با سلام سودا جون من هر روز اونو آپدیت می کنم و در ضمن نسخه من 2006 beta هست
Printable View
با سلام سودا جون من هر روز اونو آپدیت می کنم و در ضمن نسخه من 2006 beta هست
ببين اينجوري خيلي بد شد من رو يه پست الكي انداختي. چون شما اگه دقت ميكردي من نسخه اي كه بايد دانلود بشه رو گفتم 6.0.13.178 در صورتي كه اونجوري كه از عكس برميآد شما نسخه 6.0.12.167 رو داري
شما ميتوني بري تو add/remove و ms installer 3.0 رو حذفش كني شايد اينطوري هم درست بشه تازه automatic update ويندوز رو خاموش كني به صلاحته
خب حالا این نسخه رو می شه دانلود کنم از کجا و آیا جداگانه بایس دانلودش کنم یا می شه آپگریت هم کرد و از کجا مرسی
بابا گفتم كه بچه ها تو همين تاپيك تو صفحات قبلي لينكشو دادن
يا صبر كن آقا مهدي بياد لينك بده حالا يا ديگر بچه هاي انجمن
اوج آسمان عزيز سلام.
اين لينك همون نسخه اي است كه سودا گفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من به تازگي از برنامه ewido security suitr استفاده می کنم..واقعا فوق العاده است...از تمام آنتی اسپایورهائی هم که داشتم بهتر است..به نظر من اگر این رو سیستم نصب باشه دیگه به هیچ آنتی لسپایوری احتیاج نیست...حتما امتحان کنید .
در ضمن اين سريال برنامه است :2647-9115-6675-4837
برنامه را هم از خود سايت مي توانيد دانلود كنيد....دوستان عزيز مانند مهدي جان و سداي عزيز لطفا نظرات خود را بفرمايند.
مهدي جان به نظرت از چه آنتي اسژايوري استفاده كنم بهتر است؟
من قبلا spyware doctor و ad-aware داشتم...ولی سپس pestpatrol ورژن 5 را نصب کردم و دیدم که آن چند تا اسپاور دیگر پیدا کرد...در حال حاضر هم ewido را دارم....
می شود لطفا راهنمائی بفرمائید
نيما جان من خودم در حال حاضر فقط از همين آنتي اسپاي وير استفاده مي كنم. قبلا از ad-aware se pro - counterspy - spy sweeper - spy detector - spy doctor و چندتاي ديگه استفاده مي كردم اما اين يكي واقعا معركه است. تا امروز 171.619 اسپايوير، ادوير، تروجان و غيره مي شناسه.
Kaspersky Antivirus 2006 "full"
صفحه دانلود که البته روسی هست وشما میتونید ازپائین صفحه برنامه وکرک رادانلود کنید
SpywareStopper v9.0
این توضیحاتش:
SpywareStopper Prevents all Known spyware from loading or running on your
computer. With realtime cookie management complete with logs and alerts you'll
never have another spyware or tracking cookie stored on your computer ever
again.
Coupled with powerful cleaning options, Home page hijacking prevention and
Windows Services Control Panel, SpywareStopper is a very powerful application.
DOWNLOAD:
CRACK:کد:http://www.spyblocker-software.com/spywarestop.exe
کد:http://www.0daycn.net/0daycn/a8068fc191e8e29d.asp?en=key1
آقا يه ضعف ديگه از بيت ديفندر كه كمترين ضعف رو داره
شما وقتي كه فايروالش فعاله كرم اينترنتي ساسر به سيستمتون حمله ميكنه و وارد هم ميشه اما بيت ديفندر انگار نه انگار
اما فاير وال كاسپر اسكي يا بهتر بگم آنتي هكرش كه يكي از ضعيف ترين فايروالهاست اجازه اينكارو به ساسر نميده
تازه چرا اين بيت ديفندر internet monitoring نداره من نمي دونم همه الان يه همچين گزينه اي رو دارن و لازم هم هست باتوجه به تروجانهاي زيادي كه تو سايتهاي كرك وجود داره اين گزينه تو همه ضد ويروسها الزاميه كه فعلا تو bitdefender 8.0.201 plus pro وجود نداره كه به احتمال خيلي زياد تو نسخه جديدش اينو قرار ميده
البته اميدوارم چون ماشا الله اينقدر سرشون شلوغ اضافه كردن ويروس به ديتابيسشون هست كه ديگه وقت اينجور كارا رو ندارن نزديك 200000 تااااااااااااااااااااا ميشناسه
من كه پس افتادم يكي آب قند بياره لطفا
--------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوست خوبم كركي جان
من يه نكته اي رو بزار بگم شايد قبول افتد
اگه اين سايتها معتبرن كه شما هر بار مي آي كلي از صفحه تاپيك رو با اينا پر ميكني
پس اين حرف من چه جوابي داره ؟
آقا اين سايتها مي آن مثلا 70000 يا 90000 يا 120000 تا ويروسو تروجان و كوفت و زهر مارو تست ميكنن خوب بيت ديفندر حدود 50000-60000 تا بيشتر از كاسپر ميشناسه كه كاسپر اصلا اونا رو ديتكت نمي كنه خوب اگه اون تعداد هم تو اين تستا شركت داده بشن بنظر شما ورق اين سايتها به نفع كدوم آنتي ويروس برميگرده ها؟
كاسپر كه اصلا نمي تونه اون تعداد رو شناسايي كنه پس حسابي حال بگيري ميشه نه؟
نظر دوستان چيه؟
نسخه جدید Sophos Anti-Virus v3.96 ک
لینکه دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر در مورد این آنتی ویروس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك ضعف ديگر در بيت دفندر:
يكي از امكانات و قابليت هاي اكثر آنتي ويروس ها كه مدتي است به آنها اضافه شده اين است كه فايلهايي كه قبلا چك و اسكن كرده را تا وقتي كه تغييري در آنها داده نشده ديگر اسكن نمي كنند مگر اينكه تغييري در آنها داده بشه كه اين امر باعث افزايش سرعت شده و از كاهش سرعت سيستم جلوگيري مي كند. متاسفانه هنوز در بيت دفندر و در آخرين ورژنش اين قابليت وجود نداره و حتي وقتي در يك فايل كوچكترين تغييري هم داده نشده باز هم اون فايل رو اسكن مي كند.
مهدي جان واسه من بيت ديفندر يه مشكل ديگه هم داشت كه اعصابم رو بهم ميريخت يه backdor (البته نميدونم درست تايپ كردم يا نه) بود كه فايروالش ميگفت داره مياد تو سيستمت ما جلوش گرفتيم.
بعد وقتي اسكن ميكردي آقا backdor پيداش ميشد .
يه ويروسيم بود اسمش يادم نيست ولي يادم صفحه ويندوزم رو كلا تغيير ميداد بعد disconnect هم ميكرد.نميدونم چرا با اينكه ميشناختتش باز نميتونست پاكش كنه.حتي واسه اينكه امتحاش كنم ازش كپي گرفتم تو يه جا ديگه تا مثلا بهونه نياره كه اين فايل سيستميه بازم اين دفعه گفت پاك شده .در حالي كه وقتي اسكن ميكردي دقيقا همون رو تشخيص ميداد به عنوان ويروس. :arrow:
راستي اين كاسپرسكاي نسخه فولش 2006 نسخه انگليسيشم اومده يا نه همون روسيه؟
اون نسخه اي كه يكي از دوستان لينك داده به عنوان نسخه فول 2006 كاسپرسكي گويا همون نسخه بتا است. چون اگه در صفحه لينك دانلود كه در سايت مگاآپلود هست برويد ورژني كه نوشته همون ورژن قبلي است.
Soda جان در مورد این سایت ها بعدا من نظرم رو میگم .
فقط به مشکل عجیب و غریبی که بر خورد کردم اینه که آنتی ویروس ها به کلی دارن دیونه میشن :shock:
یکیش که در عرض این یکی دو ماه اخیر نزدیک به 100.000 تا Database ش رو اضافه کرده .
دیگری هم که یک روز میگه 140.689 تا میشناسم و امروز میگه 139.000 و خورده ای.
Trojan Simulator رو چند ماه پیش تشخیص میداد . امروز که برای تست کردن و از شک در اومدن خواستم اسکان بکنم اصلا اینو به عنوان تروجان تشخیص نداد.
20 روز پیش Spyware Eliminator 4.0 رو به عنوان Riskware تشخیص میداد و امروز میگه که سالمه.
مک آفی هم که چه عرض کنم.
آیا شما به این تغییر و تحولاتی که در این یکی دو هفته بر روی آنتی ویروسها داره اتفاق میوفته پی بردید :?:
اگر کسی به این مسائل دقت کرده اینجا نمونه هاش رو بیاره چون که داره یواش یواش مشکوک میزنه.
جهت اطلاع بگم که اگر Ewido Security suite 3.5 رو به صورت دستی از سایتش آپدیت میکنید به Database ش دقت بیشتری بکنید بعد از آپدیت.
كركي جان من هم در همين مورد با يكي دو تا از بچه ها صحبت مي كردم. مثلا بيت دفندر تا اونجايي كه من يادمه تا حدود يك ماه بعد از عيد 100000 تا مي شناخت اما الان 200000 تا!!!!
يعني چطور مي شه كه از اول خلقت بشريت!!! تا فروردين امسال 100000 تا بوده يه دفعه در عرض 3 ماه 100000 تا ديگه اضافه شده!!!
:wink: :wink:
مهدی جان الان هم کاسپرسکای داره عدا در میاره و من چند تا اشتباه نه چندان کوچک رو هم ازش دیدم . در بالا هم که اشاره کردم تا چند روز پیش Database کاسپرسکای نزدیک به 141.000 تا بود یعنی کم مونده بود که بشه ولی الان یکی دو روزه که به طور خیلی مشکوکی کم شده یعنی نزدیک به 1000 تا کم شده . و امروز 139.673 تا هستش.
مساله دوم اینه که تا چند روز پیش بعضی از برنامه ها رو به صورت جاسوس و تروجان تشخیص میداد ولی امروز که همین برنامه ها رو چک میکنم میبینم که نمیشناسه.
مساله سوم اینه که فایلی از طریق مرکز تحقیقاتی eicar گذاشته شده که توسط اون کاربر بتونه آنتی ویروس و آنتی تروجانش رو تست بکنه . این فایل که 2 فایل تروجان ساختگی توشه باید توسط آنتی ویروس تشخیص داده بشه و این کار رو هم کاسپرسکای تا چند روز پیش انجام میداد . یعنی این تروجانها رو میتونست شناسایی کنه ولی در این یکی دو روزه نمیتونه تشخیص بده و مشکل هم از سیستم من نیست چون من از طریق سایت مخصوص چک کردن فایل برای ویروس یابی نیز اسکان کردم و اونجا هم تشخیص نداد.
این فایل رو شما هم میتونید دانلود کنید که آدرسشو در پایین مینویسم.
بعد از دالود این فایل هم میتونید از طریق آنتی ویروس اسکان کنید و هم از طریق این سایتی که در پایین هست.کد:http://www.misec.net/products/TrojanSimulator.zip
من توسط این سایت بالا فایل رو اسکان کردم و این جوابشه که در پایین میتونید ببینید.کد:http://virusscan.jotti.org/
حالا نظر شما در مورد این تغییر و تحولات چیه و چی فکر میکنید.???
حدود یک ساعت بعد .....
من در یکی از انجمنهایی که بحث فقط بر سر امنیت سیستم و برنامه های امنیتی انجام میگیره رفتم و اونجا هم همچین مشکلی رو داشتند....توضیحات همراه با عکس میباشد که شما هم میتونید مشاهده کنید...
کد:http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?s=2c14d35202fd1837bc156957ce6b9d93&t=90136
آره کرکی جان
این همون مشکلاتی هست که سری قبل خدمتتون عرض کردم در رابطه با همین کاسپر دیتابیس کاسپر اصلا قابل اعتماد نیست و قبلا یکی از دوستان بنام شهاب همین مساله یعنی عدم شناخت برخی از ویروس ها و تروجان ها بعد از آپدیت کاسپر رو اعلام کرده بود در حالیکه قبل از آپدیت به راحتی تشخیص میداد
واقعا که فاجعه است با این همه پیشرفت تو زمینه نرم افزار هنوز یه آنتی ویروس امن و قابل اطمینان وجود نداره
ولی یه توضیح برا این موضوع وجود داره و اون اینه که این آنتی ویروس مثل نورتون داره با شرکت های نرم افزاری ساخت و پاخت میکنه نظر شما چیه ؟
تصور اینکه این آنتی ویروس که چنین جایگاهی رو به سختی بدست آورده با یه همچین اشتباه بچه گانه ای از دست بده یکم دشواره و یا اینکه اونا کاربرانشون رو دست کم میگیرن ؟
به نظرتون کدوم درسته ؟
کرکی جان نظرت رو در مورد اویدو و اون مشکلی که برام پیش اومده بود رو نگفتی آیا پی ام ها بدستت رسیده ؟
مسعود جان ممكنه به خاطر اين مساله كه شما ذكر كردي هم باشه اما مثلا تروجان آزمايشي كه ديگه ساخت و پاخت نداره. درسته؟
پس ممكنه دلايل ديگه اي هم باشه.
سلام بر دوستان گرامی
من فکر می کنم این ویروس هایی که به دیتابیس بیت اظافه شدند این معنی را نمی دهند که مثلا چند ماه اخیر نوشته شده اند ممکنه این ویروس ها قبلا وجود داشتند ولی بیت انها را detect نمی کرد و حالا می کنه.ولی تنها نکته ای که ادمو به استفاده ازش ترغیب می کنه دیتابیس قدرتمندش هست و فکر کنم از این نظر از همه بالاتر باشه ولی اشکالات زیادی داره و ومتاسفانه وقتی ویروسی در سیستم می یوفته فقط اونو block می کنه و باید دستی اونو اسکن کرد تا پاکش کرد.انشالاه تو ورژن های بعدی این اشکال بر طرف می شه.
...........................
یه جریانی را می خواهم تعریف کنم شاید جالب باشه:
به کافینت یه دوستمون سر زدیم دیدیم سیستمش ویروسیه اونم خیلی زیاد. کاسپر را نصب کردم بعد از restart از حالت real time خارج شده بود و اصلا فایلی رو اسکن نمی کرد(من فکر کنم ویروس ها اونو از real time خارج می کردند.)بعد اونو پاک کردیم بیت را نصب کردیم سر بیت هم همین بلا اومد.دیگه داشتم بی خیال این ویندوز می شدم ،بیت را پاک کردم و nod32 نصب کردم با کمال تعجب دیدم از real time خارج نشد و چند هزار ویروس روی اون سیستم پیدا کرد.)
به نظر من اینم نکته مثبتی برای nod32 باشه.البته ما فعلا با بیت می سازیم.
:wink:
ميل كوچولو جان سلام. در مورد ديتابيس فقط مي خواهم بگم كه كاسپرسكي كه از بقيه آنتي ويروس ها ديتابيس بيشتري داره حدود 60000 كمتر از بيت دفندر مي شناسه. آيا واقعا اين تعداد ويروس و تروجان داريم كه فقط بيت دفندر مي شناسه؟ من هر چي فكر مي كنم نمي تونم اين نكته رو هضم كنم.
نورتون 2006 ! Norton Antivirus 2006 Beta
نورتون 2006 نسخه بتا که امروز فکر کنم اومده !
حجمشم 27 مگابایته !
لینک دانلود :
کد:ftp://ftp.symantec.com/misc/sabu/nav_beta_2006/NAV_2006b.exe
آقا کسی از دیتابیس NOD32 خبر نداره؟
کاسپر که دیتابیسش پرته
این دومین باریه که به اشتباهش پی میبره واز دیتابیسش کم میکنه
ضمنا بیت دیفندر هم کمی عجیبه که توی 4یا 5 ماه از 140000 به بالای 200000 رسیده. البته قبلا هم سرعت آپدیت بیت دیفندر از بقیه بیشتر بود اما اینجوری نه
دوستان من یه ماهه یه مشکل اساسی دارم .کسی هم نتونسته بهم کمکی بکنه .
1-KASPERSKY 5.02 نسخه PERSONAL رو نصب کردم یه مدت کار می کرد .
2- بعد یه مدت آمدم نسخه جدیدترشو نصب کنم پیغام داد که باید نسخه قبلی رو UNINESTALL کنم
3-نسخه قبلی رو هر کار می کنم UNINESTALL نمیشه
4-در CONTROL PANEL در قسمت add remove دیده نمیشه
5- سعی کردم دوباره نصبش کنم فرقی نکرد .
6-کار نمی کنه سیستمو کند کرده - رمز قبلیشو نمی شناسه - Delete نمیشه و خلا صه اعصابمو ریخته بهم
7- از بعضی بر نامه های کمکی Add/Remove هم کاری بر نیامد
ببینم شما چی کار میتونین برام بکنین. :(
پوشه كاسپر اسكي رو از program files و program files\common files پاك كن
به صورت دستي
شايد فرجي شد
بعد هم با يه برنامه سرچ تو رجيستري خوب مثل registry first aid هر چي kaspersky رو ديدي پاك كن
البته به شرطي كه از محصولات ديگه شركت كاسپر اسكي هم استفاده نمي كني مثل آنتي هكرش
سلام.سايت خيلي باحاله .
(با تشكر از كارشناسه برنامه) مي خواستم بگم اين لينك nod32خرابه (تو صفحه اول) اصلا دانلود نميشه تا حالا بالا 8 بار امتحان كردم ولي دانلود نمي شه عصابمو بهم ريخته.
وسطه دانلود ارور ميده بعدشم ديگه فقط صفحه اينترنتشو دانلود ميكنه.خواهش مي كنم لينكه درستشو بزارين بازم مرسي
خوب دوست عزيز نسخه جديدتر اين ضد ويروس تو صفحات بعدي همين تاپيك هستش و شما هم احتمالا با دانلود از سايت rapidshare.de مشكل داري كه آموزشش تو انجمن هست
شما سرچ كن آموزش دانلود از سايت rapidshare.de اونوقت مي فهمي چي جور بايد دانلود كني
zeos جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط zeos
من اينجا آپلود كردم. اين سايتي كه آپلود كردم اولا كه دائمي و ديگه غيرفعال نمي شه مثل اون لينك ثانيا براي دانلود خيلي راحت تره. در ضمن اين آخرين ورژن Nod32 است كه من آپلود كردم.
این NOD 32 را که اینقدر ازش تعریف می کنید من یه مدتی نصب کرده بودم .
سرعتش خیلی بالا بود اما...
اعلام می کرد که خیلی از فایل ها و درایو ها را نمی تونه باز بکنه !!!
این دیگه چه جور آنتی ویروسه !؟
منم حذ فش کردم .
کسی توضیحی داره بده؟
در ضمن کسی می تونه راجع به مشکل من 5 توپیک قبل کمک بکنه؟
مرسی
فایلهای پسورد دار و فایلهایی که ویندوز اونا رو استفاده میکنن رو هیچ برنامه ای از جمله آنتی ویروسها نمیتونن باز کنن
اینکه بقیه ی آنتی ویروس ها نمیگن که نتونستم این فایلو باز کنم باعث نمیشه که بتونن
خوب سينا گود جان به طور كافي جواب دادن ولي من متوجه نشدم منظور شما از اينكه گفتي خيلي از دريوها رو باز نمي كنه چي بود ميشه بيشتر توضيح بدي مثلا چه درايوي رو باز نمي كنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط حسی باباشاورد
اقای مهدی شما که لطف ميکنيد فايلnodرا دوباره ميزاريد کرکشم لطف کنيد که ما تازه واردا مشکلمون
نكته جالبي را گفتي مهدي جان. منم انداختي تو كف. يعني اين بيت دفندر 60000 تا بيشتر ميشناسه و بقيه شركت ها ي سازنده آنتي ويروس ها متوجه نشدن باز هم ويروس هست.اجتمالا ويروس ها را بخش بخش كرده هر يك تيكه هر ويروس را كرده يك ويروس.مشكوك ميزنه :? :roll: حتما كلي هم از فضاي رم ميگيره.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط taranrh
اين لينك كه از nod32 داده ام نسخه فول است و نياز به رجيستر نداره. فقط موقع آپديت پسورد و يوزرنيم مي خواهد كه از اين استفاده كنيد:
username: beta64
password: beta64
آقايون ميشه خواهشا توجوهتون رو معطوف كنين به بيت ديفندر و يه گير حسابي به ديتا بيسش بديمنقل قول:
نوشته شده توسط nimo
خوب اول خودم شروع ميكنم
من تا اونجا كه ذهنم ياري ميكنه اوائل امسال بود كه ناگهان بيت ديفندر از مرز 100000 تا گذشت و ناگهان سر بفلك كشيد .آيا اينطوريه ؟ اگه كسي منبع موثقتري داره لطفا بگه
اگه اينجور باشه كه اصلا عقل سليم به آدم اجازه نمي ده قبول كنه
نظر بقيه دوستان چيه؟
سودا جان تا اونجا كه من يادمه همينطور بود. يعني حدود فروردين 100 هزار تا بود و الان 200 هزار تا كه واقعا با عقل جور در نمي آيد.
فكر كنم هر ويروس يا تروجان رو 2 بار حساب مي كنند! :wink:
:lol: از اين راهم ميشه. احتمالا 2 دفعه paste كرده. :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
ميشه بگين الان نتيجه چيه
حالا كدومش بهتره ....بدون تعصب بگين