یه جای باهال دیگه برای ایرانسل داران:
حتما از طریق Browser گوشیتون یه سر به این آدرس هم بزنید... تمامی امکانات MSN:
live.com
مثل:
Messenger
Search
Hotmail
.
.
.
بعد برید بگید +WarriorKing بده . . .
Printable View
یه جای باهال دیگه برای ایرانسل داران:
حتما از طریق Browser گوشیتون یه سر به این آدرس هم بزنید... تمامی امکانات MSN:
live.com
مثل:
Messenger
Search
Hotmail
.
.
.
بعد برید بگید +WarriorKing بده . . .
فراموش نکنید ایرانسل از حامیان کمی برخوردار نیست . خیلی ها می گفتند ایرانسل دروغ میگه سرویس Gprs را فعال می کنه ولی دیدید که کرد . اپراتور اول که حدود 14 سال سابقه داره فقط تونسته با 160 کشور قرارداد رومینگ ببنده ولی ایرانسل با 200 کشور و ایرانسل قراره تا اوایل سال 78 سرویس 3g را فعال کنه و تا 1.5 سال دیگه هم کل کشور را تحت پوشش قرار میده گرچه تمام شهرهای مهم و پرجمعیت کشور تا شهریور 86 تحت پوشش کامل خواهند بود .
در مورد گوگل هم میتونم این دو آدرس رو بدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(در این مورد گوشی شما باید imode رو ساپورت کنه)
سلام
اگر بخوام روی گوشی اینترنت ایرانسل را استفاده کنم , گوشی باید چه مشخصات فنی داشته باشه ؟
آیا مدلهای سونی اریکسون k750 یا w300 یا نوکیا 7610 این قابلیت را دارند ؟
آیا گوشیهای جاوا مثل گوشیهای سیمبین می تونند از اینترنت استفاده کنند یا اینکه امکانات کمتری دارند ؟
در ضمن , این خاصیت EDGE روی گوشی برای چیست ؟ شنیدم شبکه ایرانسل قابلیت استفاده از این استاندارد را دارد .
با تشکر
متشکرم :)نقل قول:
با گوشی 6800 که میخوام وصل شم میرم تو services بعد go address و آدرسو مینویسم ولی یا نمیتونه conect شه یا اگه connect شد کدهای html صفحه را برام میاره چرا؟؟؟؟:sad:
دوستان براي چت كردن از طريق موبايلتون به اين آدرس برين
هر نوع آي دي رو ساپورت ميكنه
نقل قول:
بعضی وقتا این مشکل پیش میاد... منم دیروز حدودا 5-6 ساعت نمیتونستم Connect بشم... امروز درسته
به گوشیم ربطی نداره... ماله منم که K610 هست همین مشکل رو داره
نقل قول:
با گوشی میرم فیلدهایی که باید Id و Password رو وارد کنم ظاهر نمیشن... اصلا فیلدی وجود نداره
ولی با کامپیوتر میشه...
بقیه هم همین مشکل رو دارن؟!!! :sad:
چرا روی گوشی من اینطوریه؟!!!
یکی کمک کنه. . .
با کامپیوتر میشه راحت on شد... ولی با گوشی که میرم اصلا فیلدی برای تایپ یوزر و پسورد نمیاره...
تی اگه ده ها اپراتور هم اضافه بشه.....اونها بازم از منافع خود نمیگزرن..نقل قول:
من هم حدود یک هفته پیش درخواست دادم ولی هنوز برام نیومده. اما عیبی نداره ... GPRS رو بچسب!!! :biggrin:نقل قول:
ولي برا من فرداش اومد!!!!!
سلامنقل قول:
برای باز کردن احتیاج به یک مرور گر دارید
بیا اینم لینک
دیگه چی می خوای؟؟؟
اینم واسه جی میل داراش
البته این نرم افزار جاوا هست و به احتمال 99% باید رو تمام سونی اریکسون ها جواب بده
رو کا800 و کا750 که عالی بود :laughing:
ایرانسل میترکونه... حالا میبینیم....
سلام من ايرانسل دارم . اينترنتش خيلي خيلي خوبه . البته سرعتش پايينه و خوب طبق معمول همه خيلي جاهاش ----- اما خوبه بهر حال ام ام اسش رو هم من هنوز نتونستم استفاده کنم اما بايد خوب باشه
GPRS که فضاست... اما خوب اینم ردیف بشه بهتره... من یه بار دیگه هم فرستادم هنوز نیومدهنقل قول:
نقل قول:
مرسی داداشی... یه چیز دیگه هم میخوام: سلامتی شما
نقل قول:
همین الانم ترکونده دیگه... از این بهتر باشه؟
فقط مونده پوشش شبکش که اونم ردیف میشه
آقایون ایرانسل دار 1 دقیقه به من توجه کنن:
ببینم من تا 7 کیلو بایت در ثانیه هم دانلود کردم... کسی بیشتر داشته؟
با سلام خدمت همه بخصوص برو بچه های ایرانسلی. من دارم این پست را با گوشی مبایلم( 6630)مینویسم واقعا تجربه لذت بخشی است علی الخصوص که مجانی هم هست . ایرانسل با این gprs و mmsش ترکونده بخدا. تازه این که چیزی نیست اگه سیستم 3g راه بیفته سرعتش 10برابر gprsاست. دوتا سوال 1- چگونه mailbox خودم را به گوشیم منتقل کنم 2-وقتی از برنامه mini opera خارج میشوم connection قطع نمیشود چرا؟ در ضمن یکی از سختترین کارهای دنیابا مبایل تایپ کردن است
پنجشنبه ساعت 1.5 نصف شب داشتم با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میکردم !نقل قول:
:thumbsup: بابا فقط ir-tci
دارین یک کاری میکنیم سیم کارتم رو بفروشم ایرانسل بخرم
اقفال کننده ها
من 12 هم دانلود کردم. البته با Mass Downloader
اگه گوشی خوبی داره و میخوای از همه امکاناتش استفاده کنی در خریدن ایرانسل شک نکننقل قول:
میشه فقط دوتا مزیت IR-TCI رو نسبت به ایرانسل بگید ؟!نقل قول:
من که همیشه تقریبآ 12/13 کیلوبایت دانلود میکنم. چه روز چه شب !!!!!!!!!!!!نقل قول:
از ساعت 4-11 شب که تقریبا تعطیله ، سرعت خیلی خیلی کمه !نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی شما چیه ؟ احیانا علامت E رو به جای G نمی بینید ؟
شهرهاي بابل و سراب تحت پوشش شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) قرار گرفتند.
عدنان مصلايي - مدير روابط عمومي ايرانسل - در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب و با اشاره به اين كه در حال حاضر تعداد مشتركان ايرانسل بالاي 800 هزار نفر است اظهار كرد: تست شبكهي شهرهاي كنگاور، بجنورد، ايلام، سبزوار، ملاير و قوچان به اتمام رسيده است و به زودي تحت پوشش اين اپراتور قرار خواهند گرفت.
او افزود: با توجه به اين كه ايرانسل تعهد كرده 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد اميدواريم تا پايان سال بتوانيم تعداد شهرهاي مورد نظر را به شبكهي ايرانسل متصل كنيم، در حال حاضر شبكهي 40 شهر ديگر آماده است و مراحل نصب آنتن در آنها انجام شده و تنها مرحلهي نصب فيبر نوري باقي مانده است كه اميدواريم تا پايان سال به شبكه متصل شوند.
به گزارش ايسنا پيش از اين شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، كرج، ساري، مراغه، كرمانشاه، خرمآباد، اروميه، گرمي، همدان، شيراز، قم، اردبيل و مشكين شهر تحت پوشش شبكهي اپراتور دوم قرار گرفتهاند و
ايرانسل بايد تا پايان سال تعداد مشتركان خود را به دو ميليون سيصد هزار مشترك و 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد.
معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار درباره اختلالات اخير در شبكه پيام كوتاه (sms) اپراتور اول گفت: ممكن است اين اختلالات به دليل ارتقاي مركز Sms امام (ره) و تغيير بانك اطلاعاتي مسيريابي Smsها كه براي بهينهسازي بار شبكه انجام شده رخ دهند.
ايسنا- محمد حسين فلاح اصغري با بيان اين مطلب اظهار كرد: در حال ارزيابي علت اين اختلالات هستيم، البته تاكنون تستهاي فني از شبكه اشكال محسوسي را گزارش نكرده است؛ همچنين ممكن است بخشي از اين اشكالات نيز به دليل وضعيت گوشي مشترك مقصد باشد.
او درباره تمهيدات شركت ارتباطات سيار براي افزايش ظرفيت شبكه Sms اپراتور اول در ايام نوروز خاطر نشان كرد: در حال حاضر شبكه را از نظر نرمافزاري دوباره بازبيني كردهايم و تقسيمترافيك لازم را انجام دادهايم كه با بهينهسازي بارترافيكي شبكه و مسيرهاي ارسال Sms در حال حاضر 20 تا 30 درصد وضعيت شبكه در ارسال و دريافت Sms بهبود يافته است.
فلاح اصغري ادامه داد: مركز Sms شيراز در حال توسعه است و توافق نامهاي نيز امضا كردهايم تا دو مركز جديد Sms به مراكز Sms كشور كه در حال حاضر 6 مركز است اضافه شود؛ اين مراكز نيز در حال حاضر شامل مركز Sms امام (ره)، الغدير در تهران، مركز Sms در مشهد، شهركرد، اروميه و شيراز هستند.
او با اشاره به اينكه ظرفيت مراكز Sms كشور در حال حاضر در حدود 13 ميليون مشترك است گفت: با توجه به اينكه از حدود 15 ميليون مشترك اپراتور اول، در حال حاضر 13 ميليون مشترك در شبكه فعال هستند، ظرفيت مراكز Sms فعلي نيز در هميناندازه است و مشكلي از اين نظر نداريم.
او خاطر نشان كرد: با توسعهاي كه در حال حاضر در مركز Sms شيراز و راهاندازي دو مركز Sms جديد انجام خواهيم داد ميتوانيم تا 18 ميليون مشترك را پاسخگو باشيم.
فلاح اصغري با اشاره به اينكه در طول امسال حدود 10 ميليارد Sms ميان مشتركان اپراتور اول تبادل شده، گفت: به ازاي هر مشترك در دنيا به طور ميانگين 1 تا 5/1 Sms در روز ارسال ميشود اما در ايران اين ميانگين 5/1 تا 5/2 Sms در روز است؛ از اين رو به طور ميانگين در روز 30 ميليون پيام كوتاه ميان مشتركان اپراتور اول رد و بدل ميشود كه اين تعداد در اعياد و مناسبتهاي خاص به دو برابر ميرسد، بهعنوان نمونه در عيدغدير امسال در حدود 72 ميليون Sms رد و بدل شد
دوستان طرفدار اپراتور اول توضیح بدن چرا بعد از 13 سال هنوز نمیشه با موبایل یک اس ام اس درست و حسابی زد
تا اخر سال اول يک مليون سيصد هرار
يعني هفت ماه ديگه
الانم يک مليون مشترک داره
ا_در دسترس نمي باشدنقل قول:
2--درشبکه نمي باشد
بازم بگم انقدر مزيت من نميدونم شما تو ايرانسل چي ديدين:biggrin:
قشنگ دو سال بيشتره که اس ام اسش راه افتادهنقل قول:
سيزده سال از کجا اوردي؟
مشترکاش چي کار کنند تخيليه
ام ام اس مخابرات تا خرداد راه اندازی نمیشه. ولی تو دستور کارشون هست. اینو از یه منبع مطمئن میگم. درضمن الان اکثر تجهیزات مخابرات برای نسل 2 موبایله که ام ام اس رو ساپورت نمیکنه. ولی آنتنهای جدید رو با تکنولوژی نسل 2.75 خریداری کردن. برای بقیه هم سخت افزار تکمیلی رو میخرن. با اینحال زودتر از خرداد Gprs و به دنبالش MMS راه اندازی نمیشه.
توضیح در مورد حرف E که بعضی از گوشیها اونو بجای G نشون میدن:
نسل 2.5 موبایل، Gprs رو با سرعت حدود 200 کیلوبیت بر ثانیه ساپورت میکنه. خیلی از گوشیها این سرویس رو ساپورت میکنن. اما نسل بعدی موبایل، یعنی نسل 2.75 سرویس پیشرفته تری رو به اسم Edge با سرعت حدود 350 کیلو بیت بر ثانیه ساپورت میکنه. از اونجا که تجهیزات ایرانسل از نسل 2.75 هست، گوشیهایی که از Edge پشتیبانی میکنن، به جای G، حرف E رو نمایش میدن.
اینم بگم که نسل 2 (همونی که مخابرات و تالیا استفاده میکنن) حداکثر 9 کیلو بیت بر ثانیه و نسل 3 ( که حالا حالا ها باید منتظرش باشیم) تا 1 مگابیت بر ثانیه رو پشتیبانی میکنه.
مال من 5500نوكيا هست نه علامت eداره نه g يه فلش دو طرفه دارهنقل قول:
تالیا --- تالیا .... سیخی 100 تومن