سلام دوستان کسی با پنل کاربری جدید های وب به مشکل برنخورده ، برای من موقعی نام کاربری را وارد میکنم میزنه اطلاعات کاربری یافت نشد کسی میتونه راهنمایی کنه
Printable View
سلام دوستان کسی با پنل کاربری جدید های وب به مشکل برنخورده ، برای من موقعی نام کاربری را وارد میکنم میزنه اطلاعات کاربری یافت نشد کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام نه اتفاقا خیلی هم خوشگله زنگ بزن پشتیبانی بهشون بگونقل قول:
حالا بماند 10 تومن کشیدن رو بسته 50 گیگ یکماه و شده 60 هزراتومان :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرعتش تو روستا چه قدر هست؟
سلام متغییره و به خیلی چیزا بستگی داره شما یکی دو صفحه اخر مطالعه کنی یه سری مباحث گفتم راجبشنقل قول:
ممنوننقل قول:
با سیم کارت ایرانسل هم کار می کنه (چون روستایی که می خواهم استفاده کنم ایرانسل آنتن نمی ده) یا حتما باید سیم کارت خرید؟
نقل قول:
کار می کنه به شرطی که هیچ دکلی اطرافش نباشه :thumbsdow
و اینکه هرگیگ ایرانسل روی شبکه های وب دوبرابر حساب میشه
یکی دوستان متن کامل این قرار داد رو گذاشته بود نمیدونم کجاست
سرچ بزنید توی گوگل نحوه محاسبش هست
سلامنقل قول:
وقت بخیر مدارک رو باید پست کرد؟چی خواستند و یعد چند رو فعال شد؟
ممنون
درودنقل قول:
دوست عزیز دنده عقب بگیر همین صفحات آخری مطالعه کنید کلا توضیح دادم:دی
با سلام من سیم کارت خریدم برای موبایل با اینکه تو پوشش شبکه هم هستیم و برای شرکت های وب هم زنگ زدم وقتی نت رو روشن میکنم 10تا20ثانیه نت خوبه بعد یهو کلا آنتن دهی میپره لطفاً این مشکلو اگ بهش بر خوردید بگید حل کنم خیلی رو مخه بازم میگم نت هست خیلی خوب ولی یهو میپره باز باید حالت پرواز بزارم ک آنتن دهی برگرده
- - - Updated - - -
با سلام من سیم کارت خریدم برای موبایل با اینکه تو پوشش شبکه هم هستیم و برای شرکت های وب هم زنگ زدم وقتی نت رو روشن میکنم 10تا20ثانیه نت خوبه بعد یهو کلا آنتن دهی میپره لطفاً این مشکلو اگ بهش بر خوردید بگید حل کنم خیلی رو مخه بازم میگم نت هست خیلی خوب ولی یهو میپره باز باید حالت پرواز بزارم ک آنتن دهی برگرده
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
[QUOTE=Ehsanjamal007;915
با سلام من سیم کارت خریدم برای موبایل با اینکه تو پوشش شبکه هم هستیم و برای شرکت های وب هم زنگ زدم وقتی نت رو روشن میکنم 10تا20ثانیه نت خوبه بعد یهو کلا آنتن دهی میپره لطفاً این مشکلو اگ بهش بر خوردید بگید حل کنم خیلی رو مخه بازم میگم نت هست خیلی خوب ولی یهو میپره باز باید حالت پرواز بزارم ک آنتن دهی برگرده[/QUOTE]
منم همچین مشکلی رو با گوشی a50 دارم ولی وقتی سیم کارت رو روی مودم میزارم هیچ مشکلی ندارم هر چی که هست زیر سر سامانه همتاست که سرویس رو قطع میکنه
سلامنقل قول:
من با شبکه ایرانسل و همراه اول رومینگ 4g های وب رو تست کردم سرعت 500 کیلو بیت بود اما 3g همراه اول 4 مگابیت هم میرسه و ایرانسل کلا آنتن نمی ده . پس ارزش نداره سیم کارت های وب بخرم ؟
درود بله اگر اینجور بود کلا نخریدنقل قول:
های وب اغلب یه دکل داره توی محدوده های روستایی ولی با برد بالا بخاطر همون فرکانسش گاهی تا نزدیکای شهر آنتن میده
نتیجش این میشه که سرعت ضعیفه برای شما چون اصلا در محدودش نیستید!
در ضمن رو هیچ شبکه ای رومینگ نمیکنه خود های وب!
ممنوننقل قول:
داخل روستا این تست رو گرفتم .به شهر هم خیلی دور هست (تو نقشه داخل سایت های وب محدوده پوشش دهی هستم)
ایرانسل چون آنتن نمی ده رومینگ میشه روی های وب
سلام رفقا سوالی داشتم
من از مشترکین قدیمی های وب هستم که نزدیک به دو هفته ست یه مشکلی اعصابمو خورد کرده و اون این هست که در ساعات صبح و ظهر یه سری قطعی و وصلی داریم که یک دقیقه طول میکشه و خودش سریع وصل میشه.این مشکل در بعد از ظهر و شب وجود نداره.با پشتیبانی که حرف زدم گفتن اسپلیتر و اینا رو بردارین و تست کنید که بازم این قطعی ها رو داشتم.البته سر خط رو هنوز تست نکردم ببینم اونجا اوضاع چطوره.به نظرتون دلیل چی میتونه باشه که فقط هم در صبح و ظهر این اتفاق میفته برای نتم؟
ممنون از راهنماییتون:»
درود اینجا تاپیک 4g هست نه adslنقل قول:
حذف شود لطفا
درود اگر منظورتون adsl لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید !نقل قول:
سلام دوستان، آیا میشه با آنتن های آماده UHF یه تقویت کننده آنتن برای های وب درست کرد؟
درود بله در صفحات قبل همینجا توضیح داده شدنقل قول:
البته در کانال صابرجان آنتن جدیدی معرفی شد و بسیار عالیه حتما سر بزنید
Modem_land@
من یدونه سیم کارت گرفتم برای یک روستا که تویه نقشه پوشش هست ولی کدپستی رو سرچ میکنم میگه امکان ارائه خدمات میسر نیست
حالا از دوستان کسی بوده با این شرایط و تونسته باشه تو اون محل به شبکه های وب وصل بشه؟ (البته منطقه شهری منظورم نیست)
و سوال دوم اینکه بعضی از دوستان میگن فاصله از سایت مثلا اینقدر، چطور میشه از مکان سایتهای های وب مطلع شد؟
نقل قول:
میتونید سیمکارت رو خریداری کنید زیاد تکیه به اون نقشه و مناطق پوششی نکنید که اشتباهه من سیمکارت رو خریداری کردم اصلا تحت پوشش هم نبود
ولی وقتی داخل مودم قرار دادم به راحتی آنتن گرفت و سرعت نسبتا مطلوبی هم داره.
اگر دید که اونجا انتن دهی هم نداشت میتونید روی اپراتور ایرانسل رومینگ ملی ش کنید .
مشکل اینه که اونجا نه ایرانسل آنتن میده و نه حتی دیجیتال تلویزیون دارن!تلفن خونه هم سیم کارتی هست که روی اونم نمیشه اینترنت داشته باشن!نقل قول:
قبلا IR70 بوده الان شده IR-MCI که فقط هم 2g هست
عکس اون منطقه رو هم میزارم
کسی تونسته با آنتن های UHF معمولی سیگنال رو تقویت کنه؟
سلام دوستان.
من سیمکارت های وب رو روی گوشی که میندازم هر لحظه آنتن میپره و وصل میشه، وقتی روی مودم میزارم هر ربع ساعت آنتن میره و دوباره وصل میشه، دوباره بعد از 10 الی 20 دقیقه خود بخود وصل میشه، مودم تی پی لینک mr6400، آنتن دهی هم 75 درصد هست. بنظرتون مشکل از کجاست؟ هم روی گوشی این مشکل رو دارم هم مودم
سلام دوستان.
من سیمکارت های وب رو روی گوشی که میندازم هر لحظه آنتن میپره و وصل میشه، وقتی روی مودم میزارم هر ربع ساعت آنتن میره و دوباره وصل میشه، دوباره بعد از 10 الی 20 دقیقه خود بخود وصل میشه، مودم تی پی لینک mr6400، آنتن دهی هم 75 درصد هست. بنظرتون مشکل از کجاست؟ هم روی گوشی این مشکل رو دارم هم مودم
سلام منم مشکل شما رو دارم آنتن دهی فول هست سرعت هم 41 مگابیت روی 2 تا مودم و گوشی هم تست کردم ولی گاهی اوقات آنتن میپره و باید جست و جوی شبکه بزنم یا دستگاه رو خاموش و روشن کنم تا آنتن بیاد پشتیبانی هم که فقط چرت و پرت تحویلم داد
با این روش ظاهرا مشکل قطع شدن آنتنم حل شده
داخل cmd اومدم 24 ساعته از یه آی پی یا وبسایت پینگ گرفتم فعلا 2 روزه که مشکل پرش آنتن نداشتم شما هم تست کنید نتیجه رو اطلاع بدین
....
به روزرسانی: پس از سه روز پینگ گرفتن آنتن قطع نشد، ولی وقتی متوقفش میکنم حدود 20 دقیقه بعد آنتن میپره!
میشه بیشتر توضیح بدین؟
اگه ویندوز دارید:نقل قول:
ابتدا محیط cmd رو باز کنید (میتونید در قسمت سرچ ویندوز عبارت cmd رو تایپ کنید و اینتر بزنید) و بعد برای پینگ گرفتن از وبسایت مثلا گوگل این عبارت رو تایپ کنید
ping google.com -t
اگه خواستید میتونید این فایل هم دانلود و اجرا کنید از سایت آپارات پینگ میگیره
تا زمانی که پینگ میگیره آنتن مودمم قطع نمیشه دو روزه 24 ساعته دارم پینگ میگیرم!
برای اندروید هم اگه خواستید تا راهنماییتون کنم
مودم خود های وب رو تهیه کردید؟نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی تون. برای اندروید هم یه راهنمایی بفرمایید.
نه مودم هواوی e5377 و e5573 دارمنقل قول:
ابتدا ترمینال اندروید رو نصب کنیدنقل قول:
بعد وارد بشین این عبارت رو بزنین
ping google.com
دقت کنین که درcmd ویندوز آخرش t- داره ولی اندروید نه
سلام. داخل گوشی حالت شبکه رو روی فقط 4g یا فقط lteبگذارید تا پرش انتن درست بشهنقل قول:
سلام منم مشکل پرش انتن هر5 دقیقه داشتم تا اینکه گوشی رو در حالت فقط 4g یا فقط lte گذاشتم درست شد
متاسفانه این راه ها را همگی قبلا هم روی گوشی و هم روی مودم امتحان کردم، مشکل هنوز پابرجاست.نقل قول:
دوست عزیز راهی که گفتم رو تست کردین؟نقل قول:
سلام. بله، اما بمحض اینکه پینگ گرفتن رو قطع میکنم بعد از چند دقیقه آنتن میپرهنقل قول:
اگه یه سیستم یا گوشی قدیمی بیکار داری میتونی باهاش 24 ساعته پینگ بگیری، فعلا راه دیگه ای پیدا نکردم.نقل قول:
سلام دوستان. این سرویس آذرخش شامل سیمکارتهای فورجی *های وب* هم میشه؟
وی دی اس ال باشه اصلا ربطی به سیم کارت نداره. اینترنت ثابته شبیه ADSLنقل قول: