سلام
دست شما درد نکنه بابت آپلود عکسها
فقط یه زحمت بکش از دوستتون بپرس APN شبکه زیتل چی هست
ممنون
Printable View
سلام
دست شما درد نکنه بابت آپلود عکسها
فقط یه زحمت بکش از دوستتون بپرس APN شبکه زیتل چی هست
ممنون
نقل قول:
سلام دستت درد نکنه بابت عکس ها
فقط بی زحمت از این دوستت که نصابه بپرس APN زیتل چی هست
ممنون
سلام
TD-LTE شرکت ماهان نت خیلی خوبه - اکثرا سرعت 35 تا 40 میده (به نقل از یکی از همسایه ها در منطقه تهرانپارس)
سلام دوستان
کسی یوزر/ پسورد ادمین مودم زیتل رو میدونه
لطفا برام بفرسته
متاسفانه سرعت که کم شده و از اون طرف به نظر میرسه تخفیف سه ماهه رو برداشتن
سرعت زیر 10 هست
به نظرم هر مشکلی که دارید بهشون بگید و مدام اعتراض کنید.
مدام اعتراض کنید بلکه فرجی بشه.
خیلی خوبه که اینجا هم میگید که دوستان دیگه هم در جریان باشن اما بنظرم اعتراض اصلی رو بهتره به پشتیبان بگید.چه پشتیبان فروش برای برداشتن تخفیف ها چه پشتیبان فنی برای کم بودن سرعت
حداقلش اینکه این تصور براشون ایجاد نمیشه که خدماتی که دارن میدن خیلی عالیه.
اخیرا دوباره اینترنت زیتل رو توی خونه دوستم تجربه کردم
واقعا سرویس ۵۱۲ کیلوبیت مخابرات با بدترین DNS ممکن و بدون قند شکن، باز هم به زیتل شرف داره .
واقعا کیفیت سرویس هاش تهوع آوره
سلام به همه دوستان
کسی برنامه چیپ این دستگاه رو داره بدجور نیازم توی روستا میخوام برای برنامه شاد بچه ها اینترنت رو از اپراتور دیگه ای بگیرم
خواهش میکنم یک روستا از اینترنت نجات پیدا میکنه
با تشکر تشکر
خیر دوست من .. به نظر نمیاد بتونید اینجا پیدا کنید چونکه تمامیه دوستان مصرف کننده هستن و با ۱۰۰۰ مشکل از این شرکت و کسی ننوشته که اینکار رو انجام داده.. و اصلا برنامه چیپ نداره.. فقط شما میتونید برند و مدل آنتن رو پیدا کنید شاید بتونید آنلاک کنید و به جز سیم کارت خودش سیم کارت دیگه ایی کار کنه.. که البته بهتره سیمکارتهایی مانند ایرانسل و مبین نت رایتل و... هر کدام رو چک کنید و توی آنتن APN رو دستی وارد کنید.. شاید کار کرد..نقل قول:
سلام به همگی
من مدت 1 ماه و نیم هست که در کرج از سرویس اینترنت زی تل استفاده میکنم و کاملا هم راضی هستم :»
تنها مشکلی که در همین چند روز اخیر پیش اومد این بود که سرعت آپلود خیلی افت کرد به مدت دو روز حدود نیم مگابیت بود ولی الان دوباره به حالت قبل برگشت :thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم فکر میکردم در عید اوضاع نت خیلی خراب باشه و هیچ کاری نشه باهاش کرد.اما چند روزیه که سرعت به همین منواله.امیدوارم بازی درنیاره و همیشه همینطور باشه
من این سرویس رو به دشمنم هم پیشنهاد نمیدم.
متاسفانه اصلا جوابگو نیستن.
دو ماه اول که سمت خونه ما اومد عالی بود. بعد هر روز بد تر از دیروز.
این پینگیه که روی خود مودم زیتل دارم میبینم
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 data bytes
64 bytes from 8.8.8.8: seq=0 ttl=109 time=589.265 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=1 ttl=109 time=573.668 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=2 ttl=109 time=466.159 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=3 ttl=109 time=311.462 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=4 ttl=109 time=961.586 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=5 ttl=109 time=386.527 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=6 ttl=109 time=628.026 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=7 ttl=109 time=518.394 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=9 ttl=109 time=583.352 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=10 ttl=109 time=852.174 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=11 ttl=109 time=254.190 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=12 ttl=109 time=315.562 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=13 ttl=109 time=444.285 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=15 ttl=109 time=499.243 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=16 ttl=109 time=387.596 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=17 ttl=109 time=265.775 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=18 ttl=109 time=849.455 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=19 ttl=109 time=560.955 ms
--- 8.8.8.8 ping statistics ---
20 packets transmitted, 18 packets received, 10% packet loss
round-trip min/avg/max = 254.190/524.870/961.586 ms
پینگ گوگل با زمان حداقل 400ms .
و ده درصد packet loss
بدون هیچ دانلودیا فعالیت شبکه.
اگه سمت ما adsl باز شه با کله برمیگردم.
سرعتش در روز بجز ۲ تا 9 صبح که خوب میشه بقیه ساعات مزخرفه.
الان سرعت کل من حداکثر 40 کیو بایته. یعنی زیره نیم مگا بیت .
جالبیش اینه که آپلودش بهتر از دالودشه خیلی.
من سمت کاشانی بلوار شقایقم.
از من به شما نصیحت اگه این سرویسو خواستی بگیری فقط بدرد دانلود شبانه میخوره و اصلن روی روزش حساب نکن.
گیم و بقیرو که اصلن حساب نکنید.
در ادامه پست قبلی من.
امشب زنگ زدم پشتی بانی شون بازم جواب سر بالا دادند. بعد یک جمله ای گفت که متوجه شدم پشتیبانیشون چقدر بده و همه این مدت من سر کار بودم.
طرف کاملن جدی برگشت به من گفت این سرویس بر مبنای تایم دیویژنه یعنی منظورش TDD بود. گفت که این باعث میشه سرعت شما در ساعت های مختلف فرق کنه.
دقت کنید که نگفت چون موبایله بلکه چون TDD برخلاف FDD.lte بر اساسه زمانه سرویسه من مشکلش ماله اونه.
خواستم گوشیو پرت کنم تو دیوار.
خلاصه اینکه کلن این شرکت از بدترین شرکتهای جواب نگو بود و اینو منی میگم که با مخابراتم سرویس داشتم.
این نمودار سرعت من توی روز گذشته بوده.
دقت کنید که نمودار بر اساس مگا بیت هست نه بایت.
فک کنم پيشتر هم صحبت شد که زيتل يک شرکت کوچيک با دکل هاي محدود هست که براي شمال تهران و کرج منطقه هاي پولدار نشين نزديک به اون تيز کرده و نبايد در مرکز شهر و جاهايي دور از خونه ي جادي(!) روش حساب کرد.:thumbsdow
همين که بخش بزرگي از کاربران اين شرکت آنتن outdoor نياز دارن، خودش گوياي خيلي چيزهاست. پيشنهاد ميشه دوستاني که توي منطقه جغرافيايي خواص(!) نيستن وقت و پول خودشونو تلف نکنن.
من حرف شما رو اگه درست باشه میفهمم.نقل قول:
ولی من کاری به بزرگ و کوچک بودن ندارم
کار به دروغ گویی دارم.
اونم دروغ های که به من تحویل دادن.
درود
عزیزان بنده خط ثابت ام بشدت نویز پیدا کرده و زیر 4 مگ مجبورن پهنای باند من رو بزارند ، ( کلا شرایط نویز خط ما خیلی افتضاح هست) برای همین میخوام زیتل بگیرم
یکی از اقوام داره بشدت راضی هست ، اما از یکطرفی هم کامنت های اینستا و اینجا رو میخونم افراد ناراضی پیدا میشن ، حالا برای سه ماه میخوام بگیرم ببینم چجوره ..
چون وقت و حوصله پیدا کردن خط تلفن ام و همچنین برقکار اوردن و .. نیستش ، البته نمیدونم این کار ها هزینه اش چه قدر میشه اندازه هزینه 6 ماه اینترنت زیتل میشه یا نه .. حالا بگذریم ..
صحبت من اینه :
من میخوام ای دی اس ال ام سوخت نره ، دو تا مودم دارم میتونم روی مودم قدیمی تنظیمات رو انجام بدم و پریز دیگه خونه بزنم و با مودم جدید از شرکت زیتل خدمات بگیرم ؟
دوم :
مودم من TP-LINK TD-W8961N ADSL2 Plus Wireless N300 Modem Router هست ، میخوام ببینم برای اینترنت زیتل خوب هست ؟
از خودشون پرسیدم گفت میشه استفاده کنید اما بعدا به مشکل بر میخورید چون مودم شما برای ای دی اس ال هست .
درودنقل قول:
در مورد برقکار که گفتید یکی از دوستای من برقکار آورده بود و تک تک پریزهای تلفن را براش چک کرده بود و مشکل نویزش را حل کرده بود به نظر من به امتحانش میرزه شاید مشکل شما هم حل شد البته میگن صلاح مملکت خویش خسروان دانند ;)
ببین عزیز متاسفانه زیتل خیلی بدتر از بقیه برا من بوده.
شما میگی ۴ مگا بیت من میگم روزایی هست که از ۸ تا ۱۴ ساعت زیره ۱ مگابیت هست ما من.
البته من فکر نکنم فکر فروش به افراد زیاد مثلا باشد و فکر کنم زیر ساخت منطقتون مهم باشه چون این هروقت بده ماله همراه اولم بهمون بدی زیر ۱ مگابیته.
همین الان حد اکثر سرته من اینه 64.5 KiB/s که حتا زیره ۱ مگ هست.
ولی خوددانی شاید شانسه شما بهتر از ما باشه.
ولی من توی ساله گذشته چندین بار سعی کردم برگردم ای دی اس ال ولی پر بودن.
حالا شما میتونی یک کار خیلی راحت بکنی.
adsl رو قطع نکن و زیتل رو هم بگیر اگر بعد ار دو سه ماه راضی بودی adsl رو قطع کن. اما الان اصلن قطع نکن چون ممکنه بعد نتونی دوباره بگیری . فقط یک پوله اضافه برای ۳ ماه adsl میدی که میارزه بنظر من.
درباره اون مودم/روتر شما هم اینو بدون که بخشه مدمش ماله adsl و بخش router ماله شبکه داخلیه. پس زیتل از بخش مدمش استفاده نمیکنه.
من از تو اینترنت این مودم رو چک کردم و متاسفانه نمیخوره به زیتل چون پورت ethernet با قابلیت wan میخواد. دقت کنید گفتم wan نه lan. این چهار تا پورت لن داره ولی ون نداره که ون ورودی اینترنت روی اترنت حساب میشه که زیتل از مودمش با کابل اترنت به شما میده.
مثلا این ارزون روتر بدون adsl هست که کارتو راه بندازه
تو منطقه ما صبح ها ساعت 7 صبح سرعت بشدت عالیه و با نهایت سرعت میشه دانلود کرد اما هرچی که روز بلند تر میشه و مردم بیدار میشن انگار سرعت افت میکنه ولی در نهایت سرعت به زیر 1 مگابایت در ثانیه معمولا نمیرسه. روزهای بارونی که نوسنان خیلی زیاد داره اما در روزهای عادی کمتر اتفاق میوفته که نوسان داشته باشه. در نهایت هرچی به سمت شب میریم هم سرعت در یک عدد ثابت میمونه و نه بالاتر میره و نه پایین که این عدد معمولا بین یک تا 3 مگابایت در ثانیه تغییر میکنه. کمتر تا الان پیش اومده که سرعت به زیر یک مگابایت رسیده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید این خبر اوضاع رو بهتر کنه.
واقعا بستن قرارداد این دوستانی فرقی به حال کاربران میکنه؟الان انحصار در اختیار مخابرات هست.این 5 تا شرکت هم بیاد میشه در اختیار 6 تا شرکت.در اصل ماجرا فکر نمیکنم فرقی بکنه:biggrin:
از 22 اردیبهشت درخواست جمع آوری زیتل رو دادم (منطقه تهرانپارس) امروز 5 خرداد هست و هنوز نیومدن جمع آوری کنن
پیگیری که کردم میگن پروسه زمان بری هست صبور باشید!
نمیدونم واقعا شما کجای تهرانپارس هستید که آنتن دهیتون ضعیفه.ولی خوب سمت شرق جدیدا خیلی دکل مثه اینکه دارن اضافه میکنننقل قول:
چند روز پیش از شرکت با من تماس گرفتن و گفتن که میخوان بیان برای تست دکل جدید.الان هم روی همون دکل تنظیم کرده که بنظرم سرعتش مناسبه و پایداری به نسبت بهتری نسبت به دکل قبلی داره. فعلا شرایط با این دکل جدید بهتر و امیدوارم این شرایط باقی بمونه.امیدوارم
اینم تستی هست که دیروز انجام دادم.من تو ساعات مختلف دیروز از سرورهای خارجی تست گرفتم و اکثرا روی همین رنج به من سرعت داد.
من هم سرعتم بهتر شده.
چند روز پیش هم اومدن برای تنظیم دوباره ولی خیلی فرقی نکرده.
ولی کلن از دو ماه پیشش بهتر شده.
چطوری jiiter رو نشون میده؟نقل قول:
داداش اینکه سرعتش خیلی پایینتر از من هستش.اگه این بهتر شده هست پس قبلیه چی بوده؟:biggrin:نقل قول:
ولی جدا از شوخی امیدوارم که سرعت شما هم به سقف خودش برسه.
مثه اینکه شرکت یه کارایی داره در جهت رضایت مشتریا میکنی.البته با سرعت لاک پشتی
امیدوارم هرچی که هست نفعش برای مشتریان باشه چون دیگه واقعا داشتن یه اینترنت درست و درمون این روزا به یکی از نیاز های اصلی تبدیل شده اونم از وقتی که کرونای کوفتی اومده بدتر هم شده
بعد از اینکه تست گرفته شد بالا سمت چپ دکمه شیر وجود داره.اونو که بزنی روی صفحه ای که باز میشه هر لینکی که انتخاب بکنی در نهایت همین چیزی که من گذاشتم رو نشون میده که شامل داده jitter هم میشهنقل قول:
یه خط داغون با بافت فرسوده adsl داشته باشی این سرعت هم با قیمت خیلی کمتر بهت میده :worried:نقل قول:
نهنقل قول:
من با شرکتهای مختلف داشتم و از سرعت این بهتره چون فاصله خانه من در حداکثر مرز ۷مگابیت برای adsl هست
و حجم نامحدودش برای من می ارزه
درودنقل قول:
من طی 14 سال اخیر از ISP های زیادی سرویس گرفتم، DSL از پارس آنلاین و آسیاتک و مخابرات گرفته تا وایرلس P2P و نت ثابت TD مبین نت و ایرانسل و ... . واقعا میتونم بگم زیتل از هر لحاظ یک سر و گردن بالاتر بوده. حداقل ـش این بوده که اکثر اوقات احساس خوبی نسبت به سرویسی که ازشون گرفتم داشتم! همین الان این جا با TD ایرانسل سرعت 10 مگا"بایت" (حدود 80 مگابیت) با سرورهای داخلی دارم میگیرم، ولی به خاطر DNS های افتضاحی که ایرانسل داره استفاده میکنه برای این شبکه، تقریبا تو تمام دانلود های حجیم ـی که انجام میدم فایل ناقص دانلود میشه! که مجبورمیشم تک کانکشن انجام بدم دانلودم رو. از طرفی به شدت سر اتصال VPN با TD ایرانسل مشکل دارم و عملا به خاطر همین ماجرای DNS، بهترین سرعتی که با VPN میتونم بگیرم شاید 1 مگابایت باشه کلا!
راجع به زیتل، بوده مواردی که سرعت وحشتناک نوسان داشته یا قطع و وصلی ها خیلی اذیت کرده ولی "نهایتا" و "به طور میانگین" همیشه عملکرد بهتری به نسبت سایرین از زیتل دیدم. به مرور هم سایت های جدید دارن اضافه میکنن و به محض اضافه شدن سایت به درخواست خودشون کارشناس میفرستند که مودم رو با دکل جدید تنظیم کنند.
حجم نامحدود بدون سیاست آستانه مصرف ـی هم که دارند واقعا از نظر من عالیه. حداقل تکلیف من با خودم مشخصه که ماهی یک بار فقط باید برای اینترنت پرداخت انجام بدم و دیگه نگرانی از بابت این که مبادا این وسط ترافیک تموم شه ندارم. به لحاظ استریم و استفاده از سرویس هایی مثل فیلیمو هم که این ماجرای حجم نامحدود واقعا کمک کننده است.
به هر صورت بخوام زیتل رو توصیف کنم، مجموعه ای هست که واقعا از صفر شروع کرده و داره پله پله بالا میره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین که احساس میکنم واقعا نیت ـشون پیشرفت ـه (برخلاف خیلی از ISP های دیگه) ، خودش باعث میشه اگر مشکلی هم وجود داشته باشه تحمل کنم چون از نظر من چشم انداز مثبت ـه. در ادامه اگر هم جایی احساس کنم کم کاری از سمت مجموعه داره صورت میگیره، اصلا تحمل نمیکنم و صد در صد درخواست جمع آوری میدم، ولی حداقل فعلا "گوش شیطون کر" عملکردشون خوبه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر صورت امیدوارم کمک کرده باشم. :»
موفق باشید
آقا اينا چه جوری اينترنت نا محدود با سرعت 40 مگ ميدن ماهی 150 تومن! کلاه برداريه؟ شرکتای معتبر ميليونی ميگيرين 100 گيگ هم بهت نميدن! اينام حتماً از 1 مگ هست عشقی به بالا ديگه؟
به نظرم پیامتون تبلیغات هست یا جستجو کاملی نداشتید....
عذرخواهی میکنم، نمیدونم چطور چنین اشتباهی رو تایپ کردم و جابجا نوشتم. دانلود 100 و آپلود 40.نقل قول:
تست سرعت دانلود فایل سرور داخلی:
تست سرعت از سرور خارجی:
درود و سپاس براي گزارشي که از کارکرد ISP ها داديد.نقل قول:
فقط يه نکته و اون اين که نيمه کاره موندن دانلود نمي تونه از DNS باشه. DNS يه کار بيشتر نمي کنه و اون در آوردن نشاني سايتها در لحظه نخست وصل شدن هست. بعدش ديگه همه چيز به سيگنال، پايداري کانکشن و وضعيت روترهاي ISP و مسير تا سايت مورد نظر برمي گرده.
توي VPN هم اصلا شما کاري به DNS آي اس پي خودتون نداريد که خوب و بدش مطرح باشه. اونجا شما با DNS هاي سرويس دهنده وي پي ان طرفيد. اگه VPN تون کلا بد کار مي کنه، يا باز بر مي گرده به فروشنده اش، يا مسير و سياست ISP ها که شايد بخوان اين جور سرويس هاي مورددار(!) رو بندازن يا زيرسيبيلي رد کنن.
بحث سرعت و پهناي باند هم هيچ ربطي به DNS نداره. اگه DNS بد کار کنه فوقش شما يه کم ديرتر سايت رو پيدا مي کنيد يا اصلا پيدا نمي کنيد. اونم راهکارش استفاده از يه DNS خوب ديگه اس که توي يه ترد ديگه در موردش بحث شده.
خلاصه، نصيحت به همه دوستان و سروران و بزرگواران فروم باز: خيلي خوبه که يادگرفتين يه چيزي به نام DNS هم وجود داره، ولي همه چيز رو به اون ربط نديد و مهمتر اين که به خاطرش ISP تون رو عوض نکنيد. درست کردنش راه حل رايگان داره.
توي اينترنت هزار تا چيز ديگه هم هست که اگه يکي شون مشکل به هم بزنه، نت تون داغون مي شه. به دوستاتون هم بگيد!
درود دوست عزیزنقل قول:
بنده تگ کاربر فعال بخش اینترنت 4G رو روی یوزر قبلیم داشتم که به خاطر فراموش کردن ایمیل مجبور شدم مجدد اکانت بسازم، با جست و جو هم به راحتی به اون یوزر من و فعالیتم میرسین:
تاریخ عضویت من در فروم هم قبل از شما بوده، خلاصه این که "پایداری کانکشن" و "پارامترهای سیگنال دهی تا سایت" و "روت ـی که شبکه ازش عبور میکنه" و ... رو خود من اشراف کامل دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مطلب اول بزرگوار :»
مطلب دوم، راجع به شبکه TD-LTE ایرانسل هست که تاپیک مربوط بهش در فروم حدود 800 صفجه جلو رفته و راجع به این موارد هم مفصل و به کرات بحث صورت گرفته. بیشتر فعالیت من با اکانت قبلی و همین اکانت فقط داخل تاپیک های TD و 4G ایرانسل بوده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمایش شما رو میذارم به حساب این که کلا در بحث های اون تاپیک شرکت نداشتید، جدای از این که بخش اعظم پست شما فکت های نه چندان کامل بود که ارتباطی هم به صحبت من نداشت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صرفا اطلاعات عمومی خودتون از واژه DNS رو داخل یک پست جمع آوری کردید.
پیشنهاد میکنم به تاپیک همسایه یه سر بزنید، بحث های زیادی راجع به این موارد انجام گرفته.
موفق باشید :»
از اين که مصدع اوقات شريف شما و دوستان شدم، پوزش مي خواهم. بر اندک سواد بنده خرده مگيريد. به رزومه بلند بالا و سابقه بيمه شما در اين سايت جسارت نمي کنم. حتما تجربه شما از 20 و اندي سالي که بنده در کسوت ادمين شبکه و سيستم خاک خوردم، بيشتر است و تفت دادن موضوع در 800 صفحه به وضعيت نابود دي ان اس هاي کشور و بهبود سيگنال کاربران کمک کرده است.نقل قول:
فقط بس که دوستان در تاپيکهاي مختلف هر چيز بي ربطي رو به دي ان اس ربط مي دادند دچار خارش مغز و زگيل روان شده بودم، که خواستم بدينوسيله يادآور شوم تا برخي آيتم هاي ديگر هم ديده شوند.
به فرموده به تاپيک هاي همسايه سر خواهم زد و از رويشان ده بار خواهم نوشت: درود بر زيتل، مرگ بر پياز
سلام دوستان مصرف حجم استفاده شده رو از کجا میشه دید؟