[COLOR="Red"]انگار بیشتر افراد رو کاستمایز مشکل دارن[/COLOR]
[COLOR="Red"]انگار بیشتر افراد رو کاستمایز مشکل دارن[/COLOR]
نقل قول:
اکتیو جان من اینو هم امتحان کردم ولی جواب نمیده .
Your phone already has the latest released software installed
گوشی با ssw مربوطه فلش شده و همه چیزش پاک شده ، و نه با Update Service نه با Phone-xs نشد که برش گردونم
الان مثل جنازه افتاده یه گوشه
اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون میشم .
اکتیو جان من W700 دوستم رو وصل کردم، Phone XS پیغام خطای File not found رو میده.
به USB وصل کردم، تلفن خاموش و بعد C رو نگه داشتم و گوشی رو روشن کردم. بعد از حدود 10 ثانیه و قبل از روشن شدن گوشی این پیغام رو میده.
جایی از کارم اشتباهه!؟
آقا گوشیه ما هم کاستمایز نمیشه
W700i
الان خراب مونده
کمک کنید که چطوری برشگردونم حالت اول
doste khobam mamnon az komaket .نقل قول:
man balad nistam chetori FILE farfield_play.apf ro chetori toye goshi COPY konam
bebakhshid farsi TYPE nakardam WINDOWS man kharab shodeh
[QUOTE=massiha79;858056]با سلام
اکتیو جان
من تمام این تاپیک رو خوندم
با راهنمایی شما که به دوستان فرمودید
روش فلش کردن گوشی(تبدیل k750 به w800)بوسیله phone xs
1-fs رو فلش کن
2-گوشی customize کن
3-main رو فلش کن
1 - FS رو با فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw انجام دادم " دوباره "
2 - Customize File System رو زدم که log زیر مربوط به همین میشه ، ولی هی disconnect ، reconnect میشه .
* – مشکل هنگ کردن فایل rest_K750_R1CA021.bin رو هم فهمیدم براش با GSlide باید header add میکردم و حد اقل یک Patch که هنگ نکنه چون بدون Patch بازم هنگ میکنه " مثلا FlashBlock 287/291 "
3 - دیگه به فلس کردن Main نرسیدم چون Customize به مشکل بر خورد .
تا الان فقط تونستم گوشیرو پاک کنم :D
لطفا راهنمایی کنید ،
20:47:49| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
20:47:49| PHONE INFO
20:47:49| DBID: db2010
20:47:49| OPT CID: 49
20:47:49| EROM CID: 49
20:47:49| EROM color: red
20:47:49| IMEI: 35378501xxxxxx
20:47:49| Phone: n/a
20:47:49| Operator: n/a
20:47:49| CDA: n/a n/a
20:47:49| Firmware: n/a
20:47:49| EROM: n/a
:blink:
آقا خواهشن بدون مشورت کاری نکنید
شما فایل REST رو پچ کردین:blink: چرا؟
فایل REST باید باFAR رو گوشی فلش بشه
گوشی رو پاک کردین :blink:
چجوری با چی؟
شما فقط FS و MAIN رو بعد از اینکه با GSLIDE پردازش کردین رو گوشی فلش کنید با PHONE XS ++V1.2
ببینید گوشی کار میکنه
موفق باشید
USB DRIVER رو نصب کردین؟;)نقل قول:
با فار منیجر برو تو FS و فایلهای CUSTOMIZE رو کپی کننقل قول:
از فار استفاده کنید که راحترهنقل قول:
احتمالا شما گوشیتون رو از وقتی خریدین IMEI اصلی نبودهنقل قول:
بده بیرون REPAIR کنن
اکتیو جان موقع نصب برنامه هاش درایور هم نصب شده چون با پی سی سوییت و Disk 2 Phone هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
به هر حال اگه باید درایور دیگه ای نصب کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید از کجا باید بگیرم.
شرمنده که اذیتتون میکنم من تجربه ام تو سونی اریکسون زیاد نیست. ممنون از قبول زحمات :blush:
نقل قول:
-درایور کابل دیتا رو نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
USBFlash Driversهم تو اموزش فار هستش
[QUOTE=active_277;859778]--------------------نقل قول:
اکتیو جان من کارهایی که انجام دادم رو تویه پست اول گفتم ، این لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه نگاهی بندازی ببینی مشکل از کجاست ،
آخه FAR هنگ میکرد .
