دوستانی که نمیرن بانه
خودشتون از فروشگاه های شهرتون بگیرین
توی تهران پر تلوزیون بدون گارانتیه
Printable View
دوستانی که نمیرن بانه
خودشتون از فروشگاه های شهرتون بگیرین
توی تهران پر تلوزیون بدون گارانتیه
من تهران نیستم مشهدم.نقل قول:
اونجام 100 درصد پیدا میشه برین توی بازار بگردیننقل قول:
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
دوستمون درست میگن تو تهرانم یسری جاها خودشون از بانه تلویزیون بدون گارانتی میارن ولی من حوصله گشتن نداشتم و از بانه سفارش دادم (سایت سلام بابا)
سایت بانه مارکت هم بد نبود. در کل اکثرا یکی ان خیلی فرق نمیکنه.
برای شما تا در خونتون چقدر هزینه گرفتن؟نقل قول:
گارانتی هم بود تلویزیون یانه؟
من تا مشهد میگه 350 هزینه اش میشه.
تو تهران کجا تی وی بدون گارانتی میفروشن؟تو جمهوری یا جاهای دیگه؟
برا تهران 170 میگیرننقل قول:
برای گارانتی باید 50 تومن بیشتر پرداخت کنی
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
جمهوری هستنقل قول:
مراجه کنید پرس جو کنید کثرا دارن
دوستان چه تفاوتی بین سری v و t تلویزیون های lg هست؟
کدوم بهتره؟
عزیز کی همچنین حرفی زدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مبارکه چه مدلی و چند گرفتی؟نقل قول:
ممنون .نقل قول:
سلام خدمت دوستان گرامی. من قصد خرید تی وی 4k قیمت حدود 3.5 دارم و بین دو مدل lg uf 850 و sharp 50ue1m موندم کدومو انتخاب کنم. این مدل شارپ رو سایت بانه مارکت گذاشته 3600 تومان واندروید هم هست. فقط نتونستم بفهمم پنلش چند هرتز هس ولی امکاناتش واقعا وسوسه کنندس و پنل هم که خب میگن شارپ ژاپنیه. نظر دوستان چی هست؟
تلویزیون منم رسید.
55 uf950
سلامنقل قول:
بیزحمت میتونید چندتا عکس از کیفیتش تو SD و FHD یا 4k بذارید.
و اینکه چند خریدین؟راضی هستین؟نسبت به تلویزیون های سامسونگ چطوره کیفیتش؟
راهنماییم کنین لطفا. واقعا موندم کدومو بگیرم. کسی اطلاعاتی از شارپ 4k داره؟ کسی تجربه ای داره؟نقل قول:
توی صفحه های قبل یکی از دوستان عکس گذاشته.فعلا دوربین ندارم اگر دستم رسید حتما عکس میزارم.نقل قول:
5390 پول تلویزیون.350 پول ارسالش شد.
نمیشه این دوتا رو با هم مقایسه کرد .سامسونک کلا رنگ ها رو غلیظ نشون میده به همین خاطره که بیشتر به چشم میاد. ولی ال جی رنگ ها رو طبیعی نشون میده.مثلا 55 اینچ رو اگر از فاصله 5 متری نگاه کنی شبکه های sd رو هم خوب نشون میده.شیکه hd رو هم که از نزدیک خوب نشون میده .دیگه خودت fhd و 4k رو حساب کن.ولی کلا از دیروز که نصب کردن خیلی راضیم.
دوستان کسی میدونه چطور رنگ زیرنویس فیلم هارو عوض کرد ؟؟ تلویزیون UF850 LG
اصلا همچین امکانی وجود داره ؟؟
سلام دوست عزیز. تی وی uf850 که معرف حضورتون هست. ولی درمورد مشخصات فنی پنل اون مدل شارپ اطلاعات زیادی توی اینترنت نیست. ولی شارپ به خوشنام بودن و کیفیت تی وی هاش معروفه. بهرحال دوستان اگر اطلاعاتی داشته باشن حتما جواب میدن. اگه جایی بتونین از نزدیک ببینین و مقایسه کنین خیلی خوبه.نقل قول:
دوست عزیز همونجایی که میری و باهاش سایز زیرنویس رو عوض میکنی میتونی رنگش رو هم عوض کنی.نقل قول:
دوستان نمیدونم کنترل uf950 با uf 850 یکیه یا نه.اگر یکیه میخواستم بدونم این کنترل نور پس زمینه نداره؟
ممنون از پاسختون. کلا اطلاعات راجع بهش تو نت کمه. پس باید برم جمهوری ببینم میتونم پیدا کنم و از نزدیک بینمشنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام . به احتمال 99.9 درصد یکی هستند. نه نور پس زمینه ندارند.نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه اشتباه نکنم مدل توشیبا dvbنداره ولی در عوض اندرویدیه من خودم بین 49uf850vو50ju7000شک داشتم که بالاخره از بانه مارکت ال جی خریدم۳۲۳۰
خدمتوتون عرض کنم tvشاخیه هیچی کم نداره.ویدئو های 4k ۶۰فریمو خیلی واضح وبدون کوچکترین لگ اجرا میکنه.من بصورت افلاین اپدیت کردم البته اپدیتاش فقط توی سایتای اروپایی مثل انگلیس واسپانیا هستش ولی توی منوی منطقه کشورهای شرقی مثل تایلند و مالزی هستن که من تایلندو انتخاب کردم .فقط نمیدونم چطوری تصویر در تصویر میشه و چطوری باید به استور اروپا وصل بشم.راستی از اول زبان دستگاه فارسی بود.
سلام
کسی سمت بانه یا جای دیگه تلویزیون js7200 سامسونگ رو ندیده؟
نقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا متوجه نمیشم کدوم گزینه هستش !!
لطف میکنی ی راهنمایی دقیفتری بکنی .
ممنون
تلویزیون LG از نظر امکانات و قابلیت ها فوله و کیفیت بالایی داره و از لحاظ قیافه و طراحی ظاهری حرف نداره و کیفیت بدنه خیلی خوبی داره.نقل قول:
اما اطلاعات در مورد تلویزیون شارپ کمه. ولی کلا کمپانی شارپ یکی از شرکت های موفق در زمینه تولید تلویزیون بوده و برند قابل اعتنایی است.
این ju7000 که دوتیونر هست مدل مونتاژ ایرانش چیه؟
رفتم نمایندگی گفتم مدل ju7000 اصلا طرف هنگ کرد :)))
Sent From My GLXphone
مونتاژ ایرانش Samsung ju6960 هست فکر کنم مطمئن نیستم .نقل قول:
دو تیونره؟نقل قول:
Sent From My GLXphone
سلام
کسی تلویزیون js7200 سامسونگ رو دیده تا حالا؟در مقایسه با ju7000 چطوره؟
نظرتون در مورد مشخصات جفتشون چیه؟
پنل Ju7000 فکر کنم 120 هرتز و پنل JS7200 احتمالا 100 هرتز هستش، مشکلی ایجاد نمیکنه؟
تلویزیون تا 4500 چی پیشنهاد میکنید؟
3d مهم نیست،سایز 50 یا 55، زیاد فیلم میبینم و همینطور بازی با PS4
ju7000 کنترل اسمارت داره 3d هست پنلش 120هرتز در حالی که js7200 هیچکدون رو نداره ولی js7200 از سری SUHD هست،نظرتون چی هست؟
کلا تلویزیون تا 4500 چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام بهترین تلویزیون تا سایز 50 که فقط تصویر دو بعدی خوبی داشته باشه و عمق رنگ مشکی خوب باشه و حرکت سریع تصویر خوب باشه چه مدلیه. چند مدل معرفی کنید.
سه بعدی و وای فای و اینترنت مهم نیست.
فول اچ دی باشه و درگاه یو اس بی و اچ دی ام ای حداقل سه تا هر کدوم باشه.
ممنون از راهنماییتون
تا ۲۵۰۰ چی بخرم واسه تماشای فوتبال
Sent from my iPhone using Tapatalk
اوکی پس داره دو تیونر رو! ولی من گزینه ی تصویر در تصویرش غیر فعاله .نمیدونم سخت افزارش موجود نیس داخل تی وی یا باید با ترفندی فعال کرد...نقل قول:
فکر میکنم شما باید از دو ورودی مختلف تصویر بگیری که بتوانی تصویر در تصویر را فعال کنی.نقل قول:
یعنی مثلا یک تصویر را از ورودی HDMI بگیری و یک تصویر را از تیونر تلویزیون.
تلویزیون ما که سامسونگ سری 6 است اینطوری است.
با سلام. دوستان من ju 7000 خریدم. یه سوال شما تو وسایل همراه فقط یه اسمارت کنترل داشتید با کنترل معمولی هم بود؟ ممنون
بهترین تنظیمات رنگ تلویزیون UF850T چیه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوستان زیر 3 میلیون که مدلی پیشنهاد میکنید با این اولویت ها.؛
1. 4K
2. تصاویر فوتبال و زیرنویس فارسی عالی و بازی کردن PS4
3. ریسیور داخلی
در حال حاضر دوتا الجی 32 و 39 ازون LCD های قدیمیش دارم و ازشون راضیم
سلام لطفا کمک کنید بین دو مدل گیر کردم کدوم بگیرم JS8980 و juc8920 کدوم بگیرم ؟ برای دیدن فیلم و بازی کامبیوتری و دیدن فوتبال