من تصمیم دارم تو آینده که یکم سرم خلوت تر شد یه امتحان تافل هم بدم خواستم بپرسم دقیقا چه مدارکی نیاز هست ؟
یعنی منی که مشکل نظام وظیفه دارم میتونم تافل بگیرم یا مشکل به وجود میاد ؟
Printable View
من تصمیم دارم تو آینده که یکم سرم خلوت تر شد یه امتحان تافل هم بدم خواستم بپرسم دقیقا چه مدارکی نیاز هست ؟
یعنی منی که مشکل نظام وظیفه دارم میتونم تافل بگیرم یا مشکل به وجود میاد ؟
آیا درسته که مدرک IELTS محدودیت 2 ساله داره؟ یعنی به فرض اگر من امروز مدرک IELTS رو بگیرم با نمره 6.5,اونوقت 2 سال دیگه (دقیقا در همین روز) مدرکم باطل میشه؟ یعنی اگر مثلا الان بگیرم و بعد به فرض 5 سال دیگه یه جا مدرک IELTS بخوان (برای مهاجرت و کار و غیره) باید برم دوباره امتحان بدم؟ اینکه خیلی بده. آدم شاید الان مثلا 7.5 بگیره و بعد 5 سال دیگه 5 هم نگیره! تازه باید دوباره هزینه کنه و بخونه و امتحان بده. حالا میخواستم ببینم همینطوریه یا من بد متوجه شدم؟
آیا تافل هم همینطوره؟
سلام.برای آزمون IELTS میخام خودم بخونم.چی پیشنهاد میکنید؟؟یعنی مکاتبه ای و یا کتاب خاصی پیشنهاد دارید؟:10:
سلامنقل قول:
نه منظورم کتابهایی بود که مشابه تستهای تافل توش باشه. یعنی دقیقا بخش های reading, listening.speaking and writing توش باشه . کتاب ets preparation for Toefl را حتما حتما تهیه کنید. بقیه را اگه رسیدین بخونید بگیرید.
موفق باشید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
والا 85-90 درصد که تقریبا غیر ممکنه :31:.. من بالاترین درصدی که شنیدم 70% بوده. شما 50% هم بزنین جزء 100 نفر اول تو زبان میشین
504 با essential words خیلی فرق نمی کنه. هر کدوم را کار کنید خوبه. بعد از اینکه آنها را کارکردین سراغ GRE برید. منظورم دقیقا همون کتابی هست که نوشتین :20:
موفق باشید:11:
نقل قول:Verbal 200-800
Quantitative 200-800
Aw(analytical writing) 0-6
they add verbal and quantitative together.. scores more than 1000 is OK, more than 1200 is superb :31:l It's so hard to get a score above 700 in Q and V. I've heard only 5% of students can get this score
And AW is a separate score
سلام دوستان من خودم رو دارم برای 4 تا 5 ماه دیگه اماده می کنم برای تافل -بعد هم 6 ماه تا یک سالی باید وقت بذارم برای GRE - الان می خوام ببینم چه کتابی بخونم کتابهای 504 و Essential words for TOEFL رو خوندم دیگه چیکار کنم به نظر شما؟!
یه چیز 4 تا 5 ماهه می خوام کتاب اموزشی هر چیزی که بنظرتون مفیده! می خوام نمرم در حد خیلی بالایی باشه که اگه خواستیم روزی جایی اپلای کنیم یه پوئن مثبت برام به حساب بیاد
ممنون
سلام
یه چند کیلو!! سوال راجع به زبان: (فقط درهم می پرسم - ببخشید)
من برای اپلای نیاز به تافل و در مرحله بعد GRE دارم
الان فقط کتاب 1100 words you need to know و Barron toefl iBT را می خونم و سریال Friends زیرنویس می کنم (به جهت تمرین)
Listening که تقریبا میشه گفت خوبه یعنی اگر کلمه ای را دیده باشم حین تلفظ 95 درصد متوجه می شوم اما دایره لغات، دیدی ازش ندارم !! (همینا که می خونم کافیه؟) در ضمن من کتب رشته تحصیلی ام را فقط به زبان انگلیسی و خیلی روان می خونم اما مثلا خبر یا رمان های دیکنز واقعا سخته !
کسی که قبلا تافل داده می تونه بگه الان من چند درصد آمادگی دارم؟ (بگید بالای 30 خوشحال بشم !!)
سوال بعدی: نزدیکترین آزمون gre تو ماه فوریه سال بعد است (دست پر 3 ماه !!) و طبیعتا به اون نخواهم رسید! آزمون gre سالی چندبار برگزار میشه؟ چقدر طول می کشه به آمادگی برای اون برسم (فعلا general !)
این بسته های سازمان سنجش که از خود ETS به فروش می رسه (TPO منظورمه) چجوریاست؟ کسی امتحان کرده و این آزمون ارزیابی صحیحی به دست میده یا نه؟ قیمتشون 70 تومن و 75 تومنه !
یک آموزشگاه که رفته باشید و دوره فشرده اش خوب باشه (مخصوصا اسپیکینگ) معرفی کنید (شهر طحرون) - یه عده می گن رسپینا خوبه - این آموزشگاههای وابسته به دانشگاهها رو هم - امیرکبیر(فکر کنم!!) - می گن خوبه
یه چندتا کتاب هم معرفی کنید
این بالایی را دیدم
برم بگیرمش ...
سلامنقل قول:
یه سوال:
الان مدت زمان انتظار برای تافل بعد از ثبت نام چقدره؟ یعنی بعد از ثبت نام چقدر بعد نوبت امتحانت میشه و آیا میشه پس از فرا رسیدن اونرو به تعویق انداخت؟
اینو از یکی از دوستان که به تازگی تافل داده اند پرسیدم
زمان انتظار بریا ibt تقریبا 20 روز هست (البته نمی دونم این دوستمون تو تایم شلوغی ثبت نام کرده یا نه)
به تعویق انداختنش هم در سایت ets 60 دلار جریمه داره
سلام
ظاهرا علاقه ای به پاسخ پست بالایی ندارید !!
یه سوال:
الان مدت زمان انتظار برای تافل بعد از ثبت نام چقدره؟ یعنی بعد از ثبت نام چقدر بعد نوبت امتحانت میشه و آیا میشه پس از فرا رسیدن اونرو به تعویق انداخت؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
سوالاتتون را درهم جواب میدم ببخشید
این کتاب را که عکسش را گرفتین حتما تهیه کنید.
به تعویق انداختن زمان یعنی کلا عوض کردن تاریخ یا مکان امتحان زمان ما 50 دلار جریمه داشت (که سر خود من اومد ) و الان همون 60 دلاره که می فرمایید.
اصلا مدت زمان انتطار برای آزمون مشخص نیست. تو زمانهای شلوغ یعنی پاییز ممکنه 2-3 ماه آینده پر باشه و یک دفعه ممکنه همون موقع که می بینید تا 3 ماه آینده پره 5 تا تاریخ و مکان جدید باز بشه که بتونید برای ماه آینده ثبت نام کنید. مثلا من وقتی ثبت نام کردم تا 2 ماه بعد تهران جا نداشت. مجبور شدم شیراز ثبت نام کنم. هفته بعد 10 تا کد جدید تهران باز کرد که من عوض کردم و اون جریمه را پرداخت کردم. هر روز باید سایت ets را ببینید معلوم میشه چه خبره
شما وقتی ثبت نام می کنید دقیقا روز، تاریخ و مکان امتحان رو مشخص می کنید. پس اینکه بعد از ثبت نام چقدر طول میکشه نوبتتون بشه معنی نداره و با پرداخت جریمه میشه زمان و مکانش را تغییر داد.
سریال friends یه مقدار اصطلاحات عامیانه توش زیاده. ممکنه خیلی مفید نباشه. البته هر نوع گوش دادنی بسیار مفیده من سریال lost بدون زیر نویس را پیشنهاد میکنم برای اینکه خیلی آروم و روان صحبت می کنند. و مثل امتحان تافله. بقیه سریالها هم خوبه برای اینکه گوشتون بشنوه ببینید.
به نظر من آمادگی شما خوبه. منتها تافل یه مقدار به تکنیک امتحان دادن تافل هم بستگی داره. یعنی فقط دانسته ها مهم نیست. برای همین من همش میگم کتابهای شبیه سازی شده آزمون تافل رو بگیرید. مثل همین بارونز که شما دارید و ets.
اگه برای gre کلاسهای لغت و writing برید و خودتون بقیه اش را از روی کتاب تمرین کنید حدود 3 ماه زمان میبره. ولی نباید همزمان با تافل باشه برای اینکه gre خودش یک دنیای دیگه است و کاملا با تافل فرق میکنه.
راستی برای تافل کتاب 504 را هم حتما بخونید.
در مورد آموزشگاه و بسته های آموزشی سازمان سنجش اطلاعاتی ندارم. من speaking را از روی همین cd های بارونز تمرین کردم.
موفق باشید
آزاده خانم برای IELTS منبع ندارین؟! من صفحه های قبل پست های شما رو دیدم در مورد منابع تافل ولی IELTS اینجا کمتر صحبت شده من شاید IELTS دادم چون بیشتر کشورها قبولش دارن ولی مثلا انگلیس و استرالیا تافل و قبول ندارن و حتما باید IELTS داشته باشی!
سلامنقل قول:
من چون خودم تافل امتحان دادم در مورد تافل اطلاعات دارم. در مورد Ielts اونقدر دقیق نمیدونم. به همین دلیل هم نظری ندارم.
من بیشتر دانشگاه ها را که میدیدم هر دو تا مدرک را قبول دارند. اگه برای دانشگاه میخواین اقدام کنید.
من رایتینگم ضعیفه...کتابی چیزی سراغ ندارید ؟
سلامنقل قول:
من براي writing پيشنهاد مي كنم كه حتما كلاس بريد. كتاب خيلي جواب نميده.
نقل قول:if U got some money 2 burn ..don't waste time :39::27:
کلاس یه چارسالو نیمی رفتم...(تموم شد).اما الان ک از کلاسا دور شدم خواسم تمرین کنم...نقل قول:
سلام
من میخواستم تافل ibt بدم . زبانم هم متوسطه. لطف میکنید بگید از چه کتابهایی شروع کنم بهتره ؟ قیمت کتابها چقدره؟ من کتاب 504 رو دارم .راهنمایی میکنید این کتاب رو چطوری بخونم راحت تره؟ در ضمن این مدت فقط می خوام زبان بخونم.برای گرفتن نمره بالا در تافل چقدر زمان نیاز دارم؟
مرسی
سلام
دوستان من میخواستم برای گرفتن یکی از مدارک تافل یا ایتلس مطالعه کنم چند تا راهنمایی میخواستم:
اول اینکه واسه کدوم مطالع کنم و کدوم برای ارائه برای تحصیل خارج از کشور مناسبه؟دوم اینکه برای مطالعه چه منابع ای رو برای هر مبحث توصیه میکنید که کمکم کنه؟
والا چون زیاد خارجی داریم تو فک و فامیل ایلتس خیلی بهتر از تافله
تافل یک جور تافی مغز دار هست براشون:دی(شکلات)
اما در مورد منابع دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن
نقل قول:It depends on where you want to go. US, England, Sweden ...Also, it depends on the university sometimes, but generally except for US, IELTS degree is acceptable worldwide
There are many good books, first answer my first question to proceed to the second round
نقل قول:
Countries Like US,Canada, Australia And Medicine is my field of Study
I know that there are many books for IELTS or TOEFL But I Don't Have Much Free Time when I also have to study for University and also i should read them myself so it will be Self-Learning With This Terms What Should I do?
Thanks
سلام
دوستان من یکی دوساله که زبان نخوندم،ولی قبلش در کانون های زبان - در ایران تا High و در کیش تا KAC 7 - رو خوندم و در کنکور زبان و تجربی هم زبانم رو 100% زدم امسال،ولی به هر حال توی این مدت وقفه خیلی از نکات گرامری و معنی لغات رو فراموش کردم ،الان میخوام برای تافل بخونم،منبع گرامر - که روان و ساده نکات رو توضیح داده باشه - و منبع لغت برای من چی توصیه میکنید؟
من دانشجوی رشته پزشکی هستم و وقت آزاد زیاد ندارم کلاس نمیتونم برم باید خودم بخونم؛کتابی معرفی کنید که واسه خود آموزی گرامر مثل معلم باشه!!!
سرعت و دقت ریدینگم خوبه،لانگمن رو کار کردم،لیسنینگمم خوبه،اونم هم لانگمن،هم آکسفورد کار کردم.اول میخوام گرامر و لغت بخونم
you can try "Writing with confidence" By Meyers 9th ED.
it works !
کیست که مرا یاری کند . . . ؟نقل قول:
نقل قول:This is my recommendation though a good suggestion depends on your level
Hi.
it is for people who want to take the IELTS test
Download and enjoy it...
For TOEFL Please!
I've started With Baron's Essential Words and Express learning grammar By abdollah ghanbari (For review grammar) and grammar In Use Intermediate
what do you Think?
Fine with me, along side with the books try to improve your listening and speaking, find a good partner to speak with each otherنقل قول:
ممنون - خیلی عالی بود
دوستان
براي ديدن منابع آزمون تافل لطفا صفحات قبلي را به دقت مطالعه كنيد
ممنون :11:
سلام
والا همش بحث سر تافل بوده تا itles :31:
اگه میشه منابع itles هم ذکر بفرمایید
من اگه از الان به طور مستمر بشینم پای زبان به طور معمول در چند ماه یا سال طول میکشه که من نمره قبولی itles رو کسب کنم ؟
خوبه با روزی چند ساعت شروع کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید :11:
hello guys
i've got a question
does these Tofel & IELTS have any influence in finding a job in Iran or they're just for foreign countries universities?
for example can i be employed in an English language school or no?
Heyنقل قول:
i think they can,
when u go to a job interview it is good to tell them u have this degree, in any field,
and about English language schools, yes, u can show ur degree to prove them u can teach or sth!
hi everybody
first of all i wanna congratulate the Norouz of 1391 to all Iranians
i've got another question
i've finished learning and memorizing of "504 essential words" book but do you think is that enough for TOEFL exam?
let me clearify my question
how hard is the vocabulary that is being used in TOEFL exam and is 504 vocabulary at the same level of TOEFL?
نقل قول:hi there,
happy new yr to you to :11:,
as far as I know, 504 is not enough, more is needed for the vocab part
and guys here have always recommended essential words for TOEFL
کد:http://ebook.veyq.ir/book/%D9%84%D8%BA%D8%A7%D8%AA_%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C_%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86_%D8%AA%D8%A7%D9%81%D9%84_Essential_words_for_the_toefl-11196
hi
now that i've learned more about TOEFL it seems harder than before day after day for me
but my question is:
for a power engineer who is going to work in Iran between TOEFL and Tolimo which one do you think is more suitable?
نقل قول:
Hi,
If there's no difference between these two exams for you, Tolimo is much easier and much more cheaper than Toefl. But if you want to improve your English just to work, you'd better go to an English institute and attend regular classes
من یه سوالی دارم. کسی اینجا امتحان ielts داده ؟ میدونه چه مدارکی لازم داره ؟
کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل و این چیزها که لازم نداره ؟
سلام
آزمون آیلتس در ایران توسط سه مؤسسه برگزار میشد که معروفترینش ایران آیلتس بود.
ولی به سبب مشکلاتی که میان این مؤسسه و بریتیش کانسیل بوجود آمد، لغو شد. در حال حاضر دو سازمان برگزار کننده آزمون هستند.
دانشگاه آزاد و تهران آیلتس.
برای اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش بروید. به آن چیزهایی که شما گفتید نیاز ندارد.
سلام به دوستان
بنده می خوام یرم کلاس آلتس......
برای یادگیری آیلتس باید چه کلاسهای پیشنازی برم ؟!!!
اگه میشه لطفا کامل توضیح بدین
TnX
با سلام
می شه لطفا منابع جامعی را در تمامی مهارت ها برای امتحان آیلس معرفی کنید؟
?what is the diffrences between Ielets and Tofel
?...which institutes is better to learn Tofel in shiraz?ILI or
I have finished Advance 3 in ILI and Still I dont know whether Im good enough to participate in those classes or not
help me:11:
Hi everybody
So long not being here . Passing the military service, being busy at university classes, even now in summer. There are many changes in p30 now
About two and half years ago I finished the classes of ILI with Passing AD4. But unfotunatly didn't go after the tofel and ielts and since that time, I have not tried english and lost the good power of grammer, vocab , writing and even speaking
Now I am thinking about a part time job as a teacher at non-famous and local institutes. But first I should recover the abilities I lost, to be ready for ielts or tofel
I know that it may take time but I think it's worthy
I have some questions if you can help me
Which of them ? tofel or ielts ? considering that my typing is not fast to take ibt
Which books and sources can help me
any opinions , I will be happy
thanks