سلام دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یه مودم M60 هست که بعد آنلاک رو لوگو گیره کرده بالا نمیاد و دوباره آنلاک کردم فایده نداشته. فایل های آنلاک هم سالمه چون بعدش یه مودم دیگه آنلاک شده سالم بوده
Printable View
سلام دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یه مودم M60 هست که بعد آنلاک رو لوگو گیره کرده بالا نمیاد و دوباره آنلاک کردم فایده نداشته. فایل های آنلاک هم سالمه چون بعدش یه مودم دیگه آنلاک شده سالم بوده
وقتی بالا نمیاد چطوری انلاک کردی؟ به حق چیزای نشنیدهنقل قول:
یه فریمور دیگه بزن شاید اومد بالا
دوست عزیز یعنی فریمور روش ریختم مرحله آخر که مودم باید روشن بشه اسکریپتو اجرا کنم نمیشه رو لوگو میمونه. فریمور دیگه ام زدم نشدنقل قول:
ممنون برای توضیحات شما
من یه پرسو جو از اساتید برات کردم متوجه شدم که وب یو ای رو نزنی این مدلی میشهنقل قول:
یکبار وب یو ای رو هم اپدیت کن احتمالا درست میشه
در ضمن خوب توضیح کامل بده اینطوری که توضیح میدی بقیه رو هم گنگ میکنی اونوقت هیچکی نمیتونه راهنماییت کنه
ممنون از راهنماییتون. فقط من واسه آنلاک کردن فریمور و اسکریپت اجرا میکردم وب یو آی رو نمیریختم از همون وب یو آی ایرانسل استفاده میکردم الان چطوری وب یو آی رو آپدیت کنم یا فایل جدا گونه ای هست؟ نحوه ریختن وب یو آی هم مثل فریمور هست؟ ممنوننقل قول:
بله فابل جداگونس تو همون فایل هات باید باشه اون رو نصب کردی؟ چی شد درست شد؟نقل قول:
نصب میکنم ارور میده. فقط یه سوال مگه نباید مودم روشن بشه بعد وب یو آی رو نصب کرد؟نقل قول:
- - - Updated - - -
نصب میکنم ارور میده. فقط یه سوال مگه نباید مودم روشن بشه بعد وب یو آی رو نصب کرد؟نقل قول:
ببین WebUI یصورت فایل Exe وجود داره که بعد از اینکه لودر رو زدی فایل exe رو اجرا کنی میتونی WebUI رو اپدیت کنینقل قول:
من فریمور ایرانسل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم برات دو تا فایل توش هست که که کم حجمه WebUI هست
اگر مشکلت WebUI باشه با این کار حل میشه
وب یو آیو نصب میکنم روی instaling گیر میکنهنقل قول:
کجا نصب میکنی اول باید لودر بزنی بعد وقتی دو تا پورت داد وب یو ای نصب کنینقل قول:
بعله همین کارو میکنم ولی انگار یا فایل مشکل داره یا مودم که وسطش گیر میکنه خطا میدهنقل قول:
این فایل رو که حمید برا تعمیر گذاشته دانلود کن بوت پین رو اتصال بده بعد گزینه 3 رو بزن احتمالا مودمت درست میشه بعدش که زدی باید دوباره بوت پینو وصل کنی یه بار فریمور بزنی و اومد بالا با کابل وصل کنی وب یو ای بزنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فایل انلاک را دارم
- - - Updated - - -
من فایل انلاک را دارم
- - - Updated - - -
لطفا ایدی خود را بدید
دوستان من یه مشکلی دارم اینه
دیروز من این مودم رو خریدم که با یه مقایسه درسته کنار هم , مودم lh92 سرعت بهتری میده !!
هم رو 5 هرتز گذاشتم هم رو 2.4 هرتز !
سلامنقل قول:
کسی از دوستان فایلهارو میتونه مجدد آپلود کنه ؟
سپاس
سلام منم دنبال فریموری میگردم که بشه با اسکریپت انلاکس کرد ولی پیدا نکردم امکانش هست یکی واسم ارسال کنه
متاسفانه لینک دانلود پاک شده اگه ممکنه لینک جدید بزارید ممنون از دوستان
سلام به همه ی قدیمی ها و جدید های تاپیک و فروم و به خصوص فعالای این تاپیک که الان چند ساله براش زحمت کشیدن متاسفانه همون طور که میبینید فایل اصلی و راهبردی این تاپیک که اموزش استفاده و راه اندازی فرم ور ها و وب یو آی ها بوده حذف شده هرچند خود فایل ها هنوز در دسترس هستند. لطفا هرکدوم از عزیزانی که فایل اموزش یا باقی فایل های حذف شده رو در اختیار دارن لطف کنن مجدد اینجا قرارشون بدن. مخصوصا اقای قادری عزیز و اگر حسین گرامی اگر هم چنان توی تاپیک حضور دارند.
دوستانی که میخوان فایل رو ارسال کنم لطفا ایمیل یا شماره واتس اپ بدننقل قول:
- - - Updated - - -
مبلغ فایل 50تومان می باشد
تو سایت نت ویز همه فایلهای این مودم و بقیه مودما هست نیاز به هزینه کردن نیست
لطفا ایمیل یا ایدی یا شماره تلفن بدیدنقل قول:
- - - Updated - - -
لطفا ایمیل یا ایدی یا شماره تلفن بدیدنقل قول:
فایل انلاک موجود است لطفا ایمیل یا ایدی یا شماره تلفن بدید
سلام
ببخشید لینک فایل اموزشتون کار نمیکنه میشه فایل آموزش انلاک مودم fd-m60 رو برای من بفرستید من از طریق یه فایل آموزشی انلاک کردم ولی متاسفانه wifi دستگاه کار نمیکنه اینم ایمیلم و شماره واتساپم ممنون 09124476040
- - - Updated - - -
سلام
ببخشید لینک فایل اموزشتون کار نمیکنه میشه فایل آموزش انلاک مودم fd-m60 رو برای من بفرستید من از طریق یه فایل آموزشی انلاک کردم ولی متاسفانه wifi دستگاه کار نمیکنه اینم ایمیلم و شماره واتساپم ممنون 09124476040
- - - Updated - - -
سلام
سلام لینک آموزشتون کار نمیکنه چرا
کار میکنه 20 نفر شخصا از من فایل رو گرفتن همه تونستننقل قول:
ببخشید میشه فایلهارو برای منم بفرستید ممنوننقل قول:
کجا بفرستم ی ایمیلی ی شماره ای واتس اپ بده مبلغشم 50 تومنه
09124476010واتساپمه
برنامه جدید موجود شد
قابلیت disable battery ( کار کردن مودم با حالت بدون باتری و با باتری و روشن و خاموش کردن این قابلیت )
قابلیت signal info ( نشان دادن سیگنال و پارامترهای شبکه مودم به صورت خطی و اعدادی )
قابلیت فیکس ttl و تغییر imei به صورت راندوم
قابلیت radio mode ( انتخاب شبکه 4G . 3G . 2G . AUTO )
قابلیت فعال سازی و غیر فعال سازی ADBD ( اندروید دیباگ مود )
قابلیت بازی فکری و سرگرم کننده مار
قابلیت نمایش اس ام اس در lcd مودم و قابلیت ارسال ussd در منوی مخفی و همان lcd مودم
قابلیت وای فای 5 و 2.4 همزمان و انتخاب در منو ( lcd )
و قابلیت Screen Saver ماتریکس و اتصال به سرور استریم ویدیوهای VOD
تمامی قابلیت های ذکر شده از طریق فشردن دکمه MENU مودم فعال سازی میشوند و دارای محیطی تمام رنگی بر روی LCD مودم میباشند .
WEBUI اختصاصی هم با بهترین و کامل ترین امکانات بر روی صفحه وب مودم نصب میشود
که در این WEBUI و FIRMWARE قابلیت تجمیع مودم به درستی قابل استفاده هست و علامت + هم ظاهر میشود .
- - - Updated - - -
لطفا شماره و ایدی بدبد
مبلغ فایل 100 تومنه
این آدرس فایل آنلاک و فلش با امکانات جدید رو رایگان برای دانلود قرار داده .
بی خودی هزینه ای برای این فایل پرداخت نکنید .
این آدرس فایل آنلاک و فلش با امکانات جدید رو رایگان برای دانلود قرار داده .
بی خودی هزینه ای برای این فایل پرداخت نکنید .
سلام به همگی من یه مودم دارم با این مشخصات اما دقیق اینه FD-M60 H1 6867_1 آیا با این روش آنلاک میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بله مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان من یه مودم دارم امروز اومدم آنلاکش کنم تو مرحله دوم متوقف شدم، وقتی مرحله اول انجام میشه و میرم برای مرحله دوم که فایلی که imei داره اخرش را اجرا میکنم اتفاقی نمیوفته و اینکه مودم تو دیوایس منیجر اینجوریه ممکنه راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر شما
من تمام مراحل رو رفتم فقط رو رفتن به منو مخفی موندم که نمیره رو منو مخفی
دقیقا کی ودر چه حالتی باید برم رو منو مخفی
ممنونم پیشاپیش
دکمه منو رو 3 ثانیه نگه میداری و رها میکنی .نقل قول:
از این مودها بعد انلاک در حالت Td lte هم میشه استفاده کردش؟