آقا FS فایلش چه پسوندی داره و MAIN چه پسوندی ؟؟؟ ssw , bin ??? :blush:
اینجوری باید فایلها رو add کرد ؟؟ البته من هر کدومو در یک مرحله دادم ، نه مثل الان که 2 تاش با هم هستن .
این عکسش :
منظور شما از فایل " rest_K750_R1CA021.bin " MAIN " هست !!!!
اگه این نیست از کجا میتونم دانلود کنم .
اکتیو جان فکر میکنی چه بلایی سرش اومده ؟؟؟
درست میشه ؟؟؟
ممنون از اینکه جواب میدی .
اکتیونقل قول:
با FAR نمیشه رفت تو گوشی W700
میره ولی وقتی میخوام برم تو پوشه FLASH ya FS
گوشی دیگه روشن میشه
چیکارش کنم آخه؟
موقعی کا با phone XS
کاستمایز میکنیم
چنب بار باید باتزیو در بیاریم
دباره جا بزنمیییییییم؟
الان 30 دقیقه هست که دارم اینو میارم بیرون دباره وصل میکنم :))
کاستمایزه که 5 ساعت طول میکشه؟
همینه؟ یا فلش MAIN va FS
[QUOTE=active_277;833195]:biggrin: آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است
دوست عزیز از کجا بفهمم که گوشیم brown یا red میشه راهنمایی کنی
manzoram ine ke chetory ba che gozineh ya dokmehee COPY kanamنقل قول:
dar zemn gosheye man Brown CID 49 hastesh
[QUOTE=active_277;859778]نقل قول:
----------------
اکتیو جان فکر میکنم قبلا یکی از دوستان هم کاره منو کرده و شما جوا بشرو دادی و تاپیک ناقص بود :
active_277
اگه نباشه جاش خالی می مونه
تاريخ عضويت: Jul 2006
---------------------------------
نقل قول:
نوشته شده توسط hamedk750i
آقا من یه k750 cid49 دارم فلشش کردم با برنامه ی phone xs و k750w800_r2e_dcu.49r.ssw ر. به گفته ی اکتیو جان روی main فلش کردم و وقتی تو فار منیجر به enter the matrix رسیدم تنظیماتو درست وارد کردو بعد یه چیز اومد تا 100% رفت بعد دوباره همون صفحه اول اومد و fs و flash روی صفحه نیومد چند بار دیگه هم تکرار کردم نشد که نشد و چون باز نشد نتونستم از تو فار rest رو روش فلش کنم بعد دیگه گوشیم روشن نمیشد دوباره با phone xs K750_R1CA021_FS_EUROPE_5_RED49.fbn و K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn رو روش فلش کردم گوشیم روشن میشه ولی ارور میده : configuration error , please contact your network operator or service centre
تورو خدا راهنماییم کنید درستش کنم...
ببخشید آقا حامد اشتباه از من بود الان ویرایش میکنم دو تا فایل دیگه رو هم باید کپی میکردید
configuration error زمانی میاد که شما بعد از فلش کردن fs کاستومایز نکرده باشید
گوشیتون رو customize کنید و بعدش main رو دوباره فلش کنید فلش کنید درست میشه
آقا من این 2 تا فایل رو از کجا بگیرم ؟؟؟
K750_R1CA021_FS_EUROPE_5_RED49.fbn و K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
تاپ سونی داره ولی میگه 10$ به تا بتونی دانلود کنی ، جای دیگه نیست که بشه دانلودش کرد .
فکر کنم با این فایلها مشکلم حل بشه .
منتظر جواب دوستان هستم ، لطفا راهنمایی کنید .
اگه بعد از اینکه گوشیتون رو با فایل ssw فلش کردین و نمیتونید با فار وارد گوشی بشیننقل قول:
آقا من این 2 تا فایل رو از کجا بگیرم ؟؟؟
K750_R1CA021_FS_EUROPE_5_RED49.fbn و K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
تاپ سونی داره ولی میگه 10$ به تا بتونی دانلود کنی ، جای دیگه نیست که بشه دانلودش کرد .
فکر کنم با این فایلها مشکلم حل بشه .
منتظر جواب دوستان هستم ، لطفا راهنمایی کنید .
حتما آموزش فار رو درست انجام ندادید
اون دوتا فایل هم توی همون فایلهایی هست که گذاشتم
دوتا فایل فشرده برای گوشی های red تو آموزش فار گذاشتم
تو هر کدوم از اون پوشه ها یه فولدر با اسم sefp هست این دوتا فولدر باید باهم ادغام بشن و فولدر ادغام شده توی
پلاگینهای فار منیجر قرار بگیره:blush:
آره تاپ سونی هم پولی شده(نامردا):puke:
من به غیر از تاپ سونی جای دیگه ای رو نمیشناسم
ولی خوب از هر جایی که گیر آوردی gslide یادت نره
مسیحا جان اون 2 تا فایلی کا شما میگی
قدیمی هستند
دنبال جدیدش باش
برنامه Davinci خودش هم Main هم Fs رو به صورت رایگان میگیره
ولی نمیدونم که با Phone Xs میشه فلشش کرد یا نه؟
نقل قول:
Topfighter عزیز والا من الان گوشیم خاموشه برام فرقی نمیکنه که قدیمی باشه یا جدید
فعلا میخوام گوشی روشن بشه ، بعدا Update میکنم .
توی این آدرس ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files هرچی بخوای هست ولی با پسوند DVT که هنوز سر در نیاوردم که با چی باز میشه اصلا فایل فشرده است ؟؟؟
لینک برنامه Davinci رو میگی بگیرمش چون ندارم ، شاید به این پسوند DVT خورد ، چون این فایلها به احتمال زیاد مال DaVinci Team است .
یک فایل unrar.dll توی این FTP اون پایین هست شاید با این dll بشه فایلهاشو باز کرد .
درضمن اونایی که CID 36 دارن میتونن فایلهاشونو از اینجا بگیرن :
Password= firmware
نقل قول:
اکتیو جان آموزش فار رو حفظ شدم انقدر خوندم
فایل هایی که من خواستم اون فایلها نیستن
شما 3 تا لینک دادی یکی خود فار اون 2 تا هم : db2010cid49_4_alpha و sefp010051 است
ولی این 2 تا فایل فلش کامل هستند
K750_R1CA021_FS_EUROPE_5_RED49.fbn
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
فکر میکنم باید کامل فلش بشه چون Phone-xs اصلا گوشیرو نمیشناسه .
20:47:49| PHONE INFO
20:47:49| DBID: db2010
20:47:49| OPT CID: 49
20:47:49| EROM CID: 49
20:47:49| EROM color: red
20:47:49| IMEI: 35378501xxxxxx
20:47:49| Phone: n/a
20:47:49| Operator: n/a
20:47:49| CDA: n/a n/a
20:47:49| Firmware: n/a
20:47:49| EROM: n/a
کسی لینک جایی که بشه این 2 تا فایل رو دانلود کرد داره ؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی شما دوستان .
مسیحا جان DAVINCI ro az سایت خود داوینچی تیم میشه گرفت دقیقا یادم نیست چی بود یه سرچ بزن
منم گوشیم الان خاموشه
گذاشتم با phone XS کاستمایز بشه
از اونجایی که من فهمیدم باید زیاد بمونه این برنامه میاد تو گوشی یه ترووجان یا همون لودر کار میزاره واسه همین باید گوشی هک بشه با این برنامه و پیدا کردن کد هاش واسش طول میکشه
تو هم اگه این جوری مشکلت حل میشه همینکارو بکن
گوشی من اگه درست نشه امشب میرم تهران مرکز خدماتش ببینم اونا چیکار میکنن واسم
اون فایلهای DVT هم که گفتی همون ماله DAVINCI هستش که ظاهرا فقط توسط خود داوینچی میشه رو گوشه فلش بشه اگه راهی پیدا کردی به منم بگو
آره از سایتش گیر آوردم قبلا دیده بودمش ولی باهاش کار نکردمنقل قول:
فایلهای DVT هم قبول میکنه آخرین ورژنش رو از اینجا میتونی بگیری < کلی از باگ هاشم گرفتن >
فعلا باید فایلهاشو از FTP بگیرم تا ببینم چی میشه .
اکتیو جان شما نظرت چی هست ، با داوینچی فلش بکنیم یا نه ؟؟؟
من که دیگه دیونه شدم اینم بعد از 3 ساعت کاستمایز هنگ کرد ارورشم ماله کم شدن باتریه ولی من باتریو کاملا شارژ کردم امشب میرم تهران درستش میکنم
فردا صبح علا الدین:d
من k750 خودم رو که با FAR فایل های main و FS رو روش فلش کرده بودم(w800) , روشن کردم و پیغام please wait رو گوشیم نمایش داد.که ساعت ها همون طور موند. البته با far کاستمایز هم کرده بودم.آخر سر بردمش تعمیر گاه . یارو تا دید فهمید چشه برد اون پشت فلش کرد و بعد از 10 دقیقه گوشیم روشن شدو 3000 تومان هم ازم گرفت.
حالا گوشیم صددرصد w800 شده و بسیار راضی هستم.
اکتیو جان
استفاده از فار این حسن رو داشت که فهمیدم اشکال کار با xs برای افزایش sms ها کجاست.
اون فایل txt رو باید با این اسم بسازیم:
pref_store
و این اسم:pref_store.txt غلط است.چون windows خودش پسوند txt رو در نظر میگیره.من این کار رو با phone xs beta انجام دادم و ظرفیت sms هام 28000 تا شد.
یه سوال هم داشتم که میدونم جاش اینجا نیست:
من شنیدم رم 1G روی k750 خوب جواب نمیده درصورتی که روی w800 به خوبی کار میکنه.
می خواستم بدونم رم 1G روی k750 تبدیل شده به w800 خوب کا میکنه یا نه؟
بسیار متشکرم...
می بخشید از این سایت topsony چه طوری میشه دانلود کرد
اقا میشه ادرس اونجایی که بردی رو بدی ...البته اگه تو تهرانه ...میخوام به جای مطمئن بدونم اگه زدم گوشی داغون کردم ..بدونم حداقل یه جا هست که کار درست باشه بتونه درست اش کنهنقل قول:
ممنونت می شم
دیگه نمیشه :blink:نقل قول:
چون پولی شده
سلام بچه ها همین امروز فردا که منم بیام تهران واسه معالجه گوشیم لطفا اگه کسی ادرسی از تعمیر گاه خبره تو علاعدین داره حتما دریغ نکنه واینجا ادرسشو بزاره چون گوشی من هم با ا پدیت سیمو سا پورت نمی کنه واین پیغامو میده configuration error.please contact your network operator or service center ضمنا با ایرانسل اعتباری هم همینو پیغام میده ولی با ایرانسل غیر اعتباری چون نداشتم امتحان نکردم
راستی قبلا گفته بودم گوشیم k610
شما دوباره با phonex فلش كنيد درست ميشودنقل قول:
سلام عزیز من فقط می خوام منوی گوشیمو عوض کنم باید چی کار کنم db2010 cid 49 red می شه کمک کنینقل قول:
اکتیو جان همه این کارارو کردم بازم جواب نمیده.نقل قول:
پیغام زیر رو میده:
درایورهای قدیمی رو Uninstall کردم و درایور جدیدی که شما گفتید نصب کردم بازم Phone XS نمیتونه اطلاعات گوشی رو بخونه.
در ضمن اطلاعات درایور گوشی اینه:
بازم ممنون که برای ما وقت میذارید :blush:
بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i
[QUOTE=nachia;863943]بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i[/
فقط و فقط از برنامه Phone-XS V2.01 Beta استفاده کن .توی فولدر (files_to_upload ) مسیر زیر رو بساز:
\tpa\preset\system\menu
بعد اون 13 تا فایل مربوط به منو هارو که دانلود کردی توی پوشه menu کپی کن.یعنی وقتی پوشه menu روباز میکنی باید13 تا فایل ببینی.
حالا برنامه رو اجراکن .( file------>start).توی اولین کادر ظاهر شده از بالا به ترتیب:
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
انتخاب کن.بعد sfx رو انتخاب کن و در حالی که گوشیت خاموشه و کلید c رو نگه داشتی(البته باید قبلش درایور مربوط به usb flash رو که توی cd مربوط به گوشیت نیست و باید دانلود کنی رو , نصب کنی) روی دکمه Execute کلیک کن.
بعد از این حد اکثر باید 3 تا 3/5 ساعت صبر کنی تا گوشیت حک بشه.توی این مدت یه سری log تکراری , تکرار می شه که کاملا طبیعی و اصلا بهش اهمیت نده.(گوشی من در عرض 2 دقیقه هم حک شده ولی بیشتر از 3/5 ساعت نشده. یعنی مدت انتظار برای حک تابع هیچ فاکتوری نیست و به نظر من کاملا شانسی است)
درپایان بعد از حک گوشی در عرض چند ثانیه تمام اون 13 فایل میره تو گوشیت.و پیغام Done ظاهر میشه. حالا می تونی گوشیت رو روشن کنی.
ممکنه در طول کار با موارد زیر روبرو بشی:
1-گوشی وسط کار روشن بشه (Waiting for the phone to disconnect
Waiting for the phone to reconnect
***** Wait for 0x5a)
2-برنامه تو ی (Wait for EaTEbS) قفل کنه و پیش نره.
اگه هر کدوم از اینا پیش اومد. گوشی رو جدا کن و دوباره انجام بده.
اگه باز هم موفق نشدی.روی یه کامپیوتره دیگه امتحان کن.(من این کاررو روی کامپیوتر خودم که زغالیه 10-12 بار انجام دادم که هر دفعه گوشیم روشن شد.ولی با یک بار امتحان روی کامپیوتر دوستم جواب داد.پس به کامپیوترت هم بستگی داره)
این روش صددرصد بی خطره.وتنها ایرادش زمان گیر بودنشه که به نظر من ارزشش رو داره.این رو هم بگم که میتونی چند تا تغییر مختلف رو با هم انجام بدی واین کار هیچ تاثیری روی کیفیت و سرعت کار نداره.
یه بار دیگه میگم از نسخه های جدید این برنامه استفاده نکنید.
نقل قول:
فقط و فقط از برنامه Phone-XS V2.01 Beta استفاده کن .توی فولدر (files_to_upload ) مسیر زیر رو بساز:
\tpa\preset\system\menu
بعد اون 13 تا فایل مربوط به منو هارو که دانلود کردی توی پوشه menu کپی کن.یعنی وقتی پوشه menu روباز میکنی باید13 تا فایل ببینی.
حالا برنامه رو اجراکن .( file------>start).توی اولین کادر ظاهر شده از بالا به ترتیب:
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
انتخاب کن.بعد sfx رو انتخاب کن و در حالی که گوشیت خاموشه و کلید c رو نگه داشتی(البته باید قبلش درایور مربوط به usb flash رو که توی cd مربوط به گوشیت نیست و باید دانلود کنی رو , نصب کنی) روی دکمه Execute کلیک کن.
بعد از این حد اکثر باید 3 تا 3/5 ساعت صبر کنی تا گوشیت حک بشه.توی این مدت یه سری log تکراری , تکرار می شه که کاملا طبیعی و اصلا بهش اهمیت نده.(گوشی من در عرض 2 دقیقه هم حک شده ولی بیشتر از 3/5 ساعت نشده. یعنی مدت انتظار برای حک تابع هیچ فاکتوری نیست و به نظر من کاملا شانسی است)
درپایان بعد از حک گوشی در عرض چند ثانیه تمام اون 13 فایل میره تو گوشیت.و پیغام Done ظاهر میشه. حالا می تونی گوشیت رو روشن کنی.
ممکنه در طول کار با موارد زیر روبرو بشی:
1-گوشی وسط کار روشن بشه (Waiting for the phone to disconnect
Waiting for the phone to reconnect
***** Wait for 0x5a)
2-برنامه تو ی (Wait for EaTEbS) قفل کنه و پیش نره.
اگه هر کدوم از اینا پیش اومد. گوشی رو جدا کن و دوباره انجام بده.
اگه باز هم موفق نشدی.روی یه کامپیوتره دیگه امتحان کن.(من این کاررو روی کامپیوتر خودم که زغالیه 10-12 بار انجام دادم که هر دفعه گوشیم روشن شد.ولی با یک بار امتحان روی کامپیوتر دوستم جواب داد.پس به کامپیوترت هم بستگی داره)
این روش صددرصد بی خطره.وتنها ایرادش زمان گیر بودنشه که به نظر من ارزشش رو داره.این رو هم بگم که میتونی چند تا تغییر مختلف رو با هم انجام بدی واین کار هیچ تاثیری روی کیفیت و سرعت کار نداره.
یه بار دیگه میگم از نسخه های جدید این برنامه استفاده نکنید.
ولي دوستمون Active گفت كه بار اول باشه تغييرات انجام بدي بايد فلش بشه فايل rest من خودم ميخوام فضاي اس ام اس تو گوشي w810 و k750 و k800 انجام بدم و تغيير منو. منو گرفتم براي k750 و k800 نميدونم چيكار بايد بكنم.نقل قول:
منظورت از تمام 13 فايل يعني ايكونهاش هستش يا فقط فايل menu.ml . بعد ميشه چند تا منو رو با هم وارد كرد يا يه منو ميشه . چطوري تو گوشي اون منويي كه دوست داريم رو انتخاب كنيم
[QUOTE=46and02;864594]نقل قول:
سلام و مرسی از راهنمایت فقط یه چیزی ببین من گوشی که وصل کردم بعد از 10 دقیقه نوشت this loader unlock و بعد تو این پیغام گیر کرد fs activation , please wait من خشته شدم و از کامپیوتر جداش کردم بعد از 2 ساعت
ودیگه اینکه این نشخه beta از کجا گیر بیارم مرسی