سلام به همه من تا÷یک رو دیدم از هوش رفتم به منم بازی یاد میدید انگاری همه ÷این و اهل کل کل نیستن راستی اگر سوالی داشتم میتونم مطرح کنم؟
Printable View
سلام به همه من تا÷یک رو دیدم از هوش رفتم به منم بازی یاد میدید انگاری همه ÷این و اهل کل کل نیستن راستی اگر سوالی داشتم میتونم مطرح کنم؟
مگه شما کجا کل کل دیدید به جزء Oxogame که کیان رفته بود و کل انداخته بوده و زدن تو پوزش ؟
نه اینجا همه بچه های با شور جمع شدن تا در یاد گیری مپ دوتا به ما کمک کنن.
واسه این کار یکی باید سرور بشه و نفر دوم به سیستم نفر اول وصل بشه :
ساختن سرور :
وارد کنترل پنل ویندوز شوید
بعد وارد Network Connections
بعد برای ساختن یک Connection جدید اقدام کنید
وقتی 2 بار روی New Connection Wizard کلیک کردید
Next بزنید
گزینه ی Setup an Advanced Connection را انتخاب کرده و Next بزنید
Accept Incoming Connections رو انتخاب کرده Next بزنید
در این صفحه مودم را انتخاب کرده بازهم Next بزنید
Allow virtual private connections :puke: باز هم Next
در این صفحه روی Add کلیک کرده , User name دلخواه به آن بدهید , Pedram مثلا , Password لازم نیس ok میزنیم
کنار User که ساختیم تیک می زنیم و مثل همیشه Next می زنیم
تو این Page هم کاری نمی خواد بکنید فقط Next بزنید
اینجا هم که تابلوه دیگه Finish می زنیم ;)
حالا واسه Connect شدن به این سیستم کافیه که یه Connection عادی بسازید
به جای User name همونی که سرور تعریف کرده بزارید = Pedram
Password نمی خواد
شماره تلفن هم شماره ی منزل سیستم سرور هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که بلد باشم در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لول6 AXE - Mogul Kahnنقل قول:
اونجا کسی تو پوز من نزد . باور نداری از بقیه کاربرها بپرس که کی ضایع شد. من اگه تو پوزم خورده بود که دیگه اونجا نمیرفتم ولی هنوز هم میرم.;)نقل قول:
ضمنا اسم من اصلا کیان نیست Cain
نمیخوام بچه های اینجا بی تربیت بشند !نقل قول:
اگه اونو بیاریم دیگه OXO دوتا باز حرفه ای نداره !! :puke:
بزار همونجا باشه ! من خودم هر چند وقت یک بار یه سری بهش میزنم.
خودمون اینجا حرفه ای داریم : Metalzade - The 69 Eyes و ... یه زمانی دیگه همه با کمک هم حرفه ای میشن.;)
lvl 6 Necrolyte اثر نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوه پسر :blink: منو حرفه ای حساب کرد :blush:نقل قول:
خودمون اینجا حرفه ای داریم : Metalzade - The 69 Eyes و ... یه زمانی دیگه همه با کمک هم حرفه ای میشن.
dota 6.40 ai v3.01 خیلی باگ داره.نقل قول:
1- بعضی از هیرو ها وقتی غیب میشی می بیننت
2- لول 1 سند کینگ رو زدم اونم گردباد زد من تا اخر بازی نتونستم حرکت کنم، حتی ایتم هامو نمی تونستم دراپ کنم
:ohno: :blink:
مرسی بچه ها از تهویل
راستی فکر کنم یکی سوال کرده بود وقتی اواتار باشه چی لول سند کینگ6 رو کنسل میکنه
level 6 enigma کسی که اواتار باشه رو میگیره
اگه بلد بودید ببخشید
replay هاتون چرا جواب نمیده چطوری ببینمشون جایه خاصی ک÷ی کنم
:ohno: :biggrin: اینو مجبور شدم فارسی ننویسم چون جای حروفو زییاد بلد نیستم
raveshe zadane roshan bug nist rahe asoni ham nist ama mishe ye karish kard vasataye bazi ke khob ghavi shodin ye dagger bekharid ba 2ya3 ta(ancient tango of essifation) hamon derakhta ke vaghti bezani ro derakht hilet mikone bad mirid shope bala 2 ta derakht az balae shop 2 ta az tarafe roshan mikhorid be roshan atak konid sangi ke part kard badesh miyad donbaleton to on vasat derakhta vaysid yekam davom biyarid yekam tolesh bedid bad fek r konam derakhta bad az 5 min zaher mishan vaghti didid ke chand saniye hododan 13 saniye monde berid behesh atak konid ke biyad vasate derakht derakhta ke zaher shod shoma bilink kond biron ein tory mitonid roshano ye hero rang be tanhaei bezane baghiye ham timi ha ham to bazi az base defa konan
nemidonam jaleb bod ya na vali chizi ke balad bodamo goftam
فکر کنید میخواستم همه اینا رو فارسی بنویسم چه قدر طول می کشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
من تا جایی که در اونجا بودم نگاه تایپیک ها می کردم و دیدم چند تا سوال بچه گانه از شما پرسیده بود که نتونستید جوابش رو بدید.
بعد اونجا چند تا باگ هم از شما پرسیده بودن که باز شما ضایع شدید .
بعد کشیدنش به ایتم های مخفی و هیرو های هایدن و باز اینجا شما کم اوردید و کشیدش به بازی از دوباره چند تا قرار گذاشتید که شما نرفته بودید با اون یارو بازی کنید.:blink:
نگاه The 69 Eyes که حرفه ای نیست کارش از رو استراتژی و اصلا تجربه ای نداره .نقل قول:
چون قبلا داخل بازی سنتر بود و هون یارو Fabel زده بود تو پوزش و تو تایپیک اونجا ضایعش کرده بود.
نه بابا این باگ ماله قبلا و الان دیگه حذفش کردن .نقل قول:
16 اسپل دیگه هم هستند که زمان اواتار سند کینگ رو باطل می کنن .
اسپل 6 وایپر فقط مانا هدر دادن .نقل قول:
به نظر شما Avernus هیرو باگ محسوب میشه ؟:cool:
سلام به تمام بچه ها.
آقا اين تيم 2 چرا اينطوريه ....
يه هيرو براي گرفتن درست حسابي نداره!
تيم يك اكثر هيرو هاشون يه مجيك دارن كه هيرو رو نگه ميداره.
سلام به همه. خوبید. بی من حال میکنید دیگه. دلم تنگ شده براتون. وقت ندارم زیاد ببخشید.
اگه قرار هیرویی باگ باشه اول Bane Elemental بعد Doom (به خاطر لول6 چون با Aghanim حدود 2160 دمج میده)نقل قول:
Avernus هم زدنش خیلی واسه من اسونه.;)
منظور من Viper نبود :blink:نقل قول:
اسم وایپر Netherdrake هست ;)
همه چیز که اطلاعات نیستنقل قول:
حالا چند تا چیز هم ندونه
مهم بازیه :cool:
دوست عزیز لطفا یه خورده رعایت کنیدنقل قول:
قرار نیست با هم دعوا کنیم
:ohno:نقل قول:
چی میگی؟;)
من میگم کدوم هیروها وقتی sandking=>avatar ببنده بازم میتونن lvl6 ش رو خنثی کنن تو میگی این باگ رفع شده
کدوم باگ؟اگه منظورت اینکه vengeful میتونه اینکارو بکنه تو 6.40 هم من امتحان کردم که خنثی میکنه؟؟؟:puke:
منظورت از aghanim چیه؟؟نقل قول:
راستی هر کی خواست ساعت 5 پنجشنبه بیاد دتو gg بازی کنیم
id :akharwarbaz
Aghanim's Scepterنقل قول:
راستی یه سوال . اگه omini knight توی شش sand آرمور رو 1000 کنه هیرویی damage می خوره.
در ضمن کسی نیست که بیاد تا از طریق hamachi با هم بازی کنیم. چون مشکل من توی gg حل نشد و نمی تونم همراهتون شم.
نه دیگه همه ضد ضربه میشن :cool:نقل قول:
این به درد کسی خورد ؟ :)نقل قول:
level 6 enigma to 6.37 ke ma mosabege midim hanoz kar mikar baraye az beyn bordane level 6 sand king ke avatar mizad az beynesh mibordama az 6.37 be bado nemidonam
ممنون:laughing: ما بهش میگیم dagon ابی اسم اصلی شو نمیدونستم:cool:نقل قول:
نظرتون ادباره ی Razor آیتم سنگ و یاشا و بش چیست ؟
اره ولی Bane ... رو Mgina به راحتی می اندازه.نقل قول:
Doom خیلی ضعیف بود Aghanim رو هم به لول 6 اختصاص دادن. ( اما هیرو ضد زیاد داره )
Avernus اگه حرفه ای باشه زدنش خیلی سخته .:cool:
Sand King بازهای حرفه ای از اواتار که استفاده نمی کنن .نقل قول:
از این رو زیادی عصاب خودتون رو خورد نکنید.
درسته ، برای سند کینگ معمولاً blink یا همون dagger استفاده می کنن.
این GG-Client رو دانلود کن و بزار یه بار Update شه و مشکلت حل میشه.نقل قول:
تو 6 sandking نمیخواد ارمور 1000 بدی فقط اسپل Repel رو بزن تا انتی مجیک بشی;)
يكي به ما بگه اين اواتار چيه ؟
نقل قول:
یه آیتم است که اگه اون رو ببندی damage +30 اضافه میکنه
ولی کار اصلیش اینه که وقتی Avatar رو Active میکنی لول هایی مانند بش که بهت میزنن اثر نمیکنه.
یه سوال کلی morphling کلا چطوریه در مورد لولهاش توضیح بدید روش بازی باهاش هیرو هایه ضدش چیان ایتم براش چی باید بست کلا هر چی باید در موردش دونستسوال ما رو بی جواب نذارید[[/QUOTE]
مشکل من توی GG حل شد. فکر کنم ویندوزم رو که عوض کردم باعث شد ولی مهم نیست.
در مورد morphiling هم باید بگم که یه لول اون بلینک هست که همراه اون damage هم می زنه. لول bash داره و یه لول دیگش هم کاری می کنه که از agility و یا strengh کم می شه و به دیگری اضافه می کنه.