با تست های اخیری که صابر انجام داده بله با خیال راحت انلاک میشه و همیشه ایرانسل بهتره بله میشه!نقل قول:
موفق باشین:»
Printable View
با تست های اخیری که صابر انجام داده بله با خیال راحت انلاک میشه و همیشه ایرانسل بهتره بله میشه!نقل قول:
موفق باشین:»
سلام
مودم من هم به ورژن 201 آپدیت شد
دوستان اگر آنلاک جواب میده کسی میتونه لینک حذف شده رو برای من بفرسته
با تشکر پیشاپیش
یک سوال از دوستان
چون در مورد های وب توی آموزش نوشتید اتفاق افتاده یعنی با آپدیت 196 دوباره لاک شده و دیگه هم آنلاک نمیشه(آیا منظور اینه که دوباره با لحیم و فلش و... هم آنلاک نمیشه؟؟؟؟)
در مورد ایرانسل همچین مشکلی ممکنه بیفته یعنی ایرانسل آپدیت بده و دوباره لاک بشه
منظور از آنلاک دایمی برای فریمور های موجود یا برای هر فریموری ه
با تشکر
با سلام. ممکنه لینک آموزش آنلاک کردن این مودم را برام ارسال کنید؟ تشکر
چاره برای فریمور 196؟
مشکل این فریمور مگه چیه؟نقل قول:
ای امان از ما مردم که به هم رحم نداریم !
با توجه به اینکه بعضی ها میخوان با فروش این فایل های رایگان دلالی کنن پس لینکشون رو براتون میزارم !
با پوزش از استارتر عزیز که چندسال زحمت کشیدن و آخر سرهم ما شرمندشون شدیم که خوبی هاشون براشون دردسر ساز شد!:»کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این لینک فایل ها همه چی همراهشون هست فقط یک فریمور از توی انجمن بردارید و فلش کنید مثل فریمور 196 ایرانسل یا های وب هر ورژنی با این آموزش فلش میشه :دی
در ضمن بنده هیچ مالکیت و دخل و تصرفی در این فایلا ندارم همه میدونن حاصل زحمات کیه و بسیار سپاس گذارشونیم :»
سلام دوستان دیگه این آموزش ادامه پیدا نمیکنه؟ منم یک مودم دارم متاسفانه شرکت فروشنده ماهان نت بهم انداخته و با اینکه سیگنال ندارم حاضر نیست پس بگیره از من میخوام انلاک کنم
دوست عزیز وقتی آموزش جامع و کامل هست در پست قبل لینکاش گذاشتیم دیگه چرا باید ادامه کنه؟نقل قول:
شما طبق آموزش پیش برید آنلاک کنید
سلام
چرا اموزش انلاک کردن i60 رو برداشتید
میشه دوباره بزارید یا برا من بفرستید؟
خدا خیرت بدهنقل قول:
سلام اقا صابر خوبی
من میخوام طبق این اموزش انلاک کردنی که گذاشتید عمل کنم ولی فایل لودر ندارم ولی اپدیت جدیدی که برای فریمور ۱۹۶ گذاشتید رو دانلود کردم
میشه فایل لودر رو برام بفرستید
فریمور رو تو مرحله دوم نصب میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید
با ویندوز ۱۰ میشه انلاک کرد یا نه؟
اخه نوشته بودید مشکل اتصال پیدا میکنه
اگه میشه اون دوتا فایلو برام بفرستید انلاک کنم منم
سلام بله اول لودر بعد فریمورنقل قول:
تمام سوالاتی که دارید میپرسید توی فایل آموزشی هست دیگه !کامل و با دقت مطالعه کنید اینم لودر:
کد:http://s13.picofile.com/file/8399885576/Balong_USB_Loader_b612s_25d.rar.html
سلام وقت به خیر
Software version
81.198.13.01.234
نسخه مودمم این هست . مودم ایرانسل
اینجا پست ها رو خوندم نوشتید فریمور مود شده ایرانسل بزنید باز توی پست ها لینک 196 رسمی ایرانسل رو دادین گفتین اینو بزنید چی کار کنم هم آنلاک بشه هم دوباره بعدا به هر دلیلی لاک نشه
یه مرد پیدا بشه واسه من آماتور یه لطفی کنه مراحل کامل آنلاک رو با توجه به ورژن مودمم بگه انشالا خدا گره از زندگیش باز کنه
سلام آموزش کامل واضح هست اینم لینکاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش تصویری رو مطالعه کنید تمام فایل های مورد نیاز هم هست!
برای فریمور هم از این استفاده کنید که خودمم الان روی مودممه به هیچ وجه آپدیت نمیشه سرعت و امکانات هم عالی
تمام شد رفت به همین سادگی
نقل قول:
برای فریمور هم از این استفاده کنید که خودمم الان روی مودممه به هیچ وجه آپدیت نمیشه سرعت و امکانات هم عالی
نوشتین از این استفاده کنید یعنی از کدوم؟؟؟؟
این انجمن یه باگی داره الان چندین ساله نمیدونم کی میخواد درست بشه !نقل قول:
پست رو ادیت میزنی یا ارسال میکنی گاهی انجام نمیشه گاهی میشه !
برا همین لینک نیوفتاد
این خدمت شما
بله درسته منم این مشکل رو دارمنقل قول:
جسارتا آخرین سوال :
لینکی دادین هم فریمور های وب رو گذاشته هم فریمور ایرانسل رو معرفی کرده
شما کدومشو زدین که راضی هستین
دوتاشون یه نسخه هستن همین عالیه نهایت سرعت و امکانات نصب کنید برهنقل قول:
روم سیاه دو تا سوال دیگهنقل قول:
اولیش اینکه توی آموزش نوشته :
وقت آن رسیده مودم رو به صورت خاموش و با قرار دادن یک سیم کارت غیر ایرانسل در درون آنبا نگه داشتن اتصال بوت پین و وصل بودن کابل usb مودم به کامپیوتر به برق بزنیم :
این قسمت آموزش باید مودم رو فقط با کابل usb که لحیم کردیم به usb کامپیوتر وصل کنیم یا باید آدابتورش هم وصل باشه توی این مرحله ؟ یعنی هم یو اس بی و هم آدابتور؟
سوال دوم اینکه :
توی فایل هایی که واسه دانلود دادین برای انلاک خودش یه فریمور به اسم usbsafe-b612.bin داره توی پوشه لودر
پس من توی این مرحله رسیدم جای فایل بالا از فایل های وب که شما معرفی کردین استفاده کنم برای انلاک دیگه درسته؟؟؟
بله هردوباید وصل باشن دیگهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید من پست رو ادیت کردم یه سوال دیگه هم پیش اومد ولی شما جواب داده بودین زودتر
این سوال هم جواب بدین بی زحمت دیگه مزاحم نمیشم
سوال دوم اینکه :
توی فایل هایی که واسه دانلود دادین برای انلاک خودش یه فریمور به اسم usbsafe-b612.bin داره توی پوشه لودر
پس من توی این مرحله رسیدم جای فایل بالا از فایل های وب که شما معرفی کردین استفاده کنم برای انلاک دیگه درسته؟؟؟
خیر متاسفانه شما آموزش رو مطالعه نمیکنید و پرسشی مطرح میکنید که توضیح داده شدهنقل قول:
اون فایل مودم رو به حالت فلش میبره و بعدش فریمور نصب میکنیم !
اول مودم باید به حالت فلش بره از طریق فایلusbsafe-b612.bin
سپس فریمور نصب میشه
آموزش رو چند بار مطالعه کنید !
راهی نیست بشه مودم رو بدون اینکه نیاز به لحیم و باز کردن باشه آنلاک کرد؟! اصلا امکان چنین موضوعی هست؟
درود خیر پیست تکراری نزنید لطفا!نقل قول:
سلام وقت به خیر
Software version
81.201.01.01.234
نسخه مودمم این هست . مودم ایرانسل i60
با همین آموزشی که گذاشتید و فریمور های وبی که لینکش هست میتونم اینو آنلاک کنم
غیر از مطالبی که تو pdf آموزشی هست مطلب دیگه ای لازمه بدونم یا همون کافی هست؟
خیلی ممنون
درود بله آنلاک میشهنقل قول:
و خیر تمام مطالب بی کم و کاست توسط استاد مطرح شدن
خیلی ممنون
فریمور خود هواوی بهتر هست یا فریمور های وب و چه ورژنی نسب کنم برای استفاده با سیم کارت های وب
ممنون
فریمور های وب مود شده بهترهنقل قول:
سلام
آنلاک شد
خیلی ممنون از راهنمایی و آموزش دقیق و کامل
یه سوال مهم در مورد لحیم کاری از پایین سیم اول قرمز و سیم آخر مشکی ولی اون دو تا سیم وسط که سفید و سبز هستن اون سیم سفید +d هست یا -d ?
دوستان یه راهنمایی بدید توروخدا مودم وسط زمین و اسمونه
من همه کارها رو کردم تا مرحله ای که اون فایل loader.bat رو اجرا میکنیم و یه سری نوشته میاد رفتم اونم انجام شد
حالا رسیدم به مرحله ای که توی آموزش نوشته وارد پوشه فریمور بشید
اول اینکه من اصلا پوشه فریمور ندیدم توی فایلا
بعد فهمیدم احتمالا باید یه فایل به اسم balong رو که فرمت exe داره بزاریم کنار یه فریمور و یه فایل txt من اینا رو ندارم توروخدا یه مرد واسم اینو آپلود کنه
من خودم یه چیزی ساختم ولی وقتی اجرا میکنم یه صفحه cmd باز میشه میگه یه دکمه بزن تا میزنم میپره بیرون
مودم وسط آنلاک مونده توروخدا فایل این مرحله رو واسم آپلود کنید کامل
اون فایل txt فقط حاوی متن زیر هست که دستور فلش فریمور در cmd می باشدنقل قول:
فریموری های وب هم توی انجمن هست یک صفحه قبل تشریف ببرید سرچ بزنیدکد:balong_flash -p4 B612_UPDATEmoded.bin
اگه فایل اتوماتیکش رو میخوای که شماره پورت بدی و اسم فریمور رو بدی خودش فلش کنه فایلی که من اینجا گذاشتم بردار انقدر خودتو اذیت نکننقل قول:
با عکس همونجا توضیح دادم چیکار کنی
دم همگی گرم
مام آنلاک کردیم
کسی سوالی چیزی داشت خصوصی بپرسه در خدمتم خودم خیلی اذیت شدم ولی دیگه الان اوکیم
حل شد..............
حل شد ........................
سلام و عرض ادب خدمت اساتید بزرگوار
مشکلی که در حین نصب درایور برای من پیش میاد اینه که تو مرحله ی غیر فعال کردن driver signature enforcement در ویندوز 10 و بعد از وارد کردن کد دستوری که گفته شد با این پیام مواجه میشم
An error has occurred setting the element data.
The value is protected by Secure Boot policy and cannot be modified or deleted.
چطور باید مشکل رو حل کنم
- - - Updated - - -
سلام و عرض ادب خدمت اساتید بزرگوار
مشکلی که در حین نصب درایور برای من پیش میاد اینه که تو مرحله ی غیر فعال کردن driver signature enforcement در ویندوز 10 و بعد از وارد کردن کد دستوری که گفته شد با این پیام مواجه میشم
An error has occurred setting the element data.
The value is protected by Secure Boot policy and cannot be modified or deleted.
چطور باید مشکل رو حل کنم