سلام به نظرتون این مودم با 230 هزار تومن و 100 گیگ اینترنت ارزش خرید داره ؟
ایا از لحاظ انتن دهی b310 هواوی بهتره خیلی ؟
Printable View
سلام به نظرتون این مودم با 230 هزار تومن و 100 گیگ اینترنت ارزش خرید داره ؟
ایا از لحاظ انتن دهی b310 هواوی بهتره خیلی ؟
داداش دمت گرم گل کاشتی.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام انتن دهیش نسبت به موبایل چجوریه انصافا؟نقل قول:
سلام این فایل رو تزریق کردم اما آنلاک نشد . بایستی چیکار کنم ؟نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
هم سوکت USb و هم سوکت شارژ موبایل رو بش وصل کردم اما متاسفانه بازم به کامپیوتر شناسایی نمیشه
فایل فریمور کشورهای دیگه رو هم بهم زدم بازم قبول نمیکنه
کلا دو راه به ذهنم میرسه یکی اینکه تو اون فایل اپدیتی که خوده ایرانسل داده یه تغیراتی ایجاد کنید و کاری کنید که یو اس بی اون فعال بشه
یا اینکه یه ترفندی پیدا کنید که بتونیم فایل فریمور کشورهای دیگه بش تزریق کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
دوستان این برنامه اصلی خود مودم ایرانسل هست با زدنش کاری انجام نمیشه ..جهت اطلاع فقط
B612s-25dTCPU-V100R001B192D03SP00C234_Firmware_Iran (the Islamic Republic of)_SHERKATE KHADAMATE ERTEBATI IRANCELL
دوستان مودم I60 من الکی سوخت. الان دادم تعویض کنن. هنوز دستم نرسوندن بعد از یک هفته. رشت هستم
انوقت دلیل سوختنش چی بودنقل قول:
سلام به همه دوستان
مقایسه کلی بین dt350 و i60 برای دوستانی که قصد انتخاب دارند:
من حدود یکسال هست که یه مودم dt 350 دارم و چند روزی هم میشه که یک i60 دریافت کردم.
در مقایسه باید بگم که قدرت وایرلس (منظورم خط آنتن هست) i60 از 350 بهتره. در خصوص آنتن دهی شبکه (تی دی) هم، مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند. البته i60 نوسان و پرش آنتنش بیشتر بود تا امروز که از حالت auto در آوردم و روی تی دی ثابتش کردم،فعلا بهتر شده.
60 یک مشکل بزرگی که داره این هست که سرعت آپلودش فوق العاده پایین هست طوری که در تست، گاهی اوقات ارور میده! ولی در دانلود تفاوت خاصی با هم ندارند.
نمیدونم کس دیگه ای که این مودم رو داشته با مشکل سرعت آپلود مواجه شده و راه حلی دارید یا نه؟
انصافا بخوام بگم به موبایل طرف بستگی داره.نقل قول:
بعد از سوالت 2 حالت میشه برداشت کرد.
یک اینکه FDD موبایل بهتره یا مودم TF-i60 که اگه موبایلت به روز باشه و از cat6 پشتیبانی کنه مسلما موبایل اینترنت پر سرعت تری رو بهت ارائه میده(چون تجمیع بار میکنه) از لحاظ کیفیت سیگنال (SINR) هم باز به موبایل بستگی داره. من از کیفیت سیگنال این مودم واقعا راضی اما فکر کنم یه گوشی خوب هم بتونه مثل همین مودم SINR قابل قبولی داشته باشه.
دو اینکه FDD بهتره یا TDD . که به نیازت بستگی داره ولی به نظر من 100 درصد TDD بهتره. چون شاید سرعت FDD رو نداشته باشه ولی پایدار تره و اصلا قطع و وصلی نداره به هیچ عنوان Time out نداره و هزینه اش هم یه مقدار کمتره(که باید خیلی کمتر از این حرف ها بود چون کلا TDD برا ISP ها کم هزینه تر درمیاد) و تازه سرعتشم آنچنان پایین نیست الان من با FDD حدود 40 مگابیت سرعت میگیرم اما با TDD حدود 32 مگابیت .(جایی که من هستم آنتن دهی خیلی بده مسلما بقیه سرعت های بالاتری هم دارند) بعد سر اتفاقات اخیر که سرعت ها رو آوردن پایین و اینترنت موبایل (FDD) هی قطع و وصل میشه من هیچ مشکلی ندارم و پینگ اروپام قفل رو 110 .
تنها مشکلی که من با TD-LTE ایرانسل دارم اینه که رو باند 42 قرار داره (فرکانس 3500MHz) چون فقط الان موبایل های note 8 و آیفون 10 از باند 42 برای (TDD) استفاده می کنن. اگه رو یه باند رایج تر بود آدم راحت می تونست سیمکارت رو بندازه رو اکثر گوشی ها و با گوشیش از TDD استفاده کنه. مخصوصا که الان گوشی ها 2 سیمکارته هم هستن یه سیمکارت میشد برا مکالمه یکی هم برا اینترنت.(برای این میگم که مودم TF-i60 نیاز به برق شهری داره و وقتی هایی که ادم می خواد بره بیرون نمیشه مودم رو باخودش ببره)
اینا کلا کاراشون اینطوریه سیمکارت TDD رو از FDD جدا کردند، در صورتی که می تونستن خیلی راحت هر 2 تا رو با همون یه سیمکارت ارائه بدن. فقط برا اینکه هر کسی که میخواد از TDD استفاده کنه مجبور شه سیمکارت جدا خریداری کنه بعدشم سیمکارت رو همینطوری نمی دن که باید با یه مودم بگیری تازه مودمشم لاک کردند که فقط با سیمکارت شرکت خودشون کار کنه. تو کجای دنیا همچین کاری می کنن آخه به جای اینکه بازاری رقابتی درست کنند که مردم برن سراغ اونکه کیفیتش بهتره اینطوری همه چیز رو انحصاری می کنند...
نقل قول:
من مشکل آپلود نداشتم تا حالا باهاش.
درباره قطع و وصلی و اینکه از auto گذاشتی رو TDD هم ربطی به تغییر حالتی که دادی نداره.
تجربه به من ثابت کرده که به IP بستگی داره. (چون الان چند سال هیچ وقت ISP نداشتم که بهم Static IP بده)
شما هر بار که مودم رو خاموش و روشن میکنی بهت یه IP جدید میده. حالا بعضی وقت ها این IP پایدار تره و کیفیت بهتری داره بعضی وقت هام خوب نیست. بهترین راه ping گرفتنه. وقتی اینترنت رو وصل میکنی از مثلا 4.2.2.4 حداقل 10 تا پینگ بگیر. دستورش میشه (ping -n 10 4.2.2.4) ببین پینگش چطوره و اینکه time out داره یا نه. مثلا پینگ من در بهترین حالت میانگینش 115 هست.ولی اکثر وقت ها که مودم رو روشن می کنم بهم پینگ بالاتر میده. یه بار 160 میده با یه time out باز خاموش روشن می کنم که IP عوض شه ایندفه بهم 140 میده با 2 تا time out بعد باز خاموش روشن میکنم که IP جدید بده .... اینقدر این کار رو میکنم تا به یه IP خوب وصل میشه و بهم 10 تا پینگ مرتب و خوب میده بدون نوسان میانگینشم میشه 115 اون وقت میرم سراغ هرکاری که با اینترنت دارم.بعد نکته جالب اینه که وقتایی که پینگ خوب میده SINR هم بهتره یعنی با خاموش و روشن کردن مودم قدرت سیگنالم هم تغییر میکنه.در بدترین حالا SINR حدود 2 هست (نمیدونم میشه چند تا چراغ مودم زیاد به چراغ های سیگنال مودم دقت نمی کنم) و در بهترین حالت که پینگم 115 SINR میره رو 5 . (این دیگه واقعا عجیبه)
حالا اینجا میرسیم به کاری که تو کردی. آدم حوصله نداره بره هی مودم رو روشن خاموش کنه که. واسه همین اگه بری تو تنظیمات نوع اتصال رو عوض کنی اینترنت قطع و وصل میشه. مثل همون میمونه که مودم رو خاموش روشن کرده باشی وگرنه به هرحال مودم به TDD وصل میشه دیگه چه رو حالت Automatic بذاری چه رو TDD.
