الان فرقی که کرده بعدش میتونید فرم پر کنید و درخواست فیبر کنید .نقل قول:
Printable View
الان فرقی که کرده بعدش میتونید فرم پر کنید و درخواست فیبر کنید .نقل قول:
والا 1 ماه پیش اینا بودش که پر کردم و درخواست فیبر دادم ولی فعلا که خبری نشده :n28::n28:نقل قول:
تنها چیزی که میشه گفت اینه که زیاد بهش دل خوش نکنید ممکنه ماه ها هم طول بکشه مثل adsl نیست که شما درخواست بدید و یک هفته بعد هم بهش وصل شید.
حالا سالها هم طول بکشه که میشکه ولی حداقل میگفت تحتش هستیم یا نه
از استعلام جلوتر نرفت که نرفت:n02:
شاید این فقط برای تهران فعاله :n27:
من تهران نیستم ، تبریزمنقل قول:
بنظرتون تانوما برای شهرستان ها هم بزودی ارایه می شود یا شانس VDSL بیشتر است؟ (البته قبول دارم فعلا برای مراکز استان ها هم درست و حسابی راه نیفتاده است)
فعلا الویت با 8 کلانشهر مهم هست.نقل قول:
البته برای شما نوشته تحت پوشش FTTX نه FTTH!نقل قول:
بله.به صورت غیر رسمی الان در خیلی جاها مثل سمنان و شهرهای شمالی اوردن.به مرور میشه.بستگی داره چه قدر جدی باشن.mtn هم که قرار ورود بکنه تسربع می بخشه کار رو.و شانس فیبر هم به نظرم بیشتره.چون هم برای مشتری به صرفه تره هم برای مخابرات و الان توی اولویت هم هست.نقل قول:
ftth زیر مجموعه fftx هست و fttx در واقع یک مفهوم کلی برای پیکربندی فیبرنوری هست مثل ارتباطات رادیویی که انواع مختلف داره.نقل قول:
فرق vdsl با ftth اینه که توی سیستم vdsl فیبر نوری تا کافوی سر کوچه کشیده میشه و از کافوی سر کوچه تا منزل سیم مسی کشیده شده(که به تعبیری میشه fttc)، اما توی سیستم ftth قسمت آخر(یعنی از کافوی سر کوچه تا منزل) هم فیبر نوری کشیده شده.جایی که بشه vdsl به مشترک داد یعنی به احتمال زیاد امکان دادن فیبر هم هست.البته با یکم تغییر که مربوط به کافو هاست.به نظر سرمایه گذاری روی vdsl توی این زمان و شرایط که تکنولوژی ftth فراگیر شده برای مخابرات به صرفه نیست.
چرا اینجوریه؟ از 4 ماه پیش تا الان چندین بار رفتم اینجا اما خطا میده سرکاریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرکاری نیست معمولا وقتی شماره توی دیتابیس موجود نباشه این ارور رو میده.شما کد شهرستان رو بدون صفر قبل از شماره گذاشتی؟نقل قول:
دقیقانقل قول:
کاملا صحیح میفرمایید.
برای منم همین ارور میده کسی هم نگفت مشکل از چیهنقل قول:
به احتمال سرکاریه
دوستان صرفا جهت اطلاع
هزینه سرویس برای مجتمع 200 واحدی، هر واحد 600 هزار تومن بابت راه اندازیش شد
گفتم در جریان باشید، همچین آش دهن سوزی نیست
مودمش هم هست با این حدود 1 تومن هزینه اش میشه نسبتا زیاده ...نقل قول:
فقط یه سوال الان شما آبونمان هم باید بدی هر ماه ؟
البته منظورم هزینه سرویس اینترنت نیست ، صفحات قبل دوستان از یه آبونمان صحبت میکردن که خودش هزینه یه ماه اینترنته!
من چند صفحه قبل گفتم، برای خودتون ارزش قایل بشید و نرید دنبالش وقتی هیچکس از مخابراتیا هیچی نمیدونه و مردم رو سر میدوونن و کلی هم میخوام پول بگیرن. بزارید مجبور شن قشنگ ساز و کار رو مشخص کنن و دنبال مشتری بیفتن و با شرایط خوب و شفاف بفروشن. ولی با این هجومی که مردم میبرن اینا خیالشون راحت میشه بیشتر ناز میکنن.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
پس اون چی بود که هی میگفتن تانوما همه چیزش رایگانه و با مخابراته فقط پول مودمش با درخاست کنندس ؟نقل قول:
اصلا همچین چیزی نیست دوست گرامینقل قول:
فقط تبدیل به فیبر رایگانه.
منظورم همونی بود که گفته بودن اتصال منازل به فیبرنورینقل قول:
تا دم در با مخابراته ولی داخل ساختمون با خودمون هست.نقل قول:
با قیمت گزاف
سلامنقل قول:
والا منم شنیده بودم، اما گفتن خیر و تا داخل مجتمع پای مخابراته!!!
سرعتشم حدود 40 مگابیته، اسم سرویس رو نمیدونم اما از او تا 100 مگی هاست!!!
در کل پول رو دور ریختید
قیمت مودم هم تو سایت 215 تومنه اما مخابرات میگه 380 گفتم در جریان باشید
نقل قول:هنوز قبضی دریافت نکردمنقل قول:
اما فکر نمیکنم
ملت که حرف ما رو گوش نمیدن.منم گفته بودم همش پولیه.هیچ کجا از هزینه آبنمان هم نمیگن ولی از ما که ۶۰ تومن ماهانه آبنمان گرفتن.در ضمن هزینه فیبرکشی زیر ۳۰۰ متر با مخابراته وگرنه باید خود درخواست کننده بده.هزینه ip ثابت هم میگیرن بعلاوه هزینه مودم که این مورد رو از من نگرفتن و گفتن چون اولین نفریم که فیبر میکشم(البته رفتم تو نت سرچ کردم دیدم ۳۵ دلاره :( ).نقل قول:
داداش میشه تو تلگرام بهم پیام بدی؟میخام عکس مودم و اینارو برام بفرستی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EEنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
تا دم در با مخابرات، مثل تلفن ثابت.نقل قول:
داخل با هزینه خودتان
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
مگه داخل چه خبره من کلا از دم درب خانه ام تا جایی که سیستم هست 5 متر هم نمیشه اصل کار بیرونه که فاصلم با مرکز حدودا 1 کیلومتری میشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:منم همینو گفتم، بماند که ما 300 واحدیمنقل قول:
یه کاغذ گذاشت شروعکرد چرت گفتن، هزینه جوش 12 تومت و .....
در کل اصلا توصیه نمیکنم، منم از واحد همسایه ها تست گرفتم دیدم اینقدر پول ماهیانه نمیارزه واگذار کردم به یکی از همسایه ها که البته هنوز قطعی نشده....
اول شکایت کردم که به چه حقی تلفن منو بدون اجازه فعال کردن، که واقعا دزدی تو روز روشنه!
هیچی، چون براشون نمیصرفه برای یک نفر سیمکشی کنند، گفتن حداقل ۳ نفر تو آپارتمان باید درخواست بدننقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
عکس قبلا گذاشتم تو گروهنقل قول:
چقد هزینه کردی ینی مودم چقد شد هزینه فیبر کشی چقد شد و تست سرعتت چقد بود؟نقل قول:
سلام
من اسفندماه درخواست ftth داده بودم و هنوز خبری نشده.
دو هفته است متوجه شدم یه کابل سفید رنگ از کنار کابل تلفن تا دم در خونه کشیده شده، ممکنه همون فیبر باشه؟
به جز ما هیچ کس دیگه تو خونه ساکن نیست و هیچ دلیلی نمیبینم که چرا یه کابل جدید از کنار کابل تلفن تا دم در خونه اومده.
یه کابل بزرگه ک به پنل نقره ای بزرگ وصل شده اگ اون اومده باشه ینی فیبر تا دم خونت رسیدهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:اصلا همچین چیزی نیست.... پست قبلیم توضیح دادمنقل قول:
Fiberhome ایول خیلی شرکت قدیدیه یادمه وقتی که adsl هم امد ایران اولین مودمها Fiberhome بودند درست 15 سال پیش اینانقل قول:
هنوز دارمش و زندست
والا پنلش رو پیدا نکردم. وارد ont های عادی نشده. از لای درز انقطاع یکی از ساختمون های کوچه رفته به یه جای دیگه.نقل قول:
تو کل کوچه هم فقط ساختمون ما و یک ساختمون دیگه از این کابل ها داره.
ازش عکس گرفتم. روش کلیک کنید بزرگ میشه.
کیفیت و جنس کابلش شبیه زباله است، مطمئن نیستم فیبر باشه، ولی رشته های داخلش با کابل عادی مخابراتی فرق داره.
خدا کنه فیبر بهمون رسیده باشه، فاصله مرکز مخابراتی تا اینجا 3.5 کیلومتره، adsl پدر در میاره.
کابل مسی هست ظاهرا. مس معلومه
رویان وایر
به نظر من اگه سرعت هایی رو که میگن بدن ارزشش رو داره ادم تا یک میلیون هم هزینه کنه 100 مگ میگیری تا 10 سال اینده جوابگوست خسته شدیم از بس مودم خریدیم و isp عوض کردیم اخرش هم یه روز یا سیگنال ضعیفه یا پهنای باند کم میاد یا خط نمیکشه یا کابل برگردون میکنن و .....
من حاضرم هزینه کنم به شرطی که بیشتر از یک ماه نشه وگرنه قرار باشه سه سال بعد از ثبت نام فیبرکشی کنن که دیگه بدردم نمیخوره.