصالات و حاضر بشم هزينه ش رو بپردازم قبول مي کنن يا فقط گوشي هاي خودشون رو مي پذيرن ؟ ( گوشي من گارانتي متفرقه س ) . خلاصه خيلي ممنون مي شم اگه کمکم کنيد .
ضمنا اگر آدرس تعميرگاه معتبري رو داريد و بهم بديد ، همچين هر راهنمايي که در اين زمينه به نظرتون مي رسه بهم بگين ممنون مي شم . چون من توي اين چند روز واقعا درمونده و حسابي کلافه و گيج شدم و نمي دونم چه بايد بکنم ؟ :41:
من هم خیلی جالبه برام بدونم، لطفا این جا مطرح کنید.نقل قول:
دوستان من 2 تا مشکل با گوشیم (n93 ) دارم
اول اینکه فلش گوشی هر وقت دوست داره کار میکنه یعنی همیشه کار نمیکنه
دوم اینکه گوشی با مموری مشکل داره یعنی وقتی مموری در میاری قاطی میکنه و باید فرمتش کنی با 2 تا مموری هم تست کردم فرقی نکرد
ممنون میشم از راهنماییتون
در مورد فلاش باید بری توی setup دوربین گوشیت از اونجا از حالت automatice درش بیاری ولی در مورد مموریت نظرینقل قول:
ندارم
برای مموری باید اول گزینه Safe Remove را انتخاب کنی بعد مموریو در بیاری.نقل قول:
بعد Update کردنش خالی از لطف نیست.:46:
نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون ولی تو setup دوربین گوشیم گزینه ای برای فلش نیست
یک دکمه اون کنار گوشی هست، عکس یک فلش روشه، در حالت عکس برداری که اون رو بزنی ، حالت اتوماتیک و همیشه روشن اون عوض میشه. اون رو بزن تا برسی به حالت همیشه روشن.نقل قول:
اول اینکه فلش گوشی هر وقت دوست داره کار میکنه یعنی همیشه کار نمیکنه
چه فرمت های روی n80 جواب می ده
سلام
دوتا سوال حیاتی
N93i و N93 خیلی اختلاف دارن با هم یا تفاوتشون یه چیزی تو مایه های N73 موزیک و معمولیه ؟
N93 مشکلات حادی داره که تو i جبران شده باشه ؟
گفته میشه اپتیکال زومش زود خراب میشه...حقیقت داره ؟
من تم برای گوشی نوکیا مدل n93 میخواستم
فرق اصلی این دو تا صفحه نمایش هست که در i اش 16 میلیون رنگه.
N93 کلا (یعنی i اش هم به احتمال زیاد همین طور) دوربین حساسی داره.
مواظب باش ضربه نخوره! که یه دفعه میبینی تار میشه ! چون اگر دوربینش رو دیده باشی در یک جای مخصوص قرار داره ، بالای دوربین به همین دلیل حساس به ضربه محکم هست.
تم هم هر چی برای s60 v3 پیدا کنی اکثرش بهش میخوره.
سایت mobile9 هم خوبه.
نقل قول:
اصلاً ارزش خريد داره ؟ من N73 داشتم نمي دونم اين مي تونه راضيم كنه يا نه
تو پکیج N93 چیا باید باشه ؟
دوستان می تونید یه مقایسه ای بین N73Music Edition با N93i بکنید می خواهم ببینم چرا N93i اینقدر گرونتر از N73Music Edition هستش آیا واقعا امکانات بالاتری داره یا نه همینچور پول قیافه گوشی رو می گیرن.
بیشترین اختلافشون در کیفیت LCD شون هست ...
که N73me رنگ بندیش 256 هزار رنگه ولی N93i رنگ بندیش 16 میلیون رنگه ....
یکی هم کیفیت بالای فیلم برداری N93i هست ...
در ضمن از اختلاف زیاد سرعت CPU هم نمیشه گذشت ....
و در اخر هم زیبایی و شیک بودن N93i هست .........
دوستان كمك كنيد و من از اين سر در گمي نجات بديد.
من در مورد n92 و n77 سوال داشتم .
----H TV broadcast receiver يا دریافت امواج تلوزیون ----H TV چي جوري هست؟
اين فناوري مثلا در كشور ما دريافت كننده امواج 7 كانال هست يا نه امواج ماهوارهاي است.
آخه يكي از دوستام كه عموش فنلاند هست و ايران اومده بود تعريف ميكرد كه n92 داره و ماهواره رو مي گيره ولي من باورم نشد!!!
حالا اين به كنار چرا اين n92 اينقدر گرونه.
تو سايتقيمت اش رو با گارانتي متفرقه زده 880.000 تومن.کد:www.gsm.ir
به خاطره كم بودن اش است . آخه سه چهار روز پيش كه رفتم علاء الدين از n92 خبري در ويترين مغازه ها نبود.البته من پرسه جو نكردم.
لطفا با جواب كامل تون من رو راهنمايي كنيد. ممنون.
با سلام.معایب فرعی ان93 چیه؟:46:
این که تو کاتولوگها درباره N93i نوشته درسته که با کیفیت DVD فیلمبرداری می کنه البته من باورم نمی شه ولی باید کیفیت فیلمبرداری بالایی داشته باشه که تو کاتولوگهای رسمی اینو نوشته و آیا N95 هم این امکان رو داره که با این کیفیت فیلمبرداری کنه یا نه و در آخر آیا N95 زوم Optical داره ؟نقل قول:
يعني هيچ كس هيچ اطلاعاتي نداره جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
علاوه بر مواردی که سامان عزیز گفت ، یکی از بزرگترین مزیت های N93 و N93i ، فیلمبرداری بسیار با کیفیتشونهنقل قول:
هرچند N93i مشکلی مشابه با N73 در فیلمبرداری داره و اون هم پخش شدن رنگ هنگام فیلمبرداریه . جالبه بدونید این مشکل در N93 دیده نمیشه
سایز فیلمبرداری این گوشی VGA هست یعنی 480 * 640 که این سایز دقیقاً دوبرابره سایز فیلمبرداریه N73 هست . و کیفیتشون هم قابل مقایسه نیست !! میشه گفت کیفیت فیلمبرداری N93 سه برابره N73 هست اما کیفیت عکس N73 بهتره
ولی فکر کنم n93 تو عکاسی از n73 خیلی بهتر باشهنقل قول:
میشه گفت کیفیت فیلمبرداری N93 سه برابره N73 هست اما کیفیت عکس N73 بهتره
عکس های n93i رو هم میدیدم همونطور که دوستمون گفتم یکم نور رو پرا کنده میکنه !
H3SAM عزیز n95 زووم اپتیکال نداره !
ممنون masood جان.
کیفیت فیلم برداری N95 چطوره ؟چون تو تمام کاتولوگها نوشته فیلمبرداری با کیفیت DVD یا DVD Like Quality آیا واقعا اونقدر کیفیت داره که بشه اسمشو کیفیت DVD یا در حدّ DVD گذاشت ؟
تو روز نه...یکم تیره تر میگیره..N73 واقعی تر و جزئیات رو خیلی بهتر نشون میده .نقل قول:
دوستان N93 الان چند قیمته ؟ اومده پایین یا نه ؟
یا سلام
من میخوام ان93 بگیرم 3 تا سوال داشتم
1. با گارانتی اصلی بگیرم یا با گارانتی متفرقه ؟
2. ان93 هم مثل ان73 چین هم میزنه یا فقط فنلانده ؟
3. قیمت الانش چنده ؟ اگه 2 ما دیگه صبر کنم قیمتش میاد پایین ؟
حذف شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمتش باید حدود 480 490 باشه ....
دوستان اگه در مورد يك سوال از اين سوال ها بالا هم اطلاعات داريد ممنون ميشم بگيد.نقل قول:
N93 نقره ای ، دیروز 535 بود...دوستان دیگه 570 هم دیده بودن . میگن اونایی که 530 تومنه وسایل داخلش کامل نیست !
مثلاً یه کیف پارچه ای تو پک باید باشه که خیلی جالبه و قیمتش تو بازار 14 تومنه اما ظاهراً تو پکهای جدید نیست . این خبر رو دوستان تایید میکنن ؟
در ضمن...من دنبال N93 مشکی هستم اما چندجا زنگ زدم پیدا نکردم میگفتن نیست . اکثراً نقره ای دارن . مشکیشو از کجا می تونم گیر بیارم و با چه قیمتی ؟
سلام
اونایی که با ان 80 کار کردن لطفا نظرتون رو درباره اون بدین که سخت طالب اون شدم
ممنون از همتون
یا سلام
من میخوام ان93 بگیرم 3 تا سوال داشتم
1. با گارانتی اصلی بگیرم یا با گارانتی متفرقه ؟
2. ان93 هم مثل ان73 چین هم میزنه یا فقط فنلانده ؟
3. قیمت الانش چنده ؟ اگه 2 ما دیگه صبر کنم قیمتش میاد پایین ؟
سلام من یه سوال داشتم
چطوری باید از برنامه Ptt که در یکسری از کوشیهای نوکیا هست باید استفاده کرد؟
هرکی میدونه لطف کنه یه توضیحی بده
دوست من به نظر من N80 فاجعه ی سری N هست من یک هفته داشتمش، رد کردم رفت، گوشی تا دلت بخواد هنگ می کنه، کافی تجربه ی یک مموری 1 گیگ رو هم باش داشته باشی، از نظر دوربین با داشتن دوربین 3 مگاپیکسل فیلم برداریش از گوشیهایی مثل 6630 هم بدتره! فقط عکس و فیلمش بزرگ شده، البته کیفیت عکسش در روز(نه در شب) خیلی خوبه، شارژش خیلی بده، عمر باتریش از عمر پروانه هم کمتره:31:نقل قول:
بعد از یک مدت (یعنی کمتر از یک هفته :46:)احساس اینکه تنها مزیت این گوشی wifi هست پی خواهید برد! دیگر امکانات عملا از گوشی N70 خیلی خیلی پایین تر هست.