مودم بدی نیست ولی خیلی خوب هم نیست:n03:
سلام به همگی
ببخشید کوتاه و مختصر یه توضیح میدم در رابطه با باند های فرکانسی ایرانسل
با ند 900 فقط 2 جی
باند 1800 که به صورت میکس مود استفاده میشه برای 2 جی و 4 جی
باند 2100 برای 3 جی
باند 2600 برای4 جی
تااینجا همه روی fdd حساب میشه
و باند 3500 برای tdd
خوب این فرکانس ها هست
و برای نسل 4.5 باند 1800 و 2600 تجمیع میشه
تو مودم های tdd اگه سیم معمولی 4g بزارید به tdd وصل میشه
ولی سیم tdd روی گوشی و مودم 4g پ معمولی کار نمیکنه
کارم نصب و ارتقاع سایت های ایرانسل هست
اگه سوالی بود در خدمتم
منم یه مودم i60 دارم دوست دارم انلاکش کنم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
دوستانی که دنبال انلاک کردن این مودم هستند توجه داشته باشید که انلاک مودم های V5 که شامل همین مدل هم میشه کار ساده ای نیست شما حتی اگه فرمیور اصلی هواوی هم بزنید دستگاه به شما پیغام no service میده بننده دو مودم FD-M60 و TF-i60 رو به صورت کامل برنامه ریزی کردم و اثری حتی از ایرانسل رو دستگاه نیست از لحاظ نرم افزاری ولی دستگاه پیغام no service میده انلاک این دستگاه کار خیلی تخصصی هست هواوی در 2017 امنیت دستگاه های خودشو خیلی بالا برده و به این راحتی انلاک نمیشن با نصب فرمیور های کشور دیگه کلا دستگاه رو به فنا میدید چون دیگه خود سیم کارت ایرانسل هم پشتیبانی نمیکنه بنده به شدت پیگیری انلاک مودم های Cat6 هستم چون کارم اینه اگر خبر خواصی بود همینجا اطلاع میدم
ویرایش شده
فکر کنم تاپیک فروش زیر گویای همه چی باشه و زیاد لازم نباشه براتون توضیح بدم با تغییر چند تا 0 به 1 و فعال کردن چند اپشن فکر نکنید فقط شما میدونید webui چیه عزیزم اگر ملاک تغییر چند 0 در webui باشه به اندازه کافی در امکانات مودم هایی که ارائه میدم این موضوع انجام شده مهم اپشن های مهمتری مثل قابلیت تغییر باند هست جهت اطلاعتون هم گدشت اون زمان که برید با اتصال بوت پین و ریختن لودر مودم رو انلاک کنید و فرمیور بریزید بهتره بیشتر در این مورد تحقیق کنیدنقل قول:
ویرایش شده
دوست عزیز لحن حرف زدن شما در جواب اول اینطور موجب شد که همینطورم جوابتون رو بدم من مجبور نیستم به شما مدرکی ارائه بدم خیلی از شما بالاتر هم نتونستن جلوی کار کاسبی منو بگیرن تا شما بخوای اینکارو بکنینقل قول:
شما حداقل 10 بار دیگر جا دارد پستم را دوباره و با دقت بیشتر بخوانید !:n09:
از کی تاحالا بقول شما ( با اتصال بوت پین و ریختن لودر مودم رو ) مودم انلاک میشود ؟
اگر قصدم ایجاد تاپیک آنلاک انواع مودمهای شرکتهای مختلف بود که شما فقط محدود به فروختن مودمهای کارکرده میشدید!
بنده هنوز سر حرفم هستم ! اما خب دیدیم شما بجای ارائه مدرک از کارتان ترجیه دادی این حرفهای مسخره را بزنید ؟
ویرایش وب یو آی الان کار بسیار ساده ای است مخصوصا اینکه برنامه هایی هم برای اینکار وجود دارد
واقعا با تغییر چند بقول شما 0؟؟!! نمیشود کار خاصی انجام داد و بنده هم اینقدر ساده فکر نمیکنم:n02:
بهر حال بجز بنده افراد دیگری هم هستند که منتظر ارائه مدرک حرفتان هستند:n02:(بجای مثلا کوچک نشان دادن و مسخره کردن دیگران ):n02:
البته فکر میکنم بخاطر اینکه شما از این راه ها درامد کسب میکنید شاید مایل نباشید خیلی حرفها زده بشود
بهیچ عنوان قصد ندارم جلوی کاسبی شما و دیگران را بگیرم و انشا الاه در کارتان هم موفقتر از گذشته باشید !
بنده هم از شما درخواست نکردم همچین تاپیکی باز نکنید ختم کلام:
ایشالا در اینده با معرفی کارهای جدیدم بیشتر با بنده اشنا خواهید شد تا دغدغه ارائه مدرک هم براتون حل بشه
ویرایش شده
اما میخواهم یک مثال بزنم اگر یک مودم از همین مدل:n02: منتها آنلاک کارخانه ای داشته باشید که فقط به اوپراتور ایرانسل متصل بشود باز هم با بنده هم عقیده نیستید ؟
دوست من من منظور شمارو متوجه نمیشم واقعا ولی اگر بخواهم جواب شمارو بدم بعضی مباحث رو باید بیان کنم که با کلی وقت و دردسر به دستشون اوردم ببخشیدنقل قول:
سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشه
:question:
سجاد جان برا چی اینقدر این سوال رو می پرسی ؟نقل قول:
چند بار جواب بدیم آخه ؟
اولا مثل اینکه چون این مودم فروشی که ایرانسل پیشبینی اش رو کرده بود نداشته فعلا داره برا تعویض TF-i60 میده. اما قطعی نیست. کسی هم که برا من مودم رو آورد گفت شانست گفته امروز فقط 4 تا از این مودم ها داشتم یکیش افتاد به تو .
بعدم نه که مثلا یارو رندوم انتخاب کرده باشه ها. قرارداد از پیش نوشته شده بود . آدرس مک مودم وایمکسم بود . آدرس مک مودم TF-i60 که برام آوردم بود. این یعنی اینکه خود شرکت ایرانسل تعیین میکنه. دست نمایندگی ها یا مسئول تعویض نیست.
اما خوب پارتی بازی هم همیشه هست. شما یا درخواست تعویض بده شاید شانست گفت و برات آوردن.(که به احتمال زیاد میارن چون جدیدا فقط TF-i60 میدن) یا اینکه بگرد یه آشنا تو خود شرکت ایرانسل پیدا کن که وقت تنظیم قرارداد جدید، سفارش کنه مودم TF-i60 رو برات بنویسن.
خواهشنم دیگه راجع به این مساله تو هیچ تاپیک دیگه ای سوالت رو تکرار نکن.
بچه ها بالاخره اینمودم tf i60 ارزش خریدن داره یا نه ؟ هر کی یه حرف میزنه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نه عزیز من به هیچ عنوان ارزش خرید نداره. اگه بتونی 150 تومن گیر بیاری آره .نقل قول:
ولی 300 هزار تومن نه.
توصیه من اینه یکم صبر کنی شاتل TD-LTE رو راه بندازه ببینیم چطوریه اگه خوب باشه برو شاتل بگیر مودم هاش هم واقعا عالیه و زیباست
دوست عزیز کرج میدونم میدهنقل قول:
خیلی از نمایندگی ها الان i60 و 2101 میدن فقط
از ایرانسل نمایندگی های اطرافتو بپرس و بهشون سر بزن. تلفن هم ندارن. اگر جایی پیدا کردی i60 میداد به ما هم همینجا بگو.
اگر اینترنتی درخواست بدی شانسیه. ولی حضوری اول مطمئن میشی مودم چیه بعد تعویض میکنی
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوست گرامی مگه شاتل سیم کارت میزنه؟:n04:نقل قول:
یعنی واقعا بعد از این همه تبلیغ و بنر تازه فهمیدی ؟ :n08:نقل قول:
الان سیمکارت هاش اومده
سرعت نتش بدک نیست
تعرفه هاشم مثل بقیه اس مثلا 50 گیگ ماهانه 100 تومن
یه تاپیک هم تو همین انجمن راجع بهش زدن
ولی از همه مهم تر مودم هاشه. واقعا مودم های با کیفیت و زیبایی انتخاب کرده
یه نگاه به مودم زایکسل 7706 بنداز می فهمی چی میگم
اها یه چیز جدیدی ام که آورده اینه که می تونی اضافه حجمی که باقی میمونه به بسته بعدی انتقال بدی
خیلی به TD-LTE ایش امید دارم...
والا ندیدم اصلا جایی چیز عجیبیه؟فکر نمیکنم خنده دار باشه یا تمسخر امیزنقل قول:
اینجا جمع شدیم جهت اطلاع رسانی و مشورت نه ....
در سایتش چک کردم مودمی اصلا موجود نبود و قیمت بسته جالب نبود و تنوع بسیار کم
من اصلا قصد تمسخر نداشتم. ببخشید اگر اینطور برداشت شد :n16:نقل قول:
قیمت بسته هاش از ایرانسل ارزون تر نباشه گرون تر هم نیست
تنوع هم که فکر کنم به مرور زمان بهتر شه
اینم لینک مودم هاش
سلامت باشیننقل قول:
الان سیم خالی رو بگیریم کار میکنه با مودم انلاک یا مودم سیم با هم باید باشن؟
Td lte رو چه فرکانسی میخوان بدن ؟اوم فرکانس بیخود ایرانسل نباشه فقط خوبه
برای FDD که سیمکارت رو بگیری می تونی با هر مودمی یا گوشی وصل شی به اینترنت.نقل قول:
اما TD-LTE به احتمال زیاد فقط با مودم های خودش کار میکنه و شاتل هم احتمالا سیمکارت جداگانه رو به همراه مودم برا TD-LTE خواهد فروخت.
فرکانس هم هنوز مشخص نشده ولی منم امیدوارم رو یه باند رایج تر بذاره که بتونیم با اکثر دستگاه ها بهش وصل شیم .(البته اگه سیمکارتش رو بخواد جدا کنه و با مودم بفروشه عملا فایده خاصی نداره. تازه فکر نکنم باند رو هم خودش بتونه انتخاب کنه از زیرساخت بهش یه باند خالی میدن)
بچه های برای استفاده از برنامه lte watch توی قسمت host هر چی میزنم رو قبول نمیکنه.ویندوزم ۷ هست،روی لپ تاپ ۱۰ هم دارم
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم
تو این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادم دیگهنقل قول:
192.168.1.1 رو میزنی جواب نمیده ؟ مطمئنی که داری پسورد رو درست وارد می کنی ؟ توی مرورگر که می خوای وارد تنظیمات مودمت شی چه لینک رو تایپ می کنی ؟
توی Settings برنامه بخش Access method رو روی حالت password باید بذاری نه default
بعد هم باید پسورد رو وارد کنی.(پسورد در حالت پیشفرض مودم "admin" اما وقتی برا اولین بار مودم رو نصب می کنی مجبورت میکنه عوضش کنی.)
مشکلش حل شد.ltewatch هواوی رو دانلود کرذم درست شدنقل قول:
فقط باند رو تغییر میدم نت مودم کلا قطع میشه.دوباره میذارم روی اتوماتیک بازم قطعه.تا مودمو ریست نکنم وصل نمیشه
اونم تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادمنقل قول:
"وقتی سیمکارت اینترنت نسل چهار ثابت رو بذارید دیگه طبیعتا باند 3 و 7 معنی نداره (چون به فرض ما فقط به TDD وصل شدیم) که در اون صورت دیگه کلا به برنامه LTEwatch کاری نداریم چون تنظیمات مودم رو میبره رو FDD و اینترنت قطع میشه .(می تونید فقط واردش شید که کیفیت سیگنالتون رو چک کنید). "
دوستان من این مودمو گرفتم تست کردم،با سیمکارت معمولی سرعت دانلودش ۲ تا ۳ مگ هست که اینجا سرعت نت گوشی همهمینه
سرعت دانلودش با td lte هم تقریبا ۶ تا ۷ مگه.انتن دهی lte از سیم معمولی خیلی بهتره
این نتیجه تست من بود.در کل انتخاب خریدن با خودتونه [emoji16]
دقیقا من که داشتم سرعت td اصلا جالب نبود و پرش زیادی داشت و سرعت سیم معمولی تا ۶ و ۷ میرسید و پایدار تر بودنقل قول: