منكه كلا خط ايرانسلم دارم استفاده ميكنم رفتم فورجي كنم ميگه سيم كارت بنام خودت نيستنقل قول:
خطم از اولين خطاييه كه ايرانسل اومد ايران
چند دفه هم سيم كارت عوض كردم حتي سندشم دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
منكه كلا خط ايرانسلم دارم استفاده ميكنم رفتم فورجي كنم ميگه سيم كارت بنام خودت نيستنقل قول:
خطم از اولين خطاييه كه ايرانسل اومد ايران
چند دفه هم سيم كارت عوض كردم حتي سندشم دارم
دوستان ترابرد من از ایرانسل به همراه اول انجام شد دقیقا سر ساعت و زمانی که اعلام کرده بودند
همون لحظه تو خدمات پستی از 667 پیام اومد و 1 رو زدم
وبعد از 3 روز و 3ساعت و 30 دقیقه سیم ایرانسل سوخت و همراه اول فعال شد سیمش
البته 4 ساعت قبل از سوختن پیغام هشدار اومد که این سیم بعد از 4 ساعت خواهد سوخت
ما كه هنوز موفق نشديم از اين همراه اول بريم ايرانسلنقل قول:
7cEram
از روز دوم ترابرد 23/04/1395 که شروع شد رفتم خط همراه اولم رو به ایرانسل ترابرد کنم ولی با مشکل و پیغام به دلیل Authentication failure رد شده است مواجه شدم
بعد از اون افتادم دنبال حل مشکل
بیشتر از 53 بار تماس با همراه اول و ایرانسل داشتم
سه بار به دفتر اصلی همراه اول در بلوار جانباز مشهد مراجعه کردم که چندتا زن خنگ اونجا بودن و اصلا نمی دونستند ترابرد چیه
یکبار رفتم دفتر ایرانسل تو قاضی طباطبائی ولی اونجا هم هیچی دستگیرم نشد
به سامانه 195 هم شکایت کردم اونا هم گفتن بررسی میکنیم و بازم هیچ خبری نشد که نشد
جالبه هیچ کس نمیدونه چطور باید خطا و مشکلات رو رفع کرد
خلاصه
من که دیگه قیدشو زدم ولی هرکسی که تونست ترابرد بکنه نوش جانش و خوشبحالش
چند صفحه پيش خوندم دوستان براي ترابرد از همراه اول به بقيه اپراتور ها مشكل دارن، حالا ظاهرا رايتل هم خوشش نيومده مشتركاش رو داره از دست ميده داره سنگ ميندازه جلو پاي مردم، دو روز پيش تو سايت ايرانسل درخواست ترابرد دادم، ديروز كه از شماره ٩٣٥١٠٠٠٠٠٠ تماس گرفتن كه مشخصات رو چك و تاييد كنن صدا اصلا واضح نبود، گفتم شايد شبكه اون موقع مشكلي داشته، امروز باز تماس گرفتن همون وضعيت بود و اصلا معلوم نبود اپراتور داره چي ميگه، گفتم با شماره ثابت تماس بگير و همون لحظه زنگ زدن و تاييد كردم مشخصاتم، ظاهرا هفت خوان رستم بايد طي كرد واسه ترابرد ببينيم مرحله بعد چيه[emoji3]
Sent from my iPad using Tapatalk
موبایل در ایران 22 ساله شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامنت ها رو حتما بخونید :n08:
دوستان چه زمانی کاربر مجددا میتونه به اپراتور مبدا برگرده ؟
سه ماه بعدنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من هم دقيقا مشكلم شبيه شماست و هر جا هم تماس ميگيرم و شكايت ميكنم و ميگن در دست برسي است.نقل قول:
7cEram
سلامنقل قول:
منم همین مشکلو دارم
دیگه بیخیال شدم میزارم هرموقع رسمی شد
بار اولي كه درخواست دادم اين مشكل داشت كه زنگ زدم ٩٩٩٠ گفتن خط شما نقل وانتقالش تو سيستم قفل شده و نمي توني ترابرد كني بريد مخابرات درخواست بدين ازادش كنن بعد حل مشكل يكبار ديگه درخواست دادم چهار روزه ترابرد شد.نقل قول:
دوستان خبر تازه ای از حذف پیام ترابرد همراه اول ندارید؟
دفتر امور مشترکین ایرانسل میگفت همراه اول 90% کسایی که میخوان ترابرد کنن رو بی دلیل رد میکنه
دوستان بالاخره بعد از 22 روز من از همراه اول رفتم رایتل :n02:
همه چی خوبه خداروشکر
فقط این پیغام روی مخه که ایشالا اونم حذف میکنن.
جالب اینجاست اول برای خودم ترابرد ثبت نام کردم چند روز بعد هم برای 2 نفر دیگه ولی مال اون 2 تا دیروز وصل شد مال من امروز :n09:
مبارکهنقل قول:
لطفا اگر ایفون دارید چک کنید ببینید ای مسج روی شمارتون فعال میشه یا خیر
Sent from my iPhone 6s+
نه خداروشکر سامسونگ دارم :n02:نقل قول:
سلام برای من هم همچین مشکلی پیش آمدهAuthentication failure چند بار به 9377000000 زنگ زدم گفتند پاسخی از همراه اول نیامده چکار باید بکنم. ؟ لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
دقیقا همین پیام برای سیم کارت من میاد که نقل و انتقال بسته هست ولی به دفتر همراه اول که مراجعه کردم گفتن صوری هست و مهم نیست
میشه بگید دقیقا چه گفتین که اونها این مووضع رو تغییر دادند؟
برید مخابرات بگین میخوام سیم کارتم بفروشمنقل قول:
خوب میگن شما درخواست ترابرد دادی و باید انصراف بدید بعدش میشه مشکل انتقال رو رفع کردنقل قول:
اون رو چه کنم؟
درخواست انصراف بزنم؟
به نظر من برید همراه مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول وضعیت رو چک کنید بعد اقدام کنید
خط های من رو که بی خودی قطع یه طرفه می کرد اونجا وضعیت مشخص بود الان ببینید واقعا جلوگیری از انتفال رو دارید ؟
اره دارم مشکل انتقالنقل قول:
به نظر من این که چرا جلوگیری کرده از نقل و انتقال رو رفع کنیدنقل قول:
از ترابرد هم فعال اصراف بدین برای اون . اشکال نداره . رها شدن از دست این چسب سخته خب ! این که فکر کنید راحت انجام میشه در اشتباهید . . بعدا بعد از آزمایشی اقدام کنید
اما کلا من می گم اگه بتونید سیمکارت همراه اول رو یه جوری با شماره اصلی اپراتور دیگه عوض کنید بهتره ... مثل ایکه طرح ترابرد توی ایران شده مسخره اپراتور اول و ایشون بعد ترابرد هم ولتون نمی کنه و پیام مزاحم تا میتونه براتوی پخش می کنه که اصلا ول کن نیست . دقیقا مثل چسب فوری هست که اگه به دستون بچسبه یا نباید بکنیدش و باید ولش کنید به حال خودش یا اگه بکنید پوستتون هم کنده میشه تا لایه اپی درم
اره واقعا چرا بعد ترابرد پیا مهای همراه اول برا من میاد هنوز!!!!؟!!!نقل قول:
دوستان عزیز
من از منابع غیر رسمی شنیدم که همراه اول خیلی از مشترکان خودش از دست داده به طوری که مجوز ترابرد به مابقی در خواست ها نمی ده یا به سختی میده
در جریان باشید
از رايتل به ايرانسل ترابرد كردم، ديروز سيم جديد رسيد دستم، چقدر طول ميكشه از ٦٦٧ پيامك بياد، كلا چقدر زمان ميبره از زمان دريافت سيم كارت تا فعال شدنش ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست عزیز ترابرد کردن ارتباطی به اونا نداره شمابرو درخواست رفع مسدودی نقل و انتقال بدهنقل قول:
سلام، من فقط برای تست یک ایرانسل رو به همراه اول ترابرد کردم الان از خط ایرانسل زنگ میزنم پیام پخش میکنه. ایرانسلم عین همراه اول زده تو کار پخش پیام خخخخ.
«مشترک مخاطب به اپراتور دیگری ترابرد شده هزینه تماس با وی بصورت بین شبکه ای محاسبه می شود»
همراه اخر کم بود ایرانول هم دست به کار شد :))
اولش مشترک میگه یا مخاطب؟نقل قول:
مشترک مخاطب...نقل قول:
تمامی اپراتورها این پیام رو پخش می کنند .
تا اونی که تماس میگیره فکر نکنه مکالمه اش بین شبکه ای هست .
یک خبر
امروز از سازمان تنظیم مقررات و زیر ساخت همونی که 195 ربط داره با من تماس گرفتن
گفتن بابت شکایتی که کردین ما خودمونم میدونیم همراه اول داره سنگ اندازی میکنه و حتی نامه به وزارت خونه زدیم ولی فعلا هیچکاری نمیشه کرد باید صبر کرد تا چند روز دیگه که طرح از آزمایشی خارج میشه و بصورت تجاری عرضه میشه اونوقت میشه مسائل رو پیگیری یا حقوقی کرد
بازم لعنت به این همراه اول
برای من که از ایرانسل رفتم همراه اول چنین پیغامی پخش نمی شه.نقل قول:
Sent from my ME371MG using Tapatalk
از یک خط ایرانسل باید تماس بگیرید.نقل قول:
خوب
من ترابرد کردم از ایرانسل به رایتل
سه روز طول کشید سیم کارت رو آوردن و کمتر از 2 ساعت طول کشید تا سیم کارت فعال شد. قبلش ازتون امضا میگیرن که منطقه شما پوشش داره و حق شکایت ندارین و این حرفا . بهرحال چه بخواین چه نخواین باید امضا کنین.
رایتل 1 گیگ و نیم ترافیک رایگان میده ( فکر میکنم 1 گیگش شبانه باشه ) 10000 دقیقه هم مکالمه رایگان. سرعتش اینجا خوب هست که من به زودی تست سرعت رو قرار میدم در تاپیک مذکور.
ولی چیزی که وجود داره قیمت های رایتل خیلی خوب شده و به گفته اپراتور محدودیت ها کاملا برداشته شده و اونا هم مثل هر دو اپراتور اعلام کردن که بیشترین سرعت رو ارائه میدن.
( من هم از اپراتور ایرانسل هم همراه اول سوال کردم هر دو اعلام کردن که بیشترین سرعت اینترنت حتی در حالت 4 جی مربوط به رایتیل هست که 3.75 ارائه میده ! )
قبلا نبودنقل قول:
شاید داره تلافی می کنه
اتفاقا از خط ایرانسل تماس گرفتم.انقل قول:
Sent from my ME371MG using Tapatalk
خوشبحالتون ، برای منکه پخش میشه:n03:نقل قول:
من به رایتل ترابرد کردم یکی از دوستانم هم همینکارو کرده بود چیزی که پیش اومده بود از حساب من پول کسر شد در صورتی که رایتل به رایتل نزدیک 80 ساعت مکالمه رایگان درون شبکه ای داره.
زنگ زدن گفتن ما بررسی کردیم دیدیم از حساب شما تو تماس درون شبکه پول کسر شده و داریم بررسی میکنیم و اینا. یه سه چهار باری بررسی کردن. فکر کنم با این موضوع ترابرد خیلی ها به دلایلی به اپراتور رایتل رفتن و هرکاری رو میکنن که یوزرهای جدیدشون ناراضی نشن
لطفا در مورد فرق قبض ها بعد از انتقال هم بنویسید ...