با تشکر از دوستان. بهترین نرم افزار برای تماشای کانالهای اینترنتی چی هست؟ من glwiz رونصب کردم ولی کانالهای کمی پخش می کند.
Printable View
با تشکر از دوستان. بهترین نرم افزار برای تماشای کانالهای اینترنتی چی هست؟ من glwiz رونصب کردم ولی کانالهای کمی پخش می کند.
ببخشید دیگه عکسها بهتر از این نشد. از بالا و کنار گرفتم، همانطور که میبینید تصویر تغییر محسوسی ندارهنقل قول:
البته توی عکسی که با گوشی گرفتم به خاطر کیفیت کم ممکنه شما رو به شک بندازه ولی وقتی با چشم
تصویر رو ببینید با این عکس تفاوت زیادی داره.
محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر کلیک کنید
خیلی ممنون بابت عکسهانقل قول:
اتفاقا خوب بود و واضح
با دیدن عکس تازه میفهمم چرا بعضی پنل ها چرا با تغییر زاویه تصویر کدر و سیاه میشه
بخاطر کیفیت پایین و چینی بودنشونه
اگه اینجور باشه با بردن چندتا عکس با کیفیت و تغییر زاویه هنگام تست تلویزیون تو فروشگاه میشه پی برد پنلش اصلا یا نه.
فقط چیزی که هست اینه که اگه بعد تست فهمیدیم چینیه پنل فروشنده رو چجوری قانع کنیم باتوجه به اینکه کارتن رو باز کرده
ممکنه الا زیر بار نره و بگه طبیعیه مثلا
خواهش میکنم، این پنلهای بدون گارانتی تا برسه به دست مشتری حداقل دو سه بار باز و بسته میشهنقل قول:
اصلاً اینا وظیفشون هست که پنل رو به شما نمایش بدن، حالا یا شما از تصویر و امکانات خوشتون میاد و
اقدام به خرید میکنید یا خوشتون نمیاد و میرید سراغ یک مدل دیگه. سعی کنید جایی برید که چند نمونه
باز شده داشته باشن، البته به تصویر پنل نمونه اکتفا نکنید و حتماً در فروشگاه دستگاه رو کاملاً آزمایش
کنید تا بعد از نصب در منزل از تفاوت تصویر شوکه نشید.
توجه کنید که در فروشگاه ها حالت تصویر را روی اشباع (Vivid) یا در برندهای کره ای روی حالت فروشگاه
میگذارن که رنگها رو در حالت اشباع نمایش میده، پس اگه توی اینترنت تحقیق کردید با دیدن تصاویر اونها
و توضیحات ماست بند دچار سردرگمی نشید و سراغ مدلهایی که توصیه شده برید.
امروز گناوه بودم. سوني 50W800c قيمت 2700 بود. مدل 43 اينچ هم دو ميليون. واقعا قيمتاشون خوبه.
۸۰۵ نداشت؟نقل قول:
همه چیرو تست کردین؟ جعبه و...
عکس گرفتین از جعبش؟
دوستان تو اپدیت جدید ایا میشه برنامه روی حافظه رکورد کرد ... اگر اره با چه دگمه کنترل هست ؟
متاسفانه مدل 805 رو نداشتن من هم نگرفتم . میگفتن چون زبان فارسی نداره و ساخت مالزی نیست نمیارن و ارزونتر از مدل 800 هم هست .نقل قول:
البته تنها برتری 805 نسبت به 800 داشتن ----S هست و هیچ تفاوت دیگه ای ندارن.نقل قول:
طبق بررسی هایی که تو پست های قبل انجام شد بله مشخص شد 800 ساخت مالزی و 805 اکثرا ساخت اسلواکی و سفارش روس هستند.
حالا باید دید آیا ر ی س ی و ر 805 خوب عمل میکنه و ارزش داره آدم بخره یا نه.
دوستان هرکی تست کرده یه خبری بده تا بقیه استفاده کنن. باتوجه به ساپورت ----S2 توسط 805 کلیه کانال های اچ دی قابل دریافت هست .
همانطور که قبلاً گفتم ر-سیور 805 عیب و ایرادات زیادی داره و فقط برای هتلها و بانکهانقل قول:
که معمولاً روی یک کانال میگذارن مناسبه. تنظیم کانالها خیلی مشکله و وقت و اعصاب
شما رو مشغول میکنه و قابلیت کدگشایی ساده ترین کانالها مثل شبکه 3 و وارد کردن
کد به صورت دستی رو هم نداره.
سلام
تلویزیون sony 49x830C خوبه ؟ توی سایت rtings انعکاس نورش نمره ضعیفی گرفته .
توی این رنج قیمت حداکثر 50 اینچ و 4k انتخاب دیگه ای هم هست ؟
سلامنقل قول:
سونی مدل دیگه ای نداره باید بری سراغ برندهای دیگه
مثلاً LG 49UH850
خود این sony 49x830C چطوره ؟نقل قول:
این مدل سونی و همینطور اون مدل الجی پنل شون از نوع IPS هست که همون مشکل انعکاس نور رو دارندنقل قول:
بین این دو مدل سایت rtings به الجی امتیاز بالاتری داده.
مزیت مدل سونی اینه که اندروید هست
ضمنا این سوالات بهتره تو تاپیک های مشاوره بپرسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون چي هست كه سوني مدل ديگه اي نداره؟! منظورتون توي اين محدوده ي قيمتی؟نقل قول:
سري بعدي سوني كه 4k هست سري X8500 هستن كه پايين ترين سايزش ٥٥ هست و قيمت مدل ٢٠١٦ أون حدود ٤٦٠٠ تومن در مياد و سايز كوچك تر نداره.نقل قول:
بچه ها تلویزیون W800C یا W805C غیر از خروجی اپتیک و هدفون پورت خروجی صدا چی داره؟
آیا خروجی صدای استریو هم داره؟
منظورم پورتی هست که توی TV های قدیمی کابل قرمز و سفید بهش میخورد.
دوستان یه نگاه به این تی وی بندازید:
Samsung 58j5990
Digikala Link:
به نظرتون سونی w800 از نظر کیفیت تصویر خیلی با این فرق داره؟
خدایی قیمتش خیلی خوبه...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
1. رفتن به فروشگاه های بزرگ و مشاهده از نزدیک، مقایسه زاویه دید، وضوح، رنگها و ....نقل قول:
2. خواندن نظرات کاربران در سایت فروشگاه های اینترنتی داخلی و خارجی مثل Amazon
3. مراجعه به Youtube و مشاهده کلیپ های متخصصان و کاربران عادی
4. مراجعه به سایتهای بررسی تخصصی تلویزیون که البته باید ببنید در کشورهای خارجی
این تلویزیون با چه نامهایی عرضه میشه. یکی از بهترین سایتها در این زمینه وب سایت
rtings.com هست.
ممنونم.نقل قول:
فکر کنم مدل اصلی 58H5200 هست. جالبه که سری H مربوط به سال 2104 هستن و سری j هم مربوط به تولیدات 2015؛ اما این نحوه نام گذاری که سام سرویس انجام داده واقعا عجیبه...
راستش برای من امکانات هوشمند مثل اندروید و... اهمیتی نداره؛
فقط دو تا مورد اهمیت بالایی برام داره:
1- کیفیت تصویر
2- اینکه در صحنه های سریع، تصویر تار نشه...
سلام
دوستان برای خرید تلویزیون سونی w800c از بانه در زمان تحویل چه چیزهاییش رو باید چک کنم؟
و برای مطمین شدن از اینکه پنلش اصلی هست راهی هست؟
اتفاقا این سوال من هم هستنقل قول:
فردا میخوام برم جوانرود و به صورت حضوری این مدل رو تهیه کنم.
چه چیزهایی رو چک کنم و چیجوری از اصل بودن مطمئن بشم؟ ساخت کجا باشه بهتره؟؟؟؟؟؟
ممنون دوستان
بانه گرونه اگه براتون مقدوره بريد گناوه يا هنديجان خوزستان .توي مدل 50w800c اختلاف قيمت بانه با گناوه 500 هست. من هفته پيش گناوه و هنديجان بودم اونجا اين مدل 2700 هست كه بانه 3200 ميده. حالا خود داني .براي تست هم يه تست پيكسل بكنيد و تست ساعت كاركرد .روشها هم توي نظرات وپست هاي قبلي هست.نقل قول:
شماره فروشگاهی در گناوه دارید که بتونم قیمت بگیرم؟نقل قول:
ممنون میشم برام ارسال کنید...
از گناوه هم خرید اینترنتی میشه انجام داد؟آدرس سایت یا شماره فروشگاه دارید؟نقل قول:
چیزی که دیدم چون اکثرا خود فروشندگان شهرهای دیگه میرن اونجا عمده ازشون میخرن دیگه کمتر تو کار فروش اینترنتی هستند اما خودم چندتا کارت از مغازه ها برداشتم که اگه بخوایید عکسهاشون رو توی خاص میفرستم باهاشون تماس بگیرید .البته شرط کنید که پرداخت در محل و بعد از تست باشه ولی نمیدونم که همچین سیستم فروشی مثل بانه دارن یا نه .نقل قول:
سلام گرامینقل قول:
این عکس ها رو( شماره ها رو) اگه ممکنه برای من هم بفرسین
سپاس
خبرشو بدین که اگه ارسال میکنن. منم میخوام
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان منوی تست این تلویزیون رو چیجوری باید آورد؟ واسه تست ساعت کارکرد...
دكمه iنقل قول:
دكمه 5
دكمه ولوم بالا
دكمه power
توضيح كامل در مورد تست كاركردنقل قول:
دوستانی که این تی وی رو دارید، آیا قسمت پشتی تلویزیون دقیقا مشابه این تصاویر هست؟
ممنون میشم یه چک کنید و نتیجه رو بگید...
من دارم میرم که این تلویزیون رو تهیه کنم. باید روی کارتن و پشت تی وی هک شده باشه ساخت مالزی؟ چیجوری بفهمم که پنلش تقلبی و چینی نیست؟
شب برات ميفرستمنقل قول:
مدل W800C مالزيه مدل W805C اسلواكي. دوتاشون سوني اصل هستن.نقل قول:
درودنقل قول:
لطفا واسه بنده هم ارسال كنيد
ممنون
دوستان من این تی وی رو امروز خریدم...
همه چیش خوبه
زاویه دیدش هم عالیه و مشکلی باهاش ندارم...
فقط منوی سرویس رو نمی تونم باز کنم... میشه یکی یکم بیشتر راجبش توضیح بده؟
ویرایش: باید کلید هارو با سرعت بیشتری می زدم... درست شد!!!
مباركه .چند اينچ گرفتي و قيمتش؟نقل قول:
قبل از هر چیز از تمام دوستانی که وقت گذاشتن و در این تاپیک راهنمایی کردن، تشکر میکنم...
من مدل 55 اینچ این تلویزیون رو دیروز از جوانرود به قیمت 3 میلیون و 550 هزار تومن خریدم.
در نگاه اول که تصویرش عالی به نظر میاد. بدون هیچ کالیبره ای، همه چیز عالیه. زاویه دید مشکلی نداره و منو کاملا راضی کرد.
مورد بعدی که نگرانش بودم، رنگ مشکی بود. عمق رنگ مشکی در این تلوزیون معرکه اس، اما به صورتی نیست که جزئیات رو از بین ببره. همه چیز عالی و بدون نقصه.
در این تصویر هم کنار تلویزیون قدیمیم که 46 اینچ و مدلش سامسونگ 46D7770 هست قرارش دادم. رنگ های سونی طبیعی تر و زنده تر هستند و سامسونگ پر رنگ و لعاب تر و آبرنگی تر... البته سامسونگ 7770 قدیمی هست و مقایسه اش با سونی w800 کار درستی نیست؛ با این حال سامسونگ هم تصویر بدی در مقایسه با سونی نداره...
امروز سعی میکنم قابلیت سه بعدی این دوتا رو هم یه مقایسه ای بکنم...
سلامنقل قول:
مبارک باشه
اگر امکانش هست از نوشته های روی کارتن و پشت تلویزیون هم عکس بذارید:n40:
سلامنقل قول:
داداش میشه از شبکه های داخلی و کیفیتشون عکس بزارید . این شبکه های داخلی مثل نسیم و شبکه 3 ورزش و ... با تشکر:n16: