کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟الان دو روزه که منتظر جوابم...پس این تایپیک رو واسه چی زدین؟؟؟
Printable View
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟الان دو روزه که منتظر جوابم...پس این تایپیک رو واسه چی زدین؟؟؟
فكر كنم يه ماهي بشه ؟نقل قول:
فلش کنید گوشیتون رونقل قول:
اگه فلش کنم اطلاعات رم پاک میشن؟؟؟غیر از فلش راه دیگه ای نیست؟چقدری خرج داره؟نقل قول:
کافیه تمام اطلاعاتت رو بریزی توی رم و اون رو قبل از فلش کردن از گوشی جدا کنی ... البته قبل از اینکه جدا کنی نرم افزار هایی که توی رم هست رو پاک کنی بهتره .... .نقل قول:
بعد گوشیت رو فلش می کنه می شه عین روز اولش ...خالی خالی ... تو شهر ما 7 تا 8 هزاتومن خرجشه ... اگر هم بدی آپدیت کنن هم عالیه ... همراه آپدیت فلش هم می شه .
موفق باشید .
آقای مهندس گوشیم با 2500 تومان که درست شد هیچی تازه نیازیم به فلش نبود.هیچیم از اطلاعاتم پاک نشد.یارو میگفت اصلا نیازی به فلش نیست.
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور شده؟
سلام
من حدود 2 ساله که 6630 دارم
توی این 2 سال توی اینتزنت خیلی گشتم و نرم افزار دانلود کردم یا تایپیک خوندم و نوشتم ولی این قضیه فلاش رو نشنیدم
اما یه سوال تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا روی لنز 6630 قابش برداشته میشه؟
من یه کم تحقیق کردم تنها چیزی که تویه نوشته نه خیلی معتبر خوندم این بود که این قابو میشه برداری به جاش لنز حرفه ای عکاسی بذاری
ظاهرا که با عقل جور در میاد چون ان زمان لنز 6630 برای خودش برو بیایی داشته و حتی همین الان هم وقتی صحبت از 1.3 مگا پیکسل میشه 6630 حرف اول بلکه بیشتر رو هم میزنه
در واقع به نظر من اونجوری که عکسهاش زو موشکافی کردم فرقش با 2mp n70 توی رنگ عکسبرداری و اندازه عکس هستش یعنی توی هردو فشردگی عکس 300dpi هستش اما توی 6630 اندازه 1028*768 اما n70 به اندازه 1200*1600 هست
ولی توگوشی های دیگه مثل 7610 فشردگی 96dpi و توی موتورولا 62 هست
نقل قول:
مشکلی نداره چون بازی تو درایو C میخواد فایل بریزه گوشی شاکی میشه (کاری که ویروس میکنه)
no بزن و نصب ادامه :5:
نقل قول:
قبول ندارم چون تنها علتش قابلیت تغیر رنگ محافظ لنز و قاب دور شیشه است
من خودم قبلا که 6630 داشتم قاب مشکی انداختم و محافظ لنز و شیشه روش رو با یه قاب فقره ای عوض کردم :5: خیلی هم قشنگ شد :8:
اضافه کنم 6630 یک فلش و یک دور بین 2 مگا پیکسل داره که از زیر بهش وصل میشه
تو سایت shop.ir , gsm.ir در لوازم جانبی به این دو اشاره کرده
البته من فلش داشتم که هم برای فیلم و هم برای عکس با دو لامپ متفاوت روشن میشه و تا حالا دوربین شو ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل نصب روی 6630 6670 7610 7710 3230 6020
قیمتشم بزار در ضمن از کجا می شه تهیه کرد
تو علاءدین هست یا نه
ممنون
میدونم دیگه خیلی دیر شده ولی بذار ما هم یه چیزی گفته باشیم
عموما وقتی چه سحوا ویا چه عمدا توی search گوگل عدد 6630 رو بنویسی یک یا چند تا سایت باز میشه که نوشته 6630ال است و بل است و اساسا تفاوت چندانی با 7610 ندارد
من اینجا میخوام ثابت کنم که 6630 با 7610 اساسا تفاوت داره
حالا میشمریم:
1-کیفیت بهتر پخش آواها مخصوصا MID ها یعنی نت های کاملتری از موزیک رو پخش میکنه (توجه اینکه منظور حجم صدا نیست کیفیت پخش صداست هر چند 7610 هم صداش تعریفی نیست)
2-داشتن سنسور حساس به نور توی 6630 که نور صفحه کلید رو خاموش و روشن میکنه و حتی برای دیده شدن بهتر کلید ها توی شب اگه نور نمایشگر به میزان زیاد تنظیم شده باشه اون رو هم پایین میاره ولی 7610 نداره(البته خیلی مدل ها هم این کارایی رو دارن یا از 6630 بالاترن و ندارن مثل 3250)
3-داشتن کلید آماده بکارتوی 6630 برای فرمان صوتی یا آیفون هنگام مکالمه که معمولا دومیش بیشتر به کار آدم میاد
4-دسترسی کاربر به مموری بدون در آوردن باطری یا خاموش کردنش توی 6630ولی توی 7610 باید حتما باطری رو در بیارید
5-پاسخگویی راحت گوشی به مموری 1GB برای 6630 که بدون هنگ کردن کار میکنه ولی 7610 تا 512 رو به زور جواب میده
6-کلید های 6630 خیلی نرم تر از 7610 ویا حتی خیلی از نوکیاهاست (البته باید بگم کی سخت تر بودن کلید های 7610 به علت کریستالی و شفاف بودن جنسشه)
7-دوربین منحصر به فرد 6630 که نیاز به معرفی نداره وبین 1.3 مگا پیکسل ها از همه یک سر و گردن بالاتره البته توی روز که میشه با 3250 مقایسش کرد(کیفیت فشردگی توی عکسهای 6630 و 7610به ترتیب 300 dpi و 96 dpi هستش که توی دوربینهای 2 مگا پیکسلی نوکیا همون 300 رو داریم ولی اندازه از 1208*968 به 1200*1600 رسیده و رنگ عکسها هم بهبود پیدا کرده)
8-6630 میتونه 6 تا عکس رو به طور اتوماتیک در عرض کمتر از 1 ثانیه بگیره که 7610 این توانایی رو نداره
9-حافظه داخلی 6630به اندازه 10 مگابایته ولی 7610فقط 8 مگابایته
10-صدای خروجی آمپلیفایر 6630 استریو هستش اما7610 منو میخونه حتی هدست استریو رو هم ساپورت نمیکنه ودرجات تقسیم بندی توی ولوم 7610 خیلی محسوس نیست یعنی ولوم 8 با 5 خیلی تفاوت نداره و صدا یهو قطع یا زیاد میشه
11-6630 گالری داره یعنی وقتی میری تو گالری عکس و فیلم و غیره از هر جا که باشه با هم نمایش داده میشه ولی 7610 گالریش با فایل منیجرش هیچ فرقی نداره
12-سرعت عملیات کاری در 6630 خیلی بالاتر از 7610 هستش (CPU قویتری برای پردازش داره و ارتباطش با مموریش سریعتره) اگه تا حالا 7610 رو به دست گرفته باشید عموما با هشدار opening files روبه رو شدید که وقت کاربر رو برای تعویض صفحات میگیره ( حدود 1ثانیه یا بیشتر)
12-ماهواره هایی که 6630 ساپورت میکنه سریعتر جدیدتر و بیشتر از 7610 هست که البته هنوز توی ایران اینجور چیزها مهم نیست ولی داره میشه
13-طول زمان فیلم برداری در 6630 یکساعت مداوم هستش اما در 7610 ده دقیقه بیشتر نیست
14-زوم دوربین 6630 موقع فیلمبرداریش واقعا یه شاهکاره ( از لحاظ هماهنگی و نرمی و یکدستی نه قدرت ) که احساس خوبی به کاربر میده
من تا حالا هیچ گوشی رو ندیدم که اینجوری باشه اگه شما دیدید نظر بدید البته به شرطی که 6630 رو امتحان کرده باشید
15- 6630 از فرمت های صوتی بیشتری برای خواندن نسبت به 7610 ساپورت میکنه مثل MP4 و WMA
16- نرم افزار MOVIEE داخل گوشی 6630 هم عکس و هم فیلم رو ساپورت میکنه ولی توی 7610 فقط میشه عکس رو فیلم کنی تازه سرعت آماده کردن فیلم توی 6630 بیشتره
17-6630 به غیر از moviee نرم افزار video editor هم داره ولی 7610 نداره
18-ساعت 7610 خیلی سادست و فقط آلارم داره ولی ساعت 6630 زمان تمام شهرهای مهم جهان رو بهت میده که برای مسافرت یا موقعی که میخواین به خارج از کشور تماس بگیرین خیلی مفیده
19-قدرت خروجی هدفون 6630 تقریبا دو برابر 7610 هست و کاملا استریو و جذابه
20-گوشی 6630 بدون سیم کارت بالا میاد ولی 7610 چون حالت آفلاین نداره بالا نمیاد
21- گوشی 6630 از enhancement بیشتر و جدیدتری ساپورت میکنه
22- سرعت کابل اتصال به کامپیوتر 6630 تقریبا 4 برابر 7610 برای ریختن یا برداشتن فایل ها ست
23- بلو توث 6630 چون CPU قویتری داره یه کم سریعتره
24- reasolation صفحه 6630 توی پخش فیلم یه کم بالاتره
تشکر هم فراموش نشه:31:
با سلام ....از دوستان عزیز اگر mp4 player برای6630 سراغ دارید راهنمایی بفرمایید.....با کمال تشکر.
شما میتونی با یه سرچ توی تاپیک مربوطه برنامه خودتون رو پیدا کنید ...
دوست عزیز منظورت کدام تاپیک است؟؟میشه یه کمی سرراستر ادرس بدی.....ممنون خواهم بود00000:41:نقل قول:
چرا ارتباط بلوتوث نوكيا 6630 با كامپيوتر برقرار نميشه؟
›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ›››››››››››››››› ›››››
گوشي 6630 Nokia داريم اينجا و خيلي ازش راضي هستيم.
فقط يه مشكل كوچيك پيش اومده.
و اون هم اينه كه از طريق بلوتوث و از روي كامپيوتر به فايل ها و محتوياتش دسترسي نداريم اما با كابل مشكلي نيست و ميشه به فايل ها دسترسي داشت اما باز هم در اين حالت مشكل ديگه اي هست كه در ادامه شرح ميدم.
وقتي كه با بلوتوث قصد اتصال داريم برنامه Nokia PC Suite نسخه 6.82.22 ميگه كه Nokia 6630 Connected Via Bluetooth و آيكون هاي مربوطه در My Computer ظاهر ميشه اما وقتي روي اون ها كليك مي كنيم هيچي نشون نميده.
با همين روش از طريق كابل USB و آيكون Nokia Phone Browser در My Computer ميشه فايل ها رو ديد و عكس ها رو جا به جا كرد اما مشكل در اين حالت هم اينه كه موقعي كه روي آيكون Message ها كليك مي كنيم هيچ كدوم از SMS ها رو نشون نميده و نميشه Backup گرفت.
اين در حاليه كه قبلا روي همين سيستم ميشد همه اين كار ها رو انجام داد.
اگه ممكنه راهنماييم كنيد كه مشكل از كجاست و چطوري برطرف ميشه؟
سلام عزیزم کلید update بالای پنجره توی PC Suite رو امتحان کن چند لحظه ای صبر کن میاد
اگه نیومد احتمال زیاد از خود نرم افزاره یا ویندوزت تقلبی هست
نقل قول:
آره عزيز.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=198533
مرسي.
سلام گوشی من خیلی زود باتری خالی میکنه باتریش هم عوض کردم فلش کردم مستر ریست کردم درست نشد لطفا کمک؟:41:
اول از همه از بابت این کلوپ ازتون تشکر میکنم
من تو سی دی گوشیم (6630) یه Wireless keyboard دیدم
خواستم بدونم تو ایران این دستگاه هست؟
یه صفحه کلید بزرگه که با بلوتوث به گوشی وصل میشه و میتونیم باهاش بنویسیم.
تو سایت نوکیا به این صورت هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia Wireless Keyboard SU-8W – QWERTY keyboard for your wireless office
این هم آدرس ریویوش تو خود نوکیا
اگه کسی تو جایی از تهران دیده لطفا" به من آدرس بدهکد:http://www.nokia-asia.com/link?cid=EDITORIAL_199549
متشکرم
مال من هم اول اینطوری بود ولی مشکل از باتری نیست، از شارژرهنقل قول:
اگه بتونی یه شارژر اصلی گوشی های 1112 یا شبیه اونو که همراهشه پیدا کنی، توپ واست شارژ میکنه و مشکلت برطف میشه.
شارژر هایی که بیرون میفروشن آشغالند و اگر هم این مشکلتو هل کنند با مشکل دیر شارژ شدن مواجهت میکنند. 3-4 ساعت طول میکشه تا شارژ کنند.
من بعد از خرید 3 شارژر از بیرون دارم از شارژر همراه گوشی 1112 رو که البته چینی هست استفاده میکنم و خیلی راضیم.
من یه مشکلی با 6630 دارم این که وقتی ایرانسل رو می زاری توی گوشی خود به خود آنتن دهی قطع میشه و بعد از مدت 10 دقیقه برای مدت 10 ثانیه درست میشه و بعد یه پیغامی میاد که " برای استفاده از سرویس رومینگ موبایل خود را خاموش و سپس روشن کنید " و تا موبایلو خاموش نکنی همین طوری این پیغام ظاهر میشه . ولی بعد از خاموش و روشن کردن همون مشکل قبل رو داره . حتی به صورت دستی هم شبکه رو جستجو می کنم مشکل حل نمیشه . حسابی گیج شدم هر کی می تونه منو راهنمایی کنه دریغ نکنه...
من اطلاعات زیادی از فلش و ریست ندارم . ممکن هست با فلش کردن حل بشه ؟
نه عزیزم ربطی به فلش نداره. من نمیدونم چرا هر اتفاقی میفته همه میخوان فلش کنن؟!نقل قول:
این مشکل از گوشیت نیست از خط ایرانسل هست.
رو سونی اریکسون هم همین مشکل وجود داره. بنظر من بهتره تمامی سرویس هایی که از ایرانسل میگیری رو غیر فعال کنی و دوباره تست کن. برای غیر فعال کردن سرویس ها هم فکر کنم باید به 140 زنگ بزنی. (با ایرانسل).
اگه هم خواستی میتونی با روش زیر گوشیتو مستر ریست کنی. البته قبلش از مسیج ها و کانتکت ها (دفتر تلفن) و Notes و Calender (تقویم) و هر چیزی که به ذهنت میرسه بکاپ بگیر. در ضمن برنامه های جاوا ای رو که نصب کردی بعد از ریست کار نمیکنند. اگه اطلاعات کالملتری خواستی پیغام بزن!
خدا یارت!
نقل قول:
یه مشکل دیگه ای هم هست این که توی گوشی خودم فقط این مشکل رو داره وتوی گوشی دیگه که امتحان کردم خوب بود . اگه میشه روش مستر ریست کردن رو توضیح بدید .
با وارد کردن این کد : #7370#*
روش مستر ریست واقعی نوکیا اینه:نقل قول:
گوشیتو خاموش کن و بعد سه دکمه ی * و سبز و 3 رو بزن و نگه داشته باش و گوشی رو رو شن کن.
یعنی سه دکمه رو باید نگه داشته باشی و دکمه روشن شدن گوشی رو هم فشار بدی. انقدر نگه داشته باش تا پیغام تنظیم ساعت بیاد. اگه نیومد و اطلاعاتت سر جاش بود دوباره گوشی رو خاموش کن و این کار رو انجام بده. (همه گوشی های نوکیای دارای سیمبیان)
من 6630 دارم ولی از چند هفته پیش وقتی می خوام به اینترنت بروم می نویسه unable to perform operation
حالا موندم چیکار کنم
اگه کسی بلده کمک کنه
تنظیمات Gprs به هم خورده گوشی ریست کن درست میشه
#7370#*
نقل قول:
روش فوق ریست نیست Reset: *#7370# است با این کار گوشی فلش میشه یعنی سیمبیان دوباره نصب میشه مثله ایمت که ویندوزشو دوباره نصب میکنه :11:
من تو سی دی گوشیم (6630) یه Wireless keyboard دیدم
خواستم بدونم تو ایران این دستگاه هست؟
اگه کسی تو جایی از تهران دیده لطفا" به من آدرس بده
متشکرم[/quote]
این کیبورد رو میتونی تو پاساژ علادین با قیمتی حدود 50 هزار پیدا کنی که اصلا به صرفه نیست گوشیتو عوز کنی بهتره مثلا پی 990
حق با شماستنقل قول:
و من این روش رو تست کردم و بهتر نتیجه گرفتم!
روش ریست اکثرا" رو گوشی من مشکلاتو حل نمیکنه
کدوم مدل نوکیا دارای صفحه کلید کامله؟ و کدوم مدلا فینگر تاچ هستند؟نقل قول:
آقا من یه شارزر فابریک هم خریدم درست نشد باتری من حدودا 36 ساعت در حالت استند بای جواب میده مال شما چطوره
دقیقا" نمیدونم ولی بیشتر از چند هفته هم دووم میارهنقل قول:
اقا برادر من یک 6630 داره...می خواد مسیجی بده یا چیزی بنویسه فقط عدد مینویسه...یعنی حروف نمیشه نوشت...اون دکمه ی مربع رو هم چند با زده ولی درست نمیشه...ریستارت هم کرد نشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کمک کنه...
دکمه مداد رو تست کردی؟
یه بار باید فشار بدی تا یه منو باز بشه و توش میتونی تنظیمات نوشتن رو انجام بدی
می خواستم برام تفاوتهایی که باعث برتری 6630 از 6600 میشه رو بگین
مغسی بوکو
تفاوتاش که زیاده ..... مصلما بهتره ...به عنوان نمونه ....cpu در 6600 حدود 110 هست و در6630 حدود235 ....این در حالیه که در 7610 حدود 125 هست......بگذریم
منم میخوام یه دست دو شو بگیرم به نظرتون به درد اینترنت میخوره یا نه....؟؟؟؟؟؟