خب دوباره تک کانکشن(یوتیوب،توییچو...)به فنا رفت جز اخر شبا!!!
Printable View
خب دوباره تک کانکشن(یوتیوب،توییچو...)به فنا رفت جز اخر شبا!!!
سرعت من به خاطر مثلا حملات دیشب که به این عوضیا شده افت پیدا کرده ( تک کانشکن ) ولی کلی خوبه اما واسه ویدیو یکم اذیت می کنه که تمام تقصیر زیرساخت شکننده اینا هست!
یه شبکه رو درست نمی تونن محافظت کنن بعد واسه من میخوان جلوی امریکا در بیان کثافتای حرومی .
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از شركت داتك اينترنت ١٦ مگ ماهي ٣٥٠٠ گيگ بين الملل دارم ( ديگه همه مي دونن بدترين تك كانكشن رو داتك داره )
ديشب كه اين وضعيت پيش اومد يكي از بهترين شب هاي داتك بود
نتنها تك كانكشن بدتر نشد بلكه برعكس فوق العاده بود
يعني راحت با اكانت iptv خودم (ماهواره ها ، نه از اين سايتهاي vod ايرانيها ) به بهترين شكل ممكن بدون فريز وصل شدم
اينكه بياييم گ...ز رو به ش...قه ربط بديم هيچ معني اي نميده جز اينكه شما ميخواهي از اب گل الود و وضعيت بد مملكت ماهي بگيري و خودت رو خالي كني
توي عيد شما بهترين كيفيت رو داشتي چون همه مسافرت بودن ولي الان همه برگشتن خونه شون و تازه داره اينترنت دي دي خودش رو نشون ميده برات
پ ن : تو صفحه قبل يه كاربري ١٨ ارديبهشت نت شاتلش تموم ميشه و هنوز دي دي نخريده اومده يك مقاله يك صفحه اي در حمايت از دي دي نوشته ، واقعا جالبه برام كه هيشكي هم نيست بهش بگه هر وقت برات فعال شد بيا دفاع كن و حرف بزن، تازه معلوم نيست اصلا بتوني تو اون تاريخ دي دي بخري يا نه :n33:
اینترنت آسیاتک من هم تو عید درست بود الآن دوباره خراب شده زور نزنید دوستان :)
در حال حاضر فقط کمی افت داره و سرعت تو دانلود کامله ولی از حمله دیشب متاثر هست به نحوی .
این حملات صرفا به ایران نبوده است و حتی امریکا و چین و روسیه و ... هم هدف بوده است.نقل قول:
ولی این دلیل نمی شود که مراقب امنیت خود و کاربران خود نباشند. هر اتفاقی هم که بیفتد باید اماده مقابله با چنین مشکلاتی باشند. مخصوصا این زمانه که جنگ های سایبری و خرابکاری های اینترنتی و رایانه ای حرفای بیشتری برای گفتن دارند
بسیار عالی گفتی. دمت گرم.نقل قول:
اینترنت پیشگامان هم امروز وضعیت بدی داشت و هم اکنون هم دارد.
حالا خوکهای ریشو به این بهانه که در صحیح بودن آن نیز بایستی قطعاً شک کرد احتمالاً بخوان که پهنای باند و در کل اتصال به اینترنت را به گند بکشند.
حالا چند نفر هم یهویی اینجا پیداشون شده و دارن از بدنامترین دشمن اینترنت در جهان دفاع می کنن، درست در جایی که کاربرها هر روز از مشکلات اتصال اینترنتشون صحبت می کنند. برید بساط خودتون رو یه جا دیگه پهن کنید و اینجا رو کثیف نکنید.
من سرجمع الان 35 روزه از این شرکت سرویس دارم تاحالا نشده بود یه ثانیه کندی و مشکل و قطعی اما امشب سرعتم رسیده به 3مگ!
اینکه به چند کشور دیگه هم حمله شده توجیه ضعف بی حد و اندازه اینا نیست، نمونه ش همین زیرساخت ضعیفوشن ، اپ های داخلی شون مثل سروش و ......که رسوایی عجیبی شد براشون ....
به فرض که اصلا دیدی نتونه تا اون تاریخ دووم بیاره و کلا نابود بشه. چیزی که قطعی هست اینه که از شاتل میام بیرون. حالا یا همین داتک که شما گرفتین رو میگیرم یا دیده بان.:n02:نقل قول:
تا 18 اردیبهشت شرکت ها رو بررسی میکنم و ببینم که کاربر کدوم یکی راضی تره و ثبات بیشتری رو تجربه کرده.:n09:
ضمن اینکه حمایت خاصی از دیده بان نکرده بودم. من نوشته بودم چون حجم نت شاتل کمه ازش بیرون میام و به دیده بان میرم و دلایلش رو توضیح داده بودم که 175 گیگ جوابگو نیست و غیره.:n05:
توی سایت دیده بان نوشته
دارای مجوز کشوری SERVCO به شماره 24-95-100 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
servcoیعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب چرا توی سایت های دیگر شرکت های اینترنتی ثبت نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اونهایی که ثبت نشده برای اینه که احتمالا مجوز FCP دارن.نقل قول:
پروانههای FCP شامل ارائهی هرگونه خدمات ارتباطی و انتقال داده در بستر شبکه موضوع پروانه، مستقل از فناوری از قبیل خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت، دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، توزیع و فروش پهنای باند اینترنت و انتقال و شبکههای اختصاصی، ارائهی خدمات صوتی، تصویری متنی و داده ای و انواع خدمات محتوایی و ارزش افزوده در چهارچوب قوانین و مقررات جاری کشور است. در پروانههای servco نیز همین موارد وجود دارد؛ با این تفاوت که دارندگان این پروانه اجازهی ایجاد شبکهی دسترسی و شبکهی انتقال را ندارند و باید از زیرساختهای شرکتهای حاضر در این بخش استفاده کنند.
دوستان من یه ظهر یه اسپلیتر جدید گرفتم از این درجه یکا، بعد که وصل کردم کشش خطم خیلی بهم ریخت، الان اومده روی 8 مگ درحالی که تا 20 مگ کشش داشتم ، هرکاری هم می کنم درست نمیشه، اسپلیتر قدیمی رو هم زدم باز نشد!
نمی دونم حالا از طرف خودشون شاید باشه ممکنه خط رو گذاشته باشن رو اتومات!
کسی مشکل نداره ؟ کشش خط کم و زیاد نشده ؟
الان زنگ زدم یهو درست شد منتها قبلش گفت چیزی تغییر نکرده که البته راست هم گفت حالا نمی دونم چجوری درست شد .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت 20 فروردین : بعد از حملات اخیر که باعث کندی سرعت شده بود، امروز شرایط به حالت نرمال برگشته و حتی بهتر از قبل هست.
تک کانکشن و سرعت : عالی مثل همیشه .
اها منظورت اینه اینترنت و پورت از شرکت های دیگه میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پهنای باند ( اینترنت ) خیرنقل قول:
پورت بله
شاید تقصیر آسیاتک باشه, پوره از اوناسنقل قول:
امروز آسیاتک سرعتم نصف کرد
شاید!نقل قول:
الان باز کشش اومده رو 12!
هر چقدر هم ریست می کنم درست نمیشه!
ولی ناگهانی خودش درست میشه!
زنگم زدم گفتن ما تغییری ندادیم!
به لحاظ نت و سرعت هیچ مشکلی ندارم و عالیه ، منتها کششم رفته رو مخ!
سلام
کیفیت دیدبان چطوره؟ مخصوصا تک کانکشن و پینگ. 4مگ فن آوا تا 2 روز پیش خوب بود ولی از عصر امروز افتضاح شده. پشتیبانی هم جوابی نداشت. سرعت تک کانکشن حدود 20 شده و پینگ هم تایم اوت داره.
این چطوره؟
خیلی بهتر از فناواست.نقل قول:
صفحه های قبلی کلی تست گذاشته شده ...نقل قول:
این مشکلات از دیده بانت نیست از پیشگامان یا اسیاتک هست ولی در کل برای من چند وقت پیش اینطوری شد ولی برعکسش ..من خطم 9 مگ بزور کشش داشت یهو تا 13 مگ کشش پیدا کرد جالبه چندین سال اینطوری بود . الانم برای اینکه قطعی وصلی نداشته باشم روی 10 مگ فیکس کردم . این بخاطر پورت های اجاره ای هست.نقل قول:
نقل قول:وقتی داشتم پست تو رو میخوندم کشش 13 مگ بود ، بعد که ریست کردم شد عکس زیر!
انگار از سمت خودشون هست چون من از عصر هزار بار ریست کردم و درست نشده بوداما الان شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آدرس آی پی از دیده بان بهم بده؟؟
مودمت چی هست؟نقل قول:
باید دی لینک باشهنقل قول:
فکر کنم پینگ داخلی درست شده باشه نه؟ پینگ نسبت به قبل خیلی بهتر شدهنقل قول:
دوست عزیز منم اومدم دیده بان نت. شما این پینگا رو از چه سایتی گرفتی ؟؟ منم بگیرم ببینم پینگم چطوریاست.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نه همون 40 هست در حالت Fast و 80 در حالت interleave!نقل قول:
پینگم فرقی نکرده کلا، تو بازی هم همون 120 هست معمولا، مهم آلمانه بقیه شون مهم نیستن!
پینگ پیشگامان تو بازی بهتر بود چون داحلیش زیر 20 بود ولی این داخلیش اصلا زیر 40 نمیاد!
چند روزه اومدی ؟نقل قول:
چطوره ؟ البته اگر خوب هست یا بد، کلا کمی مشکلات ناشی از حمله اخیر رو هم در نظیر بگیر چون قطعی و کامل حل نشده هنوز طبق چیزی که پرسیدم.
امروز ظهر وصل شده. حقیقتش برا من از پیشگامان بهتره ولی نه خیلی زیاد. تا این لحظه از بیست نمره به پیشگامان ۱۶ میدم به این ۱۷. کلا اینترنت قبل از این طرحای غیر حجمی ، کیفیتش بهتر بود.نقل قول:
چه سرعتی گرفتی ؟نقل قول:
مال من تو سی روز اخیر بی نظیر بوده به لحاظ سرعت و ثبات ،منتها دقیقا فردای شبی که گفتن حمله شده به شبکه مشکلات شروع شده البته زیاد نیست و نرماله!
مثلا نک کانکشنم متاثر هست از این قصیه ، هنوز کاملا درست نشده!
به نظرم صبر کن باید بهتر شه.
اگرم بازی می کنی زنگ بزن بگو بزاره رو حالت Fast!
من کلا کیفیت خطم خیلی بده. فقط همین قدر بدون SNR من ۱۵ ولی برای شما ۶۵ !!!نقل قول:
من سرعت ۴ مگ گرفتم.
من بازی نمی کنم بیشتر ویدیو انلاین میبینم که الان برای کیفیت ۷۲۰ تو بعضی سایتا به مشکل میخورم.
حوب پس سرعتت پایینه کلا ، انتظار خیلی خاصی نمیشه داشت از 4 مگ تو دانلود و صفحه ویوتیوب و غیره .نقل قول:
اگر سیم کشی خونتون قدیمی هست سعی کن یکی از پریزهای تلفن رو قطع کنی حالا هر جای خونه که هست ببین نویز کم میشه ؟
کار آسونی هم هست.
نمیگم حل میشه حتما ولی باید چک کنی همه چیز رو اگر میخوای مشکل حل شه.
اسپلیتر هم مطمئن شو درسته کاملا .
اقا من از ظهر که سرویسم وصل شده ۲ گیگ از ۲۰۰ گیگ و مصرف کردم. ولی کیفیت استریمم پایینه. با نرم افزار تلوبیون که رو گوشیم نصبه که افتضاحه استریمم.
به نظرت حاضر میشن من مابه التفاوت سرویس ۸ مگ با ۴ مگ و بهشون بدم (۱۲۰۰۰ تومن) ، اینام سرویسمو بذارن روی ۸ مگ ، ببینم دلیل این کیفیته خیلی پایین سرعتمه یا چیزه دیگه ای ؟؟
آره زنگ بزن به فروش من خودم همین کار رو کردم 8 داشتم بعد ارتقا دادم به 16!نقل قول:
اون سایت تلویبیون به شدت سرورضعیفی داره و اکثر مواقع مشکل داره من قبلا تست کرده بودم قطع و وصلی داشتم قبل دیده بان!.
من ویدیوهای یوتیوب رو با کیفیت 2k می بینم ولی تو تلویبیون قطعی دارم!
یادم میاد زمان جام جهانی 2014 هم همین حوری بود!
تست تک کانکشن بزار از اینحا .
کشش خط من صبح ها و آخر شب اینه :
و بقیه ساعات اینه :
الان سه - چهار روزه اینطوری شده!
نمی دونم چرا!
پینگ داخلی واقعا فاجعه شده اومده بالای 70!!!!!!!
زنگ میزنم میزارن رو حالت FAST پینگ داخلی میشه 45 روز (که بازم زیاده) بعد دوباره روز بعد بر میگرده همون حالت قبلی
تا حالا سه بار زنگ زدم و هر سه بار پینگش روز بعد برگشت به حالت قبل
اگه تا اخر زمان سرویسم درست نشه دیگه تمدیدش نمیکنم
پینگ داخلی شاتل از همون IP پست قبلی:نقل قول: