خب چرا پاور بزنین؟ همون مدل باطری ۳۰۰۰ بخرین !نقل قول:
پاور فرکانس برقش هماهنگ نیست با مودم اما اون مدل که باطری داره فرکانسش قبلا تو کمپانی هماهنگ شده استاندارد های لازمه رو داره
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Printable View
خب چرا پاور بزنین؟ همون مدل باطری ۳۰۰۰ بخرین !نقل قول:
پاور فرکانس برقش هماهنگ نیست با مودم اما اون مدل که باطری داره فرکانسش قبلا تو کمپانی هماهنگ شده استاندارد های لازمه رو داره
خب فرقش 100 تومنه هانقل قول:
مودم های ارزون تر هم هست اما کیفیت لازمه رو نداره درسته گرونتره ولی ارزش داره من بهتریپ مودم رو پیشنهاد دادم وگرنه مدل های ارزون هست ولی بعد یک مدت باید خدافظی کردنقل قول:
سلام دوستان.
بین مودم های Huawei E8372 و D-Link DWR-910 کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟؟
8372نقل قول:
با سلام .
دوستان کدوم مودم و پیشنهاد میدن از نظر کیفیت و امکانات؟
Huawei E5577 4G Portable Modem
Huawei E8372 4G Wireless Modem
Xiaomi ZMI MF855 7800mAh Power Bank Router
مدل شیومی خیلی خوبه هم باتری و پاوربانک ، هم قیمتش ، ولی انتن خارجی ساپورت نمیکنه، به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
و اینکه دو مدلی که با باتری هستن، آیا میشه به صورت مسقیم با کابل به کامپیوتر وصل کنم و ازشون استفاده کنم؟ یعنی بدون نیاز به اتصال بدونه وای فای . چون مدل E8372 و میشه از طریق usb وصل کرد و استفاده کرد بدنه وای فای
با تشکر
با سلام
من مودم adsl ام زایکسل هست DEL1312-T10B . این مودم دانگل 3g رو هم ساپورت می کنه . حالا دنبال خرید یه دانگل خوب هستم که انلاک باشه یا بشه انلاکش کرد تا در صورت نیاز به دانلود سنگین از بسته های ساعتی اپراتورها استفاده کنم؟
بهترین گزینه برای من چه دانگلی هست؟
همچنان منتظر :n13:نقل قول:
با دانگل ۳جی دانلود سنگین؟؟؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
وقتی امکانات نباشه ما با دمپایی هم میریم اسکی :n02::n02:نقل قول:
ارزون ترین مودم فور جی چی هست الان تو بازار؟ گوشی فورجی دارم ولی یه مودم برای لپتاپ میخام. ارزونترینش رو معرفی کنین.ممنون
سلام
یک مودم ایرانسل 4G LTE خوب بهم معرفی کنید.
هم به لپ تاپ و هم به کامپیوتر میشه وصلش کرد دیگه درسته؟
اینجا تاپیک TD-LTE هست :n02: فکر کنم تاپیک مودم یا حتی 4G بهتر به جواب برسیدنقل قول:
در هر صورت خود من اگر میخواستم بگیرم این رو میگرفتم:
Huawei E5186-61a 3G/4G CAT6 LTE CPE
چون Cat6 هست، 4G+ هم جواب میده
اینجا داشت ولی تمام کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا به زودی یک مدل دیگه CAT6 میاره
من خودم چون مودم داشتم، تصمیم گرفتم یک گوشی با باطری خیلی خوب و قابلیت Carrier Aggregation (4G+) بگیرم به جاش
خوشحالم اینکارو کردم چون منطقه ما 4G+ هم خیلی بده
lte یک درجه از 4g بالاتره دیگه درسته؟نقل قول:
الان روی گوشی جایی که ما هستیم میزنه LTE و خط میده .
پس یک مودم LTE ایرانسل خوب معرفی کنید
نمی دونم چرا بعضی ها مثل شما دوست دارن این دروغ رو ترویج کنند که مدل 61 آ پلاسه.نقل قول:
اگر واقعا اطلاعات دقیق ندارید دیگران رو به اشتباه نندازید
راستین هم یه سیاست کثیف داره هر وقت خواست با یک کلیک ناموجود می کنه با یه کلیک موجود. می خواد جو سازی کنه
دوست عزیز طرز صحبتتون زیاد جالب نیست.نقل قول:
طبق تحقیقاتی که قبلا کرده بودم این مودم CAT6 هست و هر دو باند ۳ و ۷ ایرانسل رو پشتیبانی میکنه و مدتی قصد خریدش رو داشتم.
سعیم کمک و راهنمایی بود و بهشون هم گفتم اون تاپیک بهتر میتونن راهنمایی کنند،
ضمنا به دوستی که سوال کرده بود پیغام دادم و بابت اشتباه پیش آمده عذرخواهی کردم مبادا بره سراغ تهیه مودم روی صحبت بنده.
-------------
با توجه به عدم علاقه و اطلاعات کافی برای فعالیت در این گروه از مدیر اصلی ممنون میشم اگر اکانت رو حذف یا Ban کنید
همگی موفق باشید
سلام و درود بر شما
من میخوام مودم 4g ایرانسل بخرم و ساکن اورمیه هستم میخواستم ببینم سرعت این مودم ها خوبه یا نه؟دوستانی که استفاده کردن قطع و وصلی دیدن؟و در کل کدوم مودم از همه بهتره؟انتظارات من اینه که قطع و وصلی نداشته باشه و سرعتش مناسب باشه و اهل دانلود و اینا هم نیستم
خیلی ممنون از شما
سلام اقا لطفا حذف نکنید :n02:
من یه دانگل لازم دارم که از 4.5 هم پشتیبانی کنه کسی میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه
دوستان کسی اطلاع داره مودم تی دی ایرانسل مدل DT-350 امکان استفاده از آنتن خارجی رو داره یا نه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نیست تو دنیانقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این چیزی که الان قراره بگم اینکه کسانیکه دنبال مودم با شبکه قوی هستن میباشد
مودم mf910 خریدم البته اورجینال یعنی هیچ گونه دستکاری صورت نگرفته حالا چه سخت افزاری چه نرم افزاری حالا این مودم رو ساعت 11 ظهر امروز از شارج کشیدم و تا الان که ساعت 19: 30 دقیقه داره با باطری خودش کار میکنه و الان 70 درصد شارج داره اینو واسه این گفتم که کسانی دنبال مودم با نگه داری شارج طولانی هستن گفتم و تو سایت ها نوشتن 7 ساعت شارج نگه میداره در صورتی که من الان دارم استفاده میکنم اینطور نیست در مورد شبکه هم من با گوشی 34 مگ سرعت میگیرم ولی با مودم 48 تا 50 مگ همزمان مودم های دیگه هم mf910 تست شده اما به پای m910 هیچ مودمی نمیرسه در مورد برد وایفای شما میتونین همزمان از دو و 5 گیگاهرتز استفاده کنید یا میتونید تک بانده استفاده کنید مودم رو بزنید به کامپیوتر میتونید به صورت lan استفاده کنید این قابلیت داره و مدت زمان شارج شدن باطری در صورتی که باطری کامل خالی باشه 1 ساعت هست
بنده مودم های زیر تست کردم همزمان با مودم خودم
huawei E5577-s 321
lh92
d100
E8372
E5573
مودمی که من خریدم نسخه جدیدش هست نسخه قدیمی این مودم اصلا با جدیده قابل مقایسه نیست
E3372 ارزونترینه و در عین حال کیفیت خوبی هم دارهنقل قول:
سلام دوستان
این مودم فورجی پلاس ساپورت میکنه گویا
CA60
یه نگاه بکنید ارزش خرید داره یا نه ؟
کد:shop.irancell.ir/shop/3g_4g
نقل قول:سلامنقل قول:
این طرح در اهواز اجرا شده
مودم وایمکس تون رو 20 تومن میخرن
سیم کارتشون معمولی نیست و اسمش ثابته
با شماره 0904 شروع میشن
تو ایرانسل من هم میتونید مدیریتش کنید
تو منطقه ما یک انتن بیشتر نمیده ولی همون یک انتنش فعلا تا 60 مگابیت سرعت داده
به نظر اینده خوبی داره - ایرانسل واقعا همیشه پیشرو هست و باید حمایتش کنیم
سیمکارتش شبیه یوسیم خودمونه ولی تکنولوژیش ثابتهنقل قول:
مودم بسیار قوی هستش - کی گفته سی پی یوش پایینه یا هنگ میکنه ؟
درسته که موبایل هوشمند جدید بهتر از مودمه؟
میدونم که گرونتره. ولی از نظر آنتن دهی و سرعت میگم.
20هزار تومان که بنظرم ارزش نداره و خیلی ارزان دارن برمیدارن.نقل قول:
بعد سیم کارت ثابت چیه؟ در سایت ایرانسل اگر جایی این سیم کارت را معرفی کرده،لطفا راهنمایی کنید. این سیم کارت فقط مخصوص دیتاست؟
متاسفانه همین طوره
فکر کنم کمتر از 20 تومن هم در بیاد
اخه واقعا 20 تومن کمه - فقط پول اداپتور وایمکس الان بین 12 تا 15 تومن قیمت داره
البته اینم بگم قیمت واقعی خوده مودم ثابت حدود 320 تومنه - که ایرانسل برای جا افتادن داره با 170 تومن میفروشه - حالا اگه یه روزی مودم ها به قیمت واقعیشون یعنی همون 320 تومن برگردن و باز باگرفتن مودم وایمکس و گرفتن 150 تومن سر یه مودم ثابت بده میشه گفت این معامله معقول تره
واما در مورد TDL بذار یک تایپیک جدا باز کنیم که حسابی در موردش باید بحث کنیم
سلام میشه هر مدل مودم usb به روتر تی پی لینک 3220 وصل کرد یا این روتر از دانگل های خاصی پشتیبانی میکنه؟؟ ممنون میشم جواب بدید
دوستان الان چه مودم هایی توی بازار هست که 4g+ ایرانسل رو ساپورت کنه (cat6) ترجیحا قابلیت همراه هم داشته باشه؟
فرم تغییر وایمکس به TDL
سلامنقل قول:
ایرانسل یه مودم 4g+ اورده
ولی هیچ کاتالوگی ازش نیست
حتی خدمات مشترکین ایرانسل اهواز هم نداشتن و نمیدونستن همچین مودمی هست
دوستان کسی از این مودم اطلاعاتی داره - اصلا چه مارکی هستش ؟
من میخوام یه دونه سفارش بدم
این مدل معلوم نیست آنتن خارجی میخوره یا نه آخه محدوده ما آنتن 4g یه مقدار ضعیفهنقل قول:
من با پشتیبانی انلاین حرف زدم خودشون هم هنوز نمی دونستن انتن می خوره یا نه :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
سلام
ایرانسل یه مودم 4g+ جدید اورده : ca60 . هنوز کسی تست نکرده ببینه مودم خوبیه یا نه؟ باتری قابل تعویض داره یا نه؟ واقعا سرعت بهتر میشه یا زیاد فرقی نمیکنه؟
ممنون
این مودم رو امروز سفارش دادم - برسه دستم نتیجش رو اعلام میکنم
دوستان من قصد دارم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم هدفم هم استفاده از طرح های ساعتی نامحدود هست
کد ستاره 20 مربع زدم. توی خونه ما پوشش اینترنت ثابت نیست ولی 4g انتن داره
با مودم Irancell LH92 3G/4G تست کردم توی خونه 2 تا 3 خط انتن دارم
حالا قصد خرید مودم رو دارم. با این شرایط کدوم مودم ایرانسل رو پیشنهاد میدید؟ و چرا؟
چون اینترنت ای دی اس ال هم دارم بنظرم بد نیست مودمی داشته باشم که از طریق کابل لن به مودم وصل بشه .
یکی از دوستان Irancell E3372 USB 3G/4G رو پیشنهاد داده بود ولی نمیدونم بغیر از پورت usb چه تفاوتی با Z6000 و یا DT-350 داره
ممنون:n16:
خودم الان مدل mf910 خریدم و دارم استفادن میکنم و فقط مدل های زیر پیشنهاد میشهنقل قول:
Mf910
5577s-321
بنده تمامی مودم های تو بازار تست کردم اما هیچکدوم به پای مدل های که گفتن نرسیدن علی الخصوص مدل mf910 که شبکه واغعا قوی و super fast داره
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
این مودم cat 6 ایرانسل خدا کنه برند هواوی باشه بشه مثل e3372 انلاک شه الان راستین بازار مودم ثابت cat 6 مدل 22a رو اورده 620 تومن:n36::n36::n36:
نقل قول:این مودمی که گفتید رو من پیدا نکردمنقل قول:
من دنبال مودمهای ایرانسل هستم
مودم همراه lh92 خوبه و من راضی بودم. دنبال یه چیز با همون کیفیت و ارزون تر هستم
هردو مودم به راحتی تو بازار پیدا میشه مثلا راستین بازار و بامیلو دارنش اسم دقیق هر دو مدل. Huawei E5577s-321نقل قول:
Zte mf910-1.0
